Horseshoe Bend, Arizona

Horseshoe Bend, Arizona: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Page: half-daagse limo-tour Antelope Canyon, Horseshoe Bend

1. Page: half-daagse limo-tour Antelope Canyon, Horseshoe Bend

Verken twee attracties gedurende een halve dag voor een meer flexibele reiservaring. Reis naar 's werelds beroemdste fotoplek, Antelope Canyon. Grijp je kans om veel foto's te maken van deze verbazingwekkende natuurlijke formatie waar de pilaren van licht door het kathedraalachtige canyonplafond schijnen. Later nader je de machtige Colorado rivier voor een bezoek aan Horseshoe Bend. De rivier stroomt en kronkelt rond de rotsen, waardoor een natuurlijke hoefijzervormige lus ontstaat, geliefd bij bezoekers en fotografen van over de hele wereld.

Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

2. Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

Ga weg van de felle lichten van Las Vegas en reis naar het geweldige Amerikaanse zuidwesten. Bezoek Antelope Canyon, Horseshoe Bend en de Grand Canyon. Profiteer onderweg van de kennis van uw deskundige gids. Stop eerst bij Antelope Canyon en geniet van de kleurrijke, ingewikkelde rotswanden en formaties, regenboogkleuren en patronen. Je verkent de kloof met een ervaren Navajo-gids. Geniet vervolgens van een spectaculair uitzicht op de Horseshoe Bend, een hoefijzervormige ingesneden meander van de Colorado-rivier. Neem na 1,2 km wandelen over een zandpad de tijd om het adembenemende uitzicht te bewonderen. Stop ten slotte bij de wereldberoemde Grand Canyon, een UNESCO-werelderfgoed. Ontdek de gelaagde banden van rode rots die miljoenen jaren geologische geschiedenis onthullen.

Vanuit Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend

3. Vanuit Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend

Verken de wereldberoemde Antelope Canyon en Horseshoe Bend op een dagtrip vanuit Las Vegas, inclusief toegangskaarten. Wandel door het landschap van Arizona en stop om foto's te maken op schilderachtige plekjes. Ontmoet je gids in Las Vegas en stap aan boord van de luxe touringcar met airconditioning om je ervaring te beginnen. Ontspan tijdens de rit naar Page, en geniet van het uitzicht op de Virgin River Gorge en de rotsformaties bij het Escalante/Grand Staircase National Monument.  Wandel tussen de beroemde gebeeldhouwde zandstenen muren terwijl je de caleidoscopische kleuren en lichtpatronen bewondert die je al 1000 keer eerder op foto's hebt gezien.  Stop om je eigen foto's te maken terwijl je luistert naar je Navajo-gids die weetjes vertelt over de plaatselijke geschiedenis en cultuur. En geniet onderweg van je meegeleverde mueslireep en water als je honger of dorst krijgt. Ga verder naar Horseshoe Bend Overlook, waar de Colorado River de beroemde hoefijzervormige bocht heeft uitgesleten. Maak een korte rondwandeling van 2,4 kilometer om het uitkijkpunt te bereiken en geniet vervolgens van het uitzicht op de rivier die door Glen Canyon stroomt.  Ga terug naar de bus voor je terugreis naar Las Vegas, waar je wordt afgezet bij het oorspronkelijke startpunt.

Pagina: Upper of Lower Antelope Canyon en Horseshoe Bend Tour

4. Pagina: Upper of Lower Antelope Canyon en Horseshoe Bend Tour

Verken de adembenemende schoonheid van de Upper Antelope Canyon of Lower Antelope Canyon, de Horseshoe Bend en het Glen Canyon National Recreation Area (alleen Prime-touroptie). Dompel jezelf onder in dit gebied met de hulp van een Navajo-gids. Geniet van ophalen en wegbrengen van centraal gelegen hotels in de stad Page met een voertuig met airconditioning. Sla het gedoe van het betalen van parkgelden over, aangezien deze bij de tour zijn inbegrepen. Spring aan boord van het ruime busje en leun achterover en ontspan tijdens de rit naar de Antelope Canyon, die door de Navajo-mensen Ts bighnln wordt genoemd, 'de plaats waar water door rotsen stroomt'. Houd de stralen van direct zonlicht in de gaten die naar beneden stralen vanuit openingen aan de bovenkant van de kloof, die het meest in de zomer voorkomen, omdat ze vereisen dat de zon hoog aan de hemel staat. Ga verder naar Horseshoe Bend, een prachtig voorbeeld van een diepgewortelde meander die gedurende miljoenen jaren langzaam werd doorgesneden door de Colorado-rivier. Ga vervolgens naar het Glen Canyon National Recreation Area dat zich uitstrekt van de Lees Ferry in Arizona tot de Orange Cliffs in het zuiden van Utah. Bewonder dit adembenemende gebied met schilderachtige vergezichten, geologische wonderen en een enorm panorama van de menselijke geschiedenis. Keer aan het einde van je tour terug naar je ontmoetingspunt in Page.

Las Vegas: trip Antelope Canyon & Horseshoe Bend met pick-up

5. Las Vegas: trip Antelope Canyon & Horseshoe Bend met pick-up

Stap in een busje met airconditioning en ga samen met een Navajo-stamgids naar de beroemde Lower Antelope Canyon of de afgelegen Antelope Canyon X. Ga buiten de gebaande paden en bekijk bezienswaardigheden zoals Horseshoe Bend en de rivier de Colorado tijdens deze tour met een kleine groep. Bewonder het schilderachtige uitzicht van Las Vegas tot de Antelope Canyon terwijl je heen en weer rijdt over de staatsgrenzen van Utah en Arizona op weg naar Page, AZ. Afhankelijk van het weer pauzeer je in Mesquite, Nevada of Hurricane, Utah, en kun je even de benen strekken, een sanitaire stop maken en koffie drinken voordat je doorgaat naar de Grand Canyon. Dwaal langs rode zandstenen muren en spiraalvormige kurkentrekkerformaties die de kloof verlichten als de zon begint te zakken. Na een rondleiding door de Antelope Canyon, brengt een rit van 10 minuten je naar Horseshoe Bend voor een wandeling van 1 kilometer. Baan je een weg naar een uitkijkpunt met uitzicht op de beroemde bocht in de rivier de Colorado voor een prachtig uitzicht. Maak van de gelegenheid gebruik om dicht bij de 300 meter hoge val te komen waar je foto's kunt maken van een van de mooiste bezienswaardigheden van de natuur. Vanaf daar kun je ontspannen terwijl de professionele chauffeur-gids je weer terugbrengt naar Las Vegas, met een paar handige pitstops onderweg.

Van Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend Tour

6. Van Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend Tour

Verlaat het bruisende Las Vegas en ga op een mooie rit naar het Navajo-gebied met een busje. Verken dit opvallende landschap met de hulp van een lokale Navajo-gids en leer over de rijke en lange geschiedenis van het gebied. Bekijk iconische natuurlijke bezienswaardigheden zoals Horseshoe Bend en Antelope Canyon. Begin je tour met een stop voor het ontbijt in St. George, Utah, de thuisbasis van de oudste continu werkende Mormoonse tempel ter wereld . Na het ontbijt nadert u de machtige Colorado-rivier voor een bezoek aan Horseshoe Bend. Merk op waar de rivier stroomt en kronkelt rond de rotsen en een opvallende hoefijzervormige lus creëert die geliefd is bij bezoekers en fotografen van over de hele wereld. Reis vervolgens naar waar "het water door de rotsen stroomt" volgens de lokale Navajo-folklore. Verken de lagere Antelope Canyon en bezoek de spectaculaire duinen die zijn ontstaan door wind, water en zand. Ontdek met je lokale Navajo-gids de schoonheid van de kloof van dichtbij. Bewonder de schoonheid van de zon die lichtstralen creëert die door de spleten in de wanden van de kloof schijnen. Na een lunchpauze gaat u verder naar het uitkijkpunt Glenn Canyon voor een laatste blik op dit spectaculaire gebied. Stap ten slotte terug in de bus om 's avonds terug te keren naar Las Vegas.

Sedona of Flagstaff: Horseshoe Bend & Antelope Canyon X Tour

7. Sedona of Flagstaff: Horseshoe Bend & Antelope Canyon X Tour

Als je in Sedona verblijft, begint je dag met een mooie en verhalende rit van de Rode Rotsen van Sedona naar Flagstaff. Je reist door Oak Creek Canyon, een van de top 10 schilderachtige ritten in de VS, en vervolgens door de torenhoge Ponderosa Pines. Na het ophalen van klanten die in Flagstaff verblijven, reist het voertuig langs de slapende vulkanen die de San Francisco Peaks vormen en door Navajo Nation. Ontvang tijdens uw reis een informatieve en onderhoudende vertelling over de gebieden waar u doorheen reist van uw ervaren en deskundige lokale gids. Reis door het Navajo-reservaat terwijl uw gids verhalen over deze oude cultuur deelt en informatie over de unieke geologie en vergezichten onderweg. Als je eenmaal over het Navajo-reservaat bent gekomen, heb je tijd om het onverharde pad op te lopen om Horseshoe Bend te zien, een iconisch kijkgezicht. Blijf dan verblind door het uitzicht op Glen Canyon Dam en het zuidelijkste punt van Lake Powell. Bij aankomst in Page, Arizona, geniet je van een lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch ontmoet je je Navajo-gids voor een spectaculaire tour door Antelope Canyon op de Canyon X-site. Profiteer van de vele fotomomenten terwijl u de hoek van de zon in de kloof ziet veranderen. Loop met de Navajo door de bochten van deze rode rotsslotkloof. Je hoort misschien zelfs het geluid van fluitmuziek weerklinken van de wanden van de kloof. Na je tour begin je aan je terugreis vanuit Antelope Canyon. Je passeert de westelijke rand van de Painted Desert terwijl je het Navajo-reservaat opnieuw oversteekt voor een korte stop bij de historische Cameron Trading Post. Aan het einde van de tour wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Pagina: Monument Valley, Antelope Canyon & Horseshoe Bend Tour

8. Pagina: Monument Valley, Antelope Canyon & Horseshoe Bend Tour

Tour per jeep door Monument Valley Navajo Tribal Park en bewonder de zandsteenformaties. Bekijk de locaties waar Forrest Gump en Transformers zijn gefilmd. Luister naar Navajo-folklore. Keer terug naar Page en bezoek rotsbogen bij Lower Antelope Canyon en de meander van de Colorado-rivier bij Horshoe Bend. Profiteer van een ophaalservice van het hotel in Page om 06:00 uur. Rijd naar Monument Valley en maak foto's bij het bezoekerscentrum. Stap in een jeep voor een spannende rit van 17 mijl door het binnenland van Monument Valley gedurende 1,5 uur. Geniet van de rode spiraalvormige rotsen, hoge buttes en platte plateaus. Let goed op terwijl je gids de locaties aanwijst waar Transformers en Forrest Gump zijn gefilmd. Hoor over de geschiedenis van de vallei en luister naar oude Navajo-legendes die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Keer terug naar Page en vervolg je tour terwijl je om 12.00 uur Lower Antelope Canyon bezoekt. Verbaas jezelf over deze kloof die in de loop van miljoenen jaren is ontstaan. Bekijk de zandsteenformaties die zijn gevormd tot spiraalvormige rotsen en verschillende texturen. Kijk naar het zonlicht dat over de stenen muren filtert. Reis verder naar de bocht van Horshoe en waardeer deze scherpe meander van de Colorado-rivier, bekend als de oostelijke rand van de Grand Canyon. Staar naar een uitzicht van 270 graden op deze bocht in de rivier. Beëindig je tour met een drop-off in je hotel in Page.

Las Vegas: Grand Canyon, Lower Antelope Canyon en Zion Tour

9. Las Vegas: Grand Canyon, Lower Antelope Canyon en Zion Tour

Ervaar een rondleiding door de Grand Canyon, een van de zeven wereldwonderen. Ga vervolgens naar Antelope Canyon, waar u foto's kunt maken van de weidse uitzichten op deze populaire schilderachtige plek. Ontspan in de wetenschap dat vervoer van en naar uw hotel, accommodatie en ontbijt wordt geregeld. Dag 1: Begin met opgehaald te worden bij je hotel in Las Vegas. Ga in een busje met airconditioning naar je eerste stop, de Grand Canyon. Volg je gids naar de South Rim of the Canyon, de meest populaire kijkplek, en geniet van weidse uitzichten terwijl je luistert naar informatief commentaar van je gids. Breng vervolgens een bezoek aan het nieuwe bezoekerscentrum, waar je nog meer te weten komt over de canyon. Bekijk dan het uitzicht vanaf Mather's point, een andere populaire plek met meerdere vergezichten. Ga verder naar Bright Angel Point waar je de hele Grand Canyon kunt bekijken. Ga 's avonds naar je hotel. Dag 2: Begin dag 2 met een ontbijt in uw hotel. Maak daarna de rit naar Page, Arizona, en bezoek de Antelope Canyon en het Zion National Park. Maak veel foto's van deze natuurlijke formatie waar het zonlicht door het plafond van de kloof schijnt. Bekijk een adembenemend uitzicht op Glen Canyon & Dam en de Horseshoe Bend, een dramatische wending in de Colorado-rivier. Vertrek met je groep vanuit de stad Page terug naar Las Vegas in onze bus / tourbus.

Page: Horseshoe Bend Air en Tower Butte helikopterlanding

10. Page: Horseshoe Bend Air en Tower Butte helikopterlanding

Combineer schitterende luchtfoto's van Horseshoe Bend met een exclusieve Tower Butte-landing. De communicatie tussen de piloot en de passagier vindt plaats via een headset, waardoor je commentaar krijgt op de bezienswaardigheden waar je overheen vliegt, waaronder Lake Powell, Glen Canyon Dam en Horseshoe Bend. Uiteindelijk beland je op de top van Tower Butte waar maar weinigen zijn geweest. Tower Butte, 1,5 km boven zeeniveau, is een van de belangrijkste bezienswaardigheden in het Amerikaanse zuidwesten. Vanaf dit uitkijkpunt heb je 360-graden uitzicht op Glen Canyon, Lake Powell, Padre Bay, de Grand Staircase Escalante en LeChee Rock. Het landschap is adembenemend en ongeëvenaard. Breng 15-20 minuten door in Tower Butte om foto's te maken voordat je terugkeert naar het vliegveld. Dit unieke reispakket wordt door geen enkele andere aanbieder aangeboden.

  • Meerdaagse tours
  • Dagtochten
  • Avonturen
  • Citycards
  • Privétours
39 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 3

Sitemap Horseshoe Bend, Arizona

Wil je alle activiteiten in Horseshoe Bend, Arizona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Horseshoe Bend, Arizona

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.292 beoordelingen

Antelope Canyon was een bucketlist van ons en stelde niet teleur. We wisten niet veel over Horseshoe Bend, maar dat bleek ook prachtig te zijn. Onze buschauffeur en gids, Paulie, was fantastisch. Hij was grappig, informatief en behulpzaam. Hij was voortdurend attent op ons comfort en gemak. Canyon X is de nieuwste en minst drukke tour van Antelope Canyon omdat slechts één bedrijf er toegang toe heeft, in tegenstelling tot 6 bedrijven voor de lagere en hogere canyons. Dit is belangrijk als je foto's wilt maken zonder andere toeristen op de foto's. Van, onze gids, was echt de beste. Hij was informatief en uiterst geduldig met ons. Hij heeft zelfs een aantal hele gave foto's gemaakt en we hebben een paar nieuwe cameratechnieken van hem geleerd. We konden echt niet om een betere ervaring vragen. Dit is een dag die we nooit zullen vergeten.

Deze reis was geweldig, geboekt met mijn vriendje. Ik werd opgehaald bij het hotel en de bus was comfortabel. Mijn groep bestond uit ongeveer 8 personen. De bus had AC en we maakten veel stops voor toilet en snacks. Onze buschauffeur was geweldig, hij was vriendelijk, nieuw veel over de weg en erg meegaand (biedt ons constant flessen koud water aan). Over het algemeen was het een geweldige ervaring, en natuurlijk waren de plaatsen zelf prachtig!

Het was een hele mooie lange reis, er werd veel verteld tijdens de reis. Helaas konden ze ons niet ophalen en moesten ze 's ochtends een Uber naar het ontmoetingspunt brengen. De 2 bezoeken waren zeer de moeite waard en hadden genoeg tijd om over alles te informeren. Verder hebben we lekker gegeten. De chauffeur was erg vriendelijk. We kunnen het in ieder geval alleen maar aanraden

Dit uitje is zeker een aanrader! De pick-up en de reis er naar toe was goed verzorgt. Er waren onderweg genoeg stops om even je benen te strekken en wat drinken of eten te halen. De canyon en de horshoe bend zelf waren erg mooi om te zien! Door weersomstandigheden was het programma iets aangepast maar dit werd goed gecommuniceerd en uitgelegd.

Lo recomiendo en su totalidad el vieje rs increíble no ves pasar el tiempo los paisajes espectaculares y los sitios que te llevan fueron mejores de lo que imagino las fotos que ves en la propaganda no es nada de lo que veran tus ojos ojos simplemente el precio muy razonable todo es Maravilloso