Datums kiezen

Ontdek het beste van
Ica

Onze aanbevelingen voor Ica

Vanuit Lima: Hele dag Paracas en Huacachina bustour

1. Vanuit Lima: Hele dag Paracas en Huacachina bustour

Ontdek de serene landschappen van het Peruaanse platteland tijdens een dagexcursie vanuit Lima naar Paracas en Huacachina met hoteltransfers inbegrepen. Bekijk Humboldtpinguïns en zeeleeuwen op de Ballestas-eilanden en glijd de Huacachina-duinen af met sandboarden en een ritje met een duinbuggy.  Je avontuur begint met een vroege pick-up bij je hostel of hotel. Van hieruit reis je naar Paracas, een prachtig klein stadje aan zee, in een ruime bus waar je kunt ontspannen tijdens de 4-uur durende rit. Eenmaal in Paracas begin je aan een 2-uur durende boottocht naar de Ballestas-eilanden, een kleinere versie van de Galapagos-eilanden. Bekijk zeeleeuwen, pinguïns en een heleboel vogels van dichtbij in hun natuurlijke omgeving. Misschien krijg je zelfs de kans om een dolfijn of twee te zien. Rond lunchtijd is het tijd om van Paracas naar Huacachina te gaan, een natuurlijke oase in de Ica-woestijn met de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Geniet hier van wat vrije tijd. Verken en lunch (op eigen kosten) in een van de lokale restaurants rond de oase. Na de lunch is het tijd voor 2 uur opwindende duinbuggyritten en sandboarden. Ga met een duinbuggy de zandduinen op en sandboard deze gigantische heuvels van zand af, een unieke ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase van Zuid-Amerika. In de avond ga je aan boord van de bus terug naar Lima. Eenmaal aan boord kun je achterover leunen en ontspannen op de comfortabele stoelen, terwijl je geniet van een film aan boord. Bij aankomst in Lima word je direct bij je hotel/hostel afgezet.

Van Ica of Huacachina: Dune Buggy bij zonsondergang en sandboarden

2. Van Ica of Huacachina: Dune Buggy bij zonsondergang en sandboarden

Verken Huacachina, de enige oase in Peru, op een werkelijk opwindende manier. Rijd over de zandduinen in een 4x4-buggy voordat je deelneemt aan een sandboardsessie. Begin met ophalen van Ica of Huacachina. Ga naar de oase en laat de adrenaline pompen met een ritje met een duinbuggy. Voel je alsof je in een achtbaan zit terwijl je duinen van wel 30 meter hoog op en neer gaat. Stop onderweg om foto's te maken van het woestijnlandschap en het kleine meer omgeven door palmbomen. Probeer vervolgens diezelfde duinen af te sandboarden. Deze ervaring is geschikt voor alle vaardigheidsniveaus, omdat je de beste technieken van je chauffeur leert. Bezoek daarna een van de hoogtepunten van Huacachinha, de zonsondergang boven de woestijn. Geniet van een fantastisch uitzicht op de ondergaande zon en vind de beste plek om foto's te maken met behulp van je chauffeur. Kies de privéoptie als u de tour wilt afstemmen op de voorkeuren van uw groep. Kies een andere route, verken andere gebieden en pas de starttijd aan.

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina dagvullende tour met gids

3. Vanuit Lima: Paracas en Huacachina dagvullende tour met gids

Begin met een ophaalservice vanaf je hotel in Lima rond 05:00 uur, afhankelijk van je locatie in Lima, waar je aan boord gaat van de bus voor een reis van 03:30 uur naar Paracas. Voordat je Paracas bereikt, stoppen we om te ontbijten. Bij aankomst in Paracas ga je naar het dok waar je aan boord gaat van een speedboot naar de Ballestas Eilanden. Bekijk tijdens je reis naar Ballestas de raadselachtige figuur van de Candelabro, een prachtig ontwerp getekend op de zijkant van een heuvel op het schiereiland. Er zijn veel hypotheses over de oorsprong, sommigen geloven dat het verwant is aan de Nazca Lijnen, maar er is nog steeds geen bewijs of bewijs gevonden dat het ontstaan ervan kan definiëren. Op de Ballestas Eilanden zie je een verbluffend ruige wereld vol vogels en zeeleeuwen. Je zult op toegestane afstand rond de eilanden varen en, afhankelijk van de zeecondities, nabijgelegen grotten bezoeken. Om 11 uur keer je terug naar de haven en breng je wat tijd door in Paracas, waar je vrije tijd hebt om uit te rusten. Ga dan verder naar de volgende bestemming, Huacachina Oasis. Neem een kleine pauze om je voor te bereiden op je woestijntour; stap dan in een buggy voor een 2 uur durend avontuur over de zandduinen die de waterbron omringen. Vlak voor het einde van de tour stoppen we op het hoogste punt om van de zonsondergang te genieten. Keer terug naar Huacachina en neem de tijd voor een verfrissing. Ga verder naar de traditionele wijngaard en proef het beste van de lokale wijn en Pisco of lunch in het restaurant van de wijngaard, rijd dan terug naar Lima en kom aan bij je hotel. Rond 21:30 of 22:00 Op deze eendaagse tour heb je een assistent gids op de reis die je zal helpen met je zorgen op je reis.

Vanuit Lima: Paracas, Ica en Huacachina dagexcursie

4. Vanuit Lima: Paracas, Ica en Huacachina dagexcursie

Ontdek de Huacachina woestijn en de Ballestas eilanden voor de kust van Paracas op deze dagexcursie vanuit Lima. Bezoek de Ballestas Eilanden en bewonder de plaatselijke wilde dieren zoals zeeleeuwen en zeehonden, en probeer sandboarden in een oase in de Huacachina woestijn. Bekijk een oase in de woestijn en natuurlijke bezienswaardigheden op een tour van een hele dag, ideaal voor reizigers met weinig tijd. Begin je tour door naar Paracas te reizen en begin daar aan een tour naar de Ballestas Eilanden, vaak vergeleken met de Galapagos Eilanden, om kolonies zeeleeuwen en zeehonden te zien. Maak een boottocht naar de Ballestas Eilanden, een natuurparadijs in Paracas. Je kunt zeeleeuwen, zeehonden en zeldzame vogelsoorten in hun natuurlijke omgeving bewonderen. Verken vervolgens de Huacachina woestijn per buggy en ga sandboarden. Rijd met een buggy door de duinen en oefen het sandboarden in de oase van de Huacachina woestijn.

Vanuit Lima: 2-daagse vlucht langs de Nazcalijnen, Paracas en Huacachina

5. Vanuit Lima: 2-daagse vlucht langs de Nazcalijnen, Paracas en Huacachina

Ervaar een tweedaagse tour buiten Lima. Nadat u bent opgehaald bij uw hotel in Lima, vertrekt u naar Paracas, een prachtig stadje aan zee. Reis met een ruime bus en ontspan tijdens de 4 uur durende rit. Eenmaal in Paracas maakt u een boottocht van 2 uur langs de Ballestas-eilanden, een kleinere versie van de Galapagos-eilanden. Zie zeeleeuwen, pinguïns en tal van vogels van dichtbij en in hun natuurlijke habitat. Geniet van vrije tijd van 12.00 uur tot 13.30 uur voor de lunch. Vraag uw gids om aanbevelingen! Om 13.30 uur ga je van Paracas naar Huacachina, een natuurlijke oase in de Ica-woestijn met de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Daar heeft u meer vrije tijd om de oase te verkennen. Bereid je vervolgens voor op 2 uur opwindend duinbuggyen en sandboarden. Ga met een duinbuggy de zandduinen op en sandboard door deze gigantische zandheuvels, een unieke ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase in Zuid-Amerika. De volgende dag ga je met een shuttle van Huacachina naar Nazca. Aankomst rond 11:00 uur in Nazca en ga rechtstreeks naar de luchthaven. Vlieg over de mysterieuze Nazca-lijnen, die duizenden mensen jarenlang verbijsterd hebben achtergelaten. Heb 2 uur vrije tijd in Nazca, genoeg tijd om de aquaducten van Cantalloc te bezoeken. Om 15.00 uur reis je terug naar Huacachina en later die avond reis je terug naar Lima. Leun achterover en ontspan op de comfortabele stoelen. Aan het einde van uw reis wordt u rechtstreeks naar uw hotel of hostel gebracht.

Vanuit Lima: Paracas en Huacachina begeleide woestijnoase reis

6. Vanuit Lima: Paracas en Huacachina begeleide woestijnoase reis

Stop na het ophalen in de vroege ochtend bij een ambachtelijke bakkerij om iets mee te nemen voor onderweg. Kom aan in Paracas en vaar naar de haven El Chaco, gelegen in de baai van Paracas. Van hieruit vaar je in een moderne boot naar de Islas Ballestas en geniet je van het prachtige uitzicht op de eilanden. Terwijl je vaart, kun je uitkijken naar zeedieren zoals zeeleeuwen, Humboldtpinguïns, zwarte aalscholvers genaamd guanays en verschillende soorten zeevogels. Dan is het tijd om te eten. Bezoek een wijnmakerij genaamd "NIETO" en dineer in het restaurant binnen. Na de lunch is het tijd om te proeven. Hier leer je met een gids hoe je de Peruaanse pisco maakt. Test daarna je kennis en proef de verschillende soorten pisco die lokaal worden geproduceerd. Ga verder naar Ica (Huacachina) en voel de rust terwijl je rond het schilderachtige meer loopt. Laat daarna je adrenaline stromen tijdens een duinbuggy- en sandboardtour in Huacachina. Begin met een spannende 4WD rit door de duinen met een ervaren chauffeur. Als je de top van de duinen hebt bereikt, kun je het sandboarden uitproberen. Begin ten slotte aan de terugreis. Maak onderweg nog een laatste stop bij "Racimo de Uva", waar je wat snacks of souvenirs kunt ophaalservice, zoals wijn, pisco, Peruaanse drankjes en traditionele koekjes.

Van Ica of Huacachina: rondleiding door wijn- en Pisco-wijngaarden

7. Van Ica of Huacachina: rondleiding door wijn- en Pisco-wijngaarden

Ontdek het wijngebied rondom Ica, dat bekend staat als het belangrijkste wijngebied in Peru voor rode wijn en de populaire lokale drank pisco. Bezoek de oudste wijngaard in Peru en een traditionele pisco-wijnmakerij en leer hoe de wijn en Pisco worden gemaakt en proef natuurlijk Pisco en wijn in beide wijnhuizen. Begin met ophalen bij Ica of Huacachina. Ga naar je eerste stop, de Tacama-wijngaard, beschouwd als een van de oudste in Zuid-Amerika en de eerste in Peru, gesticht in de 16e eeuw. Bezoek de oude haciënda en de toren waar je het beste uitzicht hebt en hectares druiven ziet. Daarna bezoek je de oude en nieuwe fabriek en zie je hoe Tacama wijnen en Pisco's produceert met behulp van het industriële proces. Daarna proef je hun Piscos en wijnen. Ga naar de tweede wijngaard genaamd El Catador, bekend om zijn pisco. Pisco is een sterke drank die bekend staat als de nationale drank van Peru. Leer meer over het traditionele proces om Pisco te maken en de kleikruiken die bekend staan als "botijas", waar het sap van geplette druiven gist in de maand maart (oogsttijd). Bezoek de distilleerderij en leer over de laatste seps om het beroemde drankje te produceren. Daarna tijd om de hier gemaakte Pisco en wijn te proeven. U krijgt de gelegenheid om te lunchen (niet inbegrepen) bij een van de wijnhuizen die typische gerechten uit deze streek bereiden.

Lima: 2-daagse tour naar Paracas, Pisco wijngaarden en Huacachina

8. Lima: 2-daagse tour naar Paracas, Pisco wijngaarden en Huacachina

Dag 1: Lima - Ballestas-eilanden - Huacachina Begin met vroeg ophalen van je hotel in Lima of ontmoetingspunt. Reis naar Paracas, een prachtig stadje aan zee, op een reis van 4 uur. Bij aankomst in Paracas begint u aan een boottocht van 2 uur over de Ballestas-eilanden. Deze eilanden zouden een kleinere versie van de Galápagos zijn. Zie zeeleeuwen, pinguïns, vogels en zelfs dolfijnen van dichtbij in hun natuurlijke habitat. Na de boottocht ga je naar Huacachina, de enige woestijnoase in Zuid-Amerika. Breng 2 uur door met het krijgen van je spanning met duinbuggyen en sandboarden op enkele van de hoogste zandduinen. Vervolgens transfer naar uw accommodatie in Huacachina. Gebruik je vrije tijd om wat te eten of misschien een biertje te pakken. Ontspan na een avond vol adrenaline en rust uit voor de volgende dag. Dag 2: Huacachina - Lima Verlaat Huacachina en ga op weg naar een 2 uur durende pisco-wijngaardtour. Zie hoe pisco, de nationale drank van Peru, wordt gemaakt van de druif tot op de fles en probeer tal van gratis monsters. Breng de hele dag door met genieten van Huacachina. Vang wat zon bij het zwembad of lunch rond de oase voor het perfecte einde van deze reis. Reis per bus met airconditioning terug naar Lima en word afgezet bij je hotel of het oorspronkelijke ontmoetingspunt.

Vanuit Paracas: Rondvaart naar de Ballestas Eilanden

9. Vanuit Paracas: Rondvaart naar de Ballestas Eilanden

Welkom bij onze spannende tour naar de Ballestas Eilanden! Deze spannende reis is perfect voor degenen die de natuur en geschiedenis van de kustlijn van Peru willen verkennen. We beginnen onze reis in de haven van Paracas, waar we aan boord gaan van een eco-vriendelijke speedboot naar de Ballestas Eilanden, ook wel bekend als de "Galapagos van Peru." Onderweg kunnen we de beroemde Candelabro figuur bekijken, een 120 meter hoge geoglief die in de zijkant van een klif is uitgehouwen en die onderzoekers al eeuwenlang voor een raadsel stelt. Na het bereiken van de Ballestas Eilanden zullen we genieten van een unieke ervaring als we een grote verscheidenheid aan zeedieren observeren, waaronder zeeleeuwen, Humboldtpinguïns, pelikanen en een groot aantal zeevogels. Bovendien zal onze gids ons vertellen over de geschiedenis en het belang van deze eilanden voor de biodiversiteit in de regio. Ga met ons mee op deze tour die natuur, geschiedenis en kennis combineert in één onvergetelijke reis.

Van Ica of Huacachina: Pisco en wijntour met woestijnreis

10. Van Ica of Huacachina: Pisco en wijntour met woestijnreis

Ontdek Peru echt tijdens een wijn- en pisco-tour, met extra avonturen, waaronder een rit met een duinbuggy en een woestijnzonsondergang. En proef natuurlijk zelf de nationale drank van Peru terwijl je er alles over leert. Begin met het ophalen van uw hotel bij Ica of Huacachina. Ga dan naar je eerste stop, de Tacama Vineyard, beschouwd als een van de oudste in Zuid-Amerika en de eerste in Peru. Bezoek de oude haciënda en de toren, waar je het beste uitzicht hebt over hectare wijnstokken. Bezoek vervolgens de oude en nieuwe fabriek om te zien hoe Tacama op industriële schaal wijnen en pisco's produceert. En probeer natuurlijk wat van hun pisco's en wijnen voor je volgende stop. Ga naar de tweede wijngaard, El Catador, beroemd om zijn pisco. Lees meer over hoe de likeur traditioneel wordt gemaakt in aarden potten, bekend als "botijas", waar het sap van geplette druiven wordt gefermenteerd. Bezoek vervolgens de distilleerderij en leer over de laatste stappen om de beroemde drank te produceren voordat je zelf wat van de producten probeert. Geniet van vrije tijd om wat eten te proberen in een van de wijnhuizen die uit eigen beweging typische gerechten uit deze regio bereiden. Ga vervolgens naar de Huacachina-oase en laat je adrenaline pompen met een ritje met een duinbuggy, met duinen tot 30 meter hoog. Probeer zelfs eens te sandboarden door diezelfde duinen. Leer de beste technieken en trucs van je chauffeur. Last but not least, bekijk een onvergetelijke zonsondergang in de woestijn. Wordt aan het einde van de reis teruggebracht naar uw accommodatie.

Alle activiteiten

260 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Ica

Wat zijn de topattracties van Ica?

De topattracties van Ica zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Ica?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Paracas

Andere activiteiten in Ica

Wil je alle activiteiten in Ica bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ica

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 776 beoordelingen

De hele reis was geweldig!! Shuttlechauffeur kwam ons ophalen van een aangewezen hotel en bracht ons naar de shuttlebus. We ontmoetten Sandra daar en ze begroette ons en checkte ons in. Vóór elke stop vertelde ze informatie die we nodig hadden en gaf ze ons opties om eten vooraf te bestellen voordat we uit de bus stapten als we wilden eten in het geselecteerde restaurant of we konden gewoon lopen en zelf een tussendoortje. Hield ons op tijd en ging naar de volgende activiteit omdat het een lange reis is. Sandra hielp mijn ander ook in een noodgeval, wat onverwacht en zeer nuttig was. De bus was mooi en had USB-poorten in de armleuningen om de telefoon opgeladen te houden tussen locaties. Ik had hem nodig om de telefoon opgeladen te houden van video's en foto's die ik tijdens elke reis maakte. Sandra en het personeel waren vriendelijk en beleefd en zorgden ervoor dat we ons comfortabel voelden en de best mogelijke reis hadden.

De gids Aaron was geweldig. Ik dacht dat ik misschien wel wat tijd zou hebben om de Paracas-beurs te bezoeken. Een ander ding is dat ze ons een soort van ‘dwingen’ om in een bepaald restaurant te eten en ons vragen om de mensen in de bus ‘s ochtends als eerste te vertellen wat we willen eten, met het excuus om de zaken vooruit te helpen. Maar als het lunchtijd is, is er niets klaar en wordt de lunch op dezelfde manier uitgesteld.

Gewoon ongelooflijk!!! Eén van de beste reizen van mijn leven. Zeker elke cent waard. Ik raad het ten zeerste aan en iedereen die twijfelt of hij wel of niet moet gaan, koop de tour zonder enige twijfel, ik weet zeker dat je er geen spijt van zult krijgen. De gids is prachtig, de rondleidingen zijn uiterst veilig. ik hield van

De tocht is onvergetelijk, de Ballestas Eilanden zijn een spektakel en het avontuur in de duinen is ongelooflijk, je voelt veel adrenaline en het kijken naar de zonsondergang was erg mooi. De bus is zeer comfortabel, alleen het eten en de service in het restaurant waar ze ons meenamen voor de lunch is niet goed.

Onze gids Sol was geweldig, ze maakte de busvertraging gemakkelijk goed met haar vriendelijke manier van doen