Hvar
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers
vanuit split en trogir dagtrip naar 5 eilanden en blauwe grot

Vanuit Split en Trogir: dagtrip naar 5 eilanden en blauwe grot

Duur: 10 uur
Kleine groep
60 Beoordelingen
GetYourGuide Original
60

Ga op een avontuurlijke kleine groep of privé tour van 5 eilanden per speedboot, inclusief snorkelen in ongerepte blauwe wateren, sightseeing in Hvar…

Hvar: tours & tickets

Hvar: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Hvar

Tour heel mooi, helaas met een paar negatieve kanttekeningen!

Tour naar de eilanden (5 van de beloofde 6) was heel mooi, kapitein deed z'n best maar mocht best iets meer vertellen. Bij het tweede eiland mochten we zwemmen en zouden de kinderen kunnen snorkelen (ware het niet dat er geen snorkels op deze boot waren, lagen op de 2e boot). Toen de tweede boot arriveerde vroeg ik het personeel om snorkelsets maar onze kapitein was bij hun niet bekend en zonder verder iets te zeggen voerde ze weg. Kinderen dus zwaar teleurgesteld. Nogmaals hele mooi tour maar jammer van de snorkels en de onbeschofde reacties van de collega's van onze kapitein.

Split: dagtrip 6 eilandentocht en Blue Cave in groep Beoordeeld door Anoniem, 10-08-2019

Leuke dagvullende activiteit. Echter ging helaas de Blauwe Grot niet door wegens te hoog waterniveau, dit vonden we jammer aangezien we de trip juist hiervoor hadden geboekt. Wel netjes € 25,00 per persoon teruggekregen. We hadden het uitstapje niet geboekt als we dit vooraf hadden geweten. Uiteindelijk naar 4 eilanden geweest waar je kan ontbijten, lunchen, winkelen, zwemmen, zonnen en wandelen.

Vanuit Split: dagtrip 5 eilanden en Blauwe Grot Beoordeeld door Judith, 06-08-2019

Ik raad deze tocht aan iedereen aan! Precies de goede hoeveelheid mensen voor het formaat van de boot; we hadden allemaal ruimte zat om zowel de zon als de schaduw op te zoeken tijdens de trip. Verder was er een wachttijd bij de blue cave, wat door de bemanning heel goed werd opgelost met een extra bezoek aan een andere cave. Kortom; heel tevreden en bijgekleurde mensen hier!

Vanuit Split: ontdekkingstocht naar de Blauwe Grot Beoordeeld door Daan, 03-08-2019

Mooie tocht, mooie lokaties maar had te veel het taxi gevoel. Zitten, over het water scheuren, even duikje doen en weer verder. Geen drankjes te koop op de boot, niets speciaals. Zitten, varen, stoppen, zwemmen en weer gaan. Voor de algehele beleving zou men er veel meer van kunnen maken en dat mag ook best wat kosten.

Brač: Magical Blue Cave Island Hopping Beoordeeld door ERIC, 14-07-2020

Super leuke die je niet mag overslaan wanneer je in Hvar bent. Tijdens dit dagje eilandhoppen kom je op vijf gave plekken waar je alleen met de boot kan komen. De boot en crew zijn top! Neem want snacks mee want het kan zijn dat je laat stopt bij een plekje waar je kan lunchen.

Vanuit Hvar: dagtocht Blauwe & Groene Grot Beoordeeld door Anoniem, 15-09-2020