Ibiza

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Ibiza: de beste attracties

Topbezienswaardigheden in Ibiza

Sitemap Ibiza

Wil je alle activiteiten in Ibiza ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ibiza

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.410 beoordelingen

De waarheid is dat we een beetje bang waren toen we hem in dienst namen, we lieten ons een beetje leiden door de opmerkingen en de waarheid dat het ONGELOOFLIJK was, ponddrank, coca-cola, sappen, sangria, water, bier, snacks, fruit, snoep, empanadas , de waarheid is dat we er dol op waren! We waren met 9 en we vonden het allemaal leuk, we raden het aan?

Ongelofelijke ervaring. De vijf uur van de reis waren erg plezierig. Leuke muziek en zeer attent personeel. Eten, drinken, paddleboarden, snorkelen en andere activiteiten, zoals paddlesurfen in enkele unieke baaien

Het was geweldig! Zoveel geleerd over het eiland terwijl wij er al jaren komen. Wij raden het echt aan om deze ervaring te beleven. De guide die wij hadden (ALEX) was heel duidelijk en super aardig!

Een heel mooie zeereis met een heel leuk team dat ons hielp onze multi-gehandicapte dochter te dragen wanneer we het nodig hadden. Ik raad je ten zeerste aan om deze excursie te maken

Schitterend Cala Comta en Cala Bassa. Goede sfeer aan boord van de boot. Ik raad deze excursie met de bootbemanning aan.