Hurghada
Safari's & wildlife-activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Populaire Safari's & wildlife-activiteiten in Hurghada

Hurghada : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Hurghada a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Wat anderen zeggen over Hurghada

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.316 beoordelingen

We vertrokken in het donker. Eerst was het een beetje eng maar al snel konden we genieten van de rust en stilte. Na een eerste stop werd het licht. We reden verder naar de zee waar we konden genieten van zonsopgang. Het was prachtig. Het laatste stuk hebben we heel snel mogen rijden. Het was een fantastische ervaring. Het was onze eerste keer. We kregen goede uitleg. Mijn zoon werd in de watten gelegd. Zeker een aanrader.

het was super leuk en indrukwekkend maar de vele hobbels waren voor degene die achter op de quad zit wel een hele beproeving. Je billen stuiteren op de metalen stangen en je ingewanden verhuizen intern. :-) Verder een top activiteit met goede service en begeleiding.

super verzorgde tour. ongeveer 1 uur heen rijden naar het woestijndorp hier de mogelijkheid om een stukje op een kameel mee te mogen, shisha te roken en een kopje thee te drinken waarna je weer 1 uur terug rijd naar het bivak waar de quads staan geparkeerd.

Amazing quad tour! You can choose if you want to be in the fast or slow group. The 2 stops are very beautiful! Just a great trip Went with my boyfriend (21 and 23 years old)

Super leuk om te doen!! Ik het begin was ik beetje bang maar het was super vet en helemaal niet eng, echt een aanrader!!