Hurghada
Rijtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sightseeing in Hurghada

Möchten Sie alle Aktivitäten in Hurghada entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over Hurghada

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 114 beoordelingen

In een appje werd de ophaaltijd medegedeeld en aangegeven dat we de kleding konden dragen die we zelf prettig vonden. Keurig op tijd opgehaald voor de autorit van ongeveer 20 minuten in een wat sjofele auto Op de locatie bleek dat we een soort van stofbril en een doek voor om het hoofd nodig hadden. Uiteraard hadden we deze niet bij ons! Huur van de bril kwam op €2,00 en de hoofddoek konden we aanschaffen voor €3,00. Het was prettig geweest als ons dit op voorhand was aangegeven. De quadrit was een geweldige ervaring met een zeer bekwame, vriendelijke en behulpzame gids. Hij heeft ons prima door de woestijn geleid en ons geholpen met het maken van zeer bijzondere en mooie foto's. Na de quadrit bleek dat wij werden teruggebracht naar het hotel en daar rond 8.00u weer werden opgehaald voor de snorkeltour. Prima boot, leuk en vriendelijk personeel, heerlijke lunch en mooie snorkelplekken. Aangekochte DVD is niet van hoge kwaliteit maar wel leuk als herinnering. Erg genoten van deze dag!

Denk eraan dat je een sjaal oid meeneemt die je over je hoofd moet doen. Anders moet je het daar ter plekke kopen. Niet duur 3,50 euro en je mag het houden en de bril moet je huren voor 2.50 euro. Staat niet in de beschrijving dus houdt daar rekening mee! Verder was het top geregeld, het vervoer, de gidsen, de plekjes, het eten.. dikke 10!!

Leuke tocht, maar niet echt door de woestijn

Alles liep vloeiend en de gids was erg vriendelijk en bedreven in het maken foto's. De dieren zijn goed verzorgd, hebben genoeg beschutting en misschien wel het beste stukje grond daar in de buurt. Het enige minpuntje voor ons was dat we voornamelijk met gebouwen aan weerskanten liepen.

het ophalen en de reis erheen waren erg goed. stipt op tijd. de mensen vriendelijk en gastvrij. het kameel rijden vinden wij niet leuk maar is wel een ervaring rijker

Heel erg leuke je krijg alles te zien en doen plus een hele gezellige guide. Ze houden ook rekening of je wel of niet kunt rijden, zeker een aanrader.