Hurghada
Jeep- & 4WD-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Hurghada

Want to discover all there is to do in Hurghada? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Hurghada

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 1.965 beoordelingen

Werden op tijd opgehaald om de safari te gaan doen, echter hebben we lang moeten wachten voordat we uitleg kregen en quad gingen rijden. Gedurende de trip is mijn quad een aantal keer uitgevallen als ik remde, wat niet fijn rijden was. Wel was het heel tof om door de woestijn te rijden met een quad! Hierna zijn we in een buggy gaan rijden voor twee personen. Dit was ook echt tof, maar als je klein bent is het moeilijk om bij het gas- en rempedaal te komen. Na deze twee ritten zijn we met de jeep naar het bedoeïenendorp gegaan. Hierbij gingen we ongeveer een halfuur tot een uur door de woestijn. Toen we daar aankwamen kregen we een kopje thee en hebben we een stukje op een kameel gereden. Vervolgens hadden we de tijd om naar de top te klimmen en foto's van het uitzicht te maken. Zodra we terug kwamen was het eten gereed en konden we meteen gaan eten. Gedurende het eten begon de show en als laatste hebben we nog naar de sterren en de maan gekeken. Een super leuk uitstapje!

Was goed georganiseerd, veel gedaan, quad rijden, buggy rijden, safarijeep tocht naar dorp, brood gegeten, thee gedronken, op kameelgezeten, shisha roken. Lekker gegeten, show gezien. Goede uitleg van tourguide. Het was ontzettend heet, ik was door de hitte bevangen en werd erg ziek hierdiir, ben uitstekend geholpen door de mannen. Egyptjsche mensen zijn ontzettend aardig, nederig en dankbaar. Tour is zeer de moeite waard

  It was amazing! perfect adventure. despite description, it turned out that this package contained more than stated. for example, we drove quads and spider car, received an explanation of how to make sand art in small bottles, rode on the camels, visited a small zoo, had a delicious dinner, after dinner a nice evening of intertaiment. we want to thank our guide Mostafa for this beautiful adventure.  

De jeep word veel te volgeduwd met mensen en zit niet fijn maar buggy rijden is gaaf en quad ook, de dieren zijn half dood en naar dat dorpje zit je lang in die vervelende jeep en dan zeggen ze dat die mensen niks hebben maar ze hebben gewoon auto's en fidgetspinners en vanalles dus dat klopt niet echt en het eten is lekker en leuke show dus is het wel waard

Leuke ervaring en activiteiten, maar wel echt een toeristentrekpleister met veel mensen tegelijk. Lijkt aangelegd puur voor de toeristen. Quadrijden is leuk, de buggy gaat echt langzaam. De chauffeur met de jeep weet het gaspedaal te vinden in de woestijn.