Ontdek het beste van
Houston

Het Space Center is nog maar het begin, er zijn ook talloze musea en een bruisend centrum om te verkennen.

Populaire activiteiten

De publiekstrekkers van Houston

Alle activiteiten

Onze aanbevelingen voor Houston

Houston: toegangsbewijs Space Center Houston

Houston: toegangsbewijs Space Center Houston

Verken Space Center Houston met zijn 400 ruimtevoorwerpen en permanente en reizende tentoonstellingen. Ontdek attracties en theaters die te maken hebben met de spannende toekomst en het opmerkelijke verleden van Amerika's bemande ruimtevaartprogramma, allemaal voor één toegangsprijs. Bekijk 's werelds grootste verzameling maanstenen en maanmonsters voor openbare weergave. Ga achter de schermen om NASA Johnson Space Center te zien (op basis van beschikbaarheid). Leer meer over de wereldberoemde thuisbasis van NASA Mission Control, International Space Station Mission Control en astronautentraining. Ervaar de nieuwste permanente tentoonstelling, de SpaceX Falcon 9-raket, die buiten het centrum wordt tentoongesteld. Loop rond en onder de meer dan 50 meter lange booster van de eerste trap door. Bekijk de enige Falcon 9 die publiekelijk te zien is buiten het hoofdkwartier van SpaceX, hetzelfde type raket dat NASA-astronauten Robert Behnken en Douglas Hurley op 30 mei op SpaceX's Crew Dragon-ruimtevaartuig lanceerden voor de Demo-2-missie. Het was de eerste keer sinds 2011 dat astronauten vanaf Amerikaanse bodem zijn gelanceerd.

Houston: Downtown Aquarium-pas voor de hele dag

Houston: Downtown Aquarium-pas voor de hele dag

Stap binnen in een amusementscomplex van 2 hectare met een waterwonderland van 500.000 liter en de thuisbasis van meer dan 300 watersoorten van over de hele wereld. Profiteer van een avonturenpas voor de hele dag, inclusief toegang tot de Aquarium Adventure Exhibit, Stingray Reef en onbeperkte kermisattracties. Bewonder de verschillende vissen en andere soorten zeeleven terwijl je je een weg baant door 8 verschillende gebieden, waaronder het Louisiana-moeras, een scheepswrak onder water, tropisch regenwoud, een gezonken tempel, een offshore-platform in de Golf van Mexico, de onderwijsruimte en de tempel van de maharadja. Maak kennis met de fascinerende wezens van Stingray Reef, waar je levende pijlstaartroggen kunt aanraken en voeren. Je kunt ook genieten van onbeperkte ritten, waaronder het Aqua Wheel, Shark Voyage Train, Lighthouse Dive, Diving Bell Ferris Wheel, Aquatic Carousel en Frog Hopper.

Houston: algemeen toegangsbewijs Museum of Natural Science

Houston: algemeen toegangsbewijs Museum of Natural Science

Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van de natuurwetenschappen met een toegangsbewijs voor het Houston Museum of Natural Sciences, een van de meest bezochte musea van de Verenigde Staten. Bekijk spectaculaire minerale exemplaren, dinosaurusskeletten, modellen van ruimtestations en nog veel meer. Kijk naar tientallen prehistorische beesten in de Morian Hall of Paleontology die tot leven worden gebracht in levendige displays die hun strijd om te overleven animeren. Zie een blauwe topaaskristal van meer dan 2000 karaat in de Cullen Hall of Gems and Minerals. Vier de diversiteit van de inheemse volkeren van Amerika in de John P. McGovern Hall of the Americas. Kom oog in oog te staan met natuurecologie in de Frensley Graham Hall of African Wildlife, of leer over schelpenwetenschap en de studie van weekdieren in de Strake Hall of Malacology.

Houston: Rondleiding door de stad met een panoramische bus met open dak

Houston: Rondleiding door de stad met een panoramische bus met open dak

Bekijk de historische hoogtepunten en culturele geneugten van Houston tijdens deze panoramische bustour. Geniet van een onbelemmerd uitzicht vanaf uw stoel en luister naar informatief commentaar van uw gids. Vaar langs belangrijke bezienswaardigheden zoals het historische stadhuis, het marktplein, de Heritage Society en het Graffitipark. Begin uw sightseeingtour in een bezoekerscentrum met cowboythema, met Texaanse erfgoedartefacten en foto mogelijkheden. Ga in de koffieshop zitten of koop souvenirs voordat u in de bus stapt. Ga naar het Toyota Center, de thuisbasis van het professionele NBA-basketbalteam de Houston Rockets. Bekijk het prachtige stadspark Discovery Green, gelegen in het hart van het Convention Center-gebied. Het volgende bezoek is Houston Graffiti Park, vol met levendige straatkunst en muurschilderingen. Bekijk de nieuwste tentoonstelling over straatmuurschilderingen, georganiseerd door de non-profitorganisatie Street Art for Mankind. Ontdek Minute Maid Park, de thuisbasis van de 2022 World Series-kampioenen, de Houston Astros. Ga naar Market Square Park in het historische centrum van de stad om het treinstation Old Union te bekijken. Bewonder ten slotte de laatste originele gebouwen op het Main Street Square in de binnenstad. Bewonder de art-deco-architectuur van het stadhuisgebouw van Houston, tegenover Hermann Square. Bekijk de langzaam bewegende Buffalo Bayou-rivier, waar John en Augustus Allen in 1836 Houston stichtten. Ga vervolgens verder naar Tranquility Park, dat werd gebouwd ter herdenking van de maanlanding van Apollo 11 in juli 1969. Ontdek het Downtown Aquarium, het Sam Houston Park gewijd aan de gebouwen en cultuur uit het verleden van de stad, en het Heritage Society museum en park. p>

Museum voor Natuurwetenschappen in Houston: ticket Planetarium

Museum voor Natuurwetenschappen in Houston: ticket Planetarium

Dompel jezelf onder in de uitgestrektheid van de ruimte in het Burke Baker Planetarium in het Houston Museum of Natural Science. Geniet van het verbeterde planetarium met 's werelds toonaangevende digitale planetariumsoftware en projectiesysteem. Laat dit digitale projectiesysteem je toestaan om van de wereld naar het wijdere universum te stappen. Verken planeten en asteroïde velden. Bekijk projecties van planeten, sterren en hele sterrenstelsels. Breid je kennis van het universum uit met verschillende koepelshows zoals "Lamps of Atlantis", "Are We Really Alone?", "Black Holes", "Starry Night Express", "Dark Side of the Moon" , en "Paspoort voor het heelal." De laatste show van de dag is om 17.00 uur.

Houston: stadstour en ticket voor NASA Space Center

Houston: stadstour en ticket voor NASA Space Center

Ontdek de wonderen van ruimtevaart tijdens een onvergetelijke tour met een mini-citytour door Houston en vervoer heen en terug naar het NASA/Johnson Space Center . Geniet van interactieve tentoonstellingen en activiteiten, raak een maansteen aan, maak een tramrit naar het NASA-controlecentrum en bekijk de replica van de shuttle op het Onafhankelijkheidsplein. Begin uw dag van ruimteverkenning op het land terwijl u een korte sightseeingtour door de stad maakt rond Houston, waar u enkele van zijn belangrijkste oriëntatiepunten. Rijd daarna 40 kilometer van het centrum van Houston naar het Space Center Houston en ervaar de avonturen van Amerika in de ruimte uit de eerste hand. Space Center Houston is het bezoekerscentrum van NASA's Johnson Space Center. Het is een aparte faciliteit met activiteiten en exposities die gezamenlijk zijn ontworpen door NASA en Disney Imagineering. Maak kans op een ritje met de tram van een half uur die naar het gigantische International Space Station Assembly Building en naar de NASA gaat controle Centrum. Zowel kinderen als volwassenen zullen genieten van de interactieve displays. Mis het Starship Gallery Artifact Museum niet, waar u een maansteen kunt aanraken of de simulator kunt uitproberen waarmee u land de maan-orbiter.

Houston: CityPASS® met tickets voor 5 topattracties

Houston: CityPASS® met tickets voor 5 topattracties

Bezoek je Houston? Ervaar 5 must-see attracties, uitgekozen en samengepakt met 50% korting, met Houston CityPASS® tickets. Besteed minder tijd aan plannen en meer tijd aan ontdekken. Bezoek de attracties in je eigen tempo, in willekeurige volgorde. Geldig voor 9 opeenvolgende dagen, inclusief de eerste dag van gebruik. Koop online voor onmiddellijke mobiele levering. Krijg toegang tot 5 attracties. Inclusief: -Space Center Houston- Algemene toegang, inclusief Independence Plaza en de NASA-tramtour. Plus kies 4 van de volgende: -Downtown Aquarium- Algemene toegang tot Aquarium Adventure Exhibit (attracties en spelletjes niet inbegrepen) Rides kunnen tijdelijk niet beschikbaar zijn. -Houston Zoo- Algemene toegang (niet geldig voor Zoo Lights) -Houston Museum of Natural Science- Algemene toegang -Kemah Boardwalk All-Day Ride Pass- Dagkaart (Stingray, Boardwalk Beast en Iron Eagle niet inbegrepen) -Kindermuseum Houston - Algemene toegang. Om het museum binnen te gaan, moet je groep worden begeleid door een kind. -Museum of Fine Arts, Houston- ALL ACCESS ticket, inclusief toegang tot alle speciale tentoonstellingen en de permanente collecties van het MFAH.

Houston Museum of Natural Science: Cockrell Butterfly Center

Houston Museum of Natural Science: Cockrell Butterfly Center

Bezoek het Cockrell Butterfly Centre in het Houston Museum of Natural Science. Loop door een levende vlinderhabitat, bewonder spectaculaire levende en geconserveerde exemplaren van enkele van 's werelds grootste en raarste geleedpotigen en geniet van interactieve spellen en quizzen. Bij aankomst betreedt u een glazen structuur van drie verdiepingen die is gebouwd rond een waterval van 15 meter hoog. Eenmaal binnen ontdek je een gesimuleerd tropisch regenwoud vol met exotische planten en honderden levende vlinders geïmporteerd uit vlinderkwekerijen over de hele wereld. Bewonder deze delicate wezens die door de vegetatie fladderen, stoppen om nectar of vruchtensap te drinken en af en toe neerstrijken op gelukkige bezoekers. Voel de betovering doorgaan met verbazingwekkende levende insecten, opgezette exemplaren, meer dan levensgrote modellen en interactieve spellen. Zoek naar gecamoufleerde wezens, ontmoet een krekelweerman, leer hoe insecten worden gebruikt om misdaden op te lossen, kijk hoe bladsnijdermieren aan het werk zijn, bekijk gigantische wespennesten, bekijk enkele van Houston's grootste kakkerlakken van dichtbij en meer. Ontdek hoe insecten bijzonder belangrijk zijn voor mensen, verscholen onder de waterval en achter het cenote-zwembad. Luister naar interviews met echte entomologen en neem een kijkje in het laboratorium van een entomoloog, waar je insecten van dichtbij kunt bekijken. De laatste toegang van de dag is om 17.30 uur.

Houston: Buffalo Bayou Park Cisterne Geschiedenis Tour

Houston: Buffalo Bayou Park Cisterne Geschiedenis Tour

Ontdek de geheimen van een van de meest iconische en historische bezienswaardigheden van Houston tijdens een begeleide wandeling. Hoor over de oorsprong van de Buffalo Bayou Park Cistern en bewonder de ondergrondse architectuur terwijl je een hoogst ongebruikelijke ruimte ervaart met enorme kolommen en een echo van 17 seconden. Check in bij het bezoekerscentrum van Buffalo Bayou Park, Houston's oase van groen midden in de stad. Ontmoet je gids bij de ingang van de stortbak en ontdek hoe de structuur in 1926 werd gebouwd als het oorspronkelijke drinkwaterreservoir van de stad. Je wordt naar de spelonkachtige stortbak geleid die is omgevormd tot een ondergrondse openbare ruimte. Bewonder een interieur ter grootte van 1,5 voetbalveld en dat ooit 15 miljoen liter drinkwater bevatte. Laat je innerlijke kind los en speel in de ruimte. Probeer te roepen om de echo van 17 seconden te horen terwijl het geluid van je stem tegen de muren en plafonds weerkaatst. Bewonder de architectuur van monolithische betonnen kolommen.

Houston: Toegangsbewijs Kindermuseum Houston

Houston: Toegangsbewijs Kindermuseum Houston

Boek vooraf uw toegangsbewijs voor het Children's Museum Houston en laat uw kinderen rennen, spelen, ontdekken, leren, aanraken, ruiken, voelen en nog veel meer in een verscheidenheid aan verschillende tentoonstellingen. Exposities veranderen regelmatig, dus meerdere keren bezoeken is nog steeds leuk voor zowel de lokale bevolking als bezoekers. Huidige exposities kunnen zijn: • Tot*Spot (leeftijd 0-35 maanden): Perfecte plek voor de jongste gasten om te spelen en hun hersens te laten groeien (heropening op 20 september 2022) • EcoStation (2+): verken de inheemse plantentuin, het onderzoekspaviljoen op zonne-energie, het bosgebied en de vijverhabitat • Cyberchase (vanaf 3 jaar): een wiskundig avontuur waarin strijdkrachten samenwerken met de CyberSquad in hun zoektocht om Cyberspace te redden • FlowWorks (5+): Leer over de krachten en eigenschappen van water met golven, stroomversnellingen, wervelingen en waterkracht • Hart en Seoul (3+): Dompel je kind onder in de Zuid-Koreaanse cultuur door het leven van kinderen in Seoul • Inventor's Workshop (vanaf 3 jaar): Gebruik verbeeldingskracht om buitengewone objecten, mechanismen en uitvindingen te maken • Genius Station (4+): ontdek je innerlijke genie met de eigen wetenschapsexperts van het museum die klaar staan om al je vragen te beantwoorden • Challenge Course (vanaf 5 jaar): met behulp van behendigheid, uithoudingsvermogen en balans, testen kinderen een laaghangend parcours van 7 hindernissen • Hoe werkt het (vanaf 5 jaar): Voer praktisch onderzoek uit rond natuurwetenschappelijke concepten en hoe ze in ons dagelijks leven voorkomen • Invention Convention (vanaf 5 jaar): laat de verbeelding de vrije loop in deze workshop vol gadgets en gadgets die kinderen ontwerpen en bouwen • Kidtropolis, VS (vanaf 5 jaar): een stad voor kinderen gerund door kinderen waar kinderen kiezen wat ze willen worden en samenwerken met andere kinderen om het te laten functioneren • Materiefabriek (leeftijd 5+): verken de bouwstenen van materie terwijl je jezelf onderdompelt in het • Periodiek Systeem der Elementen • PowerPlay (vanaf 5 jaar): ontdek de wetenschap van voeding, gezondheid en lichaamsbeweging • Makerbijlage (vanaf 8 jaar): wees creatief met 3D-printers, lasersnijders en meer • Power Science Lab (8+): bekijk de wetenschap achter het lichaam en de geest en de algehele gezondheid in een praktisch chemisch nat lab • Kids' Hall (alle leeftijden): reizende kunst- en culturele tentoonstellingen van over de hele wereld met wekelijks nieuwe activiteiten • Bibliotheek met ouderbronnen (alle leeftijden): een filiaal van de openbare bibliotheek van Houston direct bij het museum

Veelgestelde vragen over Houston

Wat zijn de topattracties van Houston?

De topattracties van Houston zijn:

Bekijk alle topattracties van Houston

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Houston?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Houston op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Houston

Activiteiten in Houston

Steden in Verenigde Staten

Andere activiteiten in Houston

Wil je alle activiteiten in Houston bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Houston

Gemiddelde beoordeling

4.5
(1.161 beoordelingen)

zeer goed plan, de stadstour in de bus met open dak overtrof mijn verwachtingen, de gids vertelde veel zeer interessante details over Houston, het was een zeer goed uitgevoerde en vertelde stadstour, zonder zorgen maar zonder saai te zijn. Toen was de reis naar NASA uitstekend, ze voldeden perfect aan het schema. 100% aanbevolen.

Spectaculair. De gidsen zijn erg vriendelijk en staan altijd klaar om te helpen. Ze lieten ons mooie en interessante plekken in Houston zien. De stadsbus was schoon en had kussens voor comfort. Het ongelooflijke ruimtestation. De shuttles zijn zeer comfortabel, luchtig en ruim... een prachtige ervaring...

De stadsgids was zeer informatief en maakte de reis tot een geweldige ervaring. De bus waarmee we ons naar NASA vervoerden was niet de beste; een paar ramen waren ondoorzichtig vanwege een of andere beschadiging. Niettemin was NASA interessant en was er voldoende tijd om zelfstandig op verkenning te gaan

Alles werkte prima. De gids was vriendelijk en zeer goed. De daaropvolgende shuttle van en naar het Houston Space Center verliep uitstekend. Absoluut een aanrader!

groot historisch perspectief. zeer goed gepresenteerd