Hongaars parlementsgebouw

Hongaars parlementsgebouw
125 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Hongaars parlementsgebouw: topattracties in de buurt

Hongaars parlementsgebouw: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Boedapest: Stadsrondvaart met welkomstdrankje

Boedapest: Stadsrondvaart met welkomstdrankje

Ontdek Boedapest tijdens een romantische rondvaart over de rivier de Donau. Zie de oude gebouwen - afhankelijk van het tijdstip dag - verlicht en krijg het beste uitzicht terwijl je nipt van een gratis glas welkomstdrankje (alcoholisch/niet-alcoholisch). Klim aan boord van de boot bij de pier in Dock 42 naast het Szent István Park in Boedapest en ontvang je welkomstdrankje bij aankomst. Leun achterover, ontspan en geniet van de tocht terwijl je over de kalme Donau vaart. Bekijk de prachtige stad Boedapest vanuit een heel nieuw perspectief en bewonder de skyline. Vaar de rivier af en bewonder monumenten zoals het Nationale Parlement, het Buda Kasteel en de onlangs gerestaureerde Várkert Bazár. Ga naar het open dek voor een perfect uitzicht op het verlichte Vigadó Concertgebouw, of bekijk de verlichte monumenten - afhankelijk van het tijdstip van de dag - tussen de Margarethabrug en de Rákóczibrug vanuit het comfort van het dek met panoramische ramen of in de open lucht. Je bent vrij om op elk moment van plaats te veranderen (omdat Boedapest de verlichting gebruikt om bepaalde evenementen te herdenken, zoals Earth Hour, de strijd tegen borstkanker en nationale evenementen, kan het licht variëren in kleur en intensiteit). De rondleiding is niet met gids, ervaar de stad meer als een lokale bewoner - de boot fungeert als een drijvend koffiehuis of café met een eigen bar die beschikbaar is tijdens de rondvaart. Heb je dorst? Geen zorgen, trakteer jezelf op nog een drankje uit de pub aan boord of neem een warme kop koffie uit het koffiehuis als je dat lekker vindt. Eindig je cruise terug naar de pier met mooie herinneringen en prachtige foto's.

Boedapest: Rondvaart overdag of 's nachts

Boedapest: Rondvaart overdag of 's nachts

Krijg een ander perspectief op de bezienswaardigheden van Boedapest met een rondvaart 's nachts of overdag. Vaar onder de prachtige bruggen van de stad door, bekijk de promenade langs de rivier en bekijk andere bezienswaardigheden van Boedapest. Tijdens de cruise vaar je onder enkele van de meest bekende bruggen van Boedapest door: de Kettingbrug met zijn leeuwenbewakers, de Elizabeth-brug en de Vrijheidsbrug, beroemd vanwege de verbinding tussen de Centrale Markthal en de Gellert Spa. Vaar over de Donau-promenade en bewonder het Vigadó-plein. Bekijk het standbeeld van Sint-Gellert bovenop de Gellert-heuvel, evenals het Koninklijk Paleis en het parlement. Koop een koud biertje in de zomermaanden of een warme thee in de wintermaanden.

Boedapest: Avondrondvaart van 1 uur met drankje

Boedapest: Avondrondvaart van 1 uur met drankje

Geniet van deze 1 uur durende sightseeing cruise op de legendarische blauwe Donau en vaar tussen Boeda en Pest in het betoverende Boedapest. Stap direct aan boord bij de pier in het centrum van Boedapest en drink een drankje naar keuze. Nip aan een glas champagne, wijn, bier, frisdrank of mineraalwater. Tijdens de rondvaart zie je de majestueuze Kettingbrug en Elisabethbrug, bewonder je het enorme parlementsgebouw van Boedapest en zie je de Burcht van Boeda op de heuvel. Je leert de belangrijkste bezienswaardigheden kennen in de 30-talige audiogids. Als de rondvaart is afgelopen, brengt de boot je terug naar de pier in het centrum van Boedapest.

Boedapest: Avondrondvaart inclusief drankjes en livemuziek

Boedapest: Avondrondvaart inclusief drankjes en livemuziek

Vaar onder alle 6 de belangrijkste bruggen van Boedapest door en verken vele historisch en cultureel belangrijke bezienswaardigheden tijdens deze stadscruise. Pas uw ervaring met uw favoriete drankjes aan door de optie te kiezen die bij u past, inclusief wijn, bier, cocktails en frisdranken. De onvergetelijke sfeer wordt gegarandeerd door live salonmuziek uitgevoerd door drie muzikanten van het bekroonde Rajkó Folk-ensemble. Boedapest wordt vaak genoemd als een van de mooiste steden van Europa, maar vanaf de rivier is Boedapest nog mooier. De Buda-kant bestaat uit een reeks werelderfgoedsites die zich uitstrekt van de Kettingbrug tot de Technische Universiteit, en omvat het Gellért-bad, de berg Gellért met zijn Vrijheidsmonument en de Citadella, het Buda-kasteel en het Vissersbastion. Aan de overkant van de rivier kun je iconische gebouwen bewonderen, zoals het Parlementsgebouw en de Sint-Stefanusbasiliek. Je hebt genoeg tijd om te genieten van een drankje in de cabine met airconditioning en ga dan naar het bovendek in de open lucht om 's nachts het panorama van Boedapest te bewonderen. De uitvoering bevat ook een prachtig origineel Hongaars instrument, de beroemde "cimbalom". De combinatie van snaarinstrumenten en de cimbalom zorgt voor een unieke Hongaarse, onvergetelijke harmonie en een uitstekende sfeer aan boord. Wil je je favoriete populaire nummer horen in een geheel nieuwe bewerking? Tijdens het optreden krijgen de gasten de kans om hun favoriete liedjes aan te vragen.

Boedapest: Boottocht overdag

Boedapest: Boottocht overdag

Geniet van een boottocht overdag over de legendarische blauwe Donau, en vaar tussen de Boeda- en Pest-kant van het magische Boedapest. Stap direct vanaf de pier in het centrum van Boedapest aan boord van de boot en geniet van een drankje naar keuze. Je kunt kiezen voor een glas champagne, wijn, bier, frisdrank of mineraalwater en krijgt daarnaast ook gratis een speciale Duna Bella-limonade. Tijdens de boottocht zie je de majestueuze Kettingbrug en Elisabethbrug, bewonder je het grootse Parlementsgebouw van Boedapest, kijk je uit op de Burcht van Boeda op de heuvel en vaar je rond het Margaretha-eiland. Je komt meer te weten over de belangrijkste bezienswaardigheden dankzij de audiogids, die in 30 talen beschikbaar is. In de zomer kun je ervoor kiezen om een optionele pauze in te lassen op het koele en groene Margaretha-eiland. Je ontvangt een gratis kaart van de kleine eilandjes met aanbevolen wandelingen en informatie over de bezienswaardigheden die je ziet. Daarna ga je opnieuw aan boord voor de terugtocht naar het centrum van Boedapest.

Boedapest: historische cruise met welkomstdrankje

Boedapest: historische cruise met welkomstdrankje

Ervaar het adembenemende landschap van Boedapest tijdens een rondvaart van 1 uur aan boord van de historische Kisfaludy Paddle Steamer! Stap op het elegante, zwart met gouden schip en dompel jezelf onder in de sfeer van het Hongaarse hervormingstijdperk. Deze unieke raderstoomboot biedt een tijdreiservaring terwijl de prachtige bezienswaardigheden van Boedapest worden getoond! Zoek aan het begin van je reis een comfortabele zitplaats en geniet van een verfrissend welkomstdrankje. Bewonder het prachtige panorama van Boedapest en verken de bezienswaardigheden langs de Donau met de ONLINE AUDIOGIDS. Deze gids, die toegankelijk is via een QR-code aan boord, is ontworpen voor gebruik op je EIGEN TELEFOON en is beschikbaar in meer dan 10 talen. Het biedt zowel leesbare als luisterbare inhoud om je ervaring te verbeteren. Vergeet niet om je EIGEN Oortelefoon mee te nemen. Als je hulp nodig hebt met de audiogids, zal ons personeel je graag helpen.

Boedapest: Big Bus Hop-On Hop-Off Rondleiding

Boedapest: Big Bus Hop-On Hop-Off Rondleiding

Krijg een perfecte introductie tot Boedapest met een hop-on hop-off sightseeingbus. Cruise rond in stijl en stap in en uit bij de meer dan 20 haltes langs zorgvuldig ontworpen routes. Bekijk de prachtige basiliek, de lommerrijke en klassieke Andrassy Avenue, de Kettingbrug en nog veel meer. Luister naar het audiocommentaar in 16 talen, bezoek de beroemdste bezienswaardigheden van de stad en doe mee aan een optionele wandeltocht door Pest. Ervaar de hoofdstad van Hongarije in al zijn glorie met de riviercruise op de Donau en bekijk Boedapest vanuit een ander perspectief. Kaarthouders kunnen ook genieten van een begeleide wandeling door de statige Pest-kant van de stad. Alle bussen zijn in de zomer voorzien van airconditioning en in de winter verwarmd, zodat u Boedapest op de meest comfortabele en gemakkelijke manier kunt verkennen.

Boedapest: Avondtocht met Tokaj Frizzante

Boedapest: Avondtocht met Tokaj Frizzante

Vaar door het centrum van Boedapest op de Donau en ontdek de belangrijkste gebouwen van de Hongaarse hoofdstad onder het genot van een glas Tokaj Premium Frizzante of sinaasappelsap. Stap aan boord van de volledig gerenoveerde sightseeingboot en geniet van het moderne maar klassieke decor dat de luxe uitstraling van de jaren '60 en '70 heeft behouden. Zoek een zitplaats die het beste bij je past, blijf knus op het gesloten dek of haal wat frisse lucht op het open terras. Bewonder het prachtige panorama van Boedapest en verken de bezienswaardigheden langs de Donau met de ONLINE AUDIOGIDS. Deze gids, die toegankelijk is via een QR-code aan boord, is ontworpen voor gebruik op je EIGEN TELEFOON en is beschikbaar in meer dan 10 talen. Het biedt zowel leesbare als luisterbare inhoud om je ervaring te verbeteren. Vergeet niet om je EIGEN Oortelefoon mee te nemen. Als je hulp nodig hebt met de audiogids, zal ons personeel je graag helpen. Maak fantastische foto's van de attracties en geniet van heerlijke drankjes in de stijlvolle bar aan boord met bediening aan tafel! Eindig je rondvaart door terug te glijden naar het trefpunt waar het allemaal begon.

Boedapest: Skyline rondvaart met uitzicht op het Parlement

Boedapest: Skyline rondvaart met uitzicht op het Parlement

Pas onder een aantal van de bekendste bruggen van Boedapest door, zoals de Elizabethbrug, op deze sightseeingcruise in Boedapest. Geniet van het uitzicht op de Donaupromenade. Haak aan boord van een comfortabele boot en begin je cruise op de Donau. Bekijk de Kettingbrug met zijn beschermleeuwen, de Elizabethbrug met zijn grote, bronzen standbeeld en de Liberty Bridge, die beroemd is vanwege de verbinding tussen de Centrale Markthal en de Gellert Spa. Voel de charme van de schilderachtige Donaupromenade en de sensatie van het zien van het Koninklijk Paleis en het Parlement vanaf het water. Bewonder de bezienswaardigheden van de stad zoals het Vigadó Plein en het standbeeld van Sint Gellért bovenop de Gellertheuvel. Aan het eindpunt van je cruise keer je terug naar je vertrekpunt.

Boedapest: Stadsrondleiding Hop-on-hop-off-bustour & Extra's

Boedapest: Stadsrondleiding Hop-on-hop-off-bustour & Extra's

Ontdek Boedapest op je eigen voorwaarden met een 24-, 48- of 72-uurskaart voor de hop-on-hop-off-boot sightseeingbus met een boot- en wandeltour. Bekijk bezienswaardigheden zoals het Hongaarse parlement, het Buda Kasteel en de Kettingbrug. Verken de Citadel en bekijk de Joodse Synagoge, het Herdenkingsmonument en het Museum in de Dohánystraat. Maak een 1 uur durende boottocht over de Donau en geniet van panoramische uitzichten over de keizerlijke stad overdag en 's nachts, waaronder de enorme gotische gevel van het Hongaarse parlementsgebouw. Verken zowel Boeda als Pest en stap uit bij een van de 27 haltes langs de route. Bij je ticket zit een fantastisch kortingsboekje, waarmee je korting krijgt op een aantal van de populairste attracties in de stad, en een wandeltour. Luister naar informatief commentaar in meerdere talen terwijl je op ontdekkingstocht gaat. Rode Route Haltes: Stop 1. Sint-Stefanusbasiliek Stop 2. Kettingbrug (Pest) Stop 3. Jozsef Attila Straat Stop 4. Dohany Straat Synagoge Stop 5. Astoria (tijdelijk gesloten) Halte 6. Andrassy Laan Stop 7. Hongaarse Staatsopera Stop 8. Liszt Ferenc Plein Stop 9. Heldenplein Stop 10. Keleti treinstation Stop 11. New York Paleis Halte 12. Astoria (tijdelijk gesloten) Halte 13. Café Parisi Passage Stop 14. Gellert Plein Stop 15. Kasteeltuin Stop 16. De kabelbaan Stop 17. Batthyany Plein Stop 18. Margaret Brug (Boeda) Stop 19. Winkelcentrum WestEnd Stop 20. Parlement Haltes groene route: Stop 1. Sint-Stefanusbasiliek Stop 2. Marcius 15. Plein Stop 3. Grote Markthal Stop 4. Nationaal Museum Stop 5. Astoria Stop 6. Ankersteeg Stop 7. Winkelcentrum WestEnd

De topbezienswaardigheden in Boedapest

Activiteiten in Hongaars parlementsgebouw

Steden in Hongarije

Andere activiteiten in Hongaars parlementsgebouw

Wil je alle activiteiten in Hongaars parlementsgebouw bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hongaars parlementsgebouw

Gemiddelde beoordeling

4.3
(25.725 beoordelingen)

De tour was spannend en zeer leerzaam. Zowel de chauffeur Péter als de gids Balázs waren erg vriendelijk en behulpzaam. Balázs beschikt over veel specialistische kennis van de Hongaarse geschiedenis en Boedapest, die hij op humoristische wijze overbrengt op de deelnemers. Altijd mijn plezier!

Geweldige ervaring Boedapest in de avond en vooral prachtig vanaf de Donau. Je kunt niet vertrekken zonder de cruise.

Service Eten Artiesten Typische muziek Home Ga zo door - Chocolademousse leek meer op chocolademelk. Jammer.

Het was echt geweldig! 19.00 uur tour was gewoon geweldig voor zonsondergang! Absoluut het geld waard

Een beetje te veel mensen op de boot, anders 5 sterren