Hotel Solvay

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Hotel Solvay: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • Brussel 3-uur durende Art Nouveau Tour

    1. Brussel 3-uur durende Art Nouveau Tour

    Geniet van een 3-uur durende tour over Art Nouveau-architectuur en Victor Horta. De rondleiding zal gegeven worden door een lokale gids uit Brussel. Ontdek de mooiste en imposantste Art Nouveau-projecten door architecten die de kunst verstonden van het combineren van ijzer, glas, hout en steen tot een eindeloze variëteit aan verschillende vormen. De tour begint aan de Grote Markt om 10:00 uur. Vanaf daar neem je de tram naar de wijk Bailli, het beroemde dorp binnen de stad dat het hoogste aantal Art Nouveau-gebouwen in Brussel heeft. Het programma komt tot een einde voor het Victor Hortamuseum. Gedetailleerde Routebeschrijving: 'Old England' Warenhuis (Muziekinstrumentenmuseum) Hotel Tassel, gebouwd door Victor Horta in 1893-1894 Van Rysselberghe-Huis, gebouwd door Ocatave van Rysselberghe in 1912 Hotel Otlet, gebouwd door Ocatave van Rysselberghe en Henry van de Veld...

    Bijzonder geslaagde wandeling door Brussel. Fijne gids die er een leuke en interactieve wandeling van maakte. Veel geleerd over art nouveau en architectuur maar op een heel aangename manier. Aanrader!

Sitemap Hotel Solvay

Wil je alle activiteiten in Hotel Solvay ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hotel Solvay

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 108 beoordelingen

Dit was een 2 uur durende (zeer aangename) tour met zeer interessante informatie over de architecturale en ontwerpstijl, maar ook over de sociale toestand die hen heeft helpen genereren. Succint-informatie die mijn interesse voor de Art Neuvau-beweging afzweerde en mij motiveerde om er meer over te weten te komen. Precies wat een coultural tour zou moeten zijn!

Het was geweldig en zeer informatief. De gids was gepassioneerd en probeerde ons alle interesses van de gebouwen zonder tijdverlies te bezorgen. De uitleg ging ook niet over "gewoon luisteren en knikken", maar was zeer interactief en zelfs grappig met kleine grapjes :) Persoonlijk vind ik deze rondleiding beter dan het Horta museum!

Geweldig! Topgids

We hebben enorm genoten van een tour door Brussel. Ondanks het koude weer, heeft de gids ons goed toegelicht over de architectuur uit de art nouveau. We hebben enorm veel bijgeleerd en raden het zeker en vast aan iedereen aan! Daarbij hadden we een zeer fijne gids!!

Bijzonder geslaagde wandeling door Brussel. Fijne gids die er een leuke en interactieve wandeling van maakte. Veel geleerd over art nouveau en architectuur maar op een heel aangename manier. Aanrader!

De gids en de wandeling voldeden echt aan mijn verwachtingen.