Ibiza
Hop on, hop off-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Más actividades y cosas que hacer en Ibiza

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Ibiza? Pincha aquí para ver la lista completa.

Wat anderen zeggen over Ibiza

Gemiddelde beoordeling

3.8 / 5

gebaseerd op 202 beoordelingen

Perfect! Prima geregeld, duurde wat langer.

We kwamen erachter dat we dichterbij de opstapplaats Figueretes lagen en het was geen probleem als we daar op zouden stappen. Boottocht duurt wat langer maar is het meer dan waard vergeleken de duurdere versie. Prima geregeld, van te voren even onze voucher verwisseld voor de papieren kaartjes van AquaBus en verder sprak het allemaal voor zich. Op de boot nog goedkoper een fiets (scooter of auto kan ook) kunnen huren om het verblijf af te maken.

Aangekomen bij de boot bleek deze overboekt te zijn, en konden wij er niet meer op. Wel konden wij plaatsnemen op een andere, minstens net zo goede, boot die 20 minuten later vertrok. Al met al dus niet zo’n probleem maar aan te bevelen is om zeker wel een kwartier voor vertrektijd aanwezig te zijn.

Het eiland is echt een aanrader, zoals ze zeggen echt Caribisch! In de bevestigingsmail staat een Google Maps kaart met de opstaplocatie; deze klopt niet! Daardoor hebben we moeten rennen om de boot alsnog te halen. Belangrijk dat dit wordt aangepast.

Goed geregeld, boot maatschappij bied voordelig fiets, scooter en auto huur op het eiland.