Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.
Wateractiviteit

Húsavík: Whale Watching by Traditional Wooden Sailing Ship

Húsavík: Whale Watching by Traditional Wooden Sailing Ship

Vanaf € 78 per persoon

Zoek naar walvissen in hun natuurlijke omgeving op een geweldige walvistocht door een traditioneel houten zeilschip. Hijs de zeilen en neem deel aan een echt zeilavontuur vanuit Húsavík.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels, IJslands
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Vaar over de baai van Skjálfandi aan boord van een traditioneel houten zeilschip
 • Zie walvissen en zeevogels in hun natuurlijke omgeving
 • Geniet van een kop warme chocolademelk en een kaneelbroodje
Volledige beschrijving

Doe eens iets anders tijdens je bezoek aan IJsland en ga op zoek naar dieren in het wild aan boord van een traditioneel houten zeilschip. Ontdek de magie van de oceaan en ga terug naar de natuur voor de noordkust van IJsland. Vertrek vanuit de haven in Húsavík en breng 3 uur door aan boord van het eiken schip op zoek naar walvissen en ander zeeleven. Ervaar de traditionele kustcultuur van IJsland terwijl je aan de slag gaat en helpt de zeilen te hijsen.

Help de schipper terwijl u rondvaart door de adembenemende baai van Skjálfandi, die door de eeuwen heen is ontstaan door gletsjeractiviteit. Maak gebruik van de diensten van een attente bemanning, die u indien nodig van warme kleding voorziet. Geniet van smakelijke warme chocolademelk en kaneelbroodjes, gratis verkrijgbaar.

Inbegrepen
 • Tourgids
 • Vervoer tijdens de activiteit: Zeilboot
 • Warme chocolademelk
 • Warme kleding
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Ontmoet bij Húsavík Harbour, Hafnarstétt 9-11.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • Let op: de tour is onderhevig aan gunstige weersomstandigheden en als deze wordt geannuleerd vanwege slecht weer, krijgt u de mogelijkheid om een andere datum of een volledige terugbetaling te geven
  • Als u geen walvissen ziet, kunt u gratis deelnemen aan een andere walvisspottoer
  • De rondleiding is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, neem contact op met de lokale partner voorafgaand aan uw tourdatum om te adviseren als u hulp nodig heeft
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,6 /5

  gebaseerd op 53 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,9/5
  • Vervoer
   4,8/5
  • prijs / kwaliteit
   4,6/5
  • veiligheid
   4,8/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Sterk aanbevolen! Van het vooraf contact opnemen tot het instappen en de tour zelf, alles was geweldig! We hadden het beste weer, hebben maar liefst vier verschillende walvissen, papegaaiduikers en dolfijnen kunnen zien en voelden ons heerlijk verzorgd. Het geheel aan boord van een prachtig gerestaureerde houten zeilboot met een fantastische bemanning - we zijn nog steeds enthousiast! De bemanning kon alles perfect uitleggen en was echt geweldig met de gasten. We vonden het vooral leuk dat er niet op de walvissen werd “gejaagd”, maar dat het schip altijd zorgvuldig en vooruitziend werd gestuurd. Helaas hebben we dit bij schepen van andere aanbieders anders kunnen waarnemen. Wij kunnen North Sailing van harte aanbevelen!

  Verder lezen

  21 juni 2021

  Het was te winderig om te zeilen, dus ze onderdrukten onze tour. Maar in twee minuten losten ze het probleem op met het aanbieden van een gemotoriseerde boot. In 3 uur rond de baai zagen we minstens 10 keer bultruggen en één tuimelaar, op minstens 5 verschillende plaatsen. We zagen honderden papegaaiduikers en verschillende zeekoeten, een jager, veel noordse sterns en stormvogels, een paar alken. Bemanning en gidsen waren erg aardig en professioneel. Geweldige ervaring! Dankzij de lessen konden we de volgende dagen nog een aantal andere walvissen kiten en herkennen aan de kliffen (Snaefell). Chris en altviool

  Verder lezen

  24 juli 2018

  Great experience and saw many dolphins and whales, including two whales that jumped into the sky and dived back in close to our boat. This is apparently a very rare event, so don't expect that. There are many whales to see though. Upon arrival we were offered an earlier boat. The boat may be smaller but has a second and third deck which made whale watching better to be honest. We were lucky to have great warm weather where we didn't wear the warm overalls they provided. I would recommend the North Sailing company.

  Verder lezen

  5 augustus 2021

  Vertalen
  Georganiseerd door

  Product ID: 127076