Huaca Pucllana

Huaca Pucllana

Huaca Pucllana: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Lima: Stadsrondleiding per bustour met toegang tot de kathedraal van Lima

1. Lima: Stadsrondleiding per bustour met toegang tot de kathedraal van Lima

Geniet van de betoverende bezienswaardigheden van Lima tijdens een bustour, met twee panoramische dagtours om uit te kiezen. Vanaf het open dek van de dubbeldekker sightseeingbus heb je een ongeëvenaard uitzicht op wat al een aantrekkelijke bestemming is. Bekijk alles wat de Peruaanse hoofdstad te bieden heeft, van natuurlijke schoonheid tot historische architectuur. Met een audiogids in het Engels en Spaans, zul je ook een leerzame ervaring hebben tijdens deze zeer plezierige reis door Lima. De tour begint in Larcomar, een bekend toeristisch centrum van het hedendaagse Lima, en gaat dan verder met een panoramisch uitzicht op de belangrijkste bezienswaardigheden van de hoofdstad, zoals de Huaca Pucllana, het Exposition Park, het Lima Art Museum, het Italian Art Museum, het Miguel Grau-plein en het Paleis van Justitie. Ga verder naar plekken zoals het San Martin-plein, het hoofdplein, de kathedraal, het regeringspaleis, het gemeentelijk paleis, het Wall Park, het congres van de republiek, het universiteitspark, de Gutierrez-ovaal, het Mora-park, de reservesteiger , de Cisneros Jetty, het Maria Reiche Park, het Yitzhak Rabin Park, de Jetties en het Love Park. Ten slotte eindigt de tour met de terugkeer naar Larcomar.

Lima: Panoramische bus-, wandeltour en Catacomben Tour

2. Lima: Panoramische bus-, wandeltour en Catacomben Tour

Geniet van het panoramische uitzicht op de hoogtepunten van Lima, van Miraflores tot het historische centrum, tijdens een sightseeingtour per bus. Bekijk het beste van het op de UNESCO-lijst opgenomen Historisch Centrum tijdens een wandeltour voordat je ondergronds gaat om de beroemde catacomben in de San Francisco Basiliek te ontdekken. Ga naar het trefpunt in Miraflores en rijd dan met de panoramische bus naar het Historisch Centrum. Je komt langs emblematische plaatsen zoals het Archeologisch Centrum van Huaca Pucllana, een archeologische vindplaats met ruïnes die 1500 jaar geleden werden gebouwd. Rijd langs prachtige republikeinse woningen met Europese en Amerikaanse invloeden in Miraflores voordat je verder gaat naar San Isidro, het moderne financiële district van Lima. Rijd verder naar El Parque de la Reserva, een historische plek waar Peruaanse reservisten zich verzamelden om hun stad te verdedigen tijdens de Pacifische Oorlog. Bewonder in El Parque de la Reserva het Magische Watercircuit, een populair stadspark dat in 2007 werd aangelegd. Het is houder van het Guinness World Record voor het grootste fonteinencomplex in een openbaar park. Ga van daaruit verder om de prachtige koloniale en heruitgegeven architectuur van het historische centrum van Lima te ontdekken, een Unesco-werelderfgoedlocatie en de plaats waar de stad in 1535 werd gesticht. Bekijk koloniale herenhuizen, balkons en paleizen rond Plaza San Martín, een belangrijke openbare ruimte vernoemd naar de bevrijder van Peru, Don José de San Martín. Stap vervolgens uit de bus voor een wandeling met gids door de voetgangersstraten in het historische centrum. Bezoek de Plaza Mayor of Plaza de Armas, waar de belangrijkste overheidsgebouwen van Peru staan, zoals het presidentieel paleis, de hoofdstedelijke gemeente Lima, het paleis van de aartsbisschop, de Union Club en de kathedraal van Lima. Verken vervolgens de iconische catacomben van de San Francisco Basiliek en het Klooster tijdens een volledig ondergrondse rondleiding die ongeveer 30 tot 40 minuten duurt. Bewonder de gewelven gebouwd met baksteen, kalk en steen en zie hoe de lichamen werden gerangschikt om de ruimte te maximaliseren. Ga daarna met de bus terug naar Miraflores.

Lima: dagtour met hoogtepunten van de stad

3. Lima: dagtour met hoogtepunten van de stad

Miraflores Het Liefdespark Nadat we je hebben opgehaald, bezoeken we dit prachtige park dat in 1993 werd ingehuldigd en dat 'liefde' viert. In het midden toont een iconisch beeldhouwwerk “The Kiss”, gemaakt door de Peruaanse kunstenaar Victor Delfin, geliefden die elkaar omhelzen in een eindeloze kus. Huaca Pucllana (buitenkant) Dan zien we deze oude archeologische vindplaats, een piramidevormige adobe-constructie gebouwd tussen 200 en 700 na Christus, die een ceremonieel en administratief gebied voor de cultuur van Lima vertegenwoordigt. San Isidro Het Olijfpark Daarna gaan we de bewaarde olijfbomen bekijken, die honderden jaren oud zijn. Er zijn ook tentoonstellingen van oude machines die in de oudheid werden gebruikt bij de productie van olijfolie, veel groen en een siervijver vol vissen en schildpadden. Barranco Daarna gaan we naar de kunstzinnige wijk Lima. Laat je verbazen door de prachtige muurschilderingen die Barranco zo'n kleurrijke en trendy plek maken. Doe ook een wens bij “De Brug der Zuchten”. Lunch: tussen de middag is er een pauze van 1 uur en 30 minuten zodat u kunt lunchen. Wij zullen u enkele goede lokale restaurants aanbevelen. Historisch centrum van Lima Plaza San Martín In het tweede deel van de tour bezoeken we dit plein dat in 1900 werd gebouwd ter herdenking van 100 jaar Peruaanse onafhankelijkheid. De omliggende gebouwen zijn geweldig en vertonen een neoklassieke stijl. Plaza de Armas (het belangrijkste plein van Lima) Daarna gaan we naar het centrale plein, het meest representatieve plein in Peru, waar je indrukwekkende gebouwen zult zien zoals "Het presidentiële paleis", "Het stadhuis van Lima", "De kathedraal" en het aartsbisschoppelijk paleis", enz. San Francisco de Asis Museum en de catacomben Ten slotte nemen we je mee naar het meest interessante museum in het centrum van Lima. Uw deskundige gids zal u hier uitleg geven over de rijke geschiedenis van de hoofdstad van Peru. Verken de ondergrondse catacomben!

Lima: Miraflores, Barranco en San Isidro Tour

4. Lima: Miraflores, Barranco en San Isidro Tour

Wacht op je lokale gids in de lobby van je hotel en maak je klaar om aan de tour te beginnen. Ontdek eerst de schoonheid van Miraflores. Leer de geschiedenis van deze karakteristieke en meest bezochte wijk van Lima kennen. Bewonder ook van buitenaf de archeologische vindplaats Huaca Pucllana. Begrijp het belang van dit ceremoniële en administratieve centrum gemaakt van adobe en klei. Bezoek dan The Olive Trees Park in de wijk San Isidro. Ontspan in deze rustige, groene omgeving vol eeuwenoude olijfbomen. Bezoek ook het prachtige Love Park en vier de liefde in al haar vormen. Maak foto's van The Kiss, een iconisch beeldhouwwerk gemaakt door de veelgeprezen Peruaanse kunstenaar Victor Delfin. Bewonder de omgeving vanaf de betegelde banken geïnspireerd op Antoni Gaudí's Parc Güell in Barcelona. Geniet daarna vanaf de kliffen van Miraflores van een geweldig uitzicht op Lima en de Stille Oceaan. Bezoek dan Barranco, de kunstzinnige wijk van Lima. Laat je verrassen door de prachtige muurschilderingen en doe een wens bij de Brug der Zuchten.

Lima: watermagisch circuit, binnenstad en catacomben-nachttour

5. Lima: watermagisch circuit, binnenstad en catacomben-nachttour

Ga naar het San Francisco Convent en zijn beroemde catacomben. Ontdek een uniek deel van de metro van Lima. Loop door met gangen vol geschiedenis en prachtige schilderijen. Bekijk de bibliotheek, kamers, het hoofdklooster en kunst gemaakt van hout en steen. Verken een netwerk van tunnels en ondergrondse kamers en bekijk de overblijfselen van mensen die honderden jaren geleden leefden. Bezoek de historische kant van Lima en verken de straten 's nachts. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, bewonder je de verlichte kathedraal van Lima, een architectonisch juweel met een façade in renaissancestijl. Slenter over het centrale plein, bekijk prachtige gebouwen zoals het regerings- en gemeentelijk paleis en ervaar vervolgens het nachtleven van de koloniale kant van Lima aan de boulevard Chabuca Granda Stop om lokale desserts en typische drankjes te kopen, zoals picarones (donut), churros, arroz con leche (rijstmelk), emoliente (geroosterde gerstgraandrank) en chicha morada (paarse maïsdrank). Ga later naar het Magic Water Circuit, de Guinness World Record-houder voor het grootste complex van waterfonteinen in een openbaar park. De fonteinen hebben verschillende vormen en afmetingen en spuiten waterstralen tot wel 80 meter de lucht in. Houd uw camera klaar om een magische show van licht, kleur, muziek en afbeeldingen vast te leggen.

Lima: stadstour met kleine groepen

6. Lima: stadstour met kleine groepen

Nadat je bent opgehaald bij je hotel, begint de tour met een bezoek aan een van de belangrijkste pleinen van Peru. Het San Martin-plein wordt omgeven door balkons, huizen van Acestrals, koloniale woningen en prachtige paleizen. Hierna bezoekt u een van de belangrijkste straten van Lima, Jiron de La Unión. De tour gaat dan verder naar het plein van Lima of 'Plaza Mayor'. Hier kunt u kathedralen, het regeringspaleis, het stadhuis en prachtige balkons bekijken die uniek zijn gedecoreerd met Arabische invloeden. De tour eindigt met een reis naar een van de oudste catacomben van Amerika, het 'San Francisco Monastery'.

Lima: Miraflores, Barranco en San Isidro - Districtenrondleiding

7. Lima: Miraflores, Barranco en San Isidro - Districtenrondleiding

Miraflores – Huaca Pucllana Nadat we je hebben opgehaald, laten we je de mooiste plekjes van Miraflores zien. Leer meer over de geschiedenis van deze karakteristieke en meest bezochte wijk van Lima. We bezoeken eerst deze grote adobe- en kleipiramide die werd gebouwd tussen 200 en 700 na Christus en die een ceremonieel en administratief centrum vertegenwoordigt voor de "Lima-cultuur". San Isidro – Het Olijfpark Daarna gaan we naar deze must-see site met een ontspannende omgeving. Het is gelegen in San Isidro, met als belangrijkste kenmerk de eeuwenoude bewaard gebleven olijfbomen, die honderden jaren oud zijn. Er zijn ook exposities van oude machines die worden gebruikt bij de productie van olijfolie, veel groen, kleurrijke bloemen en struiken en een siervijver gevuld met vissen en moerasschildpadden. Veel banken en de buitenkant van het park omzoomd door prachtige oude huizen. Het liefdespark Daarna bezoeken we dit prachtige park dat in 1993 werd ingehuldigd en 'liefde' in al zijn vormen viert. In het midden, een iconisch beeldhouwwerk - "The Kiss" - door de veelgeprezen Peruaanse kunstenaar Victor Delfin, toont geliefden die elkaar omhelzen in een eindeloze kus. Geniet vanaf de kliffen van Miraflores van een geweldig uitzicht op Lima en de Stille Oceaan. Barranco-district Ten slotte gaan we naar de wijk Artsy in Lima. Laat je verrassen door de prachtige muurschilderingen die van Barranco zo'n kleurrijke en trendy plek maken. Doe ook een wens bij "de brug der zuchten" en bezoek ook het prachtige Plaza.

Lima: Huaca ruïnes en Larco Museum bij nacht met diner

8. Lima: Huaca ruïnes en Larco Museum bij nacht met diner

Profiteer van de ophaalservice bij je hotel in de wijken Miraflores of San Isidro in Lima. Je eerste stop is Huaca Pucllana, een indrukwekkende piramide in het midden van het moderne Miraflores. Ga meer dan 1500 jaar terug in de tijd terwijl je deze pre-Inca heilige plaats observeert. Je volgende stop is Huaca Huallamarca, een opgeknapte archeologische vindplaats in San Isidro, om uiteindelijk te stoppen bij Huaca Mateo Salado in Pueblo Libre, de grootste in de stad. Ontdek vervolgens verbluffende voorbeelden van pre-Colombiaanse kunst in het verbazingwekkende Larco Museum, met als hoogtepunten objecten van het beste goud en zilver uit het oude Peru, samen met een collectie erotisch aardewerk. Sluit de avond af met een 3-gangenmaaltijd in het Cafe del Museo, gelegen op het terrein van het museum. Kies uit een menu met typische gerechten en geniet van de betoverende sfeer van het terras en de tuinen. Na uw maaltijd gaat u met uw chauffeur terug naar uw hotel.

Lima: Hoogtepunten van de stad Dagvullende tour met gids

9. Lima: Hoogtepunten van de stad Dagvullende tour met gids

Maak in één dag kennis met de hoofdstad van Peru met je deskundige, professionele gids. Ontmoet bezienswaardigheden zoals de Huaca Pucllana, Olive Park en de ondergrondse catacomben terwijl je jezelf onderdompelt in deze suggestieve stad. Begin uw ervaring met handige ophaalservice vanaf uw accommodatie en maak u klaar om de wijk Miraflores te ontdekken. Vaar door dit chique gebied terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis ervan. Bekijk bezienswaardigheden zoals de piramide van Huaca Pucclana, gebouwd tussen 200 en 700 na Christus. Ga vervolgens naar de beroemde wijk San Isidro. Geniet van de prachtige olijfgaarden van het Olive Park en bewonder Victor Delfin's beroemde sculptuur "The Kiss" in het Love Park. Geniet van het geweldige uitzicht op Lima en de Stille Oceaan vanaf de kliffen van Miraflores, Vervolg uw rondreis met een bezoek aan de kunstzinnige en Boheemse wijk Barranco. Bewonder de prachtige muurschilderingen die typerend zijn voor deze kleurrijke en levendige buurt. Maak van de gelegenheid gebruik om een wens te doen bij de Brug der Zuchten en bezoek het sfeervolle Plaza. Sluit uw tour af in het bruisende centrum van de stad. Het historische centrum van de stad staat vol met bezienswaardigheden, waaronder Plaza San Martin, Plaza de Armas en het Magic Fountains Park. Je gids neemt je ook mee naar essentiële dingen zoals het San Francisco de Asis Museum en de beroemde ondergrondse catacomben.

Stadstour met demonstratie en proeverij van Pisco Sour

10. Stadstour met demonstratie en proeverij van Pisco Sour

Begin je tour door het Love Park en het winkelcentrum Larcomar te verkennen. Je eerste stop is Huaca Pucllana, een pre-Inca archeologische vindplaats. Als u verder gaat, bezoekt u Olive Park, Arequipa Avenue en het historische centrum van Lima. Je ziet belangrijke monumenten zoals: het Italiaanse kunstmuseum, het Justitiepaleis, het Franse paleis en het San Martin-plein. Je gids laat je de belangrijkste bezienswaardigheden van het stadscentrum zien, zoals het regeringspaleis, de kathedraal van Lima, het aartsbisschoppelijk paleis en het stadhuis. Later krijgt u een demonstratie en proeverij van de traditionele drank Pisco Sour. Je kunt ook het Sint-Franciscusklooster en hun ondergrondse catacomben bezoeken. Na de rondleiding brengt uw gids u terug naar uw hotel.

92 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Huaca Pucllana: topattracties in de buurt

Huaca Pucllana: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Lima: Stadsrondleiding per bustour met toegang tot de kathedraal van Lima

Lima: Stadsrondleiding per bustour met toegang tot de kathedraal van Lima

Geniet van de betoverende bezienswaardigheden van Lima tijdens een bustour, met twee panoramische dagtours om uit te kiezen. Vanaf het open dek van de dubbeldekker sightseeingbus heb je een ongeëvenaard uitzicht op wat al een aantrekkelijke bestemming is. Bekijk alles wat de Peruaanse hoofdstad te bieden heeft, van natuurlijke schoonheid tot historische architectuur. Met een audiogids in het Engels en Spaans, zul je ook een leerzame ervaring hebben tijdens deze zeer plezierige reis door Lima. De tour begint in Larcomar, een bekend toeristisch centrum van het hedendaagse Lima, en gaat dan verder met een panoramisch uitzicht op de belangrijkste bezienswaardigheden van de hoofdstad, zoals de Huaca Pucllana, het Exposition Park, het Lima Art Museum, het Italian Art Museum, het Miguel Grau-plein en het Paleis van Justitie. Ga verder naar plekken zoals het San Martin-plein, het hoofdplein, de kathedraal, het regeringspaleis, het gemeentelijk paleis, het Wall Park, het congres van de republiek, het universiteitspark, de Gutierrez-ovaal, het Mora-park, de reservesteiger , de Cisneros Jetty, het Maria Reiche Park, het Yitzhak Rabin Park, de Jetties en het Love Park. Ten slotte eindigt de tour met de terugkeer naar Larcomar.

Lima: Panoramische bus-, wandeltour en Catacomben Tour

Lima: Panoramische bus-, wandeltour en Catacomben Tour

Geniet van het panoramische uitzicht op de hoogtepunten van Lima, van Miraflores tot het historische centrum, tijdens een sightseeingtour per bus. Bekijk het beste van het op de UNESCO-lijst opgenomen Historisch Centrum tijdens een wandeltour voordat je ondergronds gaat om de beroemde catacomben in de San Francisco Basiliek te ontdekken. Ga naar het trefpunt in Miraflores en rijd dan met de panoramische bus naar het Historisch Centrum. Je komt langs emblematische plaatsen zoals het Archeologisch Centrum van Huaca Pucllana, een archeologische vindplaats met ruïnes die 1500 jaar geleden werden gebouwd. Rijd langs prachtige republikeinse woningen met Europese en Amerikaanse invloeden in Miraflores voordat je verder gaat naar San Isidro, het moderne financiële district van Lima. Rijd verder naar El Parque de la Reserva, een historische plek waar Peruaanse reservisten zich verzamelden om hun stad te verdedigen tijdens de Pacifische Oorlog. Bewonder in El Parque de la Reserva het Magische Watercircuit, een populair stadspark dat in 2007 werd aangelegd. Het is houder van het Guinness World Record voor het grootste fonteinencomplex in een openbaar park. Ga van daaruit verder om de prachtige koloniale en heruitgegeven architectuur van het historische centrum van Lima te ontdekken, een Unesco-werelderfgoedlocatie en de plaats waar de stad in 1535 werd gesticht. Bekijk koloniale herenhuizen, balkons en paleizen rond Plaza San Martín, een belangrijke openbare ruimte vernoemd naar de bevrijder van Peru, Don José de San Martín. Stap vervolgens uit de bus voor een wandeling met gids door de voetgangersstraten in het historische centrum. Bezoek de Plaza Mayor of Plaza de Armas, waar de belangrijkste overheidsgebouwen van Peru staan, zoals het presidentieel paleis, de hoofdstedelijke gemeente Lima, het paleis van de aartsbisschop, de Union Club en de kathedraal van Lima. Verken vervolgens de iconische catacomben van de San Francisco Basiliek en het Klooster tijdens een volledig ondergrondse rondleiding die ongeveer 30 tot 40 minuten duurt. Bewonder de gewelven gebouwd met baksteen, kalk en steen en zie hoe de lichamen werden gerangschikt om de ruimte te maximaliseren. Ga daarna met de bus terug naar Miraflores.

Lima: dagtour met hoogtepunten van de stad

Lima: dagtour met hoogtepunten van de stad

Miraflores Het Liefdespark Nadat we je hebben opgehaald, bezoeken we dit prachtige park dat in 1993 werd ingehuldigd en dat 'liefde' viert. In het midden toont een iconisch beeldhouwwerk “The Kiss”, gemaakt door de Peruaanse kunstenaar Victor Delfin, geliefden die elkaar omhelzen in een eindeloze kus. Huaca Pucllana (buitenkant) Dan zien we deze oude archeologische vindplaats, een piramidevormige adobe-constructie gebouwd tussen 200 en 700 na Christus, die een ceremonieel en administratief gebied voor de cultuur van Lima vertegenwoordigt. San Isidro Het Olijfpark Daarna gaan we de bewaarde olijfbomen bekijken, die honderden jaren oud zijn. Er zijn ook tentoonstellingen van oude machines die in de oudheid werden gebruikt bij de productie van olijfolie, veel groen en een siervijver vol vissen en schildpadden. Barranco Daarna gaan we naar de kunstzinnige wijk Lima. Laat je verbazen door de prachtige muurschilderingen die Barranco zo'n kleurrijke en trendy plek maken. Doe ook een wens bij “De Brug der Zuchten”. Lunch: tussen de middag is er een pauze van 1 uur en 30 minuten zodat u kunt lunchen. Wij zullen u enkele goede lokale restaurants aanbevelen. Historisch centrum van Lima Plaza San Martín In het tweede deel van de tour bezoeken we dit plein dat in 1900 werd gebouwd ter herdenking van 100 jaar Peruaanse onafhankelijkheid. De omliggende gebouwen zijn geweldig en vertonen een neoklassieke stijl. Plaza de Armas (het belangrijkste plein van Lima) Daarna gaan we naar het centrale plein, het meest representatieve plein in Peru, waar je indrukwekkende gebouwen zult zien zoals "Het presidentiële paleis", "Het stadhuis van Lima", "De kathedraal" en het aartsbisschoppelijk paleis", enz. San Francisco de Asis Museum en de catacomben Ten slotte nemen we je mee naar het meest interessante museum in het centrum van Lima. Uw deskundige gids zal u hier uitleg geven over de rijke geschiedenis van de hoofdstad van Peru. Verken de ondergrondse catacomben!

Lima: Miraflores, Barranco en San Isidro Tour

Lima: Miraflores, Barranco en San Isidro Tour

Wacht op je lokale gids in de lobby van je hotel en maak je klaar om aan de tour te beginnen. Ontdek eerst de schoonheid van Miraflores. Leer de geschiedenis van deze karakteristieke en meest bezochte wijk van Lima kennen. Bewonder ook van buitenaf de archeologische vindplaats Huaca Pucllana. Begrijp het belang van dit ceremoniële en administratieve centrum gemaakt van adobe en klei. Bezoek dan The Olive Trees Park in de wijk San Isidro. Ontspan in deze rustige, groene omgeving vol eeuwenoude olijfbomen. Bezoek ook het prachtige Love Park en vier de liefde in al haar vormen. Maak foto's van The Kiss, een iconisch beeldhouwwerk gemaakt door de veelgeprezen Peruaanse kunstenaar Victor Delfin. Bewonder de omgeving vanaf de betegelde banken geïnspireerd op Antoni Gaudí's Parc Güell in Barcelona. Geniet daarna vanaf de kliffen van Miraflores van een geweldig uitzicht op Lima en de Stille Oceaan. Bezoek dan Barranco, de kunstzinnige wijk van Lima. Laat je verrassen door de prachtige muurschilderingen en doe een wens bij de Brug der Zuchten.

Lima: watermagisch circuit, binnenstad en catacomben-nachttour

Lima: watermagisch circuit, binnenstad en catacomben-nachttour

Ga naar het San Francisco Convent en zijn beroemde catacomben. Ontdek een uniek deel van de metro van Lima. Loop door met gangen vol geschiedenis en prachtige schilderijen. Bekijk de bibliotheek, kamers, het hoofdklooster en kunst gemaakt van hout en steen. Verken een netwerk van tunnels en ondergrondse kamers en bekijk de overblijfselen van mensen die honderden jaren geleden leefden. Bezoek de historische kant van Lima en verken de straten 's nachts. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, bewonder je de verlichte kathedraal van Lima, een architectonisch juweel met een façade in renaissancestijl. Slenter over het centrale plein, bekijk prachtige gebouwen zoals het regerings- en gemeentelijk paleis en ervaar vervolgens het nachtleven van de koloniale kant van Lima aan de boulevard Chabuca Granda Stop om lokale desserts en typische drankjes te kopen, zoals picarones (donut), churros, arroz con leche (rijstmelk), emoliente (geroosterde gerstgraandrank) en chicha morada (paarse maïsdrank). Ga later naar het Magic Water Circuit, de Guinness World Record-houder voor het grootste complex van waterfonteinen in een openbaar park. De fonteinen hebben verschillende vormen en afmetingen en spuiten waterstralen tot wel 80 meter de lucht in. Houd uw camera klaar om een magische show van licht, kleur, muziek en afbeeldingen vast te leggen.

Lima: stadstour met kleine groepen

Lima: stadstour met kleine groepen

Nadat je bent opgehaald bij je hotel, begint de tour met een bezoek aan een van de belangrijkste pleinen van Peru. Het San Martin-plein wordt omgeven door balkons, huizen van Acestrals, koloniale woningen en prachtige paleizen. Hierna bezoekt u een van de belangrijkste straten van Lima, Jiron de La Unión. De tour gaat dan verder naar het plein van Lima of 'Plaza Mayor'. Hier kunt u kathedralen, het regeringspaleis, het stadhuis en prachtige balkons bekijken die uniek zijn gedecoreerd met Arabische invloeden. De tour eindigt met een reis naar een van de oudste catacomben van Amerika, het 'San Francisco Monastery'.

Lima: Miraflores, Barranco en San Isidro - Districtenrondleiding

Lima: Miraflores, Barranco en San Isidro - Districtenrondleiding

Miraflores – Huaca Pucllana Nadat we je hebben opgehaald, laten we je de mooiste plekjes van Miraflores zien. Leer meer over de geschiedenis van deze karakteristieke en meest bezochte wijk van Lima. We bezoeken eerst deze grote adobe- en kleipiramide die werd gebouwd tussen 200 en 700 na Christus en die een ceremonieel en administratief centrum vertegenwoordigt voor de "Lima-cultuur". San Isidro – Het Olijfpark Daarna gaan we naar deze must-see site met een ontspannende omgeving. Het is gelegen in San Isidro, met als belangrijkste kenmerk de eeuwenoude bewaard gebleven olijfbomen, die honderden jaren oud zijn. Er zijn ook exposities van oude machines die worden gebruikt bij de productie van olijfolie, veel groen, kleurrijke bloemen en struiken en een siervijver gevuld met vissen en moerasschildpadden. Veel banken en de buitenkant van het park omzoomd door prachtige oude huizen. Het liefdespark Daarna bezoeken we dit prachtige park dat in 1993 werd ingehuldigd en 'liefde' in al zijn vormen viert. In het midden, een iconisch beeldhouwwerk - "The Kiss" - door de veelgeprezen Peruaanse kunstenaar Victor Delfin, toont geliefden die elkaar omhelzen in een eindeloze kus. Geniet vanaf de kliffen van Miraflores van een geweldig uitzicht op Lima en de Stille Oceaan. Barranco-district Ten slotte gaan we naar de wijk Artsy in Lima. Laat je verrassen door de prachtige muurschilderingen die van Barranco zo'n kleurrijke en trendy plek maken. Doe ook een wens bij "de brug der zuchten" en bezoek ook het prachtige Plaza.

Lima: Huaca ruïnes en Larco Museum bij nacht met diner

Lima: Huaca ruïnes en Larco Museum bij nacht met diner

Profiteer van de ophaalservice bij je hotel in de wijken Miraflores of San Isidro in Lima. Je eerste stop is Huaca Pucllana, een indrukwekkende piramide in het midden van het moderne Miraflores. Ga meer dan 1500 jaar terug in de tijd terwijl je deze pre-Inca heilige plaats observeert. Je volgende stop is Huaca Huallamarca, een opgeknapte archeologische vindplaats in San Isidro, om uiteindelijk te stoppen bij Huaca Mateo Salado in Pueblo Libre, de grootste in de stad. Ontdek vervolgens verbluffende voorbeelden van pre-Colombiaanse kunst in het verbazingwekkende Larco Museum, met als hoogtepunten objecten van het beste goud en zilver uit het oude Peru, samen met een collectie erotisch aardewerk. Sluit de avond af met een 3-gangenmaaltijd in het Cafe del Museo, gelegen op het terrein van het museum. Kies uit een menu met typische gerechten en geniet van de betoverende sfeer van het terras en de tuinen. Na uw maaltijd gaat u met uw chauffeur terug naar uw hotel.

Lima: Hoogtepunten van de stad Dagvullende tour met gids

Lima: Hoogtepunten van de stad Dagvullende tour met gids

Maak in één dag kennis met de hoofdstad van Peru met je deskundige, professionele gids. Ontmoet bezienswaardigheden zoals de Huaca Pucllana, Olive Park en de ondergrondse catacomben terwijl je jezelf onderdompelt in deze suggestieve stad. Begin uw ervaring met handige ophaalservice vanaf uw accommodatie en maak u klaar om de wijk Miraflores te ontdekken. Vaar door dit chique gebied terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis ervan. Bekijk bezienswaardigheden zoals de piramide van Huaca Pucclana, gebouwd tussen 200 en 700 na Christus. Ga vervolgens naar de beroemde wijk San Isidro. Geniet van de prachtige olijfgaarden van het Olive Park en bewonder Victor Delfin's beroemde sculptuur "The Kiss" in het Love Park. Geniet van het geweldige uitzicht op Lima en de Stille Oceaan vanaf de kliffen van Miraflores, Vervolg uw rondreis met een bezoek aan de kunstzinnige en Boheemse wijk Barranco. Bewonder de prachtige muurschilderingen die typerend zijn voor deze kleurrijke en levendige buurt. Maak van de gelegenheid gebruik om een wens te doen bij de Brug der Zuchten en bezoek het sfeervolle Plaza. Sluit uw tour af in het bruisende centrum van de stad. Het historische centrum van de stad staat vol met bezienswaardigheden, waaronder Plaza San Martin, Plaza de Armas en het Magic Fountains Park. Je gids neemt je ook mee naar essentiële dingen zoals het San Francisco de Asis Museum en de beroemde ondergrondse catacomben.

Stadstour met demonstratie en proeverij van Pisco Sour

Stadstour met demonstratie en proeverij van Pisco Sour

Begin je tour door het Love Park en het winkelcentrum Larcomar te verkennen. Je eerste stop is Huaca Pucllana, een pre-Inca archeologische vindplaats. Als u verder gaat, bezoekt u Olive Park, Arequipa Avenue en het historische centrum van Lima. Je ziet belangrijke monumenten zoals: het Italiaanse kunstmuseum, het Justitiepaleis, het Franse paleis en het San Martin-plein. Je gids laat je de belangrijkste bezienswaardigheden van het stadscentrum zien, zoals het regeringspaleis, de kathedraal van Lima, het aartsbisschoppelijk paleis en het stadhuis. Later krijgt u een demonstratie en proeverij van de traditionele drank Pisco Sour. Je kunt ook het Sint-Franciscusklooster en hun ondergrondse catacomben bezoeken. Na de rondleiding brengt uw gids u terug naar uw hotel.

De topbezienswaardigheden in Lima

Activiteiten in Huaca Pucllana

Steden in Peru

Andere activiteiten in Huaca Pucllana

Wil je alle activiteiten in Huaca Pucllana bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Huaca Pucllana

Gemiddelde beoordeling

4.8
(139 beoordelingen)