Ontdek het beste van
Hřensko

Hřensko
16 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Onze aanbevelingen voor Hřensko

Vanuit Praag: dagtour Boheems en Saksisch Zwitserland

Vanuit Praag: dagtour Boheems en Saksisch Zwitserland

Verken Bohemen en het Nationaal Park Saksisch Zwitserland op een volledige dag vanuit Praag. Bekijk de Bastei-brug, de Pravcicka-poort, de Kamenice-kloof en meer met een gids. Nadat je bent opgehaald vanuit Praag, ga je naar het hart van Bohemen en het Saksisch Zwitserland Nationaal Park, het jongste nationale park in de Tsjechische Republiek. Maak een stop bij de Bastei-brug (de Duitse kant van het park), hoog boven de rivier de Elbe. Geniet van een prachtig uitzicht terwijl je over de brug loopt. Ga dan verder naar de Pravcicka-poort aan de Tsjechische kant van het park. Bewonder Europa's grootste natuurlijke zandstenen poort. Pauzeer voor de lunch (inbegrepen), voordat u naar de Kamenice-kloof gaat. Je gaat aan boord van een kleine rubberboot voor een schilderachtige reis door een kloof die diep in de zandstenen kliffen is uitgehouwen.

Vanuit Praag: Dagtrip Boheems en Saksisch Zwitserland

Vanuit Praag: Dagtrip Boheems en Saksisch Zwitserland

Kies uit een wandeltocht, een fantasy highlights tour en een wintertour en ontdek Praag op een unieke manier. Bezoek nationale parken, oude kastelen of besneeuwde landschappen. Leer meer over uw omgeving vanuit uw lokale deskundige gids. Uw gids haalt u vroeg in de ochtend op bij uw accommodatie in Praag. Geniet van het comfort van een voertuig met airconditioning terwijl je leert over de Tsjechische cultuur, geschiedenis en de belangrijkste hoogtepunten op weg naar het nationale park. Proef hapjes en geniet de hele dag van drankjes. Geniet van een overvloed aan tijd om de filmlocaties van de film 'Chronicles of Narnia' te bewonderen in een groep van maximaal 10 personen. Breng een onvergetelijke dag door in het Nationaal Park Boheems en Saksisch Zwitserland, een van de unieke natuurreservaten in Europa, door een van de volgende touropties te kiezen: Wandeltocht Kies deze tour als je de belangrijkste hoogtepunten van beide Nationale Parken wilt zien. Bezoek twee landen op één dag. De eerste bestemming is de magnifieke Bastei-brug. Geniet van het adembenemende uitzicht op de rivierkloof van de Elbe, omringd door unieke zandstenen rotsformaties. Geniet vervolgens van het glooiende landschap vol piepkleine Duitse dorpjes en beroemde tafelbergen. De volgende wandeling brengt je in de buurt van het belangrijkste symbool van Boheems Zwitserland - de Pravcicka-poort - de grootste zandstenen boog van Europa. Nadat je de rijke lokale keuken hebt geproefd (inclusief lunch), vaar je met gondelboten door de rustgevende rivierkloof van Kamenice (een actieve wandeling van 12 uur en 10 kilometer). Fantasie Hoogtepunten Tour Deze tour brengt de twee belangrijkste fantasiefilmlocaties van de regio samen. Bezoek Saksisch Zwitserland en loop over de prachtige Bastei-brug en bezoek de kasteelruïne Neurathen. Steek over naar Boheems Zwitserland en bewonder het geweldige uitzicht vanaf de Sneznik-uitkijktoren. Geniet van een smakelijke lunch (inbegrepen) in een lokaal restaurant en blijf Narnia ervaren tijdens een wandeling door het zandstenen labyrint van Tyssa Walls (een gematigde wandeling van 10 uur en 9 kilometer). Wintertour Ga op deze tour voor een actief winterbezoek aan de regio. Bewonder de schoonheid van met sneeuw bedekte zandstenen torens. Wandel over de Bastei-brug om de middeleeuwse ruïnes van kasteel Neurathen te bereiken. Geniet van de Pravcicka-poort tijdens het afgebeelde seizoen in Narnia. Warme dranken en lunch in een lokaal restaurant (inbegrepen) helpen je om al je energie terug te krijgen (10 uur, 7 kilometer gematigde wandeling).

Vanuit Praag: Tour naar Saksisch en Boheems Zwitserland

Vanuit Praag: Tour naar Saksisch en Boheems Zwitserland

Begin met ophaalservice vanaf je accommodatie in Praag 1, of een trefpunt in Praag 1, en rijd naar Duitsland voor een bezoek aan de beroemde Basteibrug in het Nationaal Park Sächsische Schweiz. Bewonder het adembenemende uitzicht en rijd dan door de Elbe Canyon terug naar het Tsjechische deel van het park dat Nationaal Park Boheems Zwitserland heet. Afhankelijk van het seizoen (van april tot oktober) kun je een bezoek brengen aan Pravcicka Brana, de grootste zandstenen boog van Europa. Dit indrukwekkende bouwwerk ziet eruit als iets uit een van de Lord of the Rings films. Lunch daarna in een plaatselijk restaurant. Ga na de lunch de heuvel af naar de schilderachtige Edmunds en Wild Gorges en maak een boottocht over het water (Van april tot oktober). Afhankelijk van het seizoen (november tot maart) bezoek je de Tisa Rocks, een belangrijke attractie in de omgeving, en bewonder je het uitzicht. De totale wandelafstand verdeeld over drie delen is in het hoofdseizoen ongeveer 10 km. We kunnen de moeilijkheidsgraad van de tocht niet beoordelen. Voor ons is het gemakkelijk. Als een wandeling in het park. Sommige toeristen beweren echter dat de tocht extreem zwaar is, wat grappig is omdat ze waarschijnlijk nog nooit echt gewandeld hebben. De waarheid ligt dus ergens in het midden. Onthoud wel dat al die mooie plekjes op onze foto's niet naast de weg liggen en dat je wat moeite moet doen om er te komen. Wat ook de moeite waard is. Dus als je begrijpt dat deze tocht een wandeltocht is, ben je welkom om mee te gaan.

Vanuit Praag: Nationaal Park Boheems Zwitserland Privétour

Vanuit Praag: Nationaal Park Boheems Zwitserland Privétour

Ontdek het beste van Nationaal Park Boheems Zwitserland tijdens een dagvullende tour vanuit Praag. Bezoek hoogtepunten zoals de Bastei brug, geniet van een lunch in een plaatselijk restaurant en laat professionele foto's maken bij de Pravčická poort. Begin de tour met een ophaalservice bij je accommodatie in Praag. Rijd vervolgens 2 uur tot je het Duitse deel van het Nationaal Park Boheems Zwitserland bereikt. Wandel rond kasteel Neurathen en bewonder het prachtige uitzicht over de rivier de Elbe vanaf de Bastei brug. Stop vervolgens in het stadje Hrensko voor een verfrissing. Neem daarna de trap naar beneden naar de Wilde Kloof, een spectaculaire diepe en smalle vallei in de rivier de Kamenice. Stap in een boot en vaar 20 minuten door de kloof om de rotsen en de natuur te bewonderen. Ga na de boottocht terug de trappen op en vul je energie aan met een a la carte lunch in een gezellig plaatselijk restaurant. Bereid je na de lunch voor op het hoogtepunt van de tocht: Pravčická Gate. Maak er een gemakkelijke wandeling van 45 minuten naartoe, bewonder dan de grootste zandstenen poort van Europa, nog beroemder geworden door de Kronieken van Narnia, en geniet van het spectaculaire uitzicht over de omgeving vanaf de top van de poort. Terwijl je rond de Pravčická poort loopt, maakt een beroemde plaatselijke fotograaf, Julius Pufler, je foto's. Na de rondleiding ontvang je professionele foto's van hoge kwaliteit van jou en je groep. Nadat je de Pravčická poort hebt verkend, maak je een eenvoudigere en snellere wandeling naar beneden voordat je aan de terugreis naar Praag begint. Stop onderweg bij de hoofdstad van de glasproductie, Kamenicky Senov, waar je een kleine verrassing krijgt. De rondleiding eindigt met een afzet bij je accommodatie in Praag.

Vanuit Dresden: dagtrip Bohemen en Saksisch Zwitserland

Vanuit Dresden: dagtrip Bohemen en Saksisch Zwitserland

Verken Bohemen en het Nationaal Park Sächsische Schweiz op een volle dag vanuit Dresden. Bekijk de Bastei-brug, de Pravcicka-poort, de Kamenice-kloof en meer met een gids. Nadat je bent opgehaald vanuit Dresden, ga je naar het hart van Bohemen en het Saksisch Zwitserland Nationaal Park, het jongste nationale park in de Tsjechische Republiek. Maak een stop bij de Bastei-brug (de Duitse kant van het park), hoog boven de rivier de Elbe. Geniet van een prachtig uitzicht terwijl je over de brug loopt. Ga dan verder naar de Pravcicka-poort aan de Tsjechische kant van het park. Bewonder Europa's grootste natuurlijke zandstenen poort. Pauzeer voor de lunch, voordat je naar de Kamenice-kloof gaat. Je stapt aan boord van een kleine rubberboot voor een mooie reis door een kloof die diep in de zandstenen kliffen is uitgehouwen.

Vanuit Praag: Toer door Boheems en Saksisch Zwitserland

Vanuit Praag: Toer door Boheems en Saksisch Zwitserland

Ontsnap aan het drukke Praag, en dompel jezelf onder in de wonderen der natuur tijdens deze schilderachtige tour langs de hoogtepunten van Nationaal park Boheems en Saksisch Zwitserland.  Je bezoekt plekken die vanwege hun exceptionele schoonheid op de lijst met 'European Destinations of Excellence' zijn geplaatst. Je geniet van de fotogenieke natuurlijke creaties in het nationale park, en wandelt en hiket door het best bewaarde deel van het park. Bezoek de populairste natuurlijke attracties in Nationaal park Boheems Zwitserland, de Pravcicka-brug, Europa's grootste zandsteenbrug. Op deze plek is de film 'Narnia' opgenomen. De brug heeft ontegenzeggelijk magische kwaliteiten.  De mysterieuze en inspirerende brug is diep verborgen in het woud. Het indrukwekkende symbool van het nationale park is maar liefst 21 meter hoog. Hier valt gegarandeerd je mond van open! De volgende stop is de lunch, waar zowel vegetariërs, veganisten als vleesliefhebbers aan hun trekken komen. Je geniet van een traditionele Tsjechische maaltijd in een prachtig stenen huis dat in 1905 door Duitse arbeiders aan deze stroom is gebouwd.  Dit recentelijk gerenoveerde restaurant zal je verbazen met zijn steampunk-interieur, met tandwielen, bouten en een enorme klok met zichtbare tandwielen en het geluid van werktuigen. Je laatste stop is Bastei in het Saksische deel van het Nationaal park. De rotsformatie Bastei heeft talloze uitzichtpunten over de Elbe-kloof op de rechter oever van de rivier de Elbe. Wandel over de beroemde zandstenen brug die Bastei verbindt, en verken de ruïnes van het oude rotskasteel Neurathen.

Vanuit Dresden: Dagtrip Boheems & Saksisch Zwitserland

Vanuit Dresden: Dagtrip Boheems & Saksisch Zwitserland

Je lokale gids haalt je vroeg in de ochtend op bij je accommodatie in Dresden. Vanaf hier ga je op weg naar het Nationaal Park terwijl je geniet van het comfort van een voertuig met airconditioning, terwijl je onderweg meer leert over de plaatselijke cultuur, geschiedenis en de belangrijkste hoogtepunten van het gebied. Je komt net op tijd aan bij de Boheemse en Saksische Schweiz om de drukte voor te zijn, waardoor je een meer privé ervaring van de plek krijgt. Alle toegangs- en toiletgelden zijn inbegrepen en gedurende de dag krijg je de kans om heerlijke drankjes en snacks te proeven. Tijdens je tour heb je genoeg tijd om met je groep de filmset van de Chronicles of Narnia film te bewonderen. Breng een onvergetelijke dag door in het Nationaal Park Boheems & Saksisch Zwitserland - een van de meest unieke natuurreservaten van Europa - door een van de volgende touropties te kiezen: Het beste van - Wandeltocht: Als je de belangrijkste hoogtepunten van beide Nationale Parken wilt zien, is dit de juiste tour voor jou. Bezoek twee landen op één dag! De eerste bestemming is de prachtige Basteibrug. Geniet van het adembenemende uitzicht op de canyon van de Elbe, omgeven door unieke zandstenen rotsformaties. Geniet vervolgens van het glooiende landschap vol kleine Duitse dorpjes en beroemde tafelbergen. De volgende wandeling brengt je in de buurt van het belangrijkste symbool van Boheems Zwitserland - de Pravcicka Poort - de grootste zandstenen boog van Europa. Na het proeven van de rijke lokale keuken (lunch inbegrepen), vaar je op een gondelboot door de rustgevende Kamenice rivierkloof (12 uur durende 10 kilometer actieve wandeling). Beste van - Wintereditie: Deze tour is een ideale keuze voor iemand die een actief, winters bezoek aan de regio wil brengen. Bewonder de schoonheid van de besneeuwde zandstenen torens en wandel over de Bastei brug naar de middeleeuwse ruïnes van kasteel Neurathen. Geniet van de Pravcicka Poort tijdens het seizoen dat is afgebeeld in Narnia. Warm op met heerlijke warme dranken en geniet van de lunch in een plaatselijk restaurant (10 uur durende gematigde wandeling van 9 kilometer). Fantasie Hoogtepunten Tour: Geniet van een tour die de twee belangrijkste fantasy-filmlocaties van de regio samenbrengt. De eerste stop is de verbazingwekkende Bastei brug. Het adembenemende uitzicht op de Elbe River Canyon en de omringende zandsteenformaties zal voor altijd in je geheugen gegrift staan. De volgende stop is de uitkijktoren van Sneznik aan de Tsjechische kant van het nationale park. Het uitzicht zal spectaculair zijn. Na een heerlijke lunch in de favoriete taverne van bergbeklimmers, ga je naar de Tyssa Walls en ervaar je de magie van het Narnia Labyrint (11 uur durende gematigde wandeling van 9 kilometer).

Het beste van Boheems en Saksisch Zwitserland dagtour vanuit Praag

Het beste van Boheems en Saksisch Zwitserland dagtour vanuit Praag

Dompel jezelf onder in de fascinerende schoonheid van Boheems en Saksisch Zwitserland tijdens een onvergetelijke dagtrip die de iconische monumenten en natuurlijke wonderen van de regio laat zien. Ga mee met onze intieme rondleiding in het Engels en ontdek de grootsheid van de Basteibrug, bewonder de ontzagwekkende Pravcickapoort en maak een spannende boottocht door het ravijn van de rivier de Kamenice. Steek de majestueuze Basteibrug over, een torenhoge rotsformatie van zandsteen die een panoramisch uitzicht biedt over de vallei van de rivier de Elbe. Voel de opwinding als je bovenop dit natuurwonder staat, omringd door de groene bossen en ruige kliffen van het nationale park. Bewonder de iconische Pravcicka Poort, de grootste natuurlijke rotsboog in Europa. Bewonder de ingewikkelde zandsteenformaties en leer meer over de geologische geschiedenis terwijl je dit unieke natuurverschijnsel verkent. Maak een schilderachtige boottocht door de Kamenice River Gorge, een smalle doorgang omgeven door torenhoge rotswanden en weelderig groen. Glijd door het rustige water en geniet van het adembenemende landschap terwijl je de rust van dit verborgen juweeltje ervaart. Proef de smaken van de Tsjechische keuken met een heerlijke lunch in een traditioneel restaurant te midden van de natuurlijke schoonheid van het nationale park. Verwen jezelf met stevige lokale gerechten en dompel je onder in de rijke culinaire tradities van de regio. Geniet van een dag vol ontspanning en avontuur terwijl je de organisatie aan ons overlaat. Onze ervaren gidsen regelen alle logistiek, van vervoer en tickets tot maaltijden en activiteiten, zodat jij je gewoon kunt concentreren op het genieten van de onvergetelijke ervaring. Je all-inclusive dagtrip omvat: Ophaal- en terugbrengservice naar je hotel Comfortabel busvervoer met Wi-Fi Rondleiding in het Engels door ervaren lokale gidsen Entreeprijzen voor alle attracties Heerlijke Tsjechische lunch in een nationaal park restaurant Versnaperingen gedurende de dag Boek vandaag nog je onvergetelijke avontuur en maak herinneringen voor het leven!

Van Praag: Boheems & Saksisch Zwitserland: Verbazingwekkende dagtour

Van Praag: Boheems & Saksisch Zwitserland: Verbazingwekkende dagtour

Uw opwindende dag begint met het ophalen van uw hotel in de vroege ochtend (07.30 uur). Maak je vast voor een comfortabele rit van 2 uur naar Hřensko, de toegangspoort tot het Nationaal Park Boheems Zwitserland. Als je aankomt, maak je dan klaar voor een opwindende wandeling van 8 kilometer door de betoverende paden van het park. Voordat je ons boekt, bekijk ons Instagram-account, @czechhikestours, voor de nieuwste foto's van onze tours. Je bestemming is niemand minder dan de op een na grootste zandstenen boog ter wereld, Pravčická Brána. Dit ontzagwekkende natuurwonder zal je sprakeloos achterlaten, vooral als je weet dat het te zien was in de Hollywood-film Narnia. Neem de tijd om het prachtige uitzicht te bewonderen en gedenkwaardige foto's te maken. Na de verkwikkende wandeling is het tijd om bij te tanken met een heerlijke lunch, zodat u kunt opladen en ontspannen. Als je eenmaal je eetlust hebt gestild, gaat het avontuur verder terwijl we ons wagen in het Duitse deel van het park, bekend als Saksen-Zwitserland. Bereid je voor om versteld te staan terwijl we de adembenemende Bastei-brug verkennen. Dit iconische monument biedt een panoramisch uitzicht op het omringende landschap en toont de schoonheid van het Elbezandsteengebergte. Maak een ontspannen wandeling langs de brug, adem de frisse lucht in en dompel jezelf onder in de opmerkelijke omgeving. Gedurende de dag deelt uw gids fascinerende inzichten over de geschiedenis, geologie en culturele betekenis van de regio's Boheems en Saksen-Zwitserland, waardoor uw begrip en waardering voor de natuurlijke wonderen die u tegenkomt wordt vergroot. Eindelijk, na een onvergetelijke dag waarin we de wonderen van Boheems en Saksen-Zwitserland hebben verkend, beginnen we aan een comfortabele reis terug naar uw hotel, waardoor u blijvende herinneringen aan dit opmerkelijke avontuur achterlaat.

Het beste van Boheems & Saksisch Zwitserland vanuit Dresden

Het beste van Boheems & Saksisch Zwitserland vanuit Dresden

Dompel jezelf onder in de fascinerende schoonheid van Boheems en Saksisch Zwitserland tijdens een onvergetelijke dagtrip die de iconische monumenten en natuurlijke wonderen van de regio laat zien. Ga mee met onze intieme rondleiding in het Engels en ontdek de grootsheid van de Basteibrug, bewonder de ontzagwekkende Pravcickapoort en maak een spannende boottocht door het ravijn van de rivier de Kamenice. Steek de majestueuze Basteibrug over, een torenhoge rotsformatie van zandsteen die een panoramisch uitzicht biedt over de vallei van de rivier de Elbe. Voel de opwinding als je bovenop dit natuurwonder staat, omringd door de groene bossen en ruige kliffen van het nationale park. Bewonder de iconische Pravcicka Poort, de grootste natuurlijke rotsboog in Europa. Bewonder de ingewikkelde zandsteenformaties en leer meer over de geologische geschiedenis terwijl je dit unieke natuurfenomeen verkent. Maak een schilderachtige boottocht door de kloof van de Kamenice rivier, een smalle doorgang omgeven door torenhoge rotswanden en weelderig groen. Glijd door het rustige water en geniet van het adembenemende landschap terwijl je de rust van dit verborgen juweeltje ervaart. Proef de smaken van de Tsjechische keuken met een heerlijke lunch in een traditioneel restaurant te midden van de natuurlijke schoonheid van het nationale park. Verwen jezelf met stevige lokale gerechten en dompel je onder in de rijke culinaire tradities van de regio. Geniet van een dag vol ontspanning en avontuur terwijl je de organisatie aan ons overlaat. Onze ervaren gidsen regelen alle logistiek, van vervoer en tickets tot maaltijden en activiteiten, zodat jij je gewoon kunt concentreren op het genieten van de onvergetelijke ervaring. Je all-inclusive dagtrip omvat: Ophaal- en terugbrengservice naar je hotel Comfortabel busvervoer met Wi-Fi Rondleiding in het Engels door ervaren lokale gidsen Entreeprijzen voor alle attracties Heerlijke Tsjechische lunch in een nationaal park restaurant Versnaperingen gedurende de dag Boek vandaag nog je onvergetelijke avontuur en maak herinneringen voor het leven!

Veelgestelde vragen over Hřensko

De topbezienswaardigheden in Hřensko

Activiteiten in Hřensko

Steden in Tsjechië

Andere activiteiten in Hřensko

Wil je alle activiteiten in Hřensko bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hřensko

Gemiddelde beoordeling

4.7
(222 beoordelingen)

De reis is zeer goed georganiseerd. Ze voorzien je van flessen water, snacks en munten voor de toiletten. Ze kopen uw kaartjes voor alle plaatsen van tevoren, zodat u er niets mee te maken krijgt. Ook betaal je het eten vooraf, dus in het restaurant heb je er ook niets mee te maken. De gidsen - Joseph en Milan zijn erg aardig en vriendelijk. De reis was precies zoals beschreven. Helaas hadden we regen tijdens de wandeling, maar ik denk dat het deel uitmaakt van de ervaring van dit gebied. Ze voorzagen ook parasols voor degenen die dat wilden.

We hadden zo'n geweldige tijd tijdens onze excursie. We hebben vrienden gemaakt in ons busje en hadden drie geweldige 'ervaringen' op onze dag. Zou het allemaal opnieuw doen! Bedankt Peter en David!

Uitstekende dag, prachtige landschappen, en Josef die een geweldige gids was, erg vriendelijk en die ons veel over zijn land heeft geleerd

Joseph was een uitstekende gids - geweldige dag waar we enorm van genoten

Zeer goed... hoewel de activiteit na de maaltijd een beetje moeilijk is.