Kies data

Hurricane Katrina Memorial

Hurricane Katrina Memorial: tours & activiteiten die je niet wilt missen

New Orleans After Dark: bustour op begraafplaats met exclusieve toegang

1. New Orleans After Dark: bustour op begraafplaats met exclusieve toegang

Verken de spookachtige kant van New Orleans tijdens een 2 uur durende rondleiding door de stad en een van de meest spookachtige begraafplaatsen. Luister naar huiveringwekkende verhalen van je lokale gids en leer meer over de donkere delen van de geschiedenis van de stad. Begin je tour in het hart van de Franse wijk. Ontmoet je gids en stap aan boord van de bus met airconditioning. Voorafgaand aan de tour krijgt u de gelegenheid om een drankje te kopen. Onderweg leer je over Voodoo en hoor je spookverhalen voordat je een bovengrondse privébegraafplaats betreedt. Toegang is exclusief voor uw groep en er worden geen andere bedrijven toegelaten. Volg vervolgens je gids naar een begraafplaats met duizenden geesten die hun ongelukkige lot hebben ontmoet tijdens een tragische pandemische gebeurtenis. Loop door het orkaan Katrina-monument waar veel niet-geïdentificeerde lichamen werden begraven. Sluit de tour af door te stoppen bij een spookhuis, het Coven House uit "American Horror Story". Hier heeft u de gelegenheid om een foto te maken voordat u terugkeert naar de Franse wijk.

New Orleans: Night Cemetery en Ghost BYOB bustour

2. New Orleans: Night Cemetery en Ghost BYOB bustour

Een bezoek aan de beroemde "Steden van de doden" in New Orleans is een must voor iedereen die deze stad bezoekt. Spookachtig mooi en rijkelijk versierd, deze begraafplaatsen bevatten ook verhalen over spoken, verleden en heden, die je tot in de kern zullen koelen. Deze begraafplaats tour wordt aangeboden onder de dekking van de nacht. Je verlaat de Franse wijk als je bus langs Esplanade Avenue kruipt naar wat vroeger de rand van de stad was, maar nu de bruisende buurten van Mid-City en City Park is. Er zijn 42 begraafplaatsen in de omgeving van New Orleans, en tijdens deze ervaring zul je er een aantal bezoeken. Je gidsen zullen de unieke begrafenisrituelen en -praktijken tijdens de wandeling bespreken, terwijl je een van de meest populaire begraafplaatsen van dichtbij wordt aangeboden.

New Orleans: wandeltocht begraafplaats

3. New Orleans: wandeltocht begraafplaats

Verken een unieke verzameling van 5 cultureel en architectonisch diverse begraafplaatsen in New Orleans. Deze begraafplaatsen bevinden zich op wat ooit de noordelijke (meer)grens van de stad New Orleans was, wat de dichtheid en verscheidenheid aan begraafplaatsen in dit gebied verklaart. Het is ook waar de overblijfselen van niet-geïdentificeerde lichamen van de orkaan Katrina worden begraven. Ontmoet je gids buiten Bon's Street Food, waar de bus je ophaalt om de tour te starten. Geniet van exclusieve toegang tot de Old Fellows Rest Cemetery. Vanaf de Odd Fellows Society Cemetery ga je naar de Masonic Cemetery. Dan op naar de begraafplaatsen. Kom meer te weten over de beproevingen en beproevingen van de vroege Ierse immigranten in de stad op St. Patrick Cemetery, evenals de verwoestende effecten van gele koorts op de Charity Hospital Cemetery. Ervaar verbluffende architectuur terwijl je enkele van de meest extravagante graven van de stad bewondert op de begraafplaatsen van Greenwood & Cypress Grove. Sluit je tour af met een diepgaand overzicht van de blijvende gevolgen van de orkaan Katrina, terwijl je respect toont voor de vele levens die verloren zijn gegaan op de orkaan Katrina Memorial Cemetery.

  • Rondleidingen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Hurricane Katrina Memorial

Wil je alle activiteiten in Hurricane Katrina Memorial ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.