Kies data

House of Bols Cocktail & Genever Experience

Andere activiteiten in House of Bols Cocktail & Genever Experience

Wil je alle activiteiten in House of Bols Cocktail & Genever Experience ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over House of Bols Cocktail & Genever Experience

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 435 beoordelingen

Als cocktailliefhebbers wilden ik en mijn twee vrienden dit proberen. Het was geweldig van start tot finish, de tourervaring was interessant en geweldig om te zien. We genieten van onze cocktails gemaakt door Kiki. Ze is een zeer getalenteerde medewerker en zorgde ervoor dat we ons echt welkom voelden en alle cocktails waren geweldig! Cocktails maken was echt goed met Kimmy. We vonden het zo leuk dat we probeerden te boeken voor de volgende dag, maar het was uitverkocht. Ervaring was veel waar voor je geld. Alle medewerkers waren gastvrij en vriendelijk x

Dit was misschien wel het hoogtepunt van onze reis. Een fantastische middag doorgebracht in House of Bols. We begonnen met de rondleiding voordat we naar boven gingen voor de workshop cocktail maken. Het was erg leuk en de gastheer / instructeur was geweldig, vriendelijk en deskundig. Onze reis werd afgesloten met wat cocktails van de bar en we vertrokken blij (en een beetje aangeschoten). Over het algemeen heel leuk en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Beste investering tijdens een bezoek aan Amsterdam. Ik ontdekte dat er zoveel waren geplaatst dat ik niet had geweten als de kaart er niet was geweest. En het geld is het zo waard als je voor meerdere dagen boekt. Ik nam de 5-daagse kaart en die was veel goedkoper dan apart betalen voor attracties en openbaar vervoer.

We hadden de 72-uurskaart; als je minstens 3-4 musea bezoekt en ook een percentage krijgt in de gastronomie en ijverig gebruik maakt van de openbare musea, dan is het zeker de moeite waard. Geweldige aanbieding!! Bezoek zeker de A'dam Toren; is ook gratis met Amsterdamcard.

Het is zeer de moeite waard voor het bezoek aan Amsterdam, maar toen ik het wilde uitbreiden was het niet mogelijk, het is belangrijk om te weten dat er verschillende distributeurs zijn en het beste contact is I Amsterdam