Datums kiezen

Hoofdpostkantoor van Saigon

Hoofdpostkantoor van Saigon: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Saigon: Combo City Highlights & Saigon Unseen Motorbike Tour

1. Saigon: Combo City Highlights & Saigon Unseen Motorbike Tour

Krijg de perfecte introductie tot het leven in Saigon tijdens deze rondleiding van een halve dag. Scheur door het verkeer achterop een motorfiets in een groep van maximaal vijf personen. Verken de drukke straten, kleurrijke markten en must-see hoogtepunten, verborgen steegjes en oude appartementen. ***Waarom bij ons boeken*** - Uw veiligheid is onze eerste prioriteit! Wij zijn een legaal bedrijf met licentie (Saigon Adventure). Je wordt bestuurd door goede en veilige chauffeurs. Er is geen verzekering die u dekt Als u boekt bij een niet-erkende reisorganisatie (90% van de scootertochten wordt illegaal uitgevoerd) - Al het eten en drinken is inbegrepen (geen verborgen kosten). - Wij zijn de best beoordeelde touroperator op Trip Advisor met meer dan 7.900 uitstekende recensies. Combo City Highlights & Saigon Unseen-route (tijdens deze tour ziet u beide): Verken prachtige lokale steegjes waar Vietnamese gezinnen werken, wonen en socialiseren. Bezoek de beroemde Chinatown – de grootste en oudste ter wereld – waar je meer te weten komt over de traditionele waarden en de levensstijl van de gemengde culturen in Saigon. Ontdek hoogtepunten van de stad, zoals de Notre-Dame-kathedraal en het centrale postkantoor in de Franse wijk. Bewonder de architectuur van het Saigon Opera House, het stadhuis van de stad, Nguyen Hue Walking Street en maak een geweldige foto met prachtige appartementcafés. Ontdek verborgen juweeltjes van de stad, zoals het Eerwaarde Thich Quang Duc Monument. Verken de Ho Thi Ky Wholesale Flower Market - de grootste bloemenmarkt in de stad. Verken de Cambodjaanse markt met een koud drankje en een snack Bezoek de Thien Hau-pagode (Moeder van de Zee), die in 1760 door de Chinezen werd gebouwd om hun religieuze overtuigingen naar Vietnam te brengen. Op de terugweg naar je hotel passeer je de Nguyen Trai-straat in district 5, beroemd om de honderden modewinkels langs de straat.

Ho Chi Minh-stad: hop-on hop-off bustour door Vietnam

2. Ho Chi Minh-stad: hop-on hop-off bustour door Vietnam

Ervaar de hoogtepunten van Ho Chi Minh-stad vanaf een dubbeldekkerbus. Rijd door de stad met een live gids of zet een koptelefoon op en leer over de triomfen, tragedies en bloeiende cultuur. Met een flexibel hop-on hop-off tourschema, past deze reis in wat je plannen ook zijn. Kies uw ideale moment van de dag en geniet van verschillende sferen, of u nu 's ochtends of later gaat. Kies dagslots en zoom rond in de drukke straten of een avondslot om te zien hoe de etalages oplichten als de zon ondergaat. Bekijk de multiculturele invloeden op de architectuur terwijl je langs de Notre Dame-kathedraal van Saigon, het centrale postkantoor, het Onafhankelijkheidspaleis en het stadhuis loopt. Leer hoe elk gebouw tot stand is gekomen en hoe de stad is getransformeerd van Saigon naar Ho Chi Minh-stad. Weef door de straten van Ben Thanh Market, Bui Vien, Pham Ngu Lao en Nguyen Hue Street en wees getuige van de levendige en diverse sferen om elke hoek. De Bach Dang Pier is een prachtige stop om de Saigon-rivier te bewonderen, vooral 's avonds als de stad oplicht. Je komt langs musea, de dierentuin en meer, waardoor je genoeg ideeën hebt voor wat je de rest van je reis in deze unieke stad kunt doen. Als u kaarten, brochures of meer informatie wilt, helpt uw gids u graag verder.

Ho Chi Minh: privérondleiding door de stad en dinercruise met buffet

3. Ho Chi Minh: privérondleiding door de stad en dinercruise met buffet

Ontdek het nachtleven van Saigon zoals de lokale bevolking dat doet tijdens een tocht per traditionele cyclo of scooter. Stop aan de rivieroever van Saigon voor een lokaal diner en cruise langs de Saigon-rivier met live-entertainment aan boord. Met de fietsoptie rijd je langs de belangrijkste straten van de stad met een chauffeur en gids en passeer de Ben Thanh-markt, het algemene postkantoor, de Notre Dame-kathedraal, de People Committee Hall en het Opera House. Als je voor de scooteroptie kiest, bezoek dan dezelfde locaties als de cyclo-optie met extra tijd om de bloemenmarkt, de appartementen van Nguyen Thien Thuat en de modewijk te bezoeken. Deze scooteravontuuroptie wordt ten zeerste aanbevolen voor sightseeing. Na je rit bezoek je de rivieroever van Saigon en word je verwelkomd aan boord van een cruiseboot om de bezienswaardigheden van de stad vanaf een nieuwe plek te bewonderen perspectief. Vaar langs de Saigon-rivier en geniet van een diner terwijl traditionele Vietnamese dans- en muziekshows worden opgevoerd. Na het diner kunt u ontspannen op de terugweg naar Bach Dang Harbor, waar de cruise eindigt. Sluit uw avond af wanneer u wordt teruggebracht naar uw hotel.

Ho Chi Minh-stad: begeleide privétour per open jeep

4. Ho Chi Minh-stad: begeleide privétour per open jeep

Kies uit een ochtend- of middagvertrek om Ho Chi Minh-stad te verkennen vanuit het comfort van een jeep. Bezoek de belangrijkste monumenten van de stad die ooit bekend stond als Saigon om een beter begrip te krijgen van de geschiedenis op locaties zoals het symbolische Herenigingspaleis. Luister naar verhalen over de oorlog in Vietnam en de val van Saigon, waar een tank van het Noord-Vietnamese leger door de poorten crashte van wat destijds de residentie was van de president van de Republiek Vietnam. Ga verder naar het War Remnants Museum, waar wapens, foto's, documenten en andere relikwieën het verhaal vertellen van de oorlogen in Vietnam. Bewonder de kathedraal Notre-Dame en het oude postkantoor om een idee te krijgen van de typische architectuur van Saigon. Verken lokale straten zoals Dong Khoi en Nguyen Hue voordat je naar de Ben Thanh-markt gaat, waar je gids je kan helpen bij het ruilen van goederen.

Ho Chi Minh-stad: halve dagtour Sai Gon City

5. Ho Chi Minh-stad: halve dagtour Sai Gon City

Korte reisroute Perfecte manier om het meest bruisende Saigon en hun cultuur en geschiedenis te ontdekken. •Notre Dame kathedraal (de reparatiewerkzaamheden zijn nog niet voltooid, je kunt niet naar binnen) •Saigon-postkantoor •Hereniging paleis •Oorlogsmuseum •Lokale markt (het is flexibel, kan worden overgeslagen als er niet genoeg tijd is).

Saigon: Privé Autotocht van een halve dag door Ho Chi Minhstad

6. Saigon: Privé Autotocht van een halve dag door Ho Chi Minhstad

Verken de fascinerende stad Saigon, ook wel bekend als Ho Chi Minh City, tijdens deze tour van een halve dag. Reis comfortabel in uw privéauto met airconditioning en leer over de bezienswaardigheden van de stad met uw behulpzame gids. Ontmoet je gids in je hotel en ga eerst naar de Ban Thanh-markt. Maak foto's van de activiteiten op de levendige markt of maak van de gelegenheid gebruik om keukenapparatuur, souvenirs, kledingstukken, fruit en vele andere voedingsmiddelen te kopen. Breng vervolgens een bezoek aan de neo-romaanse kathedraal Notre-Dame-basiliek van Saigon, die dateert uit de 19e eeuw. Houd lokale koppels in de gaten die hun pre-huwelijksfoto's maken in deze prachtige basiliek, officieel bekend als de kathedraalbasiliek van Onze-Lieve-Vrouw van de Onbevlekte Ontvangenis. Bewonder de verrassende architectuur bij je volgende stop, het centrale postkantoor van Saigon. Hoor hoe het gebouw vaak ten onrechte wordt toegeschreven aan Gustave Eiffel, ook al is het ontworpen door Alfred Foulhoux. Dan is het tijd om te beslissen. Kies tussen het War Remnants Museum voor meer informatie over de Amerikaanse oorlog in Vietnam of het Herenigingspaleis. Deze laatste locatie, ook wel bekend als het Onafhankelijkheidspaleis, is een mijlpaal in de geschiedenis en architectuur van Saigon, dat ooit dienst deed als het huis en de werkplek van de president van Zuid-Vietnam tijdens de oorlog in Vietnam. Sluit ten slotte je tour af bij de Jade Emperor Pagoda. Zie de plaatselijke aanbidders in gebed voor hun carrière, liefde en vruchtbaarheid. Geniet van deze smaak van de taoïstische aanbiddingscultuur, voordat je wordt teruggebracht naar je hotel.

Ho Chi Minh: Rondleiding met War Remnants Museum

7. Ho Chi Minh: Rondleiding met War Remnants Museum

Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van Ho Chi Minh tijdens een rondleiding door het centrale gebied. Stop bij verborgen favoriete plekken van de lokale bevolking, luister naar fascinerende en tragische verhalen uit de oorlog in Vietnam en krijg een aantal basislessen Vietnamese taal. Ontmoet je gids en ga de stad in. Stop bij het War Remnants Museum en ga alleen naar binnen om meer te weten te komen over de tragische geschiedenis van de oorlog in Vietnam. Ga verder naar het Herenigingspaleis, bekend als het Witte Huis van Vietnam. Stop vervolgens bij de Notre-Dame-kathedraal en het centrale postkantoor, 2 van de beroemdste gebouwen uit de Franse bezetting in de 19e eeuw. Wandel verder door de rustige City Book Street, populair onder de jongeren van de stad. Stop om de zoete en populaire Vietnamese koffie te proeven.

Saigon City Motor Tour

8. Saigon City Motor Tour

Laat deze geweldige stad zien door een echte local die Engels spreekt en uitstekende rijvaardigheden heeft. Verken de verschillende delen van de stad, van de toeristische attracties tot lokale gebieden en van de welvarende buitenwijken tot de verborgen sloppenwijken. Ontdek ten minste zeven districten, elk bekend om verschillende dingen. Zie in district 1 de Saigon Notre-Dame-kathedraal, het centrale postkantoor, het koffiepark Student Bet en de wandelstraat Nguyen Hue. Bekijk de prachtige Franse koloniale architectuur en bekijk de lokale jeugdactiviteiten om te begrijpen waarom Saigon bekend staat als een beloofd land in Vietnam. In district 3 leer je over het eerbiedwaardige Thich Quang Duc-monument. De monnik Thich Quang Duc verbrandde zichzelf om te protesteren tegen de vervolging van het boeddhisme tijdens de Vietnamese oorlog in juni 1963. Verken enkele van de oudste gebouwen in Saigon en de typische winkelstraten en kleine markten. Deze wijk is een gewilde wijk voor de middenklasse met een rustige en vredige sfeer en Franse architectuur villa's. Ga naar district 10 voor de beste bloemenmarkt in Saigon. Als je een bloemenliefhebber bent, zorg er dan voor dat je deze grootste groothandelsmarkt niet mist. Dompel jezelf onder in vele soorten tropische en geïmporteerde bloemen met de meest redelijke prijzen in de stad. District 5 en 6 zijn de thuisbasis van China Town en de meest actieve winkelstraten en traditionele markten waar de lokale bevolking naartoe gaat. Je kunt dwalen door de hanen- en vogelsmarkt, de stoffenmarkt, de traditionele Chinese medicijnmarkt en de grootste markt voor motoraccessoires in Saigon. Ontdek waarom China Town in Saigon anders is en hoe de Chinese en Vietnamese mensen samenleven en handel drijven in Saigon. Ontdek de echte lokale stad langs de Saigon-rivier in district 8 en 4. Dit is het moment voor een echt diep inzicht in het echte leven van normale lokale mensen. Sommigen wonen nog steeds in sloppenwijken aan de andere kant van de Saigon-rivier en sommigen hebben meer geluk met kleine huisjes in de autovrije zone. Ga dan naar het typische expatgebied van district 7, bekend als de Japanse en Koreaanse stad. In tegenstelling tot de andere plaatsen die je tijdens je rondreis ziet, is het zuidelijke Saigon-gebied totaal anders met een helder georganiseerde gated community.

Ho Chi Minh-stad: oorlogsmuseum en rondleiding door Cu Chi-tunnels

9. Ho Chi Minh-stad: oorlogsmuseum en rondleiding door Cu Chi-tunnels

Volg een rondleiding door het historische centrum van Ho Chi Minh-stad en bezoek het Herenigingspaleis, de Notre Dame-kathedraal, het centrale postkantoor en het War Remnants Museum, waar je historische artefacten uit de oorlog in Vietnam en de eerste Indochina-oorlog met de koloniale Fransen kunt zien. Geniet daarna van een lunch in een lokaal restaurant. **De Notre Dame-kathedraal wordt momenteel gerestaureerd, dus je bezoekt alleen de buitenkant van de kathedraal. Reis vervolgens naar de Cu Chi-tunnels en bekijk een inleidende video over de geschiedenis van de tunnels en het leven tijdens de oorlog in Vietnam. Kruip door de tunnels en ervaar het ondergrondse dorp van de Vietcong zelf. Proef wat van de thee en cassave die de guerrillastrijders gebruikten om te overleven, en krijg de kans om wat geweren af te vuren op de schietbaan. Neem vervolgens de bus terug naar Ho Chi Minh-stad, waar de tour rond 19:00 - 19:30 uur zal eindigen (de eindtijd is afhankelijk van het verkeer).

Ho Chi Minh: oorlogsgeschiedenistour met tunnel- en museumbezoek

10. Ho Chi Minh: oorlogsgeschiedenistour met tunnel- en museumbezoek

Reis met een lokale gids mee naar de tijd van de vele historische gebeurtenissen in Ho Chi Minh op een oogverblindende reis. Reis naar verschillende grote oorlogssites en bezoek een oorlogsgeschiedenismuseum, evenals een aantal culturele bezienswaardigheden, zoals de Notre Dame en het centrale postkantoor. Geniet van het ophalen van je accommodatie en ga dan naar de Cu Chi-tunnels, een beroemd netwerk van ondergrondse gangen die werden gebruikt tijdens de oorlog in Vietnam en het Tet-offensief. Leer wat de lokale bevolking vroeger guerrilla-oorlogsvoering voerde en ontmoet een oorlogsveteraan, met de mogelijkheid om tegen een meerprijs een geweer af te vuren. Ga terug naar de stad en stop voor een heerlijke lokale lunch voordat je het War Remnants Museum bezoekt. Loop door de exposities met parafernalia met betrekking tot de Eerste Indochina-oorlog en de oorlog in Vietnam, en neem de rijke geschiedenis van de natie in je op. Het volgende is het opvallende Onafhankelijkheidspaleis. Ontdek dit iconische monument, ooit het huis en kantoor van de presidenten van Vietnam, verken de grote hal en bewonder de prachtige architectuur. Bewonder daarna het prachtige ontwerp van de 19e-eeuwse kathedraal Notre Dame, gebouwd door Franse kolonisten. Je laatste stop van de dag is aan de overkant van de kathedraal bij het centrale postkantoor. Wandel door een ander gebouw met een zware Franse invloed en geniet van de opvallende structuur en de weidse plafonds. Neem de tijd om door de kraampjes van de lokale verkopers te bladeren voordat u terugkeert naar uw hotel.

Beschikbare activiteiten

44 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 3

Andere activiteiten in Hoofdpostkantoor van Saigon

Wil je alle activiteiten in Hoofdpostkantoor van Saigon bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.