Hurghada
Luchthaventransfers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Hurghada Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Caïro en Hurghada Enkele reis of privé transfer terug

1. Caïro en Hurghada Enkele reis of privé transfer terug

Maak een comfortabele reis tussen Caïro en Hurghada met deze handige privétransfer. Op de door u gewenste tijd en locatie ziet u uw chauffeur wachten met een bord, zodat deze gemakkelijk te vinden zijn. Je wordt vervoerd in een comfortabele sedan of busje van het nieuwste model. De afstand is ongeveer 550 kilometer enkele reis, dus er zijn kansen om tijdens de reis te stoppen voor rust en verfrissingen. Uw chauffeur zal zijn uiterste best doen om uw comfort te garanderen. Je wordt afgezet op de gewenste locatie in Hurghada of Caïro.

...
Hurghada: privétransfer van/naar HRG Airport

2. Hurghada: privétransfer van/naar HRG Airport

Zorg ervoor dat uw reis naar Hurghada probleemloos verloopt met een handige privétransfer van of naar de internationale luchthaven van Hurghada (HRG). Kies uit 3 geschikte voertuigopties die u allemaal het comfort en de ruimte bieden die uw transfer nodig heeft. Kies voor groepen van 3 passagiers of minder uit een Sedan-voertuig waarin 4 stuks bagage van standaardformaat passen. Als alternatief kunt u voor groepen van maximaal 7 passagiers de minivan-optie kiezen die geschikt is voor 6 stuks bagage van standaardformaat. Geniet op de reisdag van een vriendelijke meet & greet-service van een Engelssprekende professionele chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven. Hulp bij uw bagage en stap dan aan boord van het comfortabele voertuig met airconditioning. Leun achterover, ontspan en geniet van de rit terwijl u naar uw bestemming wordt gebracht.

...
Hurghada: vliegveldtransfer naar Hurghada, El Gouna & Makadi

3. Hurghada: vliegveldtransfer naar Hurghada, El Gouna & Makadi

Ontspan op comfortabele wijze en profiteer van de privacy van een exclusief voertuig voor jou en je groep tijdens een privétransfer van/naar het vliegveld van Hurghada (Hurghada International Airport). Vermijd het onderhandelen met taxi's en gesjouw in het openbaar vervoer. Je wordt begroet door een professionele chauffeur die je zal helpen met je bagage. De details van betreffende je chauffeur zullen voorafgaand aan je reis worden verstrekt. De prijzen zijn inclusief meet & greets bij de hoofdingang van de luchthaven. De vertegenwoordiger van de luchthaven wacht op je met een bordje met je naam en het logo van GetYourGuide. De prijs is inclusief een wachttijd van 90 minuten vanaf het moment dat je vliegtuig landt. Mocht een onverwachte situatie ontstaan wordt de wachttijd verlengd voor passagiers die problemen hebben met hun bagage of bij de douane.

...
Hurghada Airport naar Soma Bay: privétransfer

4. Hurghada Airport naar Soma Bay: privétransfer

Ontspan in comfort en profiteer van de privacy van een voertuig exclusief voor u en uw gezelschap met een privétransfer van of naar Hurghada Airport (Hurghada International Airport). Vermijd het gedoe van het onderhandelen over een taxi of het ongemak van het navigeren in het openbaar vervoer met zware tassen. Laat u begroeten door een professionele chauffeur die u helpt met uw bagage. Details van uw bestuurder worden voorafgaand aan uw reis verstrekt. Uw chauffeur zal u ontmoeten en begroeten u bij de hoofdingang van de luchthaven met een bord met uw naam en het GetYourGuide-logo. Hij wacht zelfs 90 minuten vanaf het tijdstip waarop uw vlucht is gepland om te landen. Als zich echter een onverwachte situatie voordoet, wordt de wachttijd verlengd voor passagiers die problemen hebben met bagage of immigratielijnen.

...
Van Hurghada: 2-daagse trip naar Caïro per vliegtuig

5. Van Hurghada: 2-daagse trip naar Caïro per vliegtuig

Dag 1: Je wordt in de vroege ochtend opgehaald bij je hotel en naar de luchthaven van Hurghada gebracht voor je vlucht naar Caïro. Bereik Caïro om 07.00 uur, waar je gids buiten de terminal op je wacht. Begin je dagtour met een bezoek aan de Grote Piramides van Gizeh, Cheops, Chephren en Mykerinos. Verken vervolgens de Vallei-tempel, de locatie waar priesters het lichaam van koning Chephren mummificeerden. Bekijk de beroemde Sfinx van dichtbij, de legendarische bewaker met het hoofd van een koning en het lichaam van een leeuw. Ga vervolgens verder naar Sakkara, slechts 26 mijl ten zuidwesten van Caïro. Bezoek de trappenpiramide, gebouwd voor koning Zoser en een belangrijk aspect van de evolutie van de piramides. Ga vervolgens naar Memphis City, de oude hoofdstad van Egypte en de thuisbasis van het kolossale standbeeld van Ramses II en de grote albasten sfinx. Deze stad dateert uit 3100 voor Christus. Hierna stop je voor de lunch in een lokaal restaurant op basis van een volledige maaltijd voor elke persoon, maar drankjes zijn niet inbegrepen. Sluit de eerste dag af met een transfer naar uw hotel voor check-in en een overnachting in Caïro. Dag 2: Check om 8 uur uit het hotel en haal je bagage op, die in de auto wordt opgeborgen. Begin de dag met een bezoek aan het Egyptisch Museum van Oudheden, waar 's werelds grootste collectie kostbare Egyptische kunst wordt tentoongesteld. Bewonder de zeldzame verzameling van meer dan 250.000 echte artefacten die wel 5000 jaar oud zijn. Ga verder naar de Citadel, waar je de albasten moskee van Mohamed Ali Pasha zult bezoeken voordat je doorgaat naar de Khan El Khalili Bazaar. De talrijke winkels in deze wijk staan bekend om de handel in fijn koper, koper, parfums, leer, zilver, goud en nog veel meer. Geniet daarna van een lunch in een lokaal restaurant (drankjes zijn niet inbegrepen). Aan het einde van dag 2, transfer terug naar de luchthaven van Caïro voor uw terugvlucht naar Hurghada.

...
Transfer: tussen de luchthaven van Hurghada en de baai van Makadi

6. Transfer: tussen de luchthaven van Hurghada en de baai van Makadi

Geniet van een ontspannende en comfortabele transferservice van Hurghada International Airport naar of van Makadi Bay. Bespaar uzelf het gedoe van het vinden van een taxi en het onderhandelen over prijzen met de chauffeur en kom comfortabel en op tijd op uw bestemming aan. Uw chauffeur zal u ontmoeten op de luchthaven en zal een bord vasthouden met uw naam erop geschreven. Stap in het voertuig met airconditioning en ervaar een comfortabel en stressvrij begin van uw verblijf in Egypte. U kunt de snelheid van de rit bepalen als uw transfer naar uw hotel in Makadi Bay. Onderweg kunt u genieten van het uitzicht en krijgt u uw eerste indruk van de prachtige vakantiebestemming van Egypte.

...
Hurghada Airport - Marsa Alam: 1-weg of retourvlucht

7. Hurghada Airport - Marsa Alam: 1-weg of retourvlucht

Uw chauffeur haalt u op van Hurghada International Airport met een bord met uw naam erop. Vermijd het gedoe van het vinden van een taxi en ontspan tijdens een privétransfer naar uw hotel in Marsa Alam. Elke ruiter krijgt een gratis fles mineraalwater. Reis in een modern busje met airconditioning. De transferservice is beschikbaar voor zowel aankomst als vertrek. Voor vertrek wordt u minstens 3 uur voor uw internationale vluchttijd opgehaald bij uw hotel in Marsa Alam. Kies een retourtransfer vanaf uw hotel of de luchthaven voor ultieme gemoedsrust tijdens uw reizen.

...
Hurghada: enkele reis luchthaventransfer naar El Gouna

8. Hurghada: enkele reis luchthaventransfer naar El Gouna

Ervaar een stress-vrij aankomst op de internationale luchthaven van Hurghada en trakteer uzelf op een beetje luxe na een lange, vermoeiende vlucht. Met deze overdracht dienst zal u worden opgehaald op de luchthaven en gedreven in een privé-limousine of busje naar uw hotel in El Gouna. Geniet van een ontspannen begin van uw vakantie met deze pre-regelde transfer service. Uw vriendelijke chauffeur zal u ontmoeten op de luchthaven en zal worden met een bordje met uw naam geschreven. Je zal dan genieten van een ontspannende rit naar uw hotel in El Gouna in een airconditioned auto met ruimte voor maximaal 8 personen. Gewoon achterover leunen, ontspannen en genieten van het uitzicht langs de weg.

...
Hurghada: luchthaventransfer naar El Gouna

9. Hurghada: luchthaventransfer naar El Gouna

Ontspan in comfort en profiteer van de privacy van een voertuig exclusief voor u en uw gezelschap met een privétransfer van of naar Hurghada Hurghada International Airport. Vermijd het gedoe van het onderhandelen over een taxitarief of het ongemak van het navigeren in het openbaar vervoer met zware tassen. Laat u begroeten door een professionele chauffeur die u helpt met uw bagage. Gegevens van uw chauffeur worden vóór uw aankomst verstrekt. Prijzen zijn inclusief meet en greets bij de hoofdingang van de luchthaven. Uw luchthavenvertegenwoordiger houdt een bord vast met uw naam en het GetYourGuide-logo. Geniet van 90 minuten wachten vanaf het moment dat uw vlucht landt. Als zich echter een onverwachte situatie voordoet, wordt de wachttijd verlengd voor passagiers die problemen hebben met bagage of immigratielijnen.

...
Hurghada: privéluchthaventransfer van / naar Sahl Hasheesh

10. Hurghada: privéluchthaventransfer van / naar Sahl Hasheesh

Ontspan in de privacy van een privévoertuig speciaal voor u en uw gezelschap met een privétransfer van of naar Hurghada International Airport en Sahl Hasheesh. Vermijd het gedoe van het onderhandelen over een taxitarief of het ongemak van het navigeren in het openbaar vervoer met zware tassen. Gegevens van uw chauffeur worden vóór uw aankomst verstrekt. Als zich een onverwachte situatie voordoet, zoals problemen met uw bagage of immigratielijnen, zal uw chauffeur op u wachten. Uw chauffeur zal u bij de poorten begroeten en helpen uw bagage in het voertuig te laden, zodat uw aankomst soepel verloopt. Als u teruggaat naar het vliegveld, zal uw chauffeur u ophalen in uw accommodaties in Sahl Hasheesh en ervoor zorgen dat u op tijd bij uw vertrekpoort bent.

...

Sitemap Hurghada

Wil je alle activiteiten in Hurghada ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hurghada

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 72 beoordelingen

Goede service! Ik heb dom een transfer verkeerd geboekt en had het me niet gerealiseerd, maar het bedrijf belde me meteen nadat ik de luchthaventransfer had geboekt om me op de hoogte te stellen van de fout. Ik werd geïnformeerd dat ik zou worden terugbetaald en ik zou een andere boeking moeten maken die ik deed. Bij de uitgang van het hotel stond mijn taxi te wachten met mijn naam op een bord. Hij sprak goed Engels en reed veilig! Ik zou het ten zeerste aanbevelen.

Alles verliep soepel, onze vriendelijke en behulpzame chauffeur arriveerde op tijd bij het hotel en reed ons naar het vliegveld. Evenzo werd er geen fooi gevraagd van de chauffeur (wat vaak het geval is in Hurghada). Ik kan iedereen deze service van harte aanbevelen.

Absoluut op tijd, zou ik zeggen bijna te punctueel. Mooie, onopvallende en goed onderhouden voertuigen. We hebben de retourtransfer direct opnieuw geboekt. Ook hier ging het helemaal van een leien dakje. Zonder voorbehoud aanbevelen. BOVENKANT!!!!

De chauffeur staat op je te wachten en voor dat je het weet ben je in je hotel. Heel gemakkelijk.

Alles was perfect de transfer naar het hotel en het wifi-apparaat afgeleverd?