Humantay-meer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Humantay-meer

Wil je alle activiteiten in Humantay-meer ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Humantay-meer

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 396 beoordelingen

Dit is een geweldige dag wandelen naar een geweldige locatie. Het ontbijt en lunch inbegrepen bij de tour waren uitstekend. Het transport was comfortabel. Het enige nadeel van deze tour was de gids. Hij was eigenlijk aan boord om ons in de richting van het meer te wijzen. We hadden 3 uur rijden om bij de locatie te komen en hij gebruikte deze tijd niet om informatie of geschiedenis door te geven. Hij sliep een deel van de reis. Eenmaal op de wandeling moest hij achterover leunen om ervoor te zorgen dat alle tourleden vooruit gingen, maar dat liet geen begeleiding achter in het peloton. Op de terugweg naar Cusco, toen iedereen moe was van de wandeling en misschien wilde slapen, keek hij iets op zijn telefoon zonder koptelefoon, zodat het hele busje hier kon komen wat het ook was.

Onze gids Freddy was geweldig! Hoewel het eten niet geweldig was, hadden we een geweldige tijd. Het is een zeer uitdagende tocht, dus je moet gezond zijn of de paarden nemen, want als je naar beneden gaat, hoef je niet te lopen. Het uitzicht is verbluffend en het is alle moeite waard om op te staan. Het is een must-do-must-see, want de gletsjer verdwijnt na ongeveer 5 - 10 jaar. UITSTEKEND we vonden het geweldig en hadden de beste tijd

Lake Humantay was een geweldige ervaring. Hoewel ik met het paard omhoog ging omdat het behoorlijk steil is, trok ik terug naar beneden. Onze gids sprak zeer goed Engels, hij was zeer meegaand en zou altijd inchecken om ervoor te zorgen dat iedereen in de groep ok was. Ophalen en afzetten bij het hotel werd aangeboden en we hadden een lekker ontbijtbuffet en lunch. Ik raad deze reis ten zeerste aan !!!

Dit waren twee bewogen, spannende en prachtige dagen! Maar wees voorzichtig, niet voor ongetrainde mensen! Een zeer vermoeiende en veeleisende tour! Maar het is het waard! Geweldige organisatie, pick-ups enz. Perfect. Hartelijk dank aan het team dat hemel en hel in gang heeft gezet om het vergeten paspoort van mijn dochter in het hotel op te halen en ons daarna mee te nemen! 5⭐️

Geweldige reis en een ongelooflijk juweeltje in Peru! De wandeling is moeilijk vanwege de steilheid en hoogte, wees voorbereid! De lunch spread was heerlijk, bereid door een lokale familie in Mallepata. De rit was lang en bochtig langs een klifrand, maar de bestuurder is erg veilig!