Dingen om te doen Houston

Het Space Center is nog maar het begin, er zijn ook talloze musea en een bruisend centrum om te verkennen.

Houston: De beste dingen die je niet wil missen

Houston: toegangsbewijs Space Center Houston

1. Houston: toegangsbewijs Space Center Houston

Verken Space Center Houston met zijn 400 ruimteartefacten en permanente en reizende tentoonstellingen. Ontdek attracties en theaters die verband houden met de opwindende toekomst en het opmerkelijke verleden van Amerika's bemande ruimtevluchtprogramma, allemaal voor één toegangsprijs. Bekijk 's werelds grootste verzameling maanstenen en maanmonsters voor het publiek. Ga achter de schermen om NASA Johnson Space Center te zien (op basis van beschikbaarheid). Kom meer te weten over de wereldberoemde thuisbasis van NASA Mission Control, International Space Station Mission Control en astronautentraining. Ervaar de nieuwste permanente tentoonstelling, de SpaceX Falcon 9-raket, die buiten het centrum wordt getoond. Loop rond en onder de booster van de eerste trap die meer dan 156 voet lang is. Zie de enige Falcon 9 die aan het publiek wordt getoond buiten het hoofdkwartier van SpaceX, hetzelfde type raket dat op 30 mei de NASA-astronauten Robert Behnken en Douglas Hurley op SpaceX's Crew Dragon-ruimtevaartuig lanceerde voor de Demo-2-missie. Het was de eerste keer sinds 2011 dat astronauten zijn gelanceerd vanaf Amerikaanse bodem.

Houston: algemeen toegangsbewijs Museum of Natural Science

2. Houston: algemeen toegangsbewijs Museum of Natural Science

Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van de natuurwetenschappen met een toegangsbewijs voor het Houston Museum of Natural Sciences, een van de meest bezochte musea van de Verenigde Staten. Bekijk spectaculaire minerale exemplaren, dinosaurusskeletten, modellen van ruimtestations en nog veel meer. Kijk naar tientallen prehistorische beesten in de Morian Hall of Paleontology die tot leven worden gebracht in levendige displays die hun strijd om te overleven animeren. Zie een blauwe topaaskristal van meer dan 2000 karaat in de Cullen Hall of Gems and Minerals. Vier de diversiteit van de inheemse volkeren van Amerika in de John P. McGovern Hall of the Americas. Kom oog in oog te staan met natuurecologie in de Frensley Graham Hall of African Wildlife, of leer over schelpenwetenschap en de studie van weekdieren in de Strake Hall of Malacology.

Houston: stadstour en ticket voor NASA Space Center

3. Houston: stadstour en ticket voor NASA Space Center

Ontdek de wonderen van de ruimtevaart op een onvergetelijke dag met een minitour door Houston en retour vervoer naar het NASA/Johnson Space Center. Geniet van interactieve tentoonstellingen, raak een maanrots aan, neem een tram naar het NASA-controlecentrum, en zie de shuttle replica op het Independence Plaza. Begin je dag van ruimteverkenning ter land met een korte tour door Houston langs een paar van de belangrijkste bezienswaardigheden.  Daarna rijd je 40 kilometer vanuit het centrum van Houston naar het Space Center Houston om de ruimte-avonturen van Amerika te beleven. Space Center Houston is het bezoekerscentrum van Johnson Space Center van NASA. Dit ruimtecentrum is een zelfstandige faciliteit met activiteiten en exposities die gezamenlijk zijn ontwikkeld door NASA en Walt Disney Imagineering. Maak een tramrit van een 0,5 uur naar het gigantische International Space Station Assembly Building en het NASA-controlecentrum. Zowel kinderen als volwassenen zullen genieten van de interactieve schermen. Mis het Starship Gallery Artifact-museum niet. Daar kun je een maanrots aanraken of test je vaardigheden bij het landen van een maansonde in de simulator.

Hop on, hop off-stadstour Houston

4. Hop on, hop off-stadstour Houston

Verken Houston volgens je eigen interesses met een 24-uurs of 48-uurs pas voor de originele hop on, hop off-sightseeingbus in Londen-stijl. Met 6 strategisch geplaatste haltes op de uitgebreide route, biedt het het beste van de symbolische bezienswaardigheden en attracties van de stad in één gemakkelijke rit. Onderweg geeft een live gids een levendig commentaar over attracties zoals de gigantische Chase Tower, vertelt het je verhalen over het kleurrijke theaterdistrict en vertelt je waar je kunt uitstappen als je wilt ontspannen in Discovery Green Park. • Hilton Americas Hotels in het congrescentrum • Market Square - Historic District • City Hall en bezoekerscentrum • Downtown Aquarium - Theater District • Sam Houston Monument bij Hermann Park • Fine Arts Museum - Museum District

Houston CityPASS®: bespaar 50% bij 5 topattracties

5. Houston CityPASS®: bespaar 50% bij 5 topattracties

Deze flexibele CityPASS is de perfecte manier om enkele van de topattracties van Houston te verkennen. Toon eenvoudig uw mobiele ticket bij elke attractie voor toegang.    Houston CityPASS is inclusief toegang tot: Space Center Houston - Ontdek de wonderen van de ruimte en laat je fantasie de vrije loop. Neem een kijkje achter de schermen van het NASA Johnson Space Center en ervaar het verleden, het heden en de toekomst van menselijke verkenning van de ruimte. Ervaar het onlangs gerestaureerde Apollo Mission Control Center en bekijk de kamer zoals die was toen mensen voor het eerst op de maan landden. Bezoek Independence Plaza, een adembenemende tentoonstelling waar je het authentieke shuttle-carriervliegtuig, NASA 905, kunt verkennen met de replica op ware grootte, Independence, bovenop gemonteerd. Plus krijg toegang tot nog 4 attracties naar keuze: Downtown Aquarium - Ervaar het wonder van de onderwaterwereld tijdens een rondleiding door de Aquarium Adventure Exhibit, een waterwonderland van 500.000 gallon. Ontdek meer dan 300 soorten zeeleven van over de hele wereld, raak en voer levende pijlstaartroggen en vang een glimp op van de prachtige Bengaalse tijgers van de Maharadja's Tempel. Houston Museum of Natural Science - Geniet van de natuurlijke wereld in het Houston Museum of Natural Science, met vier verdiepingen met dynamische permanente tentoonstellingen die elke leeftijdsgroep zullen vermaken en opleiden. Verken de enorme tijdlijn van fossielen, edelstenen en mineralen, Afrikaanse dieren in het wild, Texaanse dieren in het wild en meer. Zie prehistorische beesten "in actie" in een van de grootste dinosaurushallen in de VS Leer meer over de inheemse volkeren van Amerika, verken energieontwikkeling en ontdek de wonderen van het oude Egypte. Houston Zoo - Ontdek speelse beren, verken de wereld onder water en kijk hoe olifanten spetteren. Wanneer je de Houston Zoo bezoekt, doe je meer dan deze en de duizenden andere dieren zien. Je helpt een handje om dieren in het wild te redden. Kemah Boardwalk - Geniet van kermisattracties, negen restaurants aan het water, winkels, midway-spellen, live-entertainment en weekendfestivals. Trotseer de Bullet-achtbaan, maak een ritje met de trein en het reuzenrad en duik 140 voet in de Drop Zone. Children's Museum of Houston - In deze speeltuin voor de geest zullen uw kinderen de kracht van water benutten terwijl FlowWorks een tsunami van nat, wild plezier ontketent; run een hele stad bij Kidtropolis; springen, springen, kruipen en klimmen PowerPlay; en hun eigen gadgets creëren, verzinnen en uitvinden in de Invention Convention. Door het tijdschrift Parents beoordeeld als #1 Kindermuseum. Museum of Fine Arts, Houston – Ontdek een van de grootste musea in de VS De MFAH herbergt bijna 70.000 kunstwerken van over de hele wereld, van de oudheid tot het heden. Profiteer van een steeds veranderend schema boordevol activiteiten en programma's voor alle leeftijden!

Houston: sightseeingtour door de stad met elektrische kar

6. Houston: sightseeingtour door de stad met elektrische kar

Tijdens deze tour laat je je lokale gids je door de belangrijkste historische bezienswaardigheden van de stad ritselen en onderweg ongerepte parken en levendige muurschilderingen bezoeken. Kom meer te weten over Houston's uitgebreide verzameling culinaire keuzes, waardoor het een van de culinaire centra van de wereld is. Bezoek sportlocaties, musea en het op twee na grootste theaterdistrict van het land. Een van de hoogtepunten van deze stadsrondrit is het bekijken van het zogenaamde 8e wereldwonder: de Astrodome. De Astrodome, gebouwd in 1965, was 's werelds eerste overdekte stadion met airconditioning. Hoewel het stadion gesloten is, komen bezoekers van over de hele wereld nog steeds de iconische structuur bewonderen. Nadat je alle topattracties hebt bezocht, kun je enkele aanbevelingen van je lokale gids voor het nachtleven en restaurants in Houston ophalen, zodat je het meeste uit je tijd in de bruisende stad kunt halen. Zorg ervoor dat je je camera meeneemt - je hebt veel mogelijkheden om te stoppen voor onbetaalbare foto-ops. De vloot van karren is geschikt voor groepen van 1-50 personen per tour, hoewel groepen van 2 kunnen worden gekoppeld aan maximaal 3 andere personen.

Houston Tour en Aquarium Ticket

7. Houston Tour en Aquarium Ticket

Stap aan boord van een unieke openluchtbus om het beste van deze geweldige stad te ontdekken, met een adembenemend uitzicht op de moderne energiehoofdstad van de wereld. Houston is de grootste stad in het zuiden en biedt haar bezoekers een grote verscheidenheid aan attracties, prachtige architectuur, historische plaatsen en monumenten. Bekijk er veel tijdens deze opmerkelijke tour. Rondleidingen beginnen elke ochtend vanaf het bezoekerscentrum met het Texaanse Cowboy-thema. Ontvang bovendien uw tickets voor het Downtown Aquarium, zodat u een verbazingwekkende verzameling zeeleven, tentoonstellingen, attracties en attracties kunt ontdekken.

Houston: toegangsticket voor het kindermuseum van Houston

8. Houston: toegangsticket voor het kindermuseum van Houston

Boek vooraf uw toegangsbewijs voor het Children's Museum Houston en laat uw kinderen rennen, spelen, ontdekken, leren, aanraken, ruiken, voelen en nog veel meer in een verscheidenheid aan verschillende tentoonstellingen. Exposities veranderen regelmatig, dus meerdere keren bezoeken is nog steeds leuk voor zowel de lokale bevolking als bezoekers. Huidige exposities kunnen zijn: • Tot*Spot (leeftijd 0-35 maanden): Perfecte plek voor de jongste gasten om te spelen en hun hersens te laten groeien (heropening op 20 september 2022) • EcoStation (2+): verken de inheemse plantentuin, het onderzoekspaviljoen op zonne-energie, het bosgebied en de vijverhabitat • Cyberchase (vanaf 3 jaar): een wiskundig avontuur waarin strijdkrachten samenwerken met de CyberSquad in hun zoektocht om Cyberspace te redden • FlowWorks (5+): Leer over de krachten en eigenschappen van water met golven, stroomversnellingen, wervelingen en waterkracht • Hart en Seoul (3+): Dompel je kind onder in de Zuid-Koreaanse cultuur door het leven van kinderen in Seoul • Inventor's Workshop (vanaf 3 jaar): Gebruik verbeeldingskracht om buitengewone objecten, mechanismen en uitvindingen te maken • Genius Station (4+): ontdek je innerlijke genie met de eigen wetenschapsexperts van het museum die klaar staan om al je vragen te beantwoorden • Challenge Course (vanaf 5 jaar): met behulp van behendigheid, uithoudingsvermogen en balans, testen kinderen een laaghangend parcours van 7 hindernissen • Hoe werkt het (vanaf 5 jaar): Voer praktisch onderzoek uit rond natuurwetenschappelijke concepten en hoe ze in ons dagelijks leven voorkomen • Invention Convention (vanaf 5 jaar): laat de verbeelding de vrije loop in deze workshop vol gadgets en gadgets die kinderen ontwerpen en bouwen • Kidtropolis, VS (vanaf 5 jaar): een stad voor kinderen gerund door kinderen waar kinderen kiezen wat ze willen worden en samenwerken met andere kinderen om het te laten functioneren • Materiefabriek (leeftijd 5+): verken de bouwstenen van materie terwijl je jezelf onderdompelt in het • Periodiek Systeem der Elementen • PowerPlay (vanaf 5 jaar): ontdek de wetenschap van voeding, gezondheid en lichaamsbeweging • Makerbijlage (vanaf 8 jaar): wees creatief met 3D-printers, lasersnijders en meer • Power Science Lab (8+): bekijk de wetenschap achter het lichaam en de geest en de algehele gezondheid in een praktisch chemisch nat lab • Kids' Hall (alle leeftijden): reizende kunst- en culturele tentoonstellingen van over de hele wereld met wekelijks nieuwe activiteiten • Bibliotheek met ouderbronnen (alle leeftijden): een filiaal van de openbare bibliotheek van Houston direct bij het museum

Houston: rondleiding door de ondergrondse tunnel in de binnenstad

9. Houston: rondleiding door de ondergrondse tunnel in de binnenstad

Ontdek waarom Houston, de meest bevolkte stad van Texas en de 4e meest bevolkte stad in de Verenigde Staten, er tijdens warme zomerdagen als een spookstad kan uitzien. Dit komt omdat er slechts 20-25 voet onder straatniveau meer dan 12 mijl aan ondergrondse tunnels zijn die de hoogste wolkenkrabbers van Texas omvatten en dienen als een bedrijfsspeeltuin voor een groot aantal Fortune 500-bedrijven. Begin de tour in Downtown Houston en ga op een unieke tour naar enkele van de meest bekende wolkenkrabbers van de stad. Geniet van geweldige fotomomenten naast de twee hoogste gebouwen van Texas, de oudste bank in Houston en het nieuwste deel van het tunnelsysteem in de binnenstad. Leer tijdens de rondleiding alles over de geschiedenis van het uitgebreide Tunnelsysteem van de stad en de moderne zakelijke aantrekkingskracht, waaronder een breed scala aan geweldige eetgelegenheden en zakelijke voorzieningen die lijken op de diversiteit van Houston.

Houston: Space Explorer Pass

10. Houston: Space Explorer Pass

Breng uw dag door met het leren over ruimte- en ruimteverkenning bij twee verschillende attracties in Houston. Bezoek Space Center Houston voor meer informatie over de NASA-missie en astronautentraining. Verken de ruimte in het Burke Baker Planetarium, dat een ongekende meeslepende ervaring biedt met een best-in-class projectiesysteem. Space Center Houston heeft meer dan 400 ruimteartefacten, waaronder 's werelds grootste verzameling maanstenen en maanmonsters. Als het officiële bezoekerscentrum van NASA Johnson Space Center worden gasten achter de schermen meegenomen om NASA Mission Control, International Space Station Mission Control en gebieden te zien die worden gebruikt voor astronautentraining. In het Burke Baker Planetarium stelt het onlangs bijgewerkte Digitar 6-systeem onze bezoekers in staat om door het universum te vliegen, de uitgestrektheid van de ruimte te ervaren, door planetaire oppervlakken te dwalen, door asteroïde velden te navigeren en de nieuwste fulldome-shows te bekijken. Met deze pas krijg je ook toegang tot de permanente tentoonstellingsruimtes van het museum die astronomie en ruimtevaart onderzoeken, plus een hele reeks andere onderwerpen die iets dichter bij de aarde zijn gericht!

Veelgestelde vragen over Houston

Welke topattracties zijn een must-see in Houston?

Sitemap Houston

Wil je alle activiteiten in Houston ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Houston

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.010 beoordelingen

We zijn met 4 ervan genoten - het was leuk en interessant

We vonden de tour leuk, en hoewel we een tijdje in Houston hebben gewoond en het voornamelijk voor onze bezoekers deden, hadden we een geweldige tijd. De enige twee dingen die ik zou willen zeggen is: het mag geen Hop-on-Hop-off bus worden genoemd, omdat veel reizigers een typische tour verwachten zoals in Londen, Rome, Toronto of SF, en het is meer een tour van 90 minuten . En het zou mooi zijn als ze de Museum District-tour konden uitbreiden met een rit door Herrmann Park, want dan zouden mensen snel het MIller's Outdoor Theatre, McGovern Centennial Garden, de Houston Zoo kunnen zien. en Medisch Centrum

de bestuurder is een crack

De bus heeft niets te maken met die op de foto, het is een minibus waarvan het dak is afgesneden, er kunnen 20 personen in. Het is ook geen Hop-On Hop-Off, je stapt in, ze rijden heel Houston rond, ongeveer 90 minuten, en je stapt uit, er is maar één bus. De chauffeur was echter de beste, hij vertelde je altijd waar je was en de geschiedenis van de plaats?

Ik vond het niet leuk dat het geen tour was waar je op zijn minst lang genoeg uit kunt stappen om foto's te maken.