Ibiza
Culinair & nachtleven

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Ibiza

Wil je alle activiteiten in Ibiza ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ibiza

Vanaf een vertrekpunt wordt je meegenomen naar de plek waar de ballon wordt klaargemaakt voor vertrek. Je ziet het hele proces. Duurt wel even. Dan bij zonsopgang de vaart, echt prachtig en heel relaxed. In ons geval ging de landing niet heel soepel, mandje bonkte paar keer tegen de grond en lag op zijkant maar iedereen bleef heel. Daarna werd de ballon weer ingepakt, ook weer een klus. Vervolgens werden de ballonvaarders gedoopt, kregen een ‘diploma’ en een glaasje bubbels. We werden teruggebracht naar het vertrekpunt waar ontbijt werd geserveerd en we even konden napraten. Het is dus niet een kwestie van instappen en gaan, realiseer je dat wel even. En enigszins mobiel moet je wel zijn want je moet in en uit de mand klimmen en de landing is onvoorspelbaar vanwege de wind. Als je dat leuk vindt om mee te maken is deze trip helemaal top.

Netjes opgepikt voor ons hotel en naar het verzamelpunt gebracht. Daar werden we in groepjes ingedeeld, afhankelijk van de taal.Eerst naar de hippymarkt en toen verder naar de mooie uitzichtpunten in het noorden en westen. Tussendoor een lekker broodje gezond. Een leuke en leerzame tocht mede door onze leuke chauffeur Alex.

Prachtige jeepsafari, wel voor ons een wat te lang verblijf op de hippy markt en iets te kort in de baai voor de lunch. En te zwemmen. Omgeving schitterend en mooie uitzichtpunten bezocht Aanrader dus om zo het echte Ibiza te leren kennen. Emilie

De moeite waard. Je komt op plekjes waar je anders niet komt. De uitleg die je erbij krijgt is ook erg fijn. Het is echt een aanrader !

Hele leuke trip! Ruben en Pedro zijn vakkundig , grappig en vriendelijk.