Ibiza
Jeep- & 4WD-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Ibiza Jeep- & 4WD-tours: Onze meest aanbevolen

Ibiza: verken het eiland met een Jeepsafari

1. Ibiza: verken het eiland met een Jeepsafari

Je dag begint met een praktische ophaalservice vanaf je accommodatie. Dan ga je op weg. Verken delen van het eiland die andere toeristen niet kunnen vinden. Je ziet landschappen die je eigenlijk alleen te voet kunt bereiken. De tocht gaat door West-, Oost- en Noord-Ibiza, over wegen en straatjes.  Onderweg pauzeer je bij verschillende uitkijkpunten en stranden, waar je keer op keer wordt getrakteerd op een spectaculair uitzicht op de prachtige natuur van het eiland. Tijdens je Jeepsafari vertelt je gids je allerlei fascinerende verhalen over Ibiza. Onthoud ze goed, want ze zijn het waard om later aan het thuisfront na te vertellen. Kom meer te weten over de gevarieerde flora en fauna van het eiland en enkele historische gebeurtenissen. Na je Jeep-rit stap je uit en loop je een stukje naar het schilderachtigste strand van het eiland. Ontspan op dit zanderige toevluchtsoord of ga zwemmen in het prachtige blauwe water van de Middellandse Zee. Kies voor een klassiek stokbroodje op het strand, of een maaltijd bij een populair lokaal restaurant.

...
Ibiza: dagtour per Jeep

2. Ibiza: dagtour per Jeep

Rij in een gloednieuwe Jeep Wrangler en beleef de andere kant van Ibiza. Ontdek de verborgen pareltjes die alleen bekend zijn onder de lokale bevolking. Begin met een korte introductie tot de rondleiding, inclusief de veiligheidsvoorschriften, en volg de tweetalige gidsen (Spaans en Engels) over de ruige wegen van het Witte Eiland. Je pauzeert onderweg een paar keer om adembenemende plekken te ontdekken, voor je uiteindelijk het hoogste uitkijkpunt van het eiland bereikt voor een panoramisch uitzicht. Duik in het water voor verkoeling en ga zwemmen en duiken bij geheime stranden. Bezoek historische monumenten en mythische plekken, en sluit de dag af op een geheime locatie en aanschouw de schitterende zonsondergang.

...

Sitemap Ibiza

Wil je alle activiteiten in Ibiza ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ibiza

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 58 beoordelingen

werd bij het hotel opgehaald en naar een soort verzamelpunt gebracht, daar opnieuw in groepjes ingedeeld obv de taal die je sprak. Ik kwam in een engelse groep omdat ik dat ook goed spreek, er was echter ook een NL groep, duits, frans, etc. Vanuit daar met de hele groep in verschillende jeeps het noorden van het eiland gezien. Veel gelachen. Goede ervaring!

Netjes opgepikt voor ons hotel en naar het verzamelpunt gebracht. Daar werden we in groepjes ingedeeld, afhankelijk van de taal.Eerst naar de hippymarkt en toen verder naar de mooie uitzichtpunten in het noorden en westen. Tussendoor een lekker broodje gezond. Een leuke en leerzame tocht mede door onze leuke chauffeur Alex.

Prachtige jeepsafari, wel voor ons een wat te lang verblijf op de hippy markt en iets te kort in de baai voor de lunch. En te zwemmen. Omgeving schitterend en mooie uitzichtpunten bezocht Aanrader dus om zo het echte Ibiza te leren kennen. Emilie

Het was geweldig! Zoveel geleerd over het eiland terwijl wij er al jaren komen. Wij raden het echt aan om deze ervaring te beleven. De guide die wij hadden (ALEX) was heel duidelijk en super aardig!

De moeite waard. Je komt op plekjes waar je anders niet komt. De uitleg die je erbij krijgt is ook erg fijn. Het is echt een aanrader !