Kroegentocht in Downtown Houston

Historische Downtown kroegentocht

Product ID: 9459
Gecertificeerd

Vanaf € 33,42 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Maak kennis met de geschiedenis van Houston middels haar charmante cafés
 • Hoor de verhalen achter historische gebouwen in Houston
 • Wandel door Market Square Park, een iconische bijenkorf van activiteit
 • Drink een lokaal biertje of een hippe cocktails in vier unieke pubs in Houston
 • Speel flipperkast, pool, of shuffle board in authentieke Texaanse spots
 • Ervaar zelf de geschiedenis van Houston middels je bezoek aan de plekken waar alles gebeurde
Overzicht
Houston, we have a problem: er zijn te veel goede pubs. Neem deel aan deze Houstontour en bezoek een pub met een old-school jukebox, een bar die overdag fungeert als kleermakerswinkel, een kroeg in een horloge- en sieradenbedrijf uit 1920, en meer!
Wat te verwachten
Eten, drinken, en gezelligheid! Er zijn geschiktere woorden als het over de kroegentocht in de historische binnenstad gaat. Het is gewoon de beste manier om de pubcultuur van Houston te ervaren.

De Historische Downtown Kroegentocht dompelt je onder in de geschiedenis van de levendige stad Texas! Deze Houston nachttour neemt je mee naar de vier bars in het historische centrum van Houston, waardoor je een scala aan verschillende sferen ervaart. Locaties kunnen per nacht variëren, afhankelijk van de openingstijden, maar er zijn zo veel goede pubs in deze buurt dat je je zeker niet zal vervelen!

De tocht begint bij de Public Services Wine & Whiskey Bar, een prachtige plek in het oude gebouw van Cotton Exchange uit het jaar 1800. Je ontmoet hier je gids en hoort meer over hoe dit gebouw vroeger het centrum voor de katoenverkoop van Texas was, waar ondernemers de dag afsloten in de salon in de kelder, met een of twee glazen whisky. Met een geschiedenis als deze, zijn er tal van verhalen te vertellen over dit gebouw.

Na een inleiding, maak je een wandeling door Market Square Park, een kleine stedelijke oase, compleet met restaurants, beeldhouwwerken, gedenktekens, en de restanten van oude gebouwen en trottoirs. Deze plek is een bijenkorf van activiteit en vol met geschiedenis. Met de gids, die je alle bezienswaardigheden laat zien, zul je niets missen.

Dit park is omringd door bars en pubs in historische gebouwen, waaronder
een bekroonde wijnbar in het Kennedy Bakery Building, een kleermakerswinkel die ’s nachts een bar wordt, een lokale ontmoetingsplaats met een jukebox met muziek uit de jaren vijftig, een goede-doelen-bar die de verbinding tussen eten, drinken en de gemeenschap benadrukt, en nog veel meer authentieke Houstonbars. Met een selectie als deze, heb je genoeg keuze! Met je lokale gids die je alle bezienswaardigheden laat zien, krijg je weetjes te horen over veel van deze historische juweeltjes.

Nadat je een drankje hebt gedronken op het plein, ga je naar een elegante bar om de flipperkast uit te proberen, daag je de groep uit voor een spelletje pool, of maak je een foto in de oudste lift in Houston. Tot slot plof je neer op de - met koeienhuid bekleedde - zitplaatsen en bestel je drankjes aan de bar in het Unie Nationale Bank Building uit 1912, waar je geniet van een drankje en fantastisch eten in een restaurant in een van de oudste hotels van Houston, de perfecte afsluiter van een leuke avond in deze stad.
Inbegrepen
 • Engelssprekende gids
 • Toegang tot bars
Niet inbegrepen
 • Eten
 • Drinken
 • Fooi voor de gids
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 2 dagen van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Barringer bar, 108 Main St., Houston (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Geen geld terug voor annuleringen binnen 2 dagen van de tour – annuleer minstens 2 dagen van tevoren.

Deelnemers moeten 21 jaar of ouder zijn en een geldig identiteitsbewijs meenemen. Mensen die hun leeftijd niet kunnen bewijzen kunnen niet deelnemen.

Annuleringen binnen 48 uur voor de tour worden niet terugbetaald.

Vanaf € 33,42 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (10 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Urban Adventures Americas

Product ID: 9459