Hurghada
Activiteiten met dieren

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sightseeing in Hurghada

Möchten Sie alle Aktivitäten in Hurghada entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over Hurghada

Een heel goed verzorgde trip, we zijn twee keer gestopt om bij erg mooie koraalriffen te snorkelen. Tussendoor werd er een lekkere lunch verzorgd. En het hoogtepunt was toch wel dat we het water in gingen en dolfijnen hebben gespot! De gids maakte duidelijk aan iedereen dat je de dolfijnen niet mocht aanraken. Ook werd er rekening mee gehouden dat de dolfijnen zich niet opgejaagd voelde. Ze werden gewoon met rust gelaten en in hun natuurlijk omgeving konden wij ze toch heel dichtbij bekijken. Dit was zeker de mooiste snorkelervaring die ik tot nu toe heb meegemaakt.

Leuke boottocht met enthousiaste bemanning. Vanwege de harde wind nagenoeg geen dolfijnen gezien. Onderwaterwereld viel tegen op snorkellocatie. Er was weinig onderwaterleven te zien. Bemanning deed hun uiterste best om er een leuke dag van te maken. Eenvoudige warme hap aan boord en regelmatig frisdrank bij arrangement inbegrepen. Wetsuit voor €5 te huur was geen overbodige luxe ivm watertemperatuur. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Leuk om de woestijn te verkennen, maar alles moet zeer snel gaan. Wij hadden nog nooit met een quad gereden, maar we moesten de gids volgen en vlogen zowat door de woestijn. Oke leuk als je hier ervaring mee hebt maar persoonlijk vond ik het beangstigend om op zo’n ondergrond te vlammen. Ze testen je ook op voorhand. Niet snel genoeg is niet zelf rijden. Misschien rekening houden met beginners en een tragere groep maken?

Was een heerlijke dag. We hebben dolfijnen gezien en er heel dichtbij mee gezwommen. Ze werden wel enigszins opgejaagd, doordat er veel boten met toeristen waren. Dus dat was ook wel dubbel... We werden voor 5 euro pp opgehaald uit makadi. We hadden aangegeven starttijd 8 uur, we werden al om half 7 opgehaald. Alles was goed geregeld.

het was super leuk en indrukwekkend maar de vele hobbels waren voor degene die achter op de quad zit wel een hele beproeving. Je billen stuiteren op de metalen stangen en je ingewanden verhuizen intern. :-) Verder een top activiteit met goede service en begeleiding.