Hurghada
Shopping tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Hurghada: Pozostałe atrakcje

Chcesz poznać wszystkie atrakcje w miejscu Hurghada? Kliknij tutaj.

Wat anderen zeggen over Hurghada

Deze trip is geweldig! We zouden eerst met de bus gaan, maar toen we de prijs van deze trip zagen zijn we toch voor het vliegtuig gegaan. Dit is ons super goed bevallen! In 3 kwartier vliegen ben je in Caïro waardoor je ruim de tijd hebt om alles te verkennen. De eerste stop is bij de piramides, waar je op verschillende plekken stopt voor de mooiste foto's. Alles is ruim ingepland qua tijd, totaal niet gehaast! Onze gids Gabri was echt een topper! Met een gezonde dosis humor wist hij ons de hele dag te vermaken! Bij de piramides kun je optioneel op een kameel rijden, DOEN! Kost 10 euro p.p. maar dan heb je vanuit de woestijn het beste uitzicht op de piramides ooit! De lunch was goed, een aantal verplichte stops bij parfum/papyrus fabriek, hoort er nou eenmaal bij. Het Egyptisch musuem is geweldig om te zien. Daarna door naar de bazaar waar de verkopers wel erg gek zijn op westerse toeristen. 's avonds vlucht terug. Al met al een lange dag maar het zeker waard!! Gabri, bedankt!!

De trip was goed georganiseerd en ik heb alles gezien. Wat ik jammer vind is dat het tempo ontzettend hoog ligt en je overal doorheen sprint. Je ziet wel alles maar voor mij was het te gehaast. Ik wil graag voelen en ervaren en doordat het programma te vol gepland was dit niet mogelijk. De activiteiten tussen de geboekte bezienswaardigheden door maakte dit onmogelijk en waren wat mij betreft overbodig. Het waren bezoekjes aan winkeltjes gericht op het toerisme en geld verdienen, dit nam veel tijd in beslag doordat er rondleidingen en uitleg over producten werd gegeven waar ik niet om had gevraagd en ook niet geboekt heb. Ik had liever meer tijd doorgebracht bij de piramides zelf.

It was a very nice trip and everything was well arranged. Our guide spoke both English and German, which was good. We had enough time to see everything and got the right information at the right place. A negative thing that stood out was lunch. Very bad place, with poor hygiene. The food wasn’t good and we had to pay for the drinks as well (it was not communicated). Another negative thing were the mandatory visits to the local papyrus factory and other small trips that our guide recommended during the day. Overall: a lovely day and trip, with a few points of improvement. Plus: we got extra leg-place in the plane, which was very nice!

Hele mooie ervaring! En heel goed georganiseerd. De tour gids was echt de beste die je kan hebben (AMR Wagieh). We hebben een super dag gehad, goed gegeten en AMR heeft goed voor zijn “kids” gezorgd!

Netjes op tijd opgehaald, vliegtuig goed geregeld, leuke gids, voldoende eten en water tijdens de dag en ‘s avonds werk keurig terug naar het hotel. Geweldige dag !!