Kies data

Hospital de Sant Pau

Hospital de Sant Pau: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Barcelona: 24 of 48 uur durende hop on, hop off-bustour

1. Barcelona: 24 of 48 uur durende hop on, hop off-bustour

Zie het beste van Barcelona tijdens een hop on, hop off-bustour met dubbeldekker. Krijg toegang tot 2 routes met 1 ticket voor een complete sightseeing-ervaring. Elke route heeft een geschatte duur van 2 uur. Neem een gratis kaart mee om je te helpen beslissen waar je heen wil en leer meer van het audiocommentaar. De bussen zijn open, maar als het regent, kan het elektrische dak ook worden gesloten. De bussen zijn geschikt voor passagiers met beperkte mobiliteit en hebben anatomische stoelen en verwarming op beide verdiepingen. Er is ook een stewardess aan boord die tot je dienst staat. Oostelijke route • Plaça de Catalunya • Port Vell • Museu d'Història de Catalunya • La Barceloneta • Port Olímpic • Poble Nou - Dierentuin • Teatre Nacional - Auditori. • Glories - Torre Agbar • Sagrada Familia • Recinte Modernista de Sant Pau • Park Güell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batlló Westelijke route • Plaça de Catalunya • Arc de Triomf • El Born Ciutadella-zoo • Passeig Colom • World Trade Center • Jardins de Miramar • Fundació Joan Miró • Anella Olímpica • Mnac (Museu Nacional d'Art de Catalunya) • Poble Espanyol • Caixa Forum - Pavelló Mies van der Rohe • Plaça d'Espanya • Estació de Sants • Camp Nou (F.C. Barcelona) • Plaça Pius XII-Palau Reial - Pavellons Guell-Monestir de Pedralbes • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Plaça Catalunya

Barcelona: toegangsticket voor Sant Pau Recinte Modernista

2. Barcelona: toegangsticket voor Sant Pau Recinte Modernista

Ontdek een architectonisch art nouveau meesterwerk met een toegangsticket voor de grootste jugendstil in het Sant Pau Recinte Modernista. Het complex Sant Pau Recinte, dat tussen 1905 en 1930 werd gebouwd naar een ontwerp van de Modernista-architect Lluís Domènech I Montaner, was oorspronkelijk bedoeld als tuin om zieken te behandelen. Een eeuw lang werd het gebruikt als openbaar ziekenhuis en is nu gerenoveerd naar originele staat. Eind 19e eeuw moest het oude Hospital de la Santa Creu in de wijk El Raval worden verplaatst, omdat het te klein was geworden. Het resultaat was een ambitieus project dat werd geïnspireerd door doorbraken in gezondheid en hygiëne. Het instituut is altijd geassocieerd geweest met liefdadigheidswerk, welzijn en de nieuwste ontwikkelingen in gezondheidszorg. Bewonder de modernistische motieven van de gerenoveerde paviljoens en ontdek hoe het voormalige ziekenhuiscomplex is uitgegroeid tot een kenniscentrum van internationale organisaties, zoals het European Forest Institute, Casa Azië, het Global University Network for Innovation en het United Nations University Institute on Globalization, Culture, and Mobility. Duik in de geschiedenis van één van de mooiste gebouwen in Barcelona. Wandel langs de paviljoens in tuinen die via ondergrondse gangen met elkaar verbonden zijn en waar standbeelden, glas in lood en mozaïeken te zien zijn.

Barcelona & Sagrada Familia Halve dagtour met hotelovername

3. Barcelona & Sagrada Familia Halve dagtour met hotelovername

Tijdens deze spannende tour van een halve dag bezoekt u enkele van de mooiste plekken in Barcelona. Je zult ook La Sagrada Familia gaan verkennen, waar je de rij zal overslaan om kostbare tijd te sparen. Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie in Barcelona, reis je met privévervoer om de verschillende gezichten van Barcelona te ervaren. Tijdens de rondleiding deelt uw deskundige gids boeiende verhalen over de unieke architectuur, cultuur en geschiedenis van de stad. Deze tour van een halve dag laat je de echte essentie van Barcelona ontdekken. Geniet van de wereldberoemde bezienswaardigheden, de verborgen geheimen en de fantastische bezienswaardigheden van Barcelona samen met een enthousiaste gids in een kleine vriendelijke groep. De tour begint op Plaça Catalunya, het centrale plein van Barcelona. Het plein verbindt met de laan Passeig de Grácia, waar enkele van de beste voorbeelden van de Catalaanse architectuur te zien zijn. Neem even de tijd om de opvallende façades van particuliere modernistische gebouwen te bewonderen, waaronder de beroemde La Pedrera van Gaudí. Volg in de voetsporen van Gaudí terwijl je l'Eixample vervolgens verkent. Na een bezoek aan het majestueuze Hospital de Sant Pau, ga je verder naar het meesterwerk van Gaudí, La Sagrada Familia. Je ziet de verschillende delen van het gebouw en de vele voorbeelden van religieuze symboliek verborgen in zijn unieke gevels. Je zult zeker geboeid zijn door de ongelooflijke architecturale stijl van Gaudi: de eigenaardige vorm van de zuilen, plafonds, muren en de organische architectuur van de basiliek. Deze tour bevat ook een ontspannende wandeling door de charmante uithoeken van de Gotische wijk. Je gids neemt je mee door de schilderachtige kleine straatjes om de verborgen indrukken te vinden die de Romeinen en de middeleeuwen achterlieten in deze wereldberoemde wijk. Na een bezoek aan de seafron, ga je naar Montjuïc Mountain en stop je bij de Mirador de l'Alcalde, een prachtig terras met een prachtig uitzicht op de iconische skyline van Barcelona met fantastische fotomomenten.

Barcelona: Gaudí's Meesterwerken Stadsverkenningsspel

4. Barcelona: Gaudí's Meesterwerken Stadsverkenningsspel

Verken de kunst en modernistische architectuur die Barcelona tot een van de mooiste steden ter wereld maken. Bekijk de kerk van de Sagrada Família en andere ongelooflijke meesterwerken. Speel dit verkenningsspel door elk puzzelstukje op je smartphone op te lossen, raad het antwoord om het verhaal van elke geheime plek te ontgrendelen. Ontwar het verleden en leer over de geheimen van Antoni Gaudí. Verken de stad en krijg exacte aanwijzingen, zodat u geen kaart, GPS of gids nodig heeft. Speel offline omdat je geen internetverbinding nodig hebt om het spel te spelen. Geniet als een groep en los samen de aanwijzingen op terwijl je loopt, of splits in kleinere teams en neem het tegen elkaar op. Ga in je eigen tempo, want er is geen tijdslimiet, het spel kan echter in ongeveer 1,5 uur worden voltooid. Speel zonder gids, download gewoon de app, ga naar het startpunt en begin aan het avontuur.

Barcelona: halve dagtour op zijspanmotor

5. Barcelona: halve dagtour op zijspanmotor

Ontdek de prachtige bezienswaardigheden van Barcelona terwijl u vaart op een zijspanmotor, bestuurd door een privégids. Bezoek de essentiële bezienswaardigheden, waaronder het Columbus Monument, Ciutadella Park, Plaza España, Palau Nacional, Montjuic Hill & uitkijkpunten, Olympisch Stadion, de oude haven en het strand van Barcelona. Verken de historische straten van de middeleeuwse wijk El Born en bekijk ook de Arc de Triomf, Passeig de Gracia en de promenade La Rambla.Bekijk Barcelona's UNESCO-werelderfgoedlocaties, waaronder de Sagrada Familia, Casa Milá en Casa Battló, met de mogelijkheid om te stoppen en foto's te maken. Bekijk tijdens de uitgebreide tour Barcelona's vele UNESCO-werelderfgoedlocaties, waaronder het Sant Pau-ziekenhuis, Park Güell en Casa Vicens. Geniet van een prachtige rit door de charmante wijk Garcia. Terwijl je verder rijdt, deelt je gids informatie over de bezienswaardigheden en de mediterrane cultuur. Stel vragen via draadloze communicatieapparatuur in je helm.

Barcelona & Park Güell: privétour van een halve dag met ophaalservice

6. Barcelona & Park Güell: privétour van een halve dag met ophaalservice

Leer Barcelona van dichtbij kennen en omring uzelf met levendig groen en levendige kleuren in Park Güell. Profiteer van de kans om tijd te besparen en de toegangslijn bij het park over te slaan. Kies uw ophaalpunt wanneer het u uitkomt en begin uw tour met privévervoer naar enkele van de mooiste plekjes in de stad. Gespecialiseerde gidsen zullen zich verdiepen in de diepten van Barcelona's architectonische erfenis, cultuur en mensen, terwijl u achterover leunt en geniet van de rit. De tour begint in het centrum van de stad op Plaça Catalunya, de thuisbasis van enkele van de meest kenmerkende Catalaanse architectuur: Passeig de Gracia. Bewonder de opvallende gevels van de modernistische privégebouwen in de omgeving. La Pedrera van Antoni Gaudí zal zeker opvallen. In het deel van de stad dat toepasselijk wordt omschreven als de "appel van onenigheid", ontdek je vele indrukwekkende voorbeelden van modernistische huizen zoals Gaudí's Casa Batlló, Casa Lleó Morera en Casa Ametller. Ga richting de historische wijk Gràcia totdat u het wereldberoemde Park Güell bereikt. Gelegen op een heuvel met spectaculair uitzicht over Barcelona. Park Güell toont Gaudí's kenmerkende stijl in combinatie met natuurlijke vormen. Dwaal door de uniek mooie hoeken van het park met een professionele gids die interessante feiten en verhalen vertelt om het werk van Gaudí te begrijpen. Volg de voetsporen van de beroemde architect en ga verder naar de Eixample. Deze wijk werd door Ildefons Cerdà geprojecteerd als een verlengstuk van de oude stad, om de groei van de stad te beheersen. Rijd naar de modernistische pareltjes: Hospital de Sant Pau en Gaudí's meesterwerk, La Sagrada Familia. Geen enkele foto die je ooit van deze basiliek hebt gezien, is te vergelijken met je eerste ervaring voor Gaudí's tempel. Ontdek de symboliek in de architectuur via uw deskundige gids. Vervolg een architectonische tour richting de Middellandse Zee, langs de Plaza Monumental de Barcelona. Maak een pitstop bij de moderne Agbar-toren, het nieuwste referentiepunt voor de skyline van Barcelona. Zodra u het strand van Bogatell bereikt, steekt u de waterkant over via Port Vell (oude haven), Gothic Drassanes en Columbus Monument, vlakbij de iconische La Rambla, en komt u uit bij het gloednieuwe World Trade Center. Beklim de berg Montjuic. Vind de Mirador de l'Alcalde, een terras met een spectaculair uitzicht over de skyline van Barcelona. Op dezelfde berg vind je faciliteiten van de Olympische Spelen van 1992: het vernieuwde Olympisch Stadion, oorspronkelijk gebouwd in 1929 en Palau Sant Jordi door Arata Isozaki. Proef de ouderwetse stadsplanning en architectuur, ontworpen voor de internationale tentoonstelling van 1929, aangezien Plaça Espanya verwijst naar het Sint-Pietersplein in het Vaticaan. Bekijk de magische fontein van Montjuïc en het Nationaal Paleis. Ga naar het centrum van de oude stad. Sluit de dag af in de schilderachtige hoekjes van de Gotische wijk met een ontspannende wandeling, met echo's van het verleden van de Romeinse en middeleeuwse stad om je heen. Stop bij Cathedral Avenue om de prachtige gotische gevel van de tempel te bewonderen en reis praktisch terug in de tijd naar de oorsprong van Barcelona op Plaça Sant Jaume, de zetel van het huidige stadhuis.

Barcelona: Gaudi Architectuur en Modernisme Tour

7. Barcelona: Gaudi Architectuur en Modernisme Tour

Je ervaring begint met een wandeling van 1 uur. De eerste plaats die je zult bezoeken is de Sagrada Familia, waar je gids alle historische en interessante details van dit belangrijkste icoon van Barcelona zal uitleggen. Van daaruit wandelt u verder naar het belangrijkste modernistische ziekenhuis ter wereld, het historische Sant Pau-ziekenhuis, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Als je klaar bent met de wandeling, spring je op je Vespa om een 4 uur durende scooterroute te starten, waarbij je de meest ongelooflijke plekken in de stad en de architectuur ontdekt. Je bezoekt belangrijke plaatsen zoals Park Guell, Casa Batllo en la Pedrera, terwijl je door andere punten in Barcelona rijdt, zoals Las Ramblas en Montjuic.

Sitemap Hospital de Sant Pau

Wil je alle activiteiten in Hospital de Sant Pau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hospital de Sant Pau

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 5.316 beoordelingen

Ongetwijfeld de beste manier om Barcelona snel te leren kennen, langs de meest toeristische punten, met de mogelijkheid om erop uit te gaan en ze allemaal te bezoeken. Alle stoelen hebben een radio, waar u de gewenste taal kunt selecteren. Terwijl je door de locaties loopt, krijg je een korte historische uitleg over die specifieke locatie. Het enige nadeel zijn de openingstijden. De laatste route eindigt om 19.00 uur en zou, in ieder geval in deze tijd van de zomer, een langere dienstregeling moeten hebben, in ieder geval in het centrum van Barcelona. Ik raad ten zeerste aan om 48 uur te kopen om meer tijd te hebben om alle plaatsen rustig te verkennen.

Beide routes waren erg leuk en interessant dankzij de uitstekende audiogids die in meerdere talen beschikbaar is. Het stelde me ook in staat om de verschillende delen van de stad beter te lokaliseren dan op een kaart. Ik waardeerde echt dat ik uit de bus kon stappen en een plaats kon bezoeken en vervolgens de volgende bus kon nemen om de reis voort te zetten. Fantastisch

Geweldige ervaring, we hadden niet veel tijd in Barcelona, dus het is 100% aanbevolen. We hebben veel plaatsen op één dag bezocht die onmogelijk zouden zijn zonder de bus.... Een service voor de fundamentele toerist PS. En als je geluk hebt om vele dagen te blijven. Aarzel dan niet om het te nemen, er zijn tickets voor maximaal 3 dagen. Uitstekend

In Barcelona is de hop on hop off bus echt super fijn om overal te komen in Barcelona! Super om een dag te doen!?

Moet je zeker gaan bekijken. Een geweldig gebouw, zowel binnen als buiten