Kies data

Dingen om te doen Honduras

Honduras: De beste dingen die je niet wil missen

Roatán: Private Monkey and Sloth Sanctuary Tour

1. Roatán: Private Monkey and Sloth Sanctuary Tour

Begin uw tour van een halve dag met ophalen bij uw cruiseschipterminal of uw accommodatie in een comfortabel voertuig met airconditioning. Ga dan met je professionele, tweetalige gids naar de eerste van twee dierenopvangcentra. Bezoek Daniel Johnson's Monkey and Sloth Hangout, een klein, door een familie gerund dierenasiel en een veilige en liefdevolle omgeving voor veel dieren. Tijdens een rondleiding door het park leer je alles over luiaards, kapucijnapen, scharlaken ara's en papegaaien. Ga dan naar The Arch's Iguana & Marine Park, een van de oudste dierenreservaten op het eiland Roatan. Opgericht in 1980 om leguanen te beschermen, is het nu de thuisbasis van meer dan 4.000 leguanen, waaronder de zwarte stekelige leguaan die inheems is in Midden-Amerika. Na alle dierenliefde sluit u af met een strandvakantie. Rust uit of maak gebruik van de faciliteiten zoals strandstoelen, zoetwater, WiFi en douches voordat u terugkeert naar uw cruiseschip of hotel.

Roatán: Zipline, Sloth Sanctuary en Tabyana Beach Adventure

2. Roatán: Zipline, Sloth Sanctuary en Tabyana Beach Adventure

Voel de adrenaline van het tokkelen door de oerwouden en bezoek een apen- en luiaardreservaat tijdens een rondleiding met een ontspannen stop bij de privéstrandclub West Bay Tabyana Beach. Na uw cruiseschipterminal of het ophalen van uw hotel, reist u in een bus met airconditioning om uw ziplining-avontuur te beginnen. Voel de spanning terwijl je zipt, glijdt en verschillende salto's maakt terwijl je een panoramisch uitzicht van 360 graden op het bladerdak bewondert. De zipline-route bestaat uit 16 lijnen, 24 platforms en 3 hangende bruggen. Bezoek vervolgens Daniel Johnson's Monkey and Sloth Hangout, een klein, door een familie gerund dierenasiel dat voor veel dieren een veilige en liefdevolle omgeving biedt. Leer alles over luiaards, kapucijnaapjes, scharlaken ara's en papegaaien tijdens een rondleiding door het park. Sluit uw dag af met een pauze bij West Bay Tabyana Beach, een privéstrandclub waar u kunt ontspannen en genieten van het ongerepte zandstrand.

Roatán: kleine groepstour over land en zee en snorkelcruise

3. Roatán: kleine groepstour over land en zee en snorkelcruise

Begin deze gezinsvriendelijke tour over land en water met pick-up in een comfortabel voertuig met airconditioning. Ga chatten met uw professionele, tweetalige, Engels- en Spaanstalige gids op weg naar uw eerste stop. Verken de lokale gemeenschap en heb vrije tijd om te winkelen, leer over de cultuur en geschiedenis van het gebied, ontmoet lokale mensen en zie de echte Roatán. Je bezoekt ook enkele niet te missen toeristische hotspots op het eiland. Klim naar een heuveltop voor een spectaculair uitzicht en fotomomenten. Na het landgedeelte van uw tour gaat u naar West Bay Beach en stapt u aan boord van een speedboot voor 15 passagiers voor een ontspannende cruise rond de baai en West End. Nadat je van het uitzicht op de kust hebt genoten, stop je voor een verfrissende duik en profiteer je van de meegeleverde snorkeluitrusting. Ontdek de schoonheid van de koraalriffen van Roatán. Zwem tussen zeeschildpadden, inktvissen, scholen vissen en andere zeedieren.

Roatán: boot met glazen bodem, luiaardreservaat en chocoladetour

4. Roatán: boot met glazen bodem, luiaardreservaat en chocoladetour

Verken de kleurrijke onderwaterwereld van Roatán aan boord van een boot met glazen bodem. Ontdek de eilanden verder door een chocolade- en rumfabriekstour te maken en een apen- en luiaards dierenasiel te bezoeken en meer te weten te komen over deze schattige dieren. Nadat je bent opgehaald bij de cruiseschipterminal of bij je hotel, begin je aan een boottocht langs de dramatische kustlijn van Roatán om het op een na grootste rif ter wereld te zien. Versteld staan. door zijn kleurrijke koraal, vissen en zijn onderwaterleven in de zee. Je bevindt je onder water in een onderzeeër-achtige omgeving met airconditioning, zes voet onder het oppervlak van het heldere kristalheldere water met glazen ramen aan beide kanten. Observeer zeeschildpadden, inktvissen, scholen vissen en andere zeedieren. Geniet later van vrije tijd om door de stad te wandelen om te winkelen, de lokale bevolking te ontmoeten en voor meer fotomomenten. Bezoek vervolgens een chocolade- en rumfabriek voor een rondleiding door de faciliteit. Probeer gratis monsters van zelfgemaakte chocolade en gemengde rum- en rumcake-gebakjes gemaakt op het eiland. Sluit je avontuur af met een bezoek aan Daniel Johnson's Monkey and Sloth Hangout, een klein, door een familie gerund dierenasiel en een veilige en liefdevolle omgeving voor veel dieren. Maak kennis met en leer alles over luiaards, kapucijnaapjes, scharlaken ara's en papegaaien tijdens een rondleiding door het park. Op het einde, als de stemming toeslaat en de tijd het toelaat, kun je naar West Bay Tabyana Beach Club gaan voor wat strandtijd. Hier kun je wat eten en drinken pakken (niet inbegrepen) terwijl je uitkijkt over het prachtige oceaanwater.

Roatán: stadsbustour en strandvakantie

5. Roatán: stadsbustour en strandvakantie

Verken Roatán in je eigen tempo tijdens verschillende stops op het eiland en leer de lokale bevolking kennen. Bezoek plaatsen zoals het centrale park, de Franse haven en een chocolade- en rumfabriek. Geniet daarna van een strandvakantie op het West Bay Tabyana Beach. Nadat je bent opgehaald bij de cruiseschipterminal, reis je in een bus met airconditioning door Roatán. Tijdens de hele tour kun je ervoor kiezen om wat langer te blijven om de omgeving in je eigen tempo te verkennen. In dit geval gaat de rest van uw groep door naar de volgende haltes en komt de bus later terug om u op te halen en naar de volgende haltes te brengen. De eerste stop is het centrale park in het dorp Coxen Hole, waar je een wandeling door het park maakt en wat winkels ziet en de lokale bevolking ontmoet. Vervolg uw weg naar de Franse haven, waar u bezienswaardigheden zoals visfabrieken en kippenboerderijen zult zien. Deze stop biedt een echte smaak van een niet-gecommercialiseerd Caribisch dorp. Daarna ga je naar het vissersdorp West End om een chocolade- en rumfabriek te bezoeken voor een rondleiding door de faciliteit en probeer je gratis monsters van zelfgemaakte chocolade, gemengde rum en rumcake-gebakjes van het eiland. Ten slotte vertrekt u naar Tabyana Beach in het Bananarama Resort om te genieten van een leuke tijd op een ongerept zandstrand. Strandstoelen, badkamers, een kleedkamer, gratis WiFi en een zoetwaterdouche zijn allemaal inbegrepen. Watersporten zijn ook beschikbaar tegen extra kosten, zoals parasailen, paddleboarding, duiken en jetski's. U zult van dit paradijs kunnen genieten voordat u terugkeert naar cruiseschipterminals.

Roatán: Private Customizable Island Exploration Tour

6. Roatán: Private Customizable Island Exploration Tour

Laat je ophalen bij de cruiseterminal of je hotel en start een sightseeingtour over het eiland. Verken de lokale gemeenschappen ongeveer 1,5 uur en heb daarna vrije tijd om te winkelen, foto's te maken of rond te dwalen. Leer meer over de cultuur en geschiedenis van het gebied, ontmoet lokale mensen en zie de echte Roatán. Om je dag op het eiland te maximaliseren, kun je maximaal 3 extra activiteiten kiezen. De volgende activiteiten kunnen aan de kassa worden toegevoegd: Zipline (45 minuten) - Voel de spanning terwijl je aan het zippen, glijden en verschillende salto's maakt over een adembenemend 360 graden uitzicht op het bladerdak. De zip-line route bestaat uit 16 lijnen, 24 platforms en 3 hangende bruggen. Monkey and Sloth Sanctuary (30 minuten) - Bezoek Daniel Johnson's Monkey and Sloth Hangout, een door een familie gerund dierenasiel en een veilige en liefdevolle omgeving voor veel dieren. Leer alles over luiaards, kapucijnapen en papegaaien, met een rondleiding door het park. Paardrijden (1 uur) - De rit bestaat uit het beklimmen van de heuveltop om een spectaculair uitzicht te bewonderen en foto's te maken. Rijd vervolgens door de jungle en bewonder de lokale fauna, voordat u langs het strand rijdt. Je krijgt een paard op basis van je ervaring en activiteitenniveau. Boot met glazen bodem (50 minuten) - Zit 1,85 m (6 voet) onder het wateroppervlak met aan weerszijden ramen, zodat u het onderwaterleven van de Caribische Zee kunt bewonderen. Beach Break in West End of West Bay (1 uur) - Veel plezier in een privéstrandclub voor wat ontspanning en plezier op een ongerept zandstrand. Strandstoelen, badkamers, een kleedkamer, Wi-Fi en een zoetwaterdouche zijn allemaal inbegrepen. Snorkelen (1 uur) - ga aan boord van een speedboot voor 15 passagiers voor een ontspannende cruise rond de baai en West End. Nadat je van het uitzicht op de kust hebt genoten, stop je voor een verfrissende duik en profiteer je van de meegeleverde snorkeluitrusting. Ontdek de schoonheid van de koraalriffen van Roatán. Zwem tussen zeeschildpadden, inktvissen, scholen vissen en andere zeedieren. Parasailen (1 uur) - Parasail hoog boven de baai van Honduras en vul je zintuigen met ontzag vanaf 800 voet (0,24 km), kijk neer op prachtige levende riffen en vliegend ooghoogte met met jungle bedekte bergen. Roatán Botanische Tuin (1 uur en 30 minuten) - Wandel door een gevarieerde verzameling bloeiende planten, varens, kruiden, fruitbomen, hardhoutbomen en orchideeën. Paden leiden de vallei door droog tropisch bos naar de top van Carambola Mountain, waar je de kleuren van de koraalriffen beneden kunt bewonderen en helemaal naar het eiland Utila kunt kijken. Communiceer ook met honderden gedomesticeerde leguanen die vrij rondlopen in hun beschermde omgeving. In deze haven leven ook apen, papegaaien, kreeften, zeeschildpadden en andere zeedieren. Butterfly & Monkey Park (45 minuten): bekijk en leer over enkele van de meest kleurrijke vlinders van Honduras, waaronder variëteiten zoals de gewone uil, zebra, helikopter, voetzoeker, Julia, longwing bij zonsondergang, monarch en koningin. Doe mee met de rondleiding of verken het park op eigen houtje. Er is ook een kans om luiaards en apen te zien.

Roatán: snorkel- en Daniel Johnson Sanctuary Tour

7. Roatán: snorkel- en Daniel Johnson Sanctuary Tour

Begin deze gezinsvriendelijke tour over land en water met een pick-up in een comfortabel voertuig met airconditioning. Praat met je professionele, tweetalige, Engels- en Spaanstalige gids op weg naar je eerste stop. Bezoek Daniel Johnson's Monkey and Sloth Hangout, een klein, door een familie gerund dierenasiel en een veilige en liefdevolle omgeving voor veel dieren. Communiceer met en leer alles over luiaards, kapucijnapen, scharlaken ara's en papegaaien, met een rondleiding door het park. Na het landgedeelte van je tour ga je naar West Bay Beach. Stap aan boord van een speedboot voor 15 passagiers voor een ontspannende cruise rond de baai en West End. Geniet van het uitzicht op de kustlijn en stop voor een verfrissende duik en profiteer van de meegeleverde snorkeluitrusting. Ontdek de schoonheid van de koraalriffen van Roatán. Zwem tussen zeeschildpadden, inktvissen, scholen vissen en andere zeedieren. Sluit uw dag af met een pauze bij West End Buccaneer, een privéstrandclub. Ontspan en heb plezier op een ongerept zandstrand met strandstoelen, badkamers, een kleedkamer, gratis WiFi en een zoetwaterdouche zijn allemaal inbegrepen.

Roatán: privé-paardrijtocht

8. Roatán: privé-paardrijtocht

Ga op avontuur door een van de mooiste Caribische eilanden, Roatán, tijdens een privé-paardrijtocht. Laat je ophalen bij de cruiseterminal of je hotel en rijd naar de ranch. Ontvang daar een korte introductie over hoe u uw paard kunt besturen en sturen. Je krijgt een paard op basis van je ervaring en activiteitenniveau. De rit bestaat uit het beklimmen van de heuveltop om een spectaculair uitzicht te bewonderen en foto's te maken. Rijd vervolgens door de jungle en bewonder de lokale fauna, voordat u langs het strand rijdt. Ga tenslotte terug naar de ranch en keer later terug naar de cruiseschipterminal of uw hotel.

Roatán: Zip-line, Snorkel en Daniel Johnson Sanctuary Tour

9. Roatán: Zip-line, Snorkel en Daniel Johnson Sanctuary Tour

Nadat je bent opgehaald bij de cruiseschipterminal of je hotel, reis je in een bus met airconditioning door Roatán. Begin de dag met een zip-lining avontuur. Voel de spanning terwijl je zipt, glijdt en verschillende salto's maakt terwijl je een panoramisch uitzicht van 360 graden over het bladerdak bewondert. De zipline-route bestaat uit 16 lijnen, 24 platforms en 3 hangende bruggen. Bezoek vervolgens Daniel Johnson's Monkey and Sloth Hangout, een klein, door een familie gerund dierenasiel en een veilige en liefdevolle omgeving voor veel dieren. Leer alles over luiaards, kapucijnapen, scharlaken ara's en papegaaien, met een rondleiding door het park. Ga vervolgens naar West Bay Beach om aan boord te gaan van een speedboot voor 15 passagiers voor een ontspannende cruise rond de baai en West End. Geniet van het uitzicht op de kustlijn, stop voor een verfrissende duik en profiteer van de snorkeluitrusting. Zwem tussen zeeschildpadden, inktvissen, scholen vissen en andere zeedieren. Verken 's werelds op één na grootste rif, onderdeel van het Meso-Amerikaanse Barrièrerif, dat van Belize naar de Baai-eilanden van Honduras loopt.

Roatán: ATV, Zip Line, Wildlife Sanctuary en Beach Club

10. Roatán: ATV, Zip Line, Wildlife Sanctuary en Beach Club

Begin je avontuur met de zip-line route die is samengesteld uit 16 lijnen, 24 platforms en 3 hangende bruggen. Voel de spanning terwijl je zipt, glijdt en verschillende salto's maakt over een prachtig panoramisch 360-graden uitzicht op het bladerdak. Bezoek vervolgens de Hangout Monkey and Sloth van Daniel Johnson, een klein, door een familie gerund dierenasiel en een veilige en liefdevolle omgeving voor veel dieren. Leer alles over luiaards, kapucijnapen, scharlaken ara's en papegaaien tijdens je rondleiding door het park. Ga verder met een off-road adrenalinestoot op je persoonlijke 4x4 ATV. Verken lokale gemeenschappen, uitzichten op een heuvel en meer terwijl je over het eiland rijdt. Bezoek de chocolade- en rumfabriek voor een rondleiding door de faciliteit en gratis monsters. Sluit uw dag af met een pauze bij West End Buccaneer, een privéstrandclub, voor wat ontspanning en plezier op dit ongerepte zandstrand.

Beschikbare activiteiten

  • Rondleidingen
  • Wateractiviteiten
  • Avonturen
  • Privétours
  • Dagtochten
28 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Overzicht activiteiten in Honduras

Wil je alle activiteiten in Honduras ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.