Datums kiezen

Hotel New York, Rotterdam

Hotel New York, Rotterdam

Hotel New York, Rotterdam: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Rotterdam: Havenrondvaart met Live Gids

1. Rotterdam: Havenrondvaart met Live Gids

Ontspan en zie de meest spectaculaire bezienswaardigheden van Rotterdam terwijl je de Maas afvaart op een rondvaartboot met live commentaar en een bar met drankjes en snacks. Zoek een plekje in de sfeervolle salon of neem plaats op het open dek. Begin je vaart in de Parkhaven, onder de Euromast. De boot komt langs de Sint Jobshaven, de Waalhaven en de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij, de thuishaven van de Onderzeebootloods. Met een beetje geluk zie je de containerschepen ook nog. Bekijk het beroemde cruiseschip de SS Rotterdam en Hotel New York, dat het hoofdkwartier van de Holland-Amerika Lijn was. Bewonder de skyline van het centrum van Rotterdam terwijl je dichterbij het icoon van de stad, de Erasmusbrug, komt.

Rotterdam: Sightseeingcruise per RIB-speedboot

2. Rotterdam: Sightseeingcruise per RIB-speedboot

Kijk je ogen uit vanuit het centrum van Rotterdam helemaal tot aan Schiedam tijdens een spannende rondvaart aan boord van een RIB-speedboot. Geniet van het uitzicht op de Euromast, Hotel New York, de SS Rotterdam en meer terwijl je op topsnelheid over de beroemde Maas vaart. Nadat je aan boord van de speedboot bent gestapt, begint jouw sightseeingtour. Bekijk het oude gedeelte van Rotterdam, Delfshaven, en geniet van de bezienswaardigheden van de stad terwijl je voorbij racet. Bewonder het voormalige stoomschip SS Rotterdam, de betoverende skyline van de stad en de indrukwekkende bruggen. Ga helemaal naar de jeneverstad Schiedam voordat je de terugreis begint door de oude stadshavens van Rotterdam. Luister naar leuke weetjes en informatie over de plekken die je ziet van de schipper en stel gerust al je vragen. Geniet van een ervaring zonder gewetensbezwaren, want de koolstofvoetafdruk van jouw speedboottocht wordt gecompenseerd door Trees for All.

Rotterdam Highlights: fietstocht van 2,5 uur

3. Rotterdam Highlights: fietstocht van 2,5 uur

Beleef Rotterdam zoals de lokale bewoner, namelijk al fietsend door deze fietsvriendelijke stad. Ga met een enthousiaste gids op pad en verken de historische en nieuwe bezienswaardigheden van Rotterdam, kom alles te weten over de stad en ontdek waarom ze zo uniek is. Deze tour is beschikbaar als groepstour en als privétour. Alle fietstochten starten vanaf het bijzondere nieuwe Rotterdam Centraal Station dat opgeleverd werd in 2014 na een renovatie van 10 jaar. Je bekijkt het indrukwekkende Stadhuis en de verrassende nieuwe Markthal. Ga naar het gebied Kop van Zuid aan de zuidoever van de Nieuwe Maas. Bekijk de nieuwe ontwikkelingen in het gebied van de oude poort en zie de bezienswaardigheden zoals het Hotel New York in het voormalige hoofdkwartier van Holland America. Je bewondert de Erasmusbrug die het noordelijke en zuidelijke deel van de stad met elkaar verbindt en fietst door 2 mooie parken. Neem een pauze bij één van de belangrijke musea van de stad. Pauzeer voor een koffie bij een unieke locatie. Kom meer te weten over de stad beter terwijl je een aangename fietstocht maakt.

Rotterdam: Kroegenvaart met Drankjes en Snacks

4. Rotterdam: Kroegenvaart met Drankjes en Snacks

Ontdek, vaar, laat je verrassen maar heb vooral plezier! Je voelt je meteen thuis als je de enige Pubcruise van Rotterdam binnenstapt. Tijdens de 2 uur durende vaartocht door Rotterdam geniet je van de vele ongelooflijke uitzichten op de hoogtepunten die deze stad te bieden heeft. Onze gastheer zal je verwelkomen voordat we aan de reis met de pubcruise beginnen. Als je iets nodig hebt tijdens de tour, kun je op elk moment naar de gastheer gaan. Zij voorzien je van onbeperkt drinken, maken de borrelplanken klaar en kunnen je alles vertellen over de omgeving. De Pubcruise van Oom Aad is een klassiek schip uit 1898 omgebouwd tot de gezelligste varende kroeg van Rotterdam. Geïnteresseerd hoe je zo'n schip vaart? Ga naar boven om de schipper te vragen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Rotterdam: privévaart op de Maas in een speedboot

5. Rotterdam: privévaart op de Maas in een speedboot

Beleef een spannende ervaring en verken Rotterdam op de meest unieke manier aan boord van een speedboot die tot 90 km/u over de Maas vaart. Voel de adrenaline door je lichaam stromen terwijl je de beroemde hoogtepunten van de stad aan het water ziet en leert kennen. Begin je spannende rivieravontuur in het centrum van Rotterdam en bewonder indrukwekkende hoogtepunten zoals de Erasmusbrug en de Euromast. Ga daarna de grote rivier in waar, op een gelukkige dag, de RIB-boot langs de enorme containerschepen vaart die Rotterdam dagelijks aandoen. Vaar omhoog naar de stad Vlaardingen en zie onder andere de weidsheid van de 'Waalhaven', het dorp Pernis waarnaar de Shell-raffinaderij is vernoemd. Ga verder naar de Wilton Harbour met al zijn offshore activiteiten en natuurlijk de stad vanaf de Maas met de SS Rotterdam, Erasmusbrug en Willemsbrug, Het Noordereiland en Hotel New York. Staar naar alle bezienswaardigheden terwijl uw deskundige kapitein de geschiedenis en interessante feiten over de stad, de haven en de omliggende attracties uitlegt. Vanaf 1 maart 2022 wordt je RIB-Footprint gecompenseerd door Trees for All.

Rotterdam: Wandeltour Markthal, Witte Huis & meer!

6. Rotterdam: Wandeltour Markthal, Witte Huis & meer!

Geniet van Rotterdam op een onverwachte manier. Wandel in je eigen tempo door de stad, ontdek de verhalen achter de hoogtepunten en vind verborgen juweeltjes. Je smartphone is je gids! SmartWalk is een innovatief nieuw concept waarmee je zelfstandig beroemde steden kunt ontdekken! Met SmartWalk Rotterdam wandel je door Rotterdam en leer je via WhatsApp over de verbazingwekkende culturele geschiedenis. Tijdens deze tour krijg je niet alleen informatie over verschillende locaties, maar ook vragen die je kunt beantwoorden en waarmee je punten kunt verdienen! Bij elke locatie zie je foto's in Whatsapp die je direct op je telefoon kunt opslaan! Het is een geweldige manier om je vrienden en familie te laten zien wat je tijdens je SmartWalk hebt gezien! De SmartWalk is niet alleen heel interactief. Je kunt hem ook op elk moment van de dag doen. Je bepaalt zelf wanneer je wilt gaan wandelen en begint met de ervaring. De SmartWalk is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans. Ben jij klaar voor de toekomst van wandelen? Start je SmartWalk nu!

8 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Hotel New York, Rotterdam: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Hotel New York, Rotterdam

Wil je alle activiteiten in Hotel New York, Rotterdam bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hotel New York, Rotterdam

Gemiddelde beoordeling

4.4
(1.511 beoordelingen)

Ja, ik was met de vriend van mijn dochter zodat we elkaar beter zouden leren kennen. Dat is 100% gelukt, mede door deze RIB speed tocht met 100+ km/uur over de Maas vliegen. Zet wel ff je bril goed vast! 'Wat in de Maas valt blijft in de Maas' zei onze leuke gidsdame! Was een groot succes en het geld meer dan waard!

Het was zooooooo leuk! Werden heel gastvrij ontvangen en hadden een hele leuke vriendelijke "kapitein". Zou deze ribboot bij iedereen aanraden en zeker bij dit bedrijf! Erg genoten en veel gelachen :)

Het was erg leuk, de gids was prima. Door de regenkleding waarbij ik een capuchon gebruikte en op de achterste plek zat kon ik niet alles goed verstaan.

Leuke snelle tocht door de haven van Rotterdam. Kapitein was ook gezellig en praat wat bij op bepaalde stops met wat info. Het was een geslaagde tocht

Geweldig gaaf om de stad vanaf t water te zien, en zo'n snelheid maakt t wel extra bijzonder...