Ibiza
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Ibiza

Wil je alle activiteiten in Ibiza ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ibiza

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 63 beoordelingen

trip = aanrader. reservering niet doorgekomen bij bedrijf boot?

Dag voor betreffende trip deed ik check bij de speedbootverhuurder voor juiste plek afvaart en tijdstip vertrek. Meldde hij dat de boot vol zat en wij (2 personen) niet op zijn lijst stonden. Terwijl wij betaald hadden en de tickets binnen. Hij zei dat hij desbetreffende mail niet had ontvangen?? Eigenaar wilde ons omboeken naar partyboat maar daar gingen wij niet mee akkoord. Na veel heen en weer gepraat, heeft hij een plek voor ons geregeld op een speedboat vanaf een andere afvaartplek. Eind goed al goed. De trip zelf was fantastisch, maar het gedoe vooraf bedierf veel plezier.

Zaterdag 20 okt met ons gezin van 8 personen een top tour gehad

We zaten met zn 8en en drie andere dames op een boot voor 40personen super relaxt Je kon snorkel suppe kanoën Gratis drinken heerlijk gekoelt pakken En eigen muziek aan Echt super genoten

We hebben een heel fijne, boeiende en ontspannende halve dag in Ibiza beleefd. Met leuke weetjes, interessante verhalen en goede tips wist Nico ons nog meer van Ibiza te houden.

Super leuke ervaring! Waren met 6 volwassenen en 6 kids. Ricardo deed.jet fantastisch en wilde het iedereen naar de zin maken. voor herhaling vatbaar!!!!

Precies goed! Niet te lang en niet te kort. Mooie boot en gratis drankjes aan boord! Echt een aanrader!