Hyde Park, Londen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Hyde Park, Londen

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 2.552 beoordelingen

Een prima manier om snel iets van de stad te zien en te horen. Er is een apart commentaar voor kinderen, maar deze is alleen in het Engels. Onze buschauffeur gaf ook zelf commentaar, wat erg leuk en vaak grappig was! Hij praatte alleen wel erg snel.

Een geweldige ervaring. Wij hadden het geluk dat we drie verschillende wisselingen op dezelfde dag konden bekijken. Onder begeleiding van een geweldige kleine broer van Hagrid werd er veel verteld en veel gelachen. Een topervaring.

Was goed geregeld, loopafstand naar de volgende halte of als je een ander route wilt doen. Alleen wel lang wachten op de bus in Picadily Circus van de gelr route omdat de bus zich afwijkt van de halte waar ie moest stoppen.

Super ervaring. In plaats van te drummen aan Buckingham Palace kregen we de wissel van de wacht veel beter en actiever te zien. Samen met de fanfare en de wacht wandelen was fun !

Was een hele leuke middag! Goed voorzien van hapjes en drankjes . Leuke aanrader voor iedereen die Londen vanuit een hele leuke bus wilt zien