Hurghada
Safari's & wildlife-activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Populaire Safari's & wildlife-activiteiten in Hurghada

Other Sightseeing Options in Hurghada

Want to discover all there is to do in Hurghada? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Hurghada

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.316 beoordelingen

Wij vertrokken vanaf Makadi Bay met de quad. We dachten dat we opgehaald zouden worden met een bus om 14.00 uur, maar dat was niet het geval. Om 14.20 uur waren we nog aan het wachten tot we iets zouden horen, maar niks. Toen geappt naar de organisatie. Ze zeiden dat we naar het strand moesten lopen naar de haven, net voorbij ons resort 'Stella di mare beach resort'. Daar stond iemand op ons te wachten om ons op te halen (om vervolgens 100 meter verderop te gaan staan wachten). Daarna hebben we nog tot 15.00 uur moeten wachten op de rest van de groep. Het zou handiger zijn als de exacte vertreklocatie en vertrektijd vooraf duidelijk is, zodat je precies weet waar je aan toe bent, het was voor ons namelijk gewoon om de hoek, terwijl we dachten dat we er met de bus heen moesten. Uiteindelijk was het het wachten zeker waard en hebben we een superleuke trip gehad. Wat mij betreft hadden we alleen nog wel een paar keer wat harder kunnen doorrijden, even het gas erop :).

De quadtour is hele toffe ervaring en is zeker aan te raden. Je rijdt bijna een uur heen en een uur terug op de quad, dus je krijgt zeker waar voor je geld! De rest van het programma is erg gehaast en geforceerd. Snel hup op de kameel, nu 1 minuut shisa roken en dan thee naar binnen gieten. Er wordt wel ruim tijd genomen om te vertellen dat je de foto's zou moeten kopen na afloop. Voelt daardoor aan als een toeristen-machine, dus verwacht vooral niet teveel oprechtheid daarin.

We vertrokken in het donker. Eerst was het een beetje eng maar al snel konden we genieten van de rust en stilte. Na een eerste stop werd het licht. We reden verder naar de zee waar we konden genieten van zonsopgang. Het was prachtig. Het laatste stuk hebben we heel snel mogen rijden. Het was een fantastische ervaring. Het was onze eerste keer. We kregen goede uitleg. Mijn zoon werd in de watten gelegd. Zeker een aanrader.

Leuk om de woestijn te verkennen, maar alles moet zeer snel gaan. Wij hadden nog nooit met een quad gereden, maar we moesten de gids volgen en vlogen zowat door de woestijn. Oke leuk als je hier ervaring mee hebt maar persoonlijk vond ik het beangstigend om op zo’n ondergrond te vlammen. Ze testen je ook op voorhand. Niet snel genoeg is niet zelf rijden. Misschien rekening houden met beginners en een tragere groep maken?

het was super leuk en indrukwekkend maar de vele hobbels waren voor degene die achter op de quad zit wel een hele beproeving. Je billen stuiteren op de metalen stangen en je ingewanden verhuizen intern. :-) Verder een top activiteit met goede service en begeleiding.