Húsavík

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Húsavík

Wil je alle activiteiten in Húsavík ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Húsavík

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.343 beoordelingen

Het was een leuke vaartocht en we hebben inderdaad walvissen gezien. Het waren er 2 die aan de andere kant van de baai zaten. Ongeveer een uurtje hebben we deze gevolgd zodat iedereen zeker de kans kreeg om, op het moment dat ze boven water komen, ze even te bewonderen. De prachtige foto's van flips en volledig boven water komende walvissen was wel niet aan de orde.

Goed georganiseerd, duidelijke uitleg en veel bultrugwalvissen gezien.

De walvissen werden met respect benaderd en er werd een gepaste afstand gehouden. Zelfs de motor van de boot werd soms uitgezet om de dieren niet te storen in hun natuurlijke omgeving. En toch konden we de walvissen van redelijk dichtbij zien! Geweldig! Wij hebben enorm genoten van deze ‘gentle giants’!

4 walvissen gezien op 10 meter afstand. Fascinerend. Er waren hoge golven maar vooraf kon je pillen krijgen tegen zeeziekte en de gids hield onderweg iedereen goed in de gaten en gaf zeer praktische tips om niet misselijk te worden

Overweldigend, 7 actieve walvissen gezien

Net uit de haven al de eerste humpback kunnen spotten. Later iets verder de zee op groepen van twee en zelfs drie walvissen vlak bij de boot kunnen spotten. Een geweldige ervaring. Complimenten van al mijn familieleden.

Super tour! Goede gids met leuke informatie. Door de RIB ben je ontzettend wendbaar en dus snel bij de actie. En puffin island was een leuke toevoeging!