Honolulu
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot

De beste tours & activiteiten in Honolulu

Bekijk alle tours en activiteiten in Honolulu

Top 10 activiteiten en bezienswaardigheden in Honolulu

De hoofdstad van Hawaii is een kleine stad in een groots landschap. Of je Honolulu nu bezoekt voor de vulkanische stranden, het bruisende nachtleven of de hedonistische cuisine - er is van alles te beleven. Hier 10 hoogtepunten!

Diamond Head

Honolulu is een paradijs voor wandelaars, en een perfect pad voor indrukwekkende uitzichten is de weg over Diamond Head, de slapende vulkaan van Waikiki.

Nuuanu Pali State Wayside

De Ko'olau Range is een bijzondere bergketen, daar hij gevormd is uit één vulkaan! Het beste uitzicht heb je vanaf de Nuuanu Pali State Wayside.

Pearl Harbor

De aanval op Pearl Harbor was een sleutelmoment in WOII. De marinebasis is nog steeds actief, en als je vroeg genoeg komt, kun je een ticket scoren voor een gratis tour!

USS Arizona Memorial

In 1941 bombardeerde Japan de USS Arizona, met 1.177 doden als gevolg. Dit monument ligt boven het gezonden wrak en geeft je de mogelijkheid het van boven te bekijken.

Polynesian Cultural Center

Al een halve eeuw krijgen toeristen bij deze topattractie een opwindende Polynesische cultuurervaring, met replica's van dorpjes, kunst, ambachtswerk en Luau's!

Iolani Palace

Dit paleis werd gebouwd door de laatste koning van Hawaii om de natie meer prestige te verlenen. Een tour door het paleis geeft een fascinerend inzicht in het koninkrijk.

Foto: Wendy Cutler @Flickr (CC BY 2.0)

Bernice Pauahai Bishop Museum

Het museum werd opgericht om de erfstukken van de vrouw van de eigenaar, een Hawaiiaanse, te preserveren. Nu zie je hier de grootste collectie Polynesische artefacten ter wereld.

Hanauma Bay

Dit natuurreservaat is één van de beste plekken om te snorkelen in Hawaii. Het rijke rif is zo populair dat bezoekersaantallen gelimiteerd zijn - kom dus vroeg!

Honolulu Zoo

In de dierentuin, deel van Kapiolani Park, wonen meer dan 900 veelal tropische soorten. De Komodovaranen wil je niet missen!

Foto: Danny Luong @Flickr (CC BY 2.0)

Waikiki Aquarium

Als je niet aan snorkelen toe komt, ga dan naar het aquarium van Waikiki - een andere geweldige manier om de zeewezens van Hawaii te leren kennen!

Honolulu: Plan uw bezoek

Wanneer gaan?

Er is niet echt een slechte tijd om Honolulu te bezoeken, maar tussen december en maart zijn de temperaturen wat koeler en beter te behappen. De keerzijde is wel, dat de kans op regen in die maanden ook groter is. Probeer vooral om tijdens schooltijden te gaan. In het laagseizoen zijn de stranden rustiger en de attracties met bezoekersbeperkingen, zoals het USS Arizona Memorial, meer toegankelijk.

Hoe veel dagen?

Hawaii is niet de plek om door een tjokvol reisprogramma heen te razen. Blijf minstens een week in Honolulu, vooral als je voornemens bent om meer van eiland Oahu te zien.

Tips & informatie

 • Taal
  Engels
 • Valuta
  USD ($)
 • Tijdzone
  UTC (-10:00)
 • Landnummer
  +1
 • De beste periode voor een bezoek
  Het hele jaar door

Activiteiten in Honolulu

De must-see bezienswaardigheden in Honolulu

Sitemap Honolulu

Wil je alle activiteiten in Honolulu ontdekken?  Klik hier voor de volledige lijst.


Honolulu
4.4
Gebaseerd op 116 beoordelingen van GetYourGuide-klanten