Kies data

Horseshoe Bend, Arizona

  • Meerdaagse tours
  • Dagtochten
  • Avonturen
  • Citycards
  • Privétours
36 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 36

Horseshoe Bend, Arizona: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

1. Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

Ga weg van de felle lichten van Las Vegas en reis naar het geweldige Amerikaanse zuidwesten. Stop eerst bij Antelope Canyon en geniet van de kleurrijke, ingewikkelde rotswanden en formaties, regenboogkleuren en patronen. Je verkent de kloof met een ervaren Navajo-gids. Geniet vervolgens van een spectaculair uitzicht op de Horseshoe Bend, een hoefijzervormige ingesneden meander van de Colorado-rivier. Neem na 1,2 km wandelen over een zandpad de tijd om het adembenemende uitzicht te bewonderen. Stop ten slotte bij de wereldberoemde Grand Canyon, een UNESCO-werelderfgoed. Ontdek de gelaagde banden van rode rots die miljoenen jaren geologische geschiedenis onthullen.

Page: half-daagse limo-tour Antelope Canyon, Horseshoe Bend

2. Page: half-daagse limo-tour Antelope Canyon, Horseshoe Bend

Verken twee attracties gedurende een halve dag voor een meer flexibele reiservaring. Reis naar 's werelds beroemdste fotoplek, Antelope Canyon. Grijp je kans om veel foto's te maken van deze verbazingwekkende natuurlijke formatie waar de pilaren van licht door het kathedraalachtige canyonplafond schijnen. Later nader je de machtige Colorado rivier voor een bezoek aan Horseshoe Bend. De rivier stroomt en kronkelt rond de rotsen, waardoor een natuurlijke hoefijzervormige lus ontstaat, geliefd bij bezoekers en fotografen van over de hele wereld.

Las Vegas: trip Antelope Canyon & Horseshoe Bend met pick-up

3. Las Vegas: trip Antelope Canyon & Horseshoe Bend met pick-up

Stap in een busje met airconditioning en ga naar de beroemde Lower Antelope Canyon of de afgelegen Antelope Canyon X met je Navajo-stamgids. Ga van het gebaande pad af en bekijk bezienswaardigheden als Horseshoe Bend en de Colorado River tijdens deze ervaring in kleine groep. Bewonder het schilderachtige uitzicht van Las Vegas tot Antelope Canyon terwijl je heen en weer rijdt over de staatsgrenzen van Utah en Arizona op weg naar Page, AZ. Afhankelijk van het weer, pauzeer je in Mesquite, Nevada of Hurricane, Utah, voor een gelegenheid om je benen te strekken, de faciliteiten te gebruiken en koffie te drinken voordat je doorgaat naar de Grand Canyon. Dwaal langs rode zandstenen muren en spiraalvormige kurkentrekkerformaties die de kloof verlichten wanneer het zonlicht naar beneden klimt. Na een rondleiding door Antelope Canyon, brengt een rit van 10 minuten naar Horseshoe Bend je naar een wandeling van 1 km. Baan je een weg naar een uitkijkpunt met uitzicht op de beroemde bocht in de Colorado-rivier voor een prachtig uitzicht. Maak van de gelegenheid gebruik om dicht bij de 300-meter hoge drop te komen voor foto's van een van de mooiste bezienswaardigheden van de natuur. Vanaf daar kun je ontspannen terwijl je professionele chauffeur-gids terugkeert naar Las Vegas voor je hotel terugbrengservice, met handige pitstops onderweg.

Van Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend Tour

4. Van Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend Tour

Verlaat het bruisende Las Vegas en ga op een mooie rit naar het Navajo-gebied met een busje. Verken dit opvallende landschap met de hulp van een lokale Navajo-gids en leer over de rijke en lange geschiedenis van het gebied. Bekijk iconische natuurlijke bezienswaardigheden zoals Horseshoe Bend en Antelope Canyon. Begin je tour met een stop voor het ontbijt in St. George, Utah, de thuisbasis van de oudste continu werkende Mormoonse tempel ter wereld. Na het ontbijt nadert u de machtige Colorado-rivier voor een bezoek aan Horseshoe Bend. Merk op waar de rivier stroomt en kronkelt rond de rotsen en een opvallende hoefijzervormige lus creëert die geliefd is bij bezoekers en fotografen van over de hele wereld. Reis vervolgens naar waar "het water door de rotsen stroomt" volgens de lokale Navajo-folklore. Verken de lagere Antelope Canyon en bezoek de spectaculaire duinen die zijn ontstaan door wind, water en zand. Ontdek met je lokale Navajo-gids de schoonheid van de kloof van dichtbij. Bewonder de schoonheid van de zon die lichtstralen creëert die door de spleten in de wanden van de kloof schijnen. Na een lunchpauze gaat u verder naar het uitkijkpunt Glenn Canyon voor een laatste blik op dit spectaculaire gebied. Stap ten slotte terug in de bus om 's avonds terug te keren naar Las Vegas.

Pagina: Horseshoe Bend Air en Tower Butte helikopterlanding

5. Pagina: Horseshoe Bend Air en Tower Butte helikopterlanding

Combineer opmerkelijke uitzichten op Horseshoe Bend vanuit de lucht met een exclusieve Tower Butte-landing. Je hebt communicatie tussen de piloot en de passagier via de headset, zodat je doorlopend commentaar krijgt op de bezienswaardigheden die je passeert, waaronder Lake Powell, Glen Canyon Dam en Horseshoe Bend. Land ten slotte op de top van Tower Butte, waar maar weinigen zijn geweest. Tower Butte, 5000 voet boven de zeespiegel, is een van de meest opvallende bezienswaardigheden van het Amerikaanse zuidwesten. Vanaf dit uitkijkpunt heb je een 360-graden uitzicht op Glen Canyon, Lake Powell, Padre Bay, de Grand Staircase Escalante en de LeChee Rock. Het landschap is adembenemend en ongeëvenaard. Breng 15-20 minuten door op Tower Butte voor fotomomenten voordat u terugkeert naar de luchtterminal. Dit unieke reispakket wordt door geen enkele andere aanbieder aangeboden.

Vanuit Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend

6. Vanuit Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend

Verken de wereldberoemde Antelope Canyon en Horseshoe Bend op een dagtrip vanuit Las Vegas, inclusief toegangskaarten. Wandel door het landschap van Arizona en stop om foto's te maken op schilderachtige plekjes. Ontmoet je gids in Las Vegas en stap aan boord van de luxe touringcar met airconditioning om je ervaring te beginnen. Ontspan tijdens de rit naar Page, en geniet van het uitzicht op de Virgin River Gorge en de rotsformaties bij het Escalante/Grand Staircase National Monument.  Wandel tussen de beroemde gebeeldhouwde zandstenen muren terwijl je de caleidoscopische kleuren en lichtpatronen bewondert die je al 1000 keer eerder op foto's hebt gezien.  Stop om je eigen foto's te maken terwijl je luistert naar je Navajo-gids die weetjes vertelt over de plaatselijke geschiedenis en cultuur. En geniet onderweg van je meegeleverde mueslireep en water als je honger of dorst krijgt. Ga verder naar Horseshoe Bend Overlook, waar de Colorado River de beroemde hoefijzervormige bocht heeft uitgesleten. Maak een korte rondwandeling van 2,4 kilometer om het uitkijkpunt te bereiken en geniet vervolgens van het uitzicht op de rivier die door Glen Canyon stroomt.  Ga terug naar de bus voor je terugreis naar Las Vegas, waar je wordt afgezet bij het oorspronkelijke startpunt.

Van Flagstaff: Antelope Canyon en Horseshoe Bend

7. Van Flagstaff: Antelope Canyon en Horseshoe Bend

Breng een dag door met het bezoeken van 2 van de meest iconische landschappen in het Amerikaanse zuidwesten: Antelope Canyon en Horseshoe Bend. Betreed het hart van Antelope Canyon en bezoek Horseshoe Bend, waar je vanaf de rand naar de machtige Colorado-rivier kunt kijken. Verlaat Flagstaff in de ochtend en reis langs de grens tussen Arizona en Utah om Antelope Canyon te bezoeken. Breng tijd door met wandelen door Antelope Canyon met de hulp van uw Navajo-partnergidsen. Vanaf daar reist u slechts een paar kilometer naar het bezoekerscentrum Glen Canyon Dam voor een snelle picknicklunch en een fantastisch uitzicht op Lake Powell. Ga voor de finale naar de beroemde Horseshoe Bend, die uitkijkt op het uitzicht voordat je 's avonds terugkeert naar Flagstaff.

Van Las Vegas: Grand Canyon & Antelope Canyon 2-daagse tour

8. Van Las Vegas: Grand Canyon & Antelope Canyon 2-daagse tour

Dag 1 Je dag begint vroeg met een vlotte ophaalservice van je hotel in Las Vegas. Maak een snelle fotostop bij het bord 'Welcome to Las Vegas' en geniet daarna van een heerlijk continentaal ontbijt terwijl je naar de Hoover Dam wordt gereden. Hier kunt u genieten van verbluffende vergezichten terwijl u leert over de cruciale rol die het speelt bij het ondersteunen van de inwoners van Las Vegas. Het is dan 2 uur rijden door de adembenemende woestijn van Arizona op weg naar Historic Route 66. Geniet van 3 haltes op Route 66, inclusief een lunchstop in Williams, Arizona. Na de lunch reis je naar de South Rim van de Grand Canyon, waar je wordt getrakteerd op 3 van de beste uitzichten op Yavapai Point, Grandview Point en Lipan Point. Geniet tijdens de winter, het vroege voorjaar en de herfst van een betoverende zonsondergang boven de Grand Canyon tijdens de 2 uur durende rit naar uw hoogwaardige driesterrenhotel voor de nacht. Dag 2 Begin uw dag met een pick-up van uw hotel in Arizona. Nadat je bent getankt en klaar om te gaan, maak je de korte rit naar een van de natuurlijke juweeltjes van het gebied: Horseshoe Bend. Maak een rondwandeling van 2 kilometer naar het uitkijkpunt en tuur langs een rotswand van 1000 voet naar de adembenemende Colorado-rivier. Na je wandeling word je naar de levendige Antelope Canyon gereden om je bij een lokale Navajo-gids te voegen terwijl ze je door de kleurrijke slotcanyons leiden. Je gids wijst je op verschillende rotsformaties en zorgt ervoor dat je geweldige foto's krijgt als aandenken aan deze once-in-a-lifetime reis. Probeer een van de lokale restaurants voor de lunch en doe daarna een welverdiend dutje in de comfortabele tourbus op de 4,5 uur durende rit terug naar Las Vegas. Beëindig uw onvergetelijke reis met een gemakkelijke drop-off in uw hotel in Las Vegas rond 19.00 uur.

Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon en Zion Tour

9. Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon en Zion Tour

Ervaar een rondleiding door de Grand Canyon, een van de zeven wereldwonderen. Ga vervolgens naar Antelope Canyon, waar u tijdens de prime time (11:00 - 13:00 uur) van de dag foto's kunt maken van het weidse uitzicht op deze populaire schilderachtige plek. Ontspan in de wetenschap dat vervoer van en naar uw hotel, accommodatie en ontbijt wordt geregeld. Dag 1: Begin met opgehaald te worden bij je hotel in Las Vegas. Ga in een busje met airconditioning naar je eerste stop, de Grand Canyon. Volg je gids naar de South Rim of the Canyon, de meest populaire kijkplek, en geniet van weidse uitzichten terwijl je luistert naar informatief commentaar van je gids. Breng vervolgens een bezoek aan het nieuwe bezoekerscentrum, waar je nog meer te weten komt over de canyon. Bekijk dan het uitzicht vanaf Mather's point, een andere populaire plek met meerdere vergezichten. Ga verder naar Bright Angel Point waar je de hele Grand Canyon kunt bekijken. Ga 's avonds naar je hotel. Dag 2: Begin dag 2 met een ontbijt in uw hotel. Ga naar het prachtige Zion National Park om het Checkerboard Point en het Great Arch Point te bezoeken. Maak daarna de rit naar Page, Arizona, en bezoek de Antelope Canyon. Maak veel foto's van deze natuurlijke formatie waar het zonlicht door het plafond van de kloof schijnt. Bekijk een adembenemend uitzicht op Glen Canyon & Dam en de Horseshoe Bend, een dramatische wending in de Colorado-rivier. Vertrek met je groep vanuit de stad Page terug naar Las Vegas in onze bus / tourbus.

Sedona of Flagstaff: Horseshoe Bend & Antelope Canyon X Tour

10. Sedona of Flagstaff: Horseshoe Bend & Antelope Canyon X Tour

Als je in Sedona verblijft, begint je dag met een mooie en verhalende rit van de Rode Rotsen van Sedona naar Flagstaff. Je reist door Oak Creek Canyon, een van de top 10 schilderachtige ritten in de VS, en vervolgens door de torenhoge Ponderosa Pines. Na het ophalen van klanten die in Flagstaff verblijven, reist het voertuig langs de slapende vulkanen die de San Francisco Peaks vormen en door Navajo Nation. Ontvang tijdens uw reis een informatieve en onderhoudende vertelling over de gebieden waar u doorheen reist van uw ervaren en deskundige lokale gids. Reis door het Navajo-reservaat terwijl uw gids verhalen over deze oude cultuur deelt en informatie over de unieke geologie en vergezichten onderweg. Als je eenmaal over het Navajo-reservaat bent gekomen, heb je tijd om het onverharde pad op te lopen om Horseshoe Bend te zien, een iconisch kijkgezicht. Blijf dan verblind door het uitzicht op Glen Canyon Dam en het zuidelijkste punt van Lake Powell. Bij aankomst in Page, Arizona, geniet je van een lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch ontmoet je je Navajo-gids voor een spectaculaire tour door Antelope Canyon op de Canyon X-site. Profiteer van de vele fotomomenten terwijl u de hoek van de zon in de kloof ziet veranderen. Loop met de Navajo door de bochten van deze rode rotsslotkloof. Je hoort misschien zelfs het geluid van fluitmuziek weerklinken van de wanden van de kloof. Na je tour begin je aan je terugreis vanuit Antelope Canyon. Je passeert de westelijke rand van de Painted Desert terwijl je het Navajo-reservaat opnieuw oversteekt voor een korte stop bij de historische Cameron Trading Post. Aan het einde van de tour wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Sitemap Horseshoe Bend, Arizona

Wil je alle activiteiten in Horseshoe Bend, Arizona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Horseshoe Bend, Arizona

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.292 beoordelingen

De reis was, zoals gezegd, een dagtocht van 15-16 uur. Veel stops (elke 1,5-2,5 uur) om de benen te strekken en de badkamer te pauzeren. Onze reisgroep had 13 mensen. , en het busje was ruim. Onze chauffeur, David, koos haltes waar de badkamers schoon zijn, in gemakswinkels. De muziek die hij speelde tijdens de reis paste goed bij het landschap. We kregen een optie om te lunchen, zodat we meer tijd hebben bij de Horseshoe Bend, in plaats van 1 uur voor de lunch en 1 uur bij Horseshoe Bend. Uiteraard kozen we voor de eerste optie. De Horseshoe Bend en de ingang van Antelope Canyon X liggen op ongeveer 15 minuten rijden. Eenmaal bij de Antelope Canyon X heeft de chauffeur ons overgedragen aan de lokale Navajo-gids. De Navajo-gids leidde ons de Canyon in, gaf het volledige verhaal, vertelde ons hoe we de telefooncamera voor het beste effect konden instellen, de beste plek voor foto's kiezen en een foto voor ons namen. Echt een adembenemende ervaring.

Antelope Canyon was een bucketlist van ons en stelde niet teleur. We wisten niet veel over Horseshoe Bend, maar dat bleek ook prachtig te zijn. Onze buschauffeur en gids, Paulie, was fantastisch. Hij was grappig, informatief en behulpzaam. Hij was voortdurend attent op ons comfort en gemak. Canyon X is de nieuwste en minst drukke tour van Antelope Canyon omdat slechts één bedrijf er toegang toe heeft, in tegenstelling tot 6 bedrijven voor de lagere en hogere canyons. Dit is belangrijk als je foto's wilt maken zonder andere toeristen op de foto's. Van, onze gids, was echt de beste. Hij was informatief en uiterst geduldig met ons. Hij heeft zelfs een aantal hele gave foto's gemaakt en we hebben een paar nieuwe cameratechnieken van hem geleerd. We konden echt niet om een betere ervaring vragen. Dit is een dag die we nooit zullen vergeten.

Sergio is een van de beste gidsen die ik ooit heb gehad. Hij is vriendelijk, benaderbaar, heeft een geweldige autoplaylist en maakt de beste foto's. De rit naar Horshoe Bend en Antelope Canyon was lang, maar hij zorgde ervoor dat iedereen op zijn gemak was, gevoed en vermaakt. Mijn enige klacht was dat onze gids in Antelope Canyon (niet Sergio, aangezien dit deel van de tour wordt gedaan door een apart bedrijf) behoorlijk onbeleefd was - maar dit was puur pech en niemand had er controle over. Over het algemeen waren we erg blij met de ervaring en bevelen het ten zeerste aan aan iedereen die een dag over heeft in Las Vegas.

Lagere antilopencanyon was GEWELDIG. Eerlijk gezegd deed ik het opnieuw. Ik zou deze tour overslaan en rechtstreeks boeken via Ken's lagere antilopentours. We hebben genoten van de stops bij Glen Canyon Dam en Horseshoe Bend, maar AC was absoluut het hoogtepunt. Onze buschauffeur was in orde, maar de Navajo-gids bij Lower Antelope was geweldig.

De reis was ooit een levenservaring, Antelope Canyon is een must see. De reis staarde in Las Vegas, de rit heen en terug was lang maar het was het waard.