Ibiza

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Ibiza

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.140 beoordelingen

Super leuke boottocht, een hele leuke ervaring. Mensen die met passie over het eiland en de zee vertellen. Kinderen hebben zich super vermaakt en het is zeker een aanrader om te doen met kinderen mits ze wel een zwemdiploma hebben vanwege het snorkelen. Een lekkere lunch goed geregeld en voldoende drinken aan boord. We hebben een heerlijke middag gehad

Aangekomen bij de boot bleek deze overboekt te zijn, en konden wij er niet meer op. Wel konden wij plaatsnemen op een andere, minstens net zo goede, boot die 20 minuten later vertrok. Al met al dus niet zo’n probleem maar aan te bevelen is om zeker wel een kwartier voor vertrektijd aanwezig te zijn.

Leuke activiteit die niet zo standaard is

Goede communicatie Vriendelijke gids- hij bleef niet te lang en niet te kort bij de tekeningen staan en wist antwoorden op de vragen die gesteld werden. Door de uitleg kregen de tekeningen meer betekenis. Zeker een aanrader voor als je niet van standaard houdt.

Erg leuk om te doen. Goede fietsen meegekregen. Wat ik lastig vond is dat we vaak op de stoep moesten fietsen en tegen het verkeer in. Spaanse dame werd erg boos en ging breed staan om de stoep te versperren zodat de rest vd groep er niet langs kan komen.

Soms was het erg lang varen voor je er weer even af kon, bij ons was het die dag bewolkt met (hoge) golven wat de boot misschien wat vertraagde. De bemanning was vriendelijk en de sfeer was goed, eten en drinken was ook ruim aanwezig.