Datums kiezen

Ontdek het beste van
Houston

Het Space Center is nog maar het begin, er zijn ook talloze musea en een bruisend centrum om te verkennen.

Onze aanbevelingen voor Houston

Houston: toegangsbewijs Space Center Houston

1. Houston: toegangsbewijs Space Center Houston

Verken Space Center Houston met zijn 400 ruimtevoorwerpen en permanente en reizende tentoonstellingen. Ontdek attracties en theaters die te maken hebben met de spannende toekomst en het opmerkelijke verleden van Amerika's bemande ruimtevaartprogramma, allemaal voor één toegangsprijs. Bekijk 's werelds grootste verzameling maanstenen en maanmonsters voor openbare weergave. Ga achter de schermen om NASA Johnson Space Center te zien (op basis van beschikbaarheid). Leer meer over de wereldberoemde thuisbasis van NASA Mission Control, International Space Station Mission Control en astronautentraining. Ervaar de nieuwste permanente tentoonstelling, de SpaceX Falcon 9-raket, die buiten het centrum wordt tentoongesteld. Loop rond en onder de meer dan 50 meter lange booster van de eerste trap door. Bekijk de enige Falcon 9 die publiekelijk te zien is buiten het hoofdkwartier van SpaceX, hetzelfde type raket dat NASA-astronauten Robert Behnken en Douglas Hurley op 30 mei op SpaceX's Crew Dragon-ruimtevaartuig lanceerden voor de Demo-2-missie. Het was de eerste keer sinds 2011 dat astronauten vanaf Amerikaanse bodem zijn gelanceerd.

Houston: algemeen toegangsbewijs Museum of Natural Science

2. Houston: algemeen toegangsbewijs Museum of Natural Science

Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van de natuurwetenschappen met een toegangsbewijs voor het Houston Museum of Natural Sciences, een van de meest bezochte musea van de Verenigde Staten. Bekijk spectaculaire minerale exemplaren, dinosaurusskeletten, modellen van ruimtestations en nog veel meer. Kijk naar tientallen prehistorische beesten in de Morian Hall of Paleontology die tot leven worden gebracht in levendige displays die hun strijd om te overleven animeren. Zie een blauwe topaaskristal van meer dan 2000 karaat in de Cullen Hall of Gems and Minerals. Vier de diversiteit van de inheemse volkeren van Amerika in de John P. McGovern Hall of the Americas. Kom oog in oog te staan met natuurecologie in de Frensley Graham Hall of African Wildlife, of leer over schelpenwetenschap en de studie van weekdieren in de Strake Hall of Malacology.

Houston: Downtown Aquarium-pas voor de hele dag

3. Houston: Downtown Aquarium-pas voor de hele dag

Stap binnen in een amusementscomplex van 2 hectare met een waterwonderland van 500.000 liter en de thuisbasis van meer dan 300 watersoorten van over de hele wereld. Profiteer van een avonturenpas voor de hele dag, inclusief toegang tot de Aquarium Adventure Exhibit, Stingray Reef en onbeperkte kermisattracties. Bewonder de verschillende vissen en andere soorten zeeleven terwijl je je een weg baant door 8 verschillende gebieden, waaronder het Louisiana-moeras, een scheepswrak onder water, tropisch regenwoud, een gezonken tempel, een offshore-platform in de Golf van Mexico, de onderwijsruimte en de tempel van de maharadja. Maak kennis met de fascinerende wezens van Stingray Reef, waar je levende pijlstaartroggen kunt aanraken en voeren. Je kunt ook genieten van onbeperkte ritten, waaronder het Aqua Wheel, Shark Voyage Train, Lighthouse Dive, Diving Bell Ferris Wheel, Aquatic Carousel en Frog Hopper.

Museum voor Natuurwetenschappen in Houston: ticket Planetarium

4. Museum voor Natuurwetenschappen in Houston: ticket Planetarium

Dompel jezelf onder in de uitgestrektheid van de ruimte in het Burke Baker Planetarium in het Houston Museum of Natural Science. Geniet van het verbeterde planetarium met 's werelds toonaangevende digitale planetariumsoftware en projectiesysteem. Laat dit digitale projectiesysteem je toestaan om van de wereld naar het wijdere universum te stappen. Verken planeten en asteroïde velden. Bekijk projecties van planeten, sterren en hele sterrenstelsels. Breid je kennis van het universum uit met verschillende koepelshows zoals "Lamps of Atlantis", "Are We Really Alone?", "Black Holes", "Starry Night Express", "Dark Side of the Moon" , en "Paspoort voor het heelal." De laatste show van de dag is om 17.00 uur.

Houston: Radiant Nature Holiday Lights Experience Tickets

5. Houston: Radiant Nature Holiday Lights Experience Tickets

Ontdek de Stralende Natuur, een onvergetelijk avontuur voor het hele gezin dat je niet mag missen. Wandel door paden die oplichten door de stralende schittering van meer dan 50 grootschalige Chinese lantaarninstallaties - in drie themazones, waaronder een interactief gebied met verlichte schommels, grillige wippen, een digitale caleidoscoop waar je in kunt stappen en andere meeslepende, Instagram-waardige elementen. Bekijk een majestueuze draak van 200 meter lang, een zwevende pauw van 12 meter hoog met een waaier die sierlijk uitwaaiert en nog veel meer. Vier de schoonheid van de natuur en het unieke karakter van de Aziatische cultuur tijdens de traditionele westerse feestdagen in de herfst en winter tot en met Lunar New Year en het Chinese Lantaarnfestival. Bezoekers kunnen ook winkelen op een feestelijke marktplaats waar Chinees handwerk wordt verkocht en seizoensgebonden en etnisch eten en drinken kopen. Parkeren is niet inbegrepen bij dit ticket en moet apart worden gekocht bij de Houston Botanic Garden. Parkeren op het terrein is First Come, First Served en kost $10 per auto. Medewerkers zullen je helpen een plekje te vinden. Anders wordt het gebruik van een rideshare aangemoedigd om bij de Botanic Garden aan te komen en te vertrekken.

Houston: stadstour en ticket voor NASA Space Center

6. Houston: stadstour en ticket voor NASA Space Center

Ontdek de wonderen van ruimtevaart tijdens een onvergetelijke tour met een mini-citytour door Houston en vervoer heen en terug naar het NASA/Johnson Space Center . Geniet van interactieve tentoonstellingen en activiteiten, raak een maansteen aan, maak een tramrit naar het NASA-controlecentrum en bekijk de replica van de shuttle op het Onafhankelijkheidsplein. Begin uw dag van ruimteverkenning op het land terwijl u een korte sightseeingtour door de stad maakt rond Houston, waar u enkele van zijn belangrijkste oriëntatiepunten. Rijd daarna 40 kilometer van het centrum van Houston naar het Space Center Houston en ervaar de avonturen van Amerika in de ruimte uit de eerste hand. Space Center Houston is het bezoekerscentrum van NASA's Johnson Space Center. Het is een aparte faciliteit met activiteiten en exposities die gezamenlijk zijn ontworpen door NASA en Disney Imagineering. Maak kans op een ritje met de tram van een half uur die naar het gigantische International Space Station Assembly Building en naar de NASA gaat controle Centrum. Zowel kinderen als volwassenen zullen genieten van de interactieve displays. Mis het Starship Gallery Artifact Museum niet, waar u een maansteen kunt aanraken of de simulator kunt uitproberen waarmee u land de maan-orbiter.

Houston CityPASS®: bespaar 49% bij 5 topattracties

7. Houston CityPASS®: bespaar 49% bij 5 topattracties

Maak gebruik van uw Houston CityPASS® tijdens uw volgende reis naar Houston. Bekijk de wonderen van de ruimte, verbazingwekkende dieren, fascinerende wetenschap, kunst van wereldklasse en meer met Houston CityPASS®-tickets. CityPASS®-tickets bieden een gemakkelijke, onmiddellijke levering en zijn 9 opeenvolgende dagen geldig, waardoor u voldoende tijd heeft om elke attractie te ervaren. Bespaar 49% op vooruitbetaalde toegang tot 5 must-see attracties: • Space Center Houston – Algemene toegang, inclusief Independence Plaza en de NASA-tramtour Krijg bovendien toegang tot nog 4 attracties naar keuze: • Downtown Aquarium – Algemene toegang tot de Aquarium Adventure-tentoonstelling; ritten en spelletjes niet inbegrepen • Houston Museum of Natural Science – Algemene toegang • Dierentuin van Houston – Algemene toegang; niet geldig voor Zoo Lights • Kemah Boardwalk-dagpas voor ritten – Pass voor ritten voor de hele dag; Stingray, Boardwalk Beast en Iron Eagle zijn niet inbegrepen • Kindermuseum van Houston – Algemene toegang. Om het museum te betreden, moet uw groep begeleid worden door een kind • Museum voor Schone Kunsten, Houston – Algemene toegang tot permanente collecties en speciale tentoonstellingen zonder kaartje

Houston: Rondleiding door de stad met een panoramische bus met open dak

8. Houston: Rondleiding door de stad met een panoramische bus met open dak

Bekijk de historische hoogtepunten en culturele geneugten van Houston tijdens deze panoramische bustour. Geniet van een onbelemmerd uitzicht vanaf uw stoel en luister naar informatief commentaar van uw gids. Vaar langs belangrijke bezienswaardigheden zoals het historische stadhuis, het marktplein, de Heritage Society en het Graffitipark. Begin uw sightseeingtour in een bezoekerscentrum met cowboythema, met Texaanse erfgoedartefacten en foto mogelijkheden. Ga in de koffieshop zitten of koop souvenirs voordat u in de bus stapt. Ga naar het Toyota Center, de thuisbasis van het professionele NBA-basketbalteam de Houston Rockets. Bekijk het prachtige stadspark Discovery Green, gelegen in het hart van het Convention Center-gebied. Het volgende bezoek is Houston Graffiti Park, vol met levendige straatkunst en muurschilderingen. Bekijk de nieuwste tentoonstelling over straatmuurschilderingen, georganiseerd door de non-profitorganisatie Street Art for Mankind. Ontdek Minute Maid Park, de thuisbasis van de 2022 World Series-kampioenen, de Houston Astros. Ga naar Market Square Park in het historische centrum van de stad om het treinstation Old Union te bekijken. Bewonder ten slotte de laatste originele gebouwen op het Main Street Square in de binnenstad. Bewonder de art-deco-architectuur van het stadhuisgebouw van Houston, tegenover Hermann Square. Bekijk de langzaam bewegende Buffalo Bayou-rivier, waar John en Augustus Allen in 1836 Houston stichtten. Ga vervolgens verder naar Tranquility Park, dat werd gebouwd ter herdenking van de maanlanding van Apollo 11 in juli 1969. Ontdek het Downtown Aquarium, het Sam Houston Park gewijd aan de gebouwen en cultuur uit het verleden van de stad, en het Heritage Society museum en park. p>

Houston Museum of Natural Science: Cockrell Butterfly Center

9. Houston Museum of Natural Science: Cockrell Butterfly Center

Bezoek het Cockrell Butterfly Centre in het Houston Museum of Natural Science. Loop door een levende vlinderhabitat, bewonder spectaculaire levende en geconserveerde exemplaren van enkele van 's werelds grootste en raarste geleedpotigen en geniet van interactieve spellen en quizzen. Bij aankomst betreedt u een glazen structuur van drie verdiepingen die is gebouwd rond een waterval van 15 meter hoog. Eenmaal binnen ontdek je een gesimuleerd tropisch regenwoud vol met exotische planten en honderden levende vlinders geïmporteerd uit vlinderkwekerijen over de hele wereld. Bewonder deze delicate wezens die door de vegetatie fladderen, stoppen om nectar of vruchtensap te drinken en af en toe neerstrijken op gelukkige bezoekers. Voel de betovering doorgaan met verbazingwekkende levende insecten, opgezette exemplaren, meer dan levensgrote modellen en interactieve spellen. Zoek naar gecamoufleerde wezens, ontmoet een krekelweerman, leer hoe insecten worden gebruikt om misdaden op te lossen, kijk hoe bladsnijdermieren aan het werk zijn, bekijk gigantische wespennesten, bekijk enkele van Houston's grootste kakkerlakken van dichtbij en meer. Ontdek hoe insecten bijzonder belangrijk zijn voor mensen, verscholen onder de waterval en achter het cenote-zwembad. Luister naar interviews met echte entomologen en neem een kijkje in het laboratorium van een entomoloog, waar je insecten van dichtbij kunt bekijken. De laatste toegang van de dag is om 17.30 uur.

Houston: Buffalo Bayou Park Cisterne-ticket

10. Houston: Buffalo Bayou Park Cisterne-ticket

Ontdek de geheimen van een van de meest iconische en historische bezienswaardigheden van Houston tijdens een begeleide wandeling. Hoor over de oorsprong van de Buffalo Bayou Park Cistern en bewonder de ondergrondse architectuur terwijl je een hoogst ongebruikelijke ruimte ervaart met enorme kolommen en een echo van 17 seconden. Check in bij het bezoekerscentrum van Buffalo Bayou Park, Houston's oase van groen midden in de stad. Ontmoet je gids bij de ingang van de stortbak en ontdek hoe de structuur in 1926 werd gebouwd als het oorspronkelijke drinkwaterreservoir van de stad. Je wordt naar de spelonkachtige stortbak geleid die is omgevormd tot een ondergrondse openbare ruimte. Bewonder een interieur ter grootte van 1,5 voetbalveld en dat ooit 15 miljoen liter drinkwater bevatte. Laat je innerlijke kind los en speel in de ruimte. Probeer te roepen om de echo van 17 seconden te horen terwijl het geluid van je stem tegen de muren en plafonds weerkaatst. Bewonder de architectuur van monolithische betonnen kolommen.

Populaire activiteiten

De publiekstrekkers van Houston

Alle activiteiten

70 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Houston

Wat zijn de topattracties van Houston?

De topattracties van Houston zijn:

Andere activiteiten in Houston

Wil je alle activiteiten in Houston bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Houston

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.161 beoordelingen

Alles was zoals beschreven en op tijd. VVV-kantoor is efficiënt en de dame daar vertelt je alles wat je nodig hebt. Het is niet nodig om er super vroeg heen te gaan. Onze tour was slechts 12 personen, de voertuigen waren dus minibusjes maar comfortabel. De gids voor de rondleiding door de stad was informatief en nuttig. Er is een toiletpauze van 20 minuten op een Farmers' Market en een kortere pauze bij een standbeeld van Bush senior. Heel weinig verkeer en weinig mensen in de buurt, hoewel het een doordeweekse dag was - sommige zijn verborgen in de ondergrondse gangen in het centrum, dus de voortgang was gemakkelijk en we hadden alles op tijd. Omdat we allemaal klaar waren om te vertrekken, vertrokken we vroeg naar NASA, de chauffeur reed erg (te?) Snel dus we hadden daar 25 minuten extra tijd. De bus zette ons vlak bij de ingang af. Het was niet nodig om in de rij te gaan staan, want we hadden kaartjes, alleen een bagagecontrole, maar we mochten niet naar binnen omdat we eten en drinken bij ons hadden - we moesten buiten zitten en vroeg lunchen. Buschauffeur wees ons waar we moesten wachten en hij was precies op tijd. De terugreis verliep zonder problemen.

Sommige auto's op de tram bij de SC misten de luidsprekers. Je kon de gids dus niet horen. Ik bedoel echt vermist en niet kapot - er was een lege hoes waar hij had moeten zijn. Hoewel geweldig, vond ik Kennedy SC beter. Ik vond het raar dat terwijl het om 5 uur sloot, alles om 4 uur dichtging. De bus arriveerde precies op tijd en ze liet ons The Beatles op de terugweg zien, maar mijn camera stond niet aan - boe hoo.