Vanuit Hurghada: dagervaring snorkelen bij Paradise Island

Vanuit Hurghada: dagervaring snorkelen bij Paradise Island

Vanaf US$ 29,15 per persoon

Maak een fantastische dagtrip van Hurghada naar Paradise Island om te snorkelen en te ontspannen. Ontspan op het strand en ontdek de unieke vissen aan de kust.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 9 uur
Begintijd 08:00
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Duits, Russisch
Inclusief ophaalservice
Gratis vervoer van en naar je hotel in Hurghada. Vervoer van en naar Makadi, Sahl Hashesh, Soma Bay, El Gouna en Safaga beschikbaar tegen een extra toeslag.

Belevenis

Highlights
 • Verken de fantastische onderwaterwereld van Paradise Island en snorkel op verschillende locaties
 • Ervaar een ontspannen dag weg van de toeristische drukte en geniet van de prachtige zandstranden van het eiland
 • Ontspan op het strand of ga zwemmen en snorkelen tussen de unieke verscheidenheid aan vissen langs de kust
Volledige beschrijving
Ontdek de waanzinnige onderwaterwereld bij Paradise Island. Na de ophaalservice van je hotel word je naar de pier gereden, vanwaar je ongeveer in 1 uur naar Paradise Island vaart. Onderweg heb je de mogelijk om kort te snorkelen bij meerdere locaties. Het paradijselijke strand maakt deel uit van Giftun Island National Park in de buurt van Hurghada. Het eiland is een rustige oase met een prachtig zandstrand. Paradise Island heeft een prachtig zandstrand en biedt de mogelijkheid om je tijd door te brengen zoals je wilt. Je geniet van het zonnetje in het zand of zwemt en snorkelt langs de kust. Ook in het ondiepe water zie je allerlei kleurrijke vissen! Aan boord geniet je van een heerlijke lunch. In de namiddag keer je terug naar Hurghada en word je weer bij je hotel afgezet.
Inbegrepen
 • Vervoer van/naar je hotel
 • Snorkelgids
 • Entreekosten
 • Reddingsvesten
 • EHBO-doos op elke boot
 • Toiletten
 • Mineraalwater aan boord
 • Douches
 • Bedekte plekken op de boot
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Raak het koraal of de zee-egels niet aan
 • Neem je zwemkleding, handdoek, zonnebril en zonnebrand mee, en vergeet je camera niet!
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 / 5

gebaseerd op 60 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.2 / 5
 • Vervoer
  4.8 / 5
 • prijs / kwaliteit
  4,2 / 5
 • veiligheid
  4,5 / 5
Sorteren op

Onze beste Hurghada-activiteit - Fab

Dit moet de beste activiteit zijn die ik en mijn familie hebben gedaan tijdens onze recente familievakantie in Hurghada. Moest in eerste instantie meer dan 30 minuten op de boot wachten, ik denk dat alle andere passagiers aankwamen voordat ze vertrokken, waardoor we tijd hadden om wat zonnebrandolie te geven. Vervolgens had een mooie boottocht naar Paradise Island die ongeveer 45 minuten duurde. Bij aankomst op het eiland werden mensen die niet wilden snorkelen met een kleine boot naar het eiland gebracht. Alle snorkelaars werden vervolgens verder meegenomen om te snorkelen. Onze gids Mustafa was geweldig en gaf ons de veiligheid vervallen voorafgaand. Snorkeluitrusting en zwemvesten zijn aanwezig. Onze gids was in het water met ons begin te eindigen en iedereen in de gaten te houden. We hadden allemaal een fantastische snorkelervaring. Teruggekeerd naar Paradise Island waar we werden getrakteerd op een lunchbuffet en daarna gewoon gekoeld en gezwommen. Teruggekeerd naar het startpunt

Verder lezen

4 september 2019

Zeer goede gids tijdens snorkelen

Zo goed voor de kinderen zorgen en ze voelden zich echt veilig :) Ook heel vriendelijk personeel overal. Ik denk dat het strand mooier is in Mahmya, maar de boottocht en het snorkelen was veel beter op deze reis dan die we hadden (met een andere touroperator) naar Mahmya :)

7 april 2019

Mooie dag gehad!!!

We zijn op tijd bij ons hotel opgehaald en naar de boot gebracht. We hebben eerst een uur gevaren naar de eerste snorkelstop. Onderweg naar deze stop legde de gids uit wat de planning van de dag was en dat we niet te dicht op het koraal mochten zwemmen en ook dat we het koraal en de vissen niet mochten aanraken. Na de eerste stop van 45 minuten zijn we gaan varen naar Paradise Island. Hier hebben we een uur doorgebracht en kon je zelf bepalen wat je wilde doen (zwemmen of zonnen) Terug op de boot kregen we een heerlijke lunch aangeboden Tevens was er de hele dag fris (cola/7up) en water te drinken. Ook werd er onderweg nog fruit aangeboden. Laatste stop kon er ook nog 45 minuten worden gesnorkeld. We hebben hele mooi vissen gezien. Tijdens onze tocht werden er foto's en video opnamen gemaakt. Deze werden op dvd gezet en bij aankoop 's avonds bij je hotel afgeleverd.( dit was niet verplicht en werd niet opgedrongen) Al met al een hele mooie dag gehad van 9 uur tot half 5 op de boot.

Verder lezen

25 februari 2018

Georganiseerd door

Product ID: 35059