Hvolsvöllur
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Hvolsvöllur

deze toch is de moeite waard, het weer kan natuurlijk wel wat teleurstellend zijn, maar ja, januari.... de z.g.n. grey line stuurt soms wel wijzigingen, dit kan verwarrend werken. Uiteindelijk is alles goed verlopen. die bussen brengen je bijv naar een terminal, waar je uiteindelijk overstapt naar de bus die de excursie maakt. zorg dat je je jas e.d. aantrekt als je bijna op bestemming bent, want de bezoektijden zijn soms een beetje kort als je bij een excursie bent.

vanuit Reykjavik: South Coast Classic dagtour Beoordeeld door Anoniem, 17-01-2020

De bus was luxe en comfortabel. De reisleidster was geweldig een wetenschapper en een docent, ze heeft alles perfect uitgelegd onder andere, het ontstaan van een vulkaan en hoe het tot een uitbarsting komt. Tevens was ze een sfeermaakster en aanstekelijk positief. Ik had graag met haar alle excursies willen doen maar helaas was dat niet mogelijk.

Vanuit Reykjavik: dagtour naar het Zuiden van IJsland Beoordeeld door Anoniem, 29-10-2019

Super leuke tour en heel mooie dingen gezien het is wel lang op de bus 800 km op 1 dag. Er worden regelmatig stops gehouden om de benen te strekken. wij hadden heel veel geluk met het weer het het was heel zonnig en redelijk warm Daarom hebben wij nog iets langer op het 2 de deel van diamond beach kunnen blijven.

Vanaf Reykjavik: Dagtour Gletsjerlagune Jökulsárlón Beoordeeld door Anoniem, 14-03-2020

What an amazing day! The tour guide, Ðóra, told us a lot about the country, its culture and people. Luckily, the boat tours at Jökulsárlón were still in operation, because it was amazing. Definitely recommend this trip!

Vanaf Reykjavik: Dagtour Gletsjerlagune Jökulsárlón Beoordeeld door Eline, 06-11-2019

Hele geslaagde excursie. Zeker een aanrader. Onze tourgids was Yona en heeft ons erg veel verteld over IJsland, de cultuur, de locaties zelf en de historie. Deze excursie brengt je naar mooie locaties in IJsland.