Hurghada
Nachtleven & uitgaan

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Hurghada Nachtleven & uitgaan: Onze meest aanbevolen

Hurghada: stadstour van 5 uur met discotour en winkelstop

1. Hurghada: stadstour van 5 uur met discotour en winkelstop

Ontdek de verschillende wijken van Hurghada tijdens deze stadstour. Verken zowel de traditionele oude stad als de nieuwe, moderne stad. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in een voertuig met airconditioning, rijd je naar het vissersdorp en bezoek je originele, eenvoudige huizen die maar één verdieping hebben. Het voelt alsof de tijd stilstaat in dit deel van de stad. De vissers staan op met de zonsopgang en gaan slapen als de zon ondergaat. Het leven is eenvoudig en traditioneel. Bezoek een scheepswerf en zie hoe vissersboten op traditionele wijze worden gebouwd en gerestaureerd. De grootste moskee in Hurghada ligt vlakbij. Hier kun je meer leren over de islam, de belangrijkste religie van Egypte. Je gaat dan verder naar de oudste Koptische kerk in de stad. Aan het einde van de tour bezoek je de grote groente- en fruitmarkt voordat je weer wordt afgezet bij je hotel. Maak je klaar voor een avondje uit in Hurghada. Ervaar het bruisende nachtleven van de stad terwijl je je een weg baant door 2 bars en 1 van de beste clubs van de Rode Zee. Geniet de hele nacht van een kans bij elke bar, clubtoegang en transfers. op zondag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

...
Hurghada: Little Buddha-diner en Club-nacht met transfer

2. Hurghada: Little Buddha-diner en Club-nacht met transfer

Geniet van een avondje uit in de Little Buddha, een van Hurghada's eersteklas restaurants, sushibar, lounge en club. Laat je ophalen bij je accommodatie en rijd naar Little Buddha. Bij aankomst word je begeleid naar je tafel in het restaurant en de sushibar. Er zijn 3 diner-opties beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Na heerlijk diner, kun je de avond afsluiten of je kunt de nachtclub ingaan om de hele nacht te dansen op lekkere muziek. Kies een van de volgende diner-opties: Menu 1: Vast Menu Soep: romige kippensoep Voorgerecht: tataki-rundvleessalade (gegrilde tataki-rundvlees met verse gemixte groente en citroen-vinaigrette) Hoofdgerecht: romige kippen-combinatie (kiprolletjes met kaas, champignons geserveerd met seizoensgroenten) of ossenhaas (gemarineerd gegrilde rundvlees met gratin dauphinois en champignonroomsaus) Dessert: Noga-ijs in een glas Menu 2: Fast food Gegrilde malse kippenreepjes of Beefburger geserveerd met Franse frietjes of Vissticks geserveerd met Franse frietjes Menu 3: Sushi 5 stuks pittige zalmrollen 5 stuks Californië-rollen 5 stuks Philadelphia-rollen

...
Hurghada: zonsondergang-bootfeest Rode Zee, drank & vervoer

3. Hurghada: zonsondergang-bootfeest Rode Zee, drank & vervoer

De excursie begint wanneer je wordt opgehaald bij je accommodatie in Hurghada en naar de haven wordt gebracht. Spring aan boord van de catamaran en ontmoet de vriendelijke bemanning. Neem dan een drankje en vaar de glinsterende Rode Zee op. Op het water luister je naar vrolijke muziek van de live DJ, drink je heerlijke cocktails, en dans je de hele avond. Wanneer de zon begint te zakken kun je de lucht verschillende kleuren zien worden. Dan wordt het nacht, en komen de sterren tevoorschijn. Aan het eind van een onvergetelijke feest-ervaring keer je terug naar de haven  waar de auto wacht waarmee je wordt teruggereden naar je accommodatie .

...

Sitemap Hurghada

Wil je alle activiteiten in Hurghada ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hurghada

Over het algemeen was de selectie van pubs en clubs erg goed. Wij (mijn man en ik) kregen echter geen gratis kans bij de eerste pub, maar twee bij de tweede. Doordat we om 21.00 uur de eerste kroeg binnenkwamen, waren we de eersten, samen met nog 2 andere mensen. Daardoor was de stemming nogal gematigd, ook al speelde er goede muziek op de achtergrond. Maar na verloop van tijd werd de pub een beetje druk. De chauffeur zat ook bij ons aan tafel, wat op zich geen probleem was, maar het was ook onmogelijk om een gesprek met hem aan te knopen, wat de situatie een beetje vreemd maakte. Bij de tweede pub was ook onze gids aanwezig, die de shots voor ons organiseerde en ons vertelde wanneer we weer naar buiten moesten. Helaas gebeurde hier net zo weinig. Wellicht komt dit ook door de Corona. De locatie van de club was erg goed, de muziek en de drankjes waren ook erg aantrekkelijk. Waarschijnlijk een zeer goede avondtrip met een groep en op een ander moment. :)

Aanvankelijk tibubanti tegen dit initiatief omdat er geen beoordelingen waren, maar zoals alles in het leven is het soms noodzakelijk om te riskeren! En ik verzeker je, het was een geweldige ervaring in nachtclubs in de stad Hurghada die nooit winkels slaapt die openstaan voor mensen op straat. De gids kwam ons ophalen op de afgesproken tijd samen met de transfer die ons naar het hart van de stad leidde naar de eerste van de drie kamers waar we genoten van uitstekende drankjes luisterend naar livemuziek die carambola speelde. Dus doorgaan in de andere twee kamers met verschillende stijl en muziek, werden we vertrouwd met de zeer jonge en zeer leuke gids en overdracht met wie we een drankje deelden na enige aandrang van onze kant. Ik raad iedereen deze ervaring aan om op 100 x 100 plaatsen en mensen te wonen.

Echt top ervaring !!. Zelfs als ik alleen was, is het niet eenvoudig om een privéchauffeur te hebben die je naar de beste plaatsen in Hurghada vergezelt. En dan voor 25 euro, echt gedoneerd. Nauwkeurig, goed en punctueel. Ik maakte papa's, kleine budda en elementen. Bedankt voor de leuke ervaring.

Vervoer vanuit Hotel Hurghada werkte prima, de chauffeur was er 5 minuten eerder. Het personeel sprak ook een beetje Duits. De drankjes waren super lekker, er waren nog kleine traktaties en de zonsondergang was prachtig.

Het was zeer aangenaam . Niet super goed maar wel heel gezellig. De bars waren niet zoals we ons hadden voorgesteld, maar over het algemeen was het een onvergetelijke avond. De metgezel was ook helemaal geweldig