Howth

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Howth

Wil je alle activiteiten in Howth ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Howth

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 616 beoordelingen

Het was een geweldige ervaring. Onze gids Paul was overal zeer gastvrij en meegaand. Hij had een enorme kennis van de geschiedenis van de lokale sites die hij met ons deelde en deelde ook enkele van zijn jeugdherinneringen aan Howth waarvan ik leerde dat het erg leuk was. Hij nam ons in een mooi tempo mee en checkte altijd bij ons allemaal tijdens ons avontuur om ervoor te zorgen dat we in orde waren. De sites waren geweldig gelukkig was het weer ook mooi. Ik zou deze fietstocht ten zeerste aanbevelen voor iedereen, volwassenen / kinderen van alle leeftijden. Als je met een vriend of alleen gaat, zul je zeker genieten. Bedankt Paul, een geweldige ervaring?

Beveel deze tour ten zeerste aan! Het was echt een actieve en leuke manier om heel Howth te zien en meer te weten te komen over de rijke geschiedenis van het gebied. Aileen was een uitzonderlijke gids die haar kennis deelde en ons op de e-bikes door gevarieerd terrein leidde! Het is een geweldige ervaring voor mensen die op zoek zijn naar een actief avontuur, maar gemakkelijk voor het lichaam, omdat de e-bikes geweldig zijn om heuvels op te gaan!

Een mooie dag

Voor ons een prachtige herinnering aan onze reis door Ierland. Onze gids Aileen heeft ons heerlijk vertrouwd gemaakt met de e-bikes en heeft er ook voor gezorgd dat wij, als rechtsrijders in een linksgestuurd gebied, altijd netjes links blijven.Ze bracht ons dichter bij de schoonheden van het schiereiland Howth . Als je van de natuur houdt, moet je dit zeker boeken - een echte aanrader