Hurghada
Kameelrijden

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Flere reisetips for Hurghada

Vil du vite mer om aktiviteter i Hurghada? Trykk her for full oversikt

Wat anderen zeggen over Hurghada

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 359 beoordelingen

Werden op tijd opgehaald om de safari te gaan doen, echter hebben we lang moeten wachten voordat we uitleg kregen en quad gingen rijden. Gedurende de trip is mijn quad een aantal keer uitgevallen als ik remde, wat niet fijn rijden was. Wel was het heel tof om door de woestijn te rijden met een quad! Hierna zijn we in een buggy gaan rijden voor twee personen. Dit was ook echt tof, maar als je klein bent is het moeilijk om bij het gas- en rempedaal te komen. Na deze twee ritten zijn we met de jeep naar het bedoeïenendorp gegaan. Hierbij gingen we ongeveer een halfuur tot een uur door de woestijn. Toen we daar aankwamen kregen we een kopje thee en hebben we een stukje op een kameel gereden. Vervolgens hadden we de tijd om naar de top te klimmen en foto's van het uitzicht te maken. Zodra we terug kwamen was het eten gereed en konden we meteen gaan eten. Gedurende het eten begon de show en als laatste hebben we nog naar de sterren en de maan gekeken. Een super leuk uitstapje!

Een te leuke ervaring! De gids rijdt lekker door waardoor je op een heerlijk tempo door de woestijnen rijdt! Wij waren al bang dat we weer heel rustig moesten rijden. Er werden twee stops gemaakt om mooie foto’s te maken, daar krijg je genoeg ruimte voor. De gids was erg behulpzaam en aardig zeker een aanrader! Ook waren wij onze selfiestick vergeten, terwijl we dit niet door hadden. Wij zijn netjes opgebeld en onze selfiestick is de volgende ochtend kosteloos naar ons hotel gebracht! Niet vergeten om een sjaal mee te nemen, anders moet je die daar kopen. Het is aan te raden om de bril die zij aanbieden te huren, vanwege het zand. Kosten voor het huren van deze bril zijn 40 egyptische dollars.

Hele mooie ervaring zeker met zonsondergang bij de zee. Het zitten op de kameel vonden wij niet nodig aangezien dat van de tijd afgaat van het quad rijden. Quad rijden was jammer genoeg korter dan aangegeven..

Amazing quad tour! You can choose if you want to be in the fast or slow group. The 2 stops are very beautiful! Just a great trip Went with my boyfriend (21 and 23 years old)

Schitterende tocht door de woestijn en bij de zee, mooie plekken gezien, zeker een aanrader om te doen, neem wel een sjaal mee voor het stof!