Hurghada: 3-uur durende stadsrondleiding

Hurghada: 3-uur durende stadsrondleiding

Vanaf US$ 21,40 per persoon

Verken de wijken van Hurghada tijdens een rondleiding van 3 uur. Je ontdekt de moskee, de kerk en haven. Verken de oude wijk El Dahar met zijn traditionele Egyptische sfeer, wandel door de soeks in de oude binnenstad, zie de lokale winkels en de vismarkt.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 uur
Begintijden 10:30, 15:30, 17:30
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Duits, Russisch, Nederlands, Frans, Italiaans
Inclusief ophaalservice
Gratis hotel ophaal- en terugbrengservice in Hurghada. Ophaal- en terugbrengservice in Makadi, Sahl Hashesh, Soma Bay, El Gouna en Safaga beschikbaar tegen een extra toeslag.

Belevenis

Highlights
 • Bezoek de grootste moskee van Hurghada en de Mariakerk
 • Verken de verschillende wijken van Hurghada
 • Reis door de tijd en zie hoe vissersboten worden gebouwd en hersteld met traditionele methoden
 • Bezoek de historische stad met zijn originele karakter
 • Bewonder de zeedieren uit de Rode Zee zonder nat te worden in het aquarium
 • Krijg toegang tot het Hard Rock Museum
Volledige beschrijving
Tijdens deze rondleiding verken je de verschillende wijken van Hurghada. Verken zowel de historische binnenstad als de nieuwe, moderne stad. Je wordt opgehaald bij je hotel in een voertuig met airconditioning en rijdt vervolgens naar het vissersdorp. Hier bezoek je originele, simeple huizen met één verdieping. In dit gedeelte van de stad lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. De vissers staan op bij zonsopgang en gaan slapen bij zonsondergang. Het leven is eenvoudig en traditioneel. Bezoek een scheepswerf en zie hoe vissersboten worden gebouwd en hersteld met traditionele methoden. De grootste moskee van Hurghada ligt in de buurt. Hier kun je meer te weten komen over de islam, de belangrijkste religie in Egypte. Vervolgens bezoek je de oudste Koptische kerk in de stad. Aan het einde van de rondleiding bezoek de grote fruit- en groentenmarkt en daarna word je weer afgezet bij je hotel.
Inbegrepen
 • Retourvervoer in een voertuig met airconditioning
 • Entreekosten
 • Toegang tot Hurghada Al Mina-moskee
 • Bezoek aan de Hurghada-kerk
 • Bezoek aan de nieuwe jachthaven
 • Professionele gids
 • Alles wat niet in het programma wordt genoemd
 • Fooien
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Camera

Goed om te weten

 • Draag geschikte kleding voor het bezoek aan de moskee (kan ook ter plaatse worden gehuurd).
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 / 5

gebaseerd op 744 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.5 / 5
 • Vervoer
  4.4 / 5
 • prijs / kwaliteit
  4,4 / 5
 • veiligheid
  4,6 / 5
Sorteren op

We waren uiteindelijk met z'n 2-en en kregen een prive tour. De tour konden we aanpassen aan onze eigen wensen. Gids was prettig in de omgang, relaxed en beantwoordde al onze vragen. Hurghada is niet een hele mooie stad maar het was leuk om het dagelijks leven te zien zoals op de markt en de koptische kerk en moskee te bezoeken. Onderweg ook nog op een lokaal terrasje gezeten en Egyptische sapje en soep genuttigd. Leuk om even weg te zijn van een (all inclusive) resort.

Verder lezen

8 maart 2020

Een rondleiding door Hurghada met een auto met chauffeur en een gids. Een bezoek gebracht aan een moskee, een kinderdienst meegemaakt in de orthodoxe kerk, de grootste moskee van Hurghada bekeken, naar de overdekte groentemarkt geweest (echt heel authentiek, leuk), een vers sapje gedronken in de sappenbar. De 3 laatste stops hadden voor mij overgeslagen mogen worden. Naar het Papyrusmuseum (waar de Papyrus nog verwerkt wordt). Alhoewel het een prachtig museum is lag de nadruk toch te veel op de verkoop. Daarna een etherische oliënwinkel bezocht waar de nadruk op verkoop nog veel hoger lag maar onze gids loste dit prima op. Zonder schuldgevoel weer gegaan. De laatste stop was bij een soort van mall (niet zo groot maar alles wat je maar kunt bedenken werd verkocht in deze "mall"). Leuk wanneer je op zoek bent naar een souvenir maar het komt toch vaak neer op de toeristische rommel.

Verder lezen

6 maart 2020

Leuke tour om wat van Hurghada te zien zonder dat je zelf al te veel hoeft uit te zoeken. In korte tijd op verschillende plekken geweest waaronder een panorama view, aquarium, lokale groente-fruit markt (dit vond ik echt fantastisch), de oudste moskee en kerk, de Marina Haven en een grote bazaar. Onze gids Ali deed het erg goed! Probeerde zo veel mogelijk uit te leggen en als hij het even niet begreep deed hij oprecht zijn best ons alsnog te begrijpen en een antwoord te geven. Leuk om wat over het land te leren. Een aanrader dus!

Verder lezen

22 november 2019

Georganiseerd door

Product ID: 35086