Kies data

Huaca Pucllana

Huaca Pucllana: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Lima: Miraflores, Barranco en San Isidro kleine groepstour

1. Lima: Miraflores, Barranco en San Isidro kleine groepstour

Wacht op je lokale gids in de lobby van je hotel en maak je klaar om aan de tour te beginnen. Ontdek eerst de schoonheid van Miraflores. Leer de geschiedenis van deze karakteristieke en meest bezochte wijk van Lima kennen. Bewonder ook van buitenaf de archeologische vindplaats Huaca Pucllana. Begrijp het belang van dit ceremoniële en administratieve centrum gemaakt van adobe en klei. Bezoek dan The Olive Trees Park in de wijk San Isidro. Ontspan in deze rustige, groene omgeving vol eeuwenoude olijfbomen. Bezoek ook het prachtige Love Park en vier de liefde in al haar vormen. Maak foto's van The Kiss, een iconisch beeldhouwwerk gemaakt door de veelgeprezen Peruaanse kunstenaar Victor Delfin. Bewonder de omgeving vanaf de betegelde banken geïnspireerd op Antoni Gaudí's Parc Güell in Barcelona. Geniet daarna vanaf de kliffen van Miraflores van een geweldig uitzicht op Lima en de Stille Oceaan. Bezoek dan Barranco, de kunstzinnige wijk van Lima. Laat je verrassen door de prachtige muurschilderingen en doe een wens bij de Brug der Zuchten.

Lima: historische, koloniale en moderne stadstour

2. Lima: historische, koloniale en moderne stadstour

Ontdek de topattracties van Lima in drie historische periodes: pre-Spaans, koloniaal en modern, tijdens deze rondleiding. Je bezoekt fascinerende bezienswaardigheden zoals het klooster van San Francisco en de beroemde catacomben, ziet gebieden zoals Larcomar en meer, terwijl je er alles over leert. Nadat je rond 09:00 uur bent opgehaald bij je accommodatie in Miraflores of San Isidro, begint de tour met een prachtig panoramisch uitzicht op de Pucllana-piramide. Dit magnifieke ceremoniële en archeologische centrum, gebouwd in de 4e eeuw na Christus, werd door de Inca's als een heilig dorp beschouwd. Hierna reis je naar het monumentale San Francisco Convent, waar de grootste collectie religieuze kunst in Amerika te zien is. Een hoogtepunt van het bezoek zijn de ondergrondse gewelven – de catacomben. Tijdens je reis leer je alles over de geschiedenis van deze bezienswaardigheden uit je tweetalige gids. Vervolgens gaat het verder naar de traditionele woonwijken van Lima, zoals El Olivar van San Isidro, Miraflores en Larcomar. Om ongeveer 14:00 uur, de tour voltooid, wordt u teruggebracht naar uw accommodatie, uw geest gevuld met de vele prachtige bezienswaardigheden en geschiedenis van Lima.

Lima: stadstour met kleine groepen

3. Lima: stadstour met kleine groepen

Nadat je bent opgehaald bij je hotel, begint de tour met een bezoek aan een van de belangrijkste pleinen van Peru. Het San Martin-plein wordt omgeven door balkons, huizen van Acestrals, koloniale woningen en prachtige paleizen. Hierna bezoekt u een van de belangrijkste straten van Lima, Jiron de La Unión. De tour gaat dan verder naar het plein van Lima of 'Plaza Mayor'. Hier kunt u kathedralen, het regeringspaleis, het stadhuis en prachtige balkons bekijken die uniek zijn gedecoreerd met Arabische invloeden. De tour eindigt met een reis naar een van de oudste catacomben van Amerika, het 'San Francisco Monastery'.

Lima: rondleiding door de hele dag met hoogtepunten van de stad

4. Lima: rondleiding door de hele dag met hoogtepunten van de stad

Maak in één dag kennis met de hoofdstad van Peru met je deskundige, professionele gids. Ontmoet bezienswaardigheden zoals de Huaca Pucllana, Olive Park en de ondergrondse catacomben terwijl je jezelf onderdompelt in deze suggestieve stad. Begin uw ervaring met handige ophaalservice vanaf uw accommodatie en maak u klaar om de wijk Miraflores te ontdekken. Vaar door dit chique gebied terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis ervan. Bekijk bezienswaardigheden zoals de piramide van Huaca Pucclana, gebouwd tussen 200 en 700 na Christus. Ga vervolgens naar de beroemde wijk San Isidro. Geniet van de prachtige olijfgaarden van het Olive Park en bewonder Victor Delfin's beroemde sculptuur "The Kiss" in het Love Park. Geniet van het geweldige uitzicht op Lima en de Stille Oceaan vanaf de kliffen van Miraflores, Vervolg uw rondreis met een bezoek aan de kunstzinnige en Boheemse wijk Barranco. Bewonder de prachtige muurschilderingen die typerend zijn voor deze kleurrijke en levendige buurt. Maak van de gelegenheid gebruik om een wens te doen bij de Brug der Zuchten en bezoek het sfeervolle Plaza. Sluit uw tour af in het bruisende centrum van de stad. Het historische centrum van de stad staat vol met bezienswaardigheden, waaronder Plaza San Martin, Plaza de Armas en het Magic Fountains Park. Je gids neemt je ook mee naar essentiële dingen zoals het San Francisco de Asis Museum en de beroemde ondergrondse catacomben.

Lima: stadsfietsen in de middag

5. Lima: stadsfietsen in de middag

Eenmaal op het ontmoetingspunt krijgt u een veiligheidsbriefing voor deze ervaring, u ontdekt de stad op twee wielen, beginnend in de wijk Miraflores in de richting van een van de oudste lanen van onze stad. U krijgt de gelegenheid om de Huaca Pucllana te waarderen, een van de oudste archeologische vindplaatsen in het midden van het moderne Miraflores. De weg gaat verder naar het historische El Olivar Park, een van de grote longen van de stad, vol geschiedenis en biodiversiteit van Lima. Je wandelt door verschillende delen van de iconische wijk San Isidro, ontdekt de straten van Lima, deze tour is inclusief een kleine snack en gaat dan verder langs de promenade van Miraflores en Barranco. Aangekomen in Barranco ontdekt u het Boheemse deel van Lima, dat wordt gekenmerkt door zijn prachtige straten, evenals de stedelijke kunst in de wijk en aan het einde keert u terug naar het startpunt.

Lima: moderne stadstour door Lima en Pedro de Osma-museum

6. Lima: moderne stadstour door Lima en Pedro de Osma-museum

Duik in de geschiedenis van de wijken San Isidro en Miraflores in Lima. Bezoek Barranco; thuisbasis van Peru's meest gerenommeerde kunstenaars. Begin je tour met een wandeling door de wijken San Isidro en Miraflores. Bezoek El Olivar de San Isidro; een oude koloniale hacienda waar olijfbomen werden verbouwd. Ga verder naar de artistieke wijk Barranco. Bezoek het Pedro de Osma Museum en bewonder de hoge ramen, gebeeldhouwde zuilen, tuinen en sculpturen. Zie wat het tot een van de mooiste zomerhuizen uit het burgerlijke verleden van Lima maakt.

Lima: privétour kathedraal, San Francisco en Larco Museum

7. Lima: privétour kathedraal, San Francisco en Larco Museum

Transfer naar Parque del Amor in Miraflores. Het centrale deel toont een sculptuur gewijd aan de liefde. Ga verder om te genieten van een panoramisch uitzicht op de archeologische vindplaats Huaca Pucllana die tussen de eeuwen V - VIII na Christus opereerde. Bezoek daarna het historische centrum van Lima. Bewonder de Plaza Mayor, de aartsbisschop van Lima en het regeringspaleis en zijn prachtige bronzen fontein uit 1650. Ga verder naar het klooster van San Francisco, een meesterwerk van koloniale architectuur waar je de schoonheid van de kloostergangen en opmerkelijke schilderijen kunt waarderen. In de ondergrondse galerijen zijn indrukwekkende catacomben. Geniet op eigen gelegenheid van een lunch in een lokaal restaurant. Bezoek ten slotte het Larco Herrera Museum, een koloniaal herenhuis gebouwd in de achttiende eeuw met een uitgebreide collectie keramiek uit precolumbiaanse kunst en textiel dat is bewerkt met materialen en gereedschappen die door de oude Peruanen werden gebruikt, evenals gouden en zilveren stukken met halfedelstenen . Keer terug naar het hotel.

Lima: panoramische privétour

8. Lima: panoramische privétour

Maak kennis met de belangrijkste plekken in Lima. Bekijk de belangrijkste koloniale gebouwen in de stad, loop door het centrale plein of Plaza Mayor en bezoek het beroemde Love Park of Parque del Amor, met prachtig uitzicht op de oceaan. Je tour begint in het centrum van Lima, waar je een schilderachtige tour maakt door de bebouwde kom, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Ga naar het centrale plein om het presidentieel paleis en de kathedraal van Lima te zien, indrukwekkende constructies die nog steeds worden gebruikt. Bezoek het San Martín-plein, het toneel van de belangrijkste sociale en politieke gebeurtenissen van het 20e-eeuwse Lima. In het midden van het plein staat het monument voor de bevrijder José de San Martín, manager van de onafhankelijkheid van Peru. Bij uw terugkeer naar Miraflores, maakt u een korte stop bij het Love Park, geopend op 14 februari 1993 en elk jaar intensief bezocht door koppels op Valentijnsdag.

9 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Huaca Pucllana

Wil je alle activiteiten in Huaca Pucllana ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.