Hurghada
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Populaire Tours in Hurghada

Sitemap Hurghada

Wil je alle activiteiten in Hurghada ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hurghada

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 5.105 beoordelingen

We waren uiteindelijk met z'n 2-en en kregen een prive tour. De tour konden we aanpassen aan onze eigen wensen. Gids was prettig in de omgang, relaxed en beantwoordde al onze vragen. Hurghada is niet een hele mooie stad maar het was leuk om het dagelijks leven te zien zoals op de markt en de koptische kerk en moskee te bezoeken. Onderweg ook nog op een lokaal terrasje gezeten en Egyptische sapje en soep genuttigd. Leuk om even weg te zijn van een (all inclusive) resort.

Het was een hele mooie dag! Zeker aan aanrader als je wat van Egypte wilt zien. Busreis is wel lang, maar prima te doen! Onderweg keer gestopt voor wc en koffie ( zorg voor kleingeld hiervoor en wat voor fooien). Neem zelf wat drinken en snacks mee. Onze gids was top, heeft veel verteld & deed het met plezier. Lunch was prima. Al en al zorgen ze ervoor dat je fijne dag hebt! was een van onze hoogte punt !

Super fijne dag gehad! Het waaide alleen erg hard, maar daar kon de boot niks aan doen. Eten was super lekker! Drankjes & snacks aan boord, ze zorgden echt dat je niks te kort komt. Je kunt duiken, op een banaan het water in, vissen en gemasseerd worden. Boot is ook echt mooi. Geld is het zeker waard!

Alles was super geregeld. De pickup verliep vlot, de vaart met de speedboat was heel fijn met een super kapitein aan boord. Een heel sympathieke man. Het eiland (orange bay) was mooi. tijdens de terugvaart heeft hij wat extra gas gegeven en gezorgd voor plezier en entertainment.

het was super leuk en indrukwekkend maar de vele hobbels waren voor degene die achter op de quad zit wel een hele beproeving. Je billen stuiteren op de metalen stangen en je ingewanden verhuizen intern. :-) Verder een top activiteit met goede service en begeleiding.