Ibiza
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers
vanaf ibiza strandhoppen peddelen en snorkelen

Vanaf Ibiza: strandhoppen, peddelen en snorkelen

Duur: 5 uur
GetYourGuide Original

Bezoek de perfecte stranden van Ibiza tijdens deze onvergetelijke cruise die aanmeert in zowel Cala Bassa als Cala Conta. Ga met een kleine of…

Ibiza: tours & tickets

Ibiza: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Ibiza

trip = aanrader. reservering niet doorgekomen bij bedrijf boot?

Dag voor betreffende trip deed ik check bij de speedbootverhuurder voor juiste plek afvaart en tijdstip vertrek. Meldde hij dat de boot vol zat en wij (2 personen) niet op zijn lijst stonden. Terwijl wij betaald hadden en de tickets binnen. Hij zei dat hij desbetreffende mail niet had ontvangen?? Eigenaar wilde ons omboeken naar partyboat maar daar gingen wij niet mee akkoord. Na veel heen en weer gepraat, heeft hij een plek voor ons geregeld op een speedboat vanaf een andere afvaartplek. Eind goed al goed. De trip zelf was fantastisch, maar het gedoe vooraf bedierf veel plezier.

Ibiza: Zonsondergang en Snorkelen per Speedboot Beoordeeld door Yke-Marij, 09/01/2018

Perfect! Prima geregeld, duurde wat langer.

We kwamen erachter dat we dichterbij de opstapplaats Figueretes lagen en het was geen probleem als we daar op zouden stappen. Boottocht duurt wat langer maar is het meer dan waard vergeleken de duurdere versie. Prima geregeld, van te voren even onze voucher verwisseld voor de papieren kaartjes van AquaBus en verder sprak het allemaal voor zich. Op de boot nog goedkoper een fiets (scooter of auto kan ook) kunnen huren om het verblijf af te maken.

Vanuit Ibiza: dagretour pont naar Formentera Beoordeeld door Lois, 06/26/2019

Leuke activiteit die niet zo standaard is

Goede communicatie Vriendelijke gids- hij bleef niet te lang en niet te kort bij de tekeningen staan en wist antwoorden op de vragen die gesteld werden. Door de uitleg kregen de tekeningen meer betekenis. Zeker een aanrader voor als je niet van standaard houdt.

Ibiza: alternatieve privé-fietstour langs street art Beoordeeld door Petra, 10/10/2019

Een avontuurlijke dag met veel mooie momenten

De safari gaf een goed beeld van Ibiza in al zijn aspecten. Leuke weetjes over plantengroei. Maar ook over bekende mensen. Op plaatsen geweest waar je niet komt met ander vervoer dan een jeep. Adembenemende vergezichten en een super gezellige Nederlandse gids.

Ibiza: eiland verkennen op Jeepsafari Beoordeeld door Alie, 05/24/2019

A great ride with great people and great views

De Nederlandstalige jeep was een geweldige ervaring en zeker een dikke aanrader. De stress en hoofdpijn van voordien was na die enkele uren volledig verdwenen. Heel mooi het noorden in Ibiza. ☀️

Ibiza: eiland verkennen op Jeepsafari Beoordeeld door Elly, 09/27/2018