Hurghada
Groepsactiviteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Hurghada

Wil je alle activiteiten in Hurghada ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hurghada

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 90 beoordelingen

In een appje werd de ophaaltijd medegedeeld en aangegeven dat we de kleding konden dragen die we zelf prettig vonden. Keurig op tijd opgehaald voor de autorit van ongeveer 20 minuten in een wat sjofele auto Op de locatie bleek dat we een soort van stofbril en een doek voor om het hoofd nodig hadden. Uiteraard hadden we deze niet bij ons! Huur van de bril kwam op €2,00 en de hoofddoek konden we aanschaffen voor €3,00. Het was prettig geweest als ons dit op voorhand was aangegeven. De quadrit was een geweldige ervaring met een zeer bekwame, vriendelijke en behulpzame gids. Hij heeft ons prima door de woestijn geleid en ons geholpen met het maken van zeer bijzondere en mooie foto's. Na de quadrit bleek dat wij werden teruggebracht naar het hotel en daar rond 8.00u weer werden opgehaald voor de snorkeltour. Prima boot, leuk en vriendelijk personeel, heerlijke lunch en mooie snorkelplekken. Aangekochte DVD is niet van hoge kwaliteit maar wel leuk als herinnering. Erg genoten van deze dag!

De trip was goed georganiseerd en ik heb alles gezien. Wat ik jammer vind is dat het tempo ontzettend hoog ligt en je overal doorheen sprint. Je ziet wel alles maar voor mij was het te gehaast. Ik wil graag voelen en ervaren en doordat het programma te vol gepland was dit niet mogelijk. De activiteiten tussen de geboekte bezienswaardigheden door maakte dit onmogelijk en waren wat mij betreft overbodig. Het waren bezoekjes aan winkeltjes gericht op het toerisme en geld verdienen, dit nam veel tijd in beslag doordat er rondleidingen en uitleg over producten werd gegeven waar ik niet om had gevraagd en ook niet geboekt heb. Ik had liever meer tijd doorgebracht bij de piramides zelf.

It was a very nice trip and everything was well arranged. Our guide spoke both English and German, which was good. We had enough time to see everything and got the right information at the right place. A negative thing that stood out was lunch. Very bad place, with poor hygiene. The food wasn’t good and we had to pay for the drinks as well (it was not communicated). Another negative thing were the mandatory visits to the local papyrus factory and other small trips that our guide recommended during the day. Overall: a lovely day and trip, with a few points of improvement. Plus: we got extra leg-place in the plane, which was very nice!

Als eerst zijn we naar Orange Bay gegaan, hier hebben wij 90 minuten genoten van het mooie stand en helderblauwe water. Daarna zijn we door gegaan naar de eerste snorkelplek, hier hebben wij totaal 60 minuten gelegen, waarvan ongeveer een halfuur in het water. Op deze plek was het water rustig en waren veel mooie vissen te zien, maar weinig koraal. Bij de laatste snorkelplek was de zee aardig wild en hadden veel mensen moeite met het snorkelen, we zijn hier dan ook maar een halfuurtje geweest. Hier was het koraal erg mooi. Het was een prima trip, maar het kostte veel tijd om van de haven naar Orange Bay te gaan (ongeveer 1,5 uur).

Denk eraan dat je een sjaal oid meeneemt die je over je hoofd moet doen. Anders moet je het daar ter plekke kopen. Niet duur 3,50 euro en je mag het houden en de bril moet je huren voor 2.50 euro. Staat niet in de beschrijving dus houdt daar rekening mee! Verder was het top geregeld, het vervoer, de gidsen, de plekjes, het eten.. dikke 10!!