Horseshoe Bay

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Horseshoe Bay: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Tussen Vancouver en Whistler: zelfgeleide audiotour

  1. Tussen Vancouver en Whistler: zelfgeleide audiotour

  Volg je audiotourgids langs Highway 99, een van de mooiste autoritten in British Columbia. Begin ergens langs de route tussen Vancouver en Whistler. De reiservaring is in alle richtingen hetzelfde. Lees meer over het Lions Bay Search and Rescue-team. Ontdek de schoonheid van Stawamus Chief Mountain. Luister in je eigen tempo naar de Straat van Georgië en andere bezienswaardigheden. Geniet zonder tijdgebrek van de vrijheid om overal te stoppen en de tijd te nemen om te verkennen. Leuke audiofragmenten worden automatisch afgespeeld terwijl u rijdt, met behulp van een live GPS-kaart. Er worden geen gegevens gebruikt tijdens de tour. Deze tour is gemakkelijk te navigeren en alle leeftijden zullen zich vermaken. Deze audiogids houdt jou en je gezin aan het lachen en houdt je onderweg bezig met trivia-plezier. Elke bezienswaardigheid onderweg heeft een leuke meerkeuzevraag over de bezienswa...

 • Van Vancouver: privétour met hoogtepunten van Whistler

  2. Van Vancouver: privétour met hoogtepunten van Whistler

  Ontdek de natuurlijke schoonheid van Whistler tijdens een privérondleiding. Laat je ophalen bij je hotel en volg de kustlijn van Howe Sound naar de beboste toppen van de Coast Mountains. Blik op de landschappen langs de Sea to Sky Highway en maak onderweg een mooie stop. Voordat je in Whistler aankomt, verken je twee meren. Stop eerst bij de verborgen parel van Nita Lake en ga dan verder naar Green Lake, het grootste en diepste van Whistlers. Aankomst in het voetgangersdorp Whistler, gelegen aan de voet van de Whistler-Blackcomb Mountains. Breng een middag door met het bezoeken van winkels en cafés in het centrum, wandel over natuurpaden of ontspan gewoon in de frisse berglucht. Keer terug naar Vancouver, waar je wordt teruggebracht naar je hotel.

 • Full-Day Vancouver en Sea to Sky Gondola Tour

  3. Full-Day Vancouver en Sea to Sky Gondola Tour

  Deze tour start vanuit het centrum van Vancouver. Geniet van een overzicht van de meest bezochte plekken in het centrum. Chinatown, Historic Gastown en het majestueuze Stanley Park. Je stopt ook ongeveer een uur op de openbare markt van Granville Island. Daarna steekt u de brug over de Lions Gate over en gaat u naar de noordkust van Vancouver. De eerste stop is Cypress Mountain Outlook, gevolgd door Horseshoe Bay. Je vervolgt de rit op zee naar lucht helemaal tot aan Shannon Falls. Na de waterval neemt u de Sea to sky Gondola voor een prachtig uitzicht vanaf de Chief Mountain (toegang niet inbegrepen). Stop voor foto's van Squamish Marina met uitzicht op de Stawamus Chief en Porteau Cove bij uw terugkeer naar Vancouver. De tour eindigt bij je hotel of ergens anders in Vancouver waar je de voorkeur aan geeft.

Other Sightseeing Options in Horseshoe Bay

Want to discover all there is to do in Horseshoe Bay? Click here for a full list.