Hurghada
Markten bezoeken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Hurghada Markten bezoeken: Onze meest aanbevolen

Vanuit Hurghada: dagtocht naar Caïro met het vliegtuig

1. Vanuit Hurghada: dagtocht naar Caïro met het vliegtuig

Bij aankomst in Caïro word je opgewacht door de egyptoloog die je tijdens de activiteit zal begeleiden. De rondleiding begint in Gizeh, waar je de beroemde en imposante piramides van Cheops, Chephren en Mykerinos en de wereldberoemde Sfinx bewondert.  De uitstap omvat ook een bezoek aan de tempelvallei. Na een pauze voor een heerlijke lunch ga je door naar het Egyptisch Museum. Hier bewonder je de schatten van de jonge farao Tutankhamun met meer dan 120.000 meesterwerken van Egyptische kunst en kunstvoorwerpen. In de middag kun je gaan winkelen bij de markt Khan el-Khalili. Aan het einde van de activiteit word je teruggebracht naar de luchthaven van Caïro om vanaf daar terug naar Hurghada te vliegen, gevolgd door een transfer naar je hotel.

...
Vanuit Hurghada: dagtocht naar Caïro met het vliegtuig

2. Vanuit Hurghada: dagtocht naar Caïro met het vliegtuig

Reis met het vliegtuig van Hurghada naar Caïro, waar je van een spannende daguitstap kunt genieten. Je wordt opgehaald bij je hotel in Hurghada en wordt met een voertuig met airconditioning naar de luchthaven gebracht, zodat je daar een binnenlandse vlucht naar Caïro kunt nemen. Bij aankomst in Caïro word je opgewacht door de Egyptoloog die je tijdens de tour zal begeleiden.  De tour begint in Gizeh, waar je de beroemde en imposante piramiden van Cheops, Chephren en Mykerinos en de Sfinx bezoekt. Na een pauze met een heerlijke lunch ga je verder naar het Egyptisch Museum. Hier bewonder je je de schatten van de jonge farao Toetanchamon en nog veel meer andere voorwerpen. 's Middags kun je winkelen bij de markt Khan el-Khalili. In de middag kun je winkelen bij de markt Khan el-Khalili. Aan het einde van de activiteit word je teruggebracht naar de luchthaven van Caïro om vanaf daar terug naar Hurghada te vliegen. Bij aankomst in Hurghada word je meteen teruggebracht naar je hotel.

...
Hurghada: dagtocht naar Caïro met kleine groep & maaltijden

3. Hurghada: dagtocht naar Caïro met kleine groep & maaltijden

De dag begint om 02:00 uur, wanneer je wordt opgehaald bij je hotel in  Hurghada  en begint aan de 5 uur durende reis naar Caïro in een voertuig met airconditioning. Rond 07:00 uur kom je aan in Caïro en geniet je van een traditioneel Egyptisch  ontbijt  met foul en falafel, zodat je helemaal voorbereid bent op je avontuur. Na het ontbijt ga je naar de meest iconische bezienswaardigheid van Caïro, de Piramiden van Gizeh, die tot de 7 Wereldwonderen behoren. Neem de tijd om de Piramiden van Cheops,  Chefren en  Mykerinos te verkennen en bezoek de Valleitempel van, waar priesters het lichaam van Koning  Chephren mummificeerden. Vanaf hier zie je de Grote Sfinx van Gizeh die, met zijn leeuwenlichaam en hoofd van Koning  Chephren, het grafcomplex bewaakt. Je vervolgt de tour met een bezoek aan het Egyptisch Museum van Oudheden, met de grootste collectie Egyptische kunst en artefacten ter wereld. Het museum toont een zeldzame collectie van ruim 250.000 echte  artefacten , waarvan sommige zelfs 5000 jaar oud zijn, inclusief een exclusieve tentoonstelling gewijd aan  Toetanchamon. Je brengt 2 uur door in het museum en leert over de bijzondere schatten, gouden voorwerpen,  juwelen  en nog veel meer objecten die werden begraven in het graf van  Toetanchamon , voordat deze in 1920 werd ontdekt. Wanneer je eenmaal een beetje aan je eetlust hebt gewerkt, geniet je van een heerlijke lunch in een traditioneel restaurant. Zodra je weer  energie hebt, maak je een uitstapje naar de populaire Khan  El  Khalili  Bazaar en geniet je van de levendige sfeer van de lokale bevolking bij hun alledaagse bezigheden. Wandel over de markt en bekijk de vele kraampjes, die parfum, stoffen,  sieraden, kruiden, en nog veel meer aanbieden. Na een onvergetelijke dag in Caïro kun je achterover leunen en ontspannen tijdens je terugreis naar  Hurghada.

...
Hurghada: stadstour en parasailing-avontuur met lunch

4. Hurghada: stadstour en parasailing-avontuur met lunch

Bezoek de belangrijkste attracties van Hurghada voordat je tijdens deze tour de adrenalinestoot van parasailen op de Rode Zee ervaart. Ontmoet je gracieuze gids bij je accommodatie en leer over de rijke geschiedenis van Hurghada. Luister terwijl je kennismaakt met de cultuur en tradities van de stad. Betreed de grootste en mooiste moskee van Hurghada, de El Mina-moskee. Bekijk de beroemdste en grootste winkelcentra in de stad en krijg advies over waar u de beste deals voor souvenirs, oliën, textiel en andere winkels kunt krijgen. Wandel langs de jachthavenpromenade en bekijk de jachten, schepen en de beste cafés en restaurants in de stad. Spring aan boord van een speedboot om alleen of met een partner te parasailen. Zweef boven het water met een prachtig uitzicht op de Rode Zee en de stad Hurghada. Ontspan, wetende dat de kapitein en de bemanning gecertificeerd zijn voor reanimatie en geavanceerde eerste hulp, en dat alle parasailapparatuur regelmatig wordt gecontroleerd en gecertificeerd.

...

Sitemap Hurghada

Wil je alle activiteiten in Hurghada ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hurghada

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 390 beoordelingen

Vertrek om 15.30 uur vanuit ons Jaz Aquaviva hotel en terugkomst om 18.30 uur. Alles was zeer goed georganiseerd, de chauffeur zette ons af op het vliegveld en een gids kwam ons ophalen op het vliegveld van Caïro. Aangekomen in Caïro, klein bezoek aan de stad, muntthee. Onze gids Mohammed, die Frans sprak, gaf ons een rondleiding door het museum; lunch op een mooie plek waar we de piramides vanaf het terras kunnen zien, en dan het beste voor het einde: bezoek de piramides! WOW !!!! Een grote dank aan Mohammed die uitstekend was van start tot finish!

Amir was een geweldige gids u. Heeft gereageerd op onze verzoeken. En hij kan foto's maken als een wereldkampioen. We hadden een geweldig uitzicht en hadden altijd genoeg tijd, het was niet te druk. Veel was gewoon adembenemend. En we hadden veel plezier. Bedankt daarvoor. Eén ding was verkeerd, we hadden verschillende keren om een eerdere terugvlucht vanuit Caïro gevraagd, zodat we geen 4 uur op de luchthaven zouden doorbrengen, maar we hebben niet dienovereenkomstig gereageerd. Het werd genegeerd.

een geweldige dagtrip perfecte transfer van hotel naar de luchthaven van Hurgada in Caïro, we zouden hartelijk worden ontvangen door onze gids Amir en chauffeur Abdul. Amir die dankzij zijn werk op "mein schiff" uitstekend Duits spreekt. Darzu is zeer bekend met de geschiedenis van Egypte. Naast de hoogtepunten in het aanbod, lieten beide jongens ons ook verschillende wetenswaardigheden zien (verhaal van Kairo)

De tour was geweldig. Men zou echter de tijden van de afdalingen moeten heroverwegen. In de ochtend om 03:45 werden we opgehaald van het hotel en 's avonds moesten we ongeveer 3,5 uur op het vliegveld in Caïro doorbrengen. Dat was het enige negatieve. Onze gids "Amir" was geweldig. De reis als geheel was het waard.

Hele mooie ervaring! En heel goed georganiseerd. De tour gids was echt de beste die je kan hebben (AMR Wagieh). We hebben een super dag gehad, goed gegeten en AMR heeft goed voor zijn “kids” gezorgd!