Hurghada
Fietstours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Hurghada: altri luoghi da visitare

Vuoi scoprire tutte le attività disponibili a Hurghada? Clicca qui per la lista completa.

Wat anderen zeggen over Hurghada

Werden op tijd opgehaald om de safari te gaan doen, echter hebben we lang moeten wachten voordat we uitleg kregen en quad gingen rijden. Gedurende de trip is mijn quad een aantal keer uitgevallen als ik remde, wat niet fijn rijden was. Wel was het heel tof om door de woestijn te rijden met een quad! Hierna zijn we in een buggy gaan rijden voor twee personen. Dit was ook echt tof, maar als je klein bent is het moeilijk om bij het gas- en rempedaal te komen. Na deze twee ritten zijn we met de jeep naar het bedoeïenendorp gegaan. Hierbij gingen we ongeveer een halfuur tot een uur door de woestijn. Toen we daar aankwamen kregen we een kopje thee en hebben we een stukje op een kameel gereden. Vervolgens hadden we de tijd om naar de top te klimmen en foto's van het uitzicht te maken. Zodra we terug kwamen was het eten gereed en konden we meteen gaan eten. Gedurende het eten begon de show en als laatste hebben we nog naar de sterren en de maan gekeken. Een super leuk uitstapje!

Wij vertrokken vanaf Makadi Bay met de quad. We dachten dat we opgehaald zouden worden met een bus om 14.00 uur, maar dat was niet het geval. Om 14.20 uur waren we nog aan het wachten tot we iets zouden horen, maar niks. Toen geappt naar de organisatie. Ze zeiden dat we naar het strand moesten lopen naar de haven, net voorbij ons resort 'Stella di mare beach resort'. Daar stond iemand op ons te wachten om ons op te halen (om vervolgens 100 meter verderop te gaan staan wachten). Daarna hebben we nog tot 15.00 uur moeten wachten op de rest van de groep. Het zou handiger zijn als de exacte vertreklocatie en vertrektijd vooraf duidelijk is, zodat je precies weet waar je aan toe bent, het was voor ons namelijk gewoon om de hoek, terwijl we dachten dat we er met de bus heen moesten. Uiteindelijk was het het wachten zeker waard en hebben we een superleuke trip gehad. Wat mij betreft hadden we alleen nog wel een paar keer wat harder kunnen doorrijden, even het gas erop :).

Super quad tocht gehad met kleine (5) groep! Het dorp zat er bij ons niet bij, maar naar hele toffe plek langs de zee gereden. Thee kregen we bij terugkomst. Vertreklocatie bleek vlakbij ons hotel in Makadi Bay, aan gezelligheid en warm ontvangst valt nog te werken daar maar de guide was super! Bril moet je huren voor €2,50, sjaal kun je kopen voor €3. Kamelenrit is stukje op en neer voor een foto, maar dat wisten we van te voren en was prima. Waard voor je geld en een aanrader wel!

De quadtour is hele toffe ervaring en is zeker aan te raden. Je rijdt bijna een uur heen en een uur terug op de quad, dus je krijgt zeker waar voor je geld! De rest van het programma is erg gehaast en geforceerd. Snel hup op de kameel, nu 1 minuut shisa roken en dan thee naar binnen gieten. Er wordt wel ruim tijd genomen om te vertellen dat je de foto's zou moeten kopen na afloop. Voelt daardoor aan als een toeristen-machine, dus verwacht vooral niet teveel oprechtheid daarin.

We vertrokken in het donker. Eerst was het een beetje eng maar al snel konden we genieten van de rust en stilte. Na een eerste stop werd het licht. We reden verder naar de zee waar we konden genieten van zonsopgang. Het was prachtig. Het laatste stuk hebben we heel snel mogen rijden. Het was een fantastische ervaring. Het was onze eerste keer. We kregen goede uitleg. Mijn zoon werd in de watten gelegd. Zeker een aanrader.