Höfuðborgarsvæðið, IJsland
Rijtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Höfuðborgarsvæðið, IJsland Rijtours: Onze meest aanbevolen

Reykjavik: Rode lava - paardrijtour

1. Reykjavik: Rode lava - paardrijtour

Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie in Reykjavik, word je naar het startpunt van de tour gebracht waar je je paarden zult ontmoeten. Je reis bedraagt tussen de 5-7 kilometer, afhankelijk van de ervaring van de ruiters. Deze tour is geschikt voor beginners en gevorderden. Nadat je bent vertrokken, rijd je over een mooi en glad pad langs de Redhills. Voor groepen met meer ervaren ruiters rijd je door Rauðarvatn. Op beide routes geniet je van natuurlijke ruiterpaden en een prachtige omgeving om te paardrijden, waar je deze vriendelijke IJslandse paarden leert kennen. De totale duur van de tour is 2,5 uur, met een totaal van 1,5-2 uur aan paardrijden. Je krijgt tijdens je tour indien nodig regenkleding mee en er is gratis thee en koffie voor je gemak. Aan het einde van je begeleide tour word je weer teruggebracht naar je accommodatie in Reykjavik.

...
IJsland: paardrij-excursie over de lavavelden

2. IJsland: paardrij-excursie over de lavavelden

Verwen jezelf met deze 1,5 tot 2 uur durende paardrij-excursie op IJslandse paarden. Vanaf de Íshestarstallen in Hafnarfjörður ga je op een tocht over uitstekende paden met deze vriendelijke paarden. Rijd over lavavelden en door prachtige groene heuvellandschappen. Houd je ogen open en ontdek de verschillende lavaformaties terwijl je de typische gang van deze paarden ervaart, bekend als tölt. De Íshestarstallen zijn uniek in IJsland en hebben de beste voorzieningen. Het ligt in een prachtige omgeving net buiten de stad Hafnarfjörður, op ongeveer 10 minuten rijden van Reykjavik. De voorzieningen en de fascinerende omgeving maken dit tot een geweldige plek om paard te rijden, te wandelen en andere buitenactiviteiten te ondernemen. De garderobe bij de paardenstallen is goed uitgerust. Alle bezoekers krijgen warme overalls, regenkleding, paardrijlaarzen en helmen op maat. Het personeel van Íshestar kiest met zorg het paard uit dat het beste bij jou past, daarbij staat veiligheid voorop. Vertrek/ dagen van de week: Dagelijks om 10:00 uur, 14:00 uur en 16:00 uur (alleen in juli en augustus) Seizoen: het hele jaar door Duration: 4 hours (with transfer) Paardrijden: 1,5 tot 2 uur, met pauzes. Transfer vanaf: 09:00 uur, 13:00 uur en 15:00 uur Leeftijdslimiet: 8 jaar. Kinderen van 8 tot 15 jaar krijgen 50% korting. Let wel dat het niet mogelijk is om rugzakken of tassen mee te nemen tijdens het paardrijden, maar er zijn kluisjes in het paardrijcentrum waar je eigendommen kunt achterlaten.

...
Reykjavik: Twin Peaks-tour per quad

3. Reykjavik: Twin Peaks-tour per quad

Rijd met een quad door de omgeving buiten Reykjavik en krijg een schitterend uitzicht op de stad. De Twin Peaks-tour is een uitgebreide versie van Safari Quad's Mountain Safari, met een extra bergtop toegevoegd aan het programma. Bereid je voor op grindpaden, bergweggetjes, stenen en een steile weg omhoog. Het avontuur duurt 4 uur en begint bij de basis, waar je de tour begint op een pad langs het prachtige meer Hafravatn. Vervolgens rijd je omhoog naar de top van Hafrafell. Daar heb je een prachtig uitzicht over Reykjavik en het omringende gebergte. Nu je gewend bent aan je quad, is het tijd om naar de berg Úlfarsfell te rijden, waar het uitzicht op Reykjavik nog een tikje spectaculairder is. Op een heldere dag zie je zelfs de gletsjer Snæfellsjökull op honderden kilometers afstand.

...
Middag paardrijden als een Viking

4. Middag paardrijden als een Viking

De Íshestar-stallen zijn gevestigd op het mooie platteland buiten de stad Hafnarfjörður, op 10 minuten rijden van Reykjavík. De faciliteiten en de omgeving bieden eindeloze mogelijkheden om te paardrijden, te wandelen en andere buitenactiviteiten te beoefenen. De manege verwelkomt individuen, gezinnen en iedere soort groep die wil genieten van het buitenleven. De Viking Tour Express-paardrij-excursie wordt het hele jaar door dagelijks aangeboden om 13:00 uur. Deze excursie van 5 uur wordt alleen aangeraden voor gevorderde ruiters. Ruiters moeten vertrouwd zijn met paardrijden en de controle kunnen behouden op elk tempo. De zuivere rijtijd is ongeveer 2,5 tot 3 uur, inclusief pauzes. De minimumleeftijd voor deelname is 12 jaar. Alle gasten krijgen een warme overall, regenkleding, paardrijlaarzen en een helm op maat. Het personeel van Íshestar zorgt voor een paard dat bij je past, en waakt erover dat alle deelnemers veilig zijn. Let op: rugzakken, tassen en grote camera's mogen niet mee tijdens de rit, bij de manage zijn kluisjes waar je waardevolle spullen op kunt bergen. Let op: voor je eigen veiligheid mag je niet meedoen aan de rit als je onder invloed bent van alcohol of drugs. Ook zwangere vrouwen mogen niet deelnemen vanwege eventueel letsel voor het ongeboren kind in geval van een ongeluk. Alle gasten doen vrijwillig mee aan de rit en stellen de gids op de hoogte van eventuele persoonlijke omstandigheden die de rit kunnen bemoeilijken. Als een groep tijdens de rit wordt opgedeeld, moeten ouders in dezelfde groep als hun kinderen blijven. Het maximale gewicht voor deelnemers is 110 kilogram.

...
Van Reykjavik: Full-Day Paardrijden & Golden Circle Tour

5. Van Reykjavik: Full-Day Paardrijden & Golden Circle Tour

Deze tour is een combinatie van de Viking Paardrijden Tour en Golden Circle Express Tour, en is perfect voor bezoekers aan IJsland die hebben niet veel tijd om te sparen, maar willen de meeste van de dag te maken. In de ochtend kunt u genieten van een ritje op een IJslandse paard door het idyllische landschap van Laxnes, gelegen net buiten de stad Reykjavik. De IJslandse paard is een ras dat vrijwel onveranderd is gebleven sinds de Vikingen bracht het naar IJsland in de 9e eeuw. De manege tour is geschikt voor alle leeftijden en ervaring niveaus, van beginner tot expert. Nadat je 's ochtends rijden en een korte pauze je hoofd op de middag gedeelte van de tour, naar Þingvellir National Park. Bewonder de opmerkelijke geologische kenmerken en zie Alþingi, het IJslandse parlement. IJsland van het Parlement is de oudste nog functionerende parlement ter wereld, en is opgericht op deze site in 930 AD Bezoek de indrukwekkende Gullfoss waterval ijstijd, het geothermische gebied rond Geysir en Strokkur met zijn spuitende geisers. U zult door de vruchtbare landbouwgebieden passeren voordat we terug naar Reykjavik via Hellisheiði berg heide.

...

Sitemap Höfuðborgarsvæðið, IJsland

Wil je alle activiteiten in Höfuðborgarsvæðið, IJsland ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Höfuðborgarsvæðið, IJsland

Het is een mooie, Goed georganiseerd rit, brave paarden en goede tour guide. 2 uur lang rijden door het prachtige ijsland. een herinnering die je niet zal vergeten!

De metgezellen zijn erg aardig, geduldig en leerzaam. Heel mooi moment voor mij ondanks de regen en de wind

De paarden waren echt geweldig voor beginners, terwijl ze anders waren voor ervaren ruiters.

Je rijdt tussen heuvels en rotsen door en mag ook een stukje door het water.

Goede instructeur ging ook al heb ik nog nooit paard gereden?