Hurghada
Tuinen & parken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Hurghada

Wil je alle activiteiten in Hurghada ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hurghada

Super leuke tour met hele aardige gidsen die hun uiterste best doen om het iedereen naar de zin te maken. We zijn naar Giftun gegaan en een stukje bij de drukte vandaan gegaan richting Mahmya strand waar je mooi kunt snorkelen. Giftun is het eiland en op dit eiland zijn een aantal stranden waaronder Paradise en Mahmya. Via deze website srukken voordeliger dan via je touroperator.

Denk eraan dat je een sjaal oid meeneemt die je over je hoofd moet doen. Anders moet je het daar ter plekke kopen. Niet duur 3,50 euro en je mag het houden en de bril moet je huren voor 2.50 euro. Staat niet in de beschrijving dus houdt daar rekening mee! Verder was het top geregeld, het vervoer, de gidsen, de plekjes, het eten.. dikke 10!!

Heel leuke ervaring! Eerst stop je aan paradise iland waar je een 1,5 kan relaxen en genieten van het mooie strand en zee. Daarna stop je op 2 plaatsen om te gaan snorkelen echt heel mooi! En zeker de moeite nog nooit zoiets mooi gezien om te gaan snorkelen. Heel aangename mensen die de groep heel goed bij elkaar houdt en goed begeleid.

Mega leuke dag gehad veel gelachen met de bemanning van het schip Eten en drinken was perfect geregeld Taxi chauffeur vanaf het hotel was een super gave vent tutteren remmen binnenverlichting alles op de maat van de muziek Is zeer zeker een aanrader

Heel goed geregeld. Opgehaald bij het hotel en netjes weer weggebracht. De jongens aan boord doen hun best om je zo goed mogelijk te helpen! Het eiland viel ons wat tegen, maar daar hadden we ons ook niet echt in verdiept.