Kies data

Hornblower Niagara Cruises

  • Avonturen
  • Privétours
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Hornblower Niagara Cruises: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Niagara Falls, Canada: heli, boottocht & Skylon lunch

1. Niagara Falls, Canada: heli, boottocht & Skylon lunch

Beleef een 5 tot 6 uur durende tour en bekijk de prachtige Niagarawatervallen vanuit verschillende perspectieven vanaf de Canadese zijde van de Falls, deze wordt beschouwd als de beste kant om de American en Horseshoe Falls te zien. Eerst bewonder je de waterval vanuit een helikopter; vlieg direct boven het wervelende water voor 12 minuten. Bekijk de kracht van de Niagarawatervallen van dichtbij, aan boord van Hornblower Niagara Cruise-boottocht "Voyage to the Falls". Ervaar de leuke interactieve Niagara Fury en de Butterfly Conservatory wanneer de boottocht niet werkt. Bewonder het 360-gradenuitzicht vanaf het observatiedek van de Skylon Tower en geniet van een spectaculaire lunch bij het Summit Suite Buffet van de Skylon Tower. Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf de top van de toren en kies uit verschillende heerlijke gerechten. Je laatste halte is de "Journey Behind the Falls", die je mee achter en beneden de iconische Horseshoe Falls neemt. De uitstap eindigt met een veilige terugkeer naar je ophaallocatie.

Niagara Falls, Canada: Sightseeingtour met boottocht

2. Niagara Falls, Canada: Sightseeingtour met boottocht

Begin uw sightseeing-ervaring met de klassieke boottocht, 'Voyage to the Falls'. Voel de mist van de Canadian Horseshoe Falls op je gezicht terwijl je de donderende watervallen van dichtbij en persoonlijk ziet. Neem vervolgens de 'Journey Behind the Falls' om de 130 jaar oude tunnels te zien, 125 voet onder het oppervlak. Maak de korte reis naar uw laatste stop bij Niagara's Whirlpool Observation Deck. Bewonder de klasse 6 stroomversnellingen van de rivier vanaf een unieke plek. Geniet van dichtbij van de schoonheid van de natuur en maak prachtige foto's. Laat je weer afzetten bij een van de vijf centraal gelegen hotels in Niagara Falls, Canada.

Van Toronto: dagtour Niagara Falls & begeleide wandeling

3. Van Toronto: dagtour Niagara Falls & begeleide wandeling

Bespaar en ontdek met deze dagtrip naar Niagara Falls vanuit Toronto. Je tour is inclusief retourtransport, wijnproeverijen, twee wandeltochten en een mobiele app voor sightseeing. Vertrek vanuit Toronto en ga naar Niagara. Je eerste stop is een wijnmakerij in Palatine Hill. Breng 30 minuten door bij de wijnmakerij en proef wat van de lokale wijn. De volgende stop is Niagara-on-the-Lake. Breng 1 uur door in Niagara-on-the-Lake en verken de omgeving met zijn prachtige landschap. Aankomst bij Niagara Falls en neem deel aan een begeleide wandeling. Geniet van live commentaar van je gids terwijl je langs toeristische hotspots wandelt, waaronder Horseshoe Falls, Clifton Hill en Skylon Tower. Deze dagtocht is flexibel om aan uw schema te voldoen, dus ga en geniet van wat vrije tijd. Verken meer van de stad te voet, geniet van een lunch of bezoek een van de vele attracties van Niagara (op eigen kosten). Na een leuke dag brengt het transport je terug naar Toronto. U kunt een begeleide wandeling door Toronto maken - waar u tijdens uw verblijf op een andere datum aan kunt deelnemen. Je gids laat je de hoogtepunten van het kosmopolitische stadscentrum van Toronto zien, waaronder Ripley's Aquarium, CN Tower, Hockley Hall of Fame en vele anderen.

Van Buffalo: aanpasbare privédagtrip naar Niagara Falls

4. Van Buffalo: aanpasbare privédagtrip naar Niagara Falls

Begin aan een privéreis vanuit Buffalo of Niagara Falls, New York. Proef wijn en eet en winkel (op eigen kosten) in het mooie en schilderachtige stadje Niagara-on-the-Lake. Pas uw ervaring aan met een stop bij een wijnmakerij, een bezoek aan een chocoladefabriek of brouwerij, een wandeling in Queens Royal Park of iets anders. Bezoek Niagarawatervallen. Je chauffeur-gids haalt je op in Buffalo of Niagara Falls, NY, en helpt je een ervaring van wereldklasse te creëren die perfect is voor jou en je vrienden of familie. Ga op uw gemak in een privévoertuig exclusief voor uw groep. Ga naar de mooiste stad van Canada, Niagara-on-the-Lake, Ontario. Dwaal, winkel, eet, drink en bekijk alle bezienswaardigheden. Kies voor proeverijen of om te dineren bij een paar van de nabijgelegen wijnhuizen. Bezoek de chocoladefabriek of drink een koude bij een van de ambachtelijke brouwerijen. Ervaar Queens Royal Park en reis over de schilderachtige Niagara Parkway en stop onderweg voor foto's. Bezoek Queenston Heights Park, beklim Brock's Monument, ervaar de verbazingwekkende diepten van de Niagara Gorge en het adembenemende uitzicht op de kronkelende Niagara-rivier. Ontspan tijdens de rit naar Niagara Falls, langs Oaks Garden Theatre, door Queen Victoria Park en binnenkort naar het grootse spektakel van de watervallen. Bekijk de Rainbow Falls, de Bridal Veil en de spectaculaire Horseshoe Falls in al hun glorie. Bescheiden voor de kracht van Moeder Natuur. Loop Clifton Hill, ga achter de waterval, maak een ritje met de Hornblower Cruise en het SkyWheel, ervaar de Spaanse kabelbaan en meer. Keer terug naar je ophaallocatie.

Sitemap Hornblower Niagara Cruises

Wil je alle activiteiten in Hornblower Niagara Cruises ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hornblower Niagara Cruises

Martina was een goede gids, goed georganiseerd maar vanwege het slechte weer vlogen de helicopters niet. Met de voucher konden we echter de volgende dag wel. Dit is echt een aanrader: de tour, de gids en het bedrijf! Jammer dat de ramen van de Skylon tower beslagen waren.

Prachtige ervaring ook zonder helikoptervlucht (afgelast ivm weer)

Leuke afwisselende ervaring. Leuk met kleine groep. Goede organisatie. Helaas ging de helikoptervlucht niet door ivm het weer. Omdat wij niet op een ander moment konden, kregen we binnen een week geld teruggestort.

Geweldige ervaring

Met dank aan onze gids Vince een super dag gehad. Bij de camping opgehaald, en steeds bracht hij ons naar onze volgende stop. Boot en helikopter waren de hoogtepunten!!

De hele tour was geweldig, super leuke gids. Kan iedereen aanraden, de volledige tour te doen. Helicopter, Hornblower, Skylon.

Helemaal top!

Alles gezien in een paar uurtjes! Prima georganiseerd!!