Ibiza
Boot- & zeiltochten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Ibiza

Want to discover all there is to do in Ibiza? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Ibiza

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 634 beoordelingen

trip = aanrader. reservering niet doorgekomen bij bedrijf boot?

Dag voor betreffende trip deed ik check bij de speedbootverhuurder voor juiste plek afvaart en tijdstip vertrek. Meldde hij dat de boot vol zat en wij (2 personen) niet op zijn lijst stonden. Terwijl wij betaald hadden en de tickets binnen. Hij zei dat hij desbetreffende mail niet had ontvangen?? Eigenaar wilde ons omboeken naar partyboat maar daar gingen wij niet mee akkoord. Na veel heen en weer gepraat, heeft hij een plek voor ons geregeld op een speedboat vanaf een andere afvaartplek. Eind goed al goed. De trip zelf was fantastisch, maar het gedoe vooraf bedierf veel plezier.

Zaterdag 20 okt met ons gezin van 8 personen een top tour gehad

We zaten met zn 8en en drie andere dames op een boot voor 40personen super relaxt Je kon snorkel suppe kanoën Gratis drinken heerlijk gekoelt pakken En eigen muziek aan Echt super genoten

Super leuke ervaring! Waren met 6 volwassenen en 6 kids. Ricardo deed.jet fantastisch en wilde het iedereen naar de zin maken. voor herhaling vatbaar!!!!

Geweldig leuk ! zeker een aanrader heel byzonder

Wij hebben hiervan genoten ! vonden Isac een zeer gezellige schipper en zijn heel blij mee te zijn gegaan. Bedankt dit maakte onze vakantie speciaal.

Precies goed! Niet te lang en niet te kort. Mooie boot en gratis drankjes aan boord! Echt een aanrader!