Kies data
Dingen om te doen

Ica

Ica: De beste dingen die je niet wil missen

Van Ica of Huacachina: Dune Buggy bij Sunset & Sandboarding

1. Van Ica of Huacachina: Dune Buggy bij Sunset & Sandboarding

Verken Huacachina, de enige oase in Peru, op een werkelijk spannende manier. Rijd over de zandduinen in een 4x4-buggy voordat u deelneemt aan een sandboardsessie. Begin met ophalen van Ica of Huacachina. Ga naar de oase en laat de adrenaline pompen met een duinbuggyrit. Voel je alsof je in een achtbaan zit terwijl je duinen op en af gaat tot 30 meter hoog. Stop om foto's te maken van het woestijnlandschap en het kleine meer omgeven door palmbomen. Probeer vervolgens eens te sandboarden in dezelfde duinen. Deze ervaring is geschikt voor alle vaardigheidsniveaus, omdat je de beste technieken van je chauffeur leert. Bezoek daarna een van de hoogtepunten van Huacachinha, de zonsondergang boven de woestijn. Geniet van een fantastisch uitzicht op de ondergaande zon en vind de beste plek om foto's te maken met de hulp van je chauffeur. Kies de privéoptie als u de tour wilt aanpassen aan de voorkeuren van uw groep. Selecteer een andere route, verken andere gebieden en pas de starttijd aan.

Van Lima: dagtour door Paracas en Huacachina

2. Van Lima: dagtour door Paracas en Huacachina

Je avontuur begint met een vroege pick-up van je hostel of hotel. Vanaf hier reis je naar Paracas, een prachtig klein stadje aan zee, met een ruime bus waar je kunt ontspannen voor de rit van 4 uur. Eenmaal in Paracas begint u aan een boottocht van 2 uur over de Ballestas-eilanden, een kleinere versie van de Galapagos. Spot zeeleeuwen, pinguïns en veel vogels van dichtbij en allemaal in hun natuurlijke habitat. Misschien krijg je zelfs de kans om een of twee dolfijnen te zien. Rond lunchtijd is het tijd om verder te gaan van Paracas naar Huacachina, een natuurlijke oase in de Ica-woestijn, de thuisbasis van de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Geniet hier van wat vrije tijd. Verken en lunch in een van de lokale restaurants rond de oase. Na de lunch is het tijd voor 2 uur spannende duinbuggyritten en sandboarden. Duin buggy door de zandduinen en sandboard langs deze gigantische zandheuvels, een once-in-a-lifetime ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase in Zuid-Amerika. In de avond stap je in de bus terug naar Lima. Eenmaal aan boord kunt u achterover leunen en ontspannen op de comfortabele stoelen terwijl u aan boord geniet van een film. U wordt later bij aankomst in Lima direct bij uw hotel/hostel afgezet.

Van Lima: Paracas-rondleiding van een hele dag

3. Van Lima: Paracas-rondleiding van een hele dag

Begin met het ophalen van je hotel in Lima rond 05:00 uur, alles hangt af van je locatie in Lima, waar je aan boord gaat van de bus voor een reis van 03:30 uur naar de stad Paracas. Voordat we naar Paracas gaan, stoppen we om te ontbijten. Bij aankomst in Paracas ga je naar het dok waar je aan boord gaat van een speedboot naar de Ballestas-eilanden. Bekijk tijdens je reis naar Ballestas de raadselachtige figuur van de Candelabro, een prachtig ontwerp getekend op de zijkant van een heuvel op het schiereiland. Er zijn veel hypothesen over de oorsprong ervan, sommigen geloven dat het verband houdt met de Nazca-lijnen, maar hebben nog steeds geen bewijs of bewijs gevonden dat de oprichting ervan kan definiëren. Op de Ballestas-eilanden zie je een verbluffend ruige wereld vol vogels en zeeleeuwen. Je navigeert rond de eilanden op een toegestane afstand en, afhankelijk van de zeecondities, bezoek je nabijgelegen grotten. Keer om 11.00 uur terug naar de haven en breng wat tijd door in Paracas, waar je vrije tijd hebt voor toiletten of een korte tijd om te ontspannen. Ga dan verder naar de volgende bestemming, de oase van Huacachina. Neem een kleine pauze om je voor te bereiden op je woestijntour; stap dan aan boord van een buggy voor een avontuur van 1 uur over de zandduinen die de waterbron omringen. Keer terug naar Huacachina en heb tijd voor verfrissing. Ga verder naar de traditionele wijngaard en proef het beste van de lokale wijn en Pisco of lunch in het wijngaardrestaurant, en rijd vervolgens terug naar Lima, waar u aankomt en aflevert bij uw hotel. Rond 21:30 of 22:00 uur Tijdens deze eendaagse tour heb je een assistent-gids op de reis die je zal helpen met je zorgen tijdens je reis.

Van Ica of Huacachina: Wine and Pisco Vineyards Tour

4. Van Ica of Huacachina: Wine and Pisco Vineyards Tour

Ontdek het wijngebied rondom Ica, dat bekend staat als het belangrijkste wijngebied in Peru voor rode wijn en het populaire lokale drankje pisco. Bezoek de oudste wijngaard in Peru en een traditionele pisco-wijnmakerij en leer meer over hoe de wijn en Pisco worden gemaakt en proef natuurlijk Pisco en wijn bij beide wijnmakerijen. Begin met ophalen van Ica of Huacachina. Ga naar je eerste stop, de Tacama-wijngaard, die wordt beschouwd als een van de oudste in Zuid-Amerika en de eerste in Peru, gesticht in de 16e eeuw. Bezoek de oude haciënda en toren waar je het beste uitzicht krijgt en hectares druiven ziet. Vervolgens bezoekt u de oude en nieuwe fabriek en ziet u hoe Tacama wijnen en pisco's produceert met behulp van het industriële proces. Daarna proef je hun pisco's en wijnen. Ga naar de tweede wijngaard genaamd El Catador, bekend om zijn pisco. Pisco is een sterke drank die bekend staat als de nationale drank van Peru. Leer meer over het traditionele proces om Pisco te maken en de potten van klei die bekend staan als "botijas", waar het sap van geplette druiven aan het fermenteren is in de maand maart (oogsttijd). Bezoek de distilleerderij en leer meer over de laatste seps om de beroemde drank te produceren. Daarna tijd om de hier gemaakte Pisco en wijn te proeven. U heeft de mogelijkheid om te lunchen (niet inbegrepen) in een van de wijnmakerijen die typische gerechten uit deze regio bereiden.

Huacachina: woestijnbuggytour en sandboarden

5. Huacachina: woestijnbuggytour en sandboarden

Ontdek de woestijnachtige stad Huacachina, met een prachtige oase omringd door gigantische duinen. Maak een avontuurlijke rit op een 4WD-voertuig door de woestijn en ervaar de sensatie van sandboarden, stop dan om de kleurrijke zonsondergang te bekijken. Bezoek de oase zelf voordat je de woestijn intrekt en maak geweldige foto's van het landschap terwijl je dat doet. Spring op je buggy en voel je alsof je in een achtbaan zit terwijl je enorme duinen op en neer gaat. Voel de frisse lucht terwijl uw deskundige chauffeur opwindende bochten maakt. Test je sandboard-vaardigheden bij elke stop en begin wat snelheid te winnen naarmate je beter en beter wordt. Voordat je reis ten einde loopt, ga je naar een perfecte plek om te genieten van de ondergaande zon boven de woestijn en de prachtige kleuren in je op te nemen.

Van Huacachina: Ballestas Island en Paracas Reserve Tour

6. Van Huacachina: Ballestas Island en Paracas Reserve Tour

Begin met ophalen bij je hotel in Ica/Huacachina en rijd richting Marina Turistica om je avontuur te beginnen. Stap aan boord van een speedboot met je gids en vaar de zee op richting de prachtige Ballestas. Stop bij het Paracas-schiereiland om de Candelabro te zien, een raadselachtige glyph uitgehouwen in de zijkant van het eiland, waarvan het doel en de maker tot op de dag van vandaag een mysterie blijven. Ga verder naar het zeereservaat van Ballestas. Kijk naar de rotsachtige kusten die tot de rand gevuld zijn met zonnebadende zeehonden en pinguïns die in het troebele water duiken om onder het oppervlak te jagen. Bekijk andere prachtige exemplaren, zoals majestueuze pelikanen en kleurrijke blauwvoetgenten. Keer terug naar de Marina Turistica voor een rit naar Paracas National Reserve. Ontdek het bijna buitenaardse landschap van het Paracas National Reserve, met uitgestrekte uitgestrekte woestijnen en hoge zandstenen kliffen. Rijd door het reservaat en bekijk de kathedraal, een gebied waar ooit een enorme rotsformatie stond voordat het werd vernietigd door een catastrofale aardbeving. Bezoek de prachtige kastanjebruine zandstranden van Playa Roja en Lagunillas Beach. Na enkele van 's werelds meest unieke natuurlijke kenmerken, flora en fauna te hebben gezien, rijdt u aan het einde van de tour terug naar uw hotel in Ica / Huacachina of in Paracas.

Lima: tweedaagse tour naar Paracas, Pisco Vineyards en Huacachina

7. Lima: tweedaagse tour naar Paracas, Pisco Vineyards en Huacachina

Dag 1: Lima - Ballestas-eilanden - Huacachina Begin met vroeg ophalen van je hotel in Lima of ontmoetingspunt. Reis naar Paracas, een prachtig stadje aan zee, op een reis van 4 uur. Bij aankomst in Paracas begint u aan een boottocht van 2 uur over de Ballestas-eilanden. Deze eilanden zouden een kleinere versie van de Galápagos zijn. Zie zeeleeuwen, pinguïns, vogels en zelfs dolfijnen van dichtbij in hun natuurlijke habitat. Na de boottocht ga je naar Huacachina, de enige woestijnoase in Zuid-Amerika. Breng 2 uur door met het krijgen van je spanning met duinbuggyen en sandboarden op enkele van de hoogste zandduinen. Vervolgens transfer naar uw accommodatie in Huacachina. Gebruik je vrije tijd om wat te eten of misschien een biertje te pakken. Ontspan na een avond vol adrenaline en rust uit voor de volgende dag. Dag 2: Huacachina - Lima Verlaat Huacachina en ga op weg naar een 2 uur durende pisco-wijngaardtour. Zie hoe pisco, de nationale drank van Peru, wordt gemaakt van de druif tot op de fles en probeer tal van gratis monsters. Breng de hele dag door met genieten van Huacachina. Vang wat zon bij het zwembad of lunch rond de oase voor het perfecte einde van deze reis. Reis per bus met airconditioning terug naar Lima en word afgezet bij je hotel of het oorspronkelijke ontmoetingspunt.

Van Lima: Ballestas, Nazca-lijnen, & Huacachina-oase

8. Van Lima: Ballestas, Nazca-lijnen, & Huacachina-oase

Begin je avontuur door Lima in de vroege ochtend te verlaten. Reis ongeveer 300 km over de Pan-Amerikaanse snelweg totdat u Paracas Bay bereikt, een zeer belangrijke plaats voor de Peruaanse geschiedenis die vol zit met dieren in het wild. Geniet van een boottocht naar de Ballestas-eilanden en kijk uit voor vogels, zeeleeuwen, dolfijnen en pinguïns. Ga vervolgens naar Pisco Airport en maak een vlucht van 1 uur en 45 minuten over de Palpa-woestijn om de Nazca-lijnen te zien. Stop bij de Huacachina-oase en neem de tijd om te lunchen en rond te lopen. Test je vaardigheden bij het sandboarden voor een meerprijs of geniet gewoon van vrije tijd met het drinken van Pisco Sours. Aan het einde van het avontuur ga je via dezelfde route terug naar Lima.

Van Lima: Ica Winery en Huacachina Oasis Tour

9. Van Lima: Ica Winery en Huacachina Oasis Tour

Begin met het ophalen van je hotel in Lima en word overgebracht naar het busstation voor je reis naar de Ica-regio. Ontvang een gedetailleerde uitleg van de activiteiten die tijdens deze tour worden aangeboden door uw chauffeur / gids. De bus is uitgerust met verstelbare stoelen, foodservice, entertainment en permanente assistentie aan boord. Kom om ongeveer 12:15 uur aan in Ica. Bezoek een lokale wijnmakerij waar een gastheer u het productieproces van lokale drankjes laat zien, gemaakt van de destillatie van druiven. Proef wat gratis pizza's en wijnen en geniet van een heerlijke typische lunch uit de regio. Verken vervolgens de oase van Huacachina. Dit kleine dorp is beroemd om zijn hoge zandduinen die de waterbron omringen. Maak een opwindende rit over de runen op een v8 gemodificeerde duinbuggy. Bewonder de schoonheid en de onmetelijkheid van de woestijn van Ica en oefen wat sandboarden. Neem wat vrije tijd in Huacachina om te genieten van de prachtige zonsondergang in het midden van de woestijn voordat je terugkeert naar Lima. Zodra je om 23:45 uur aankomt bij het busstation in Lima, brengt de chauffeur je terug naar je hotel.

Lima: privétour Nazcalijnen & Huacachina-oase met lunch

10. Lima: privétour Nazcalijnen & Huacachina-oase met lunch

Je begint je tour om 05:30 uur met een  vers bereid, heerlijk ontbijt op weg van je hotel in Lima naar Ica. Je stapt aan boord van een  Cessna 208 en vliegt over de beroemde Nazcalijnen, die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staan. Bewonder de ongelooflijke, oude geoglyphen van boven en verwonder je over hun betekenis. Bekijk en neem foto's van de walvis, de astronaut, de aap, de kolibrie en nog veel meer van deze symbolen. Vervolgens land je en reis je naar de oase en de duinen van Huacachina in een aangepaste V8-dune buggy. Ga tot het uiterste en oefen van de woestijnduinen te zandboarden. Bezoek een kleine chocoladefabriek en proef een aantal van de bekende, traditionele Peruaanse chocolaatjes.  Verken het landelijke gebied aan de rand van Ica. Leer over de productie van Pisco, wijnen en fruitlikeuren bij een lokale wijnmakerij en probeer zo veel als je wilt. Verwen jezelf met een traditionele Peruaanse lunch, bereid met verse, lokale ingrediënten. Probeer heerlijke delicatessen, zoals sopa seca en pollo saltado, gefrituurde kip. Om 19:00 uur keer je weer terug naar je hotel in Lima.

Sitemap Ica

Wil je alle activiteiten in Ica ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ica

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 515 beoordelingen

Het was een heel leuke ervaring. Ik reisde met Jose, een zeer professionele en voorzichtige chauffeur. Jordanië de gids met uitgebreide kennis en een ongeëvenaard enthousiasme voor het verstrekken van informatie over te bezoeken plaatsen evenals Peru in het algemeen. van pre-Inca- en Inca-culturen. Sheila vergezelde ons ook van het toerismebedrijf dat een aanvulling was op wat Jordanië bijdroeg. Ze waren ook erg aardig en vriendelijk, ik voelde dat ik eigenlijk op reis was met vrienden die ik al lang kende. Het was een prachtige dag voor mij !!!

Dit was een absoluut geweldige reis! Ik moet zeggen dat mijn chauffeur Jose en gids Jordan echt voor me gezorgd hebben van begin tot eind! Alles was inbegrepen, een comfortabele auto, geweldig ontbijt en lunch, en de bezienswaardigheden die ik zag waren fenomenaal.

Deze ervaring is het geld helemaal waard, je krijgt een dagervaring op een persoonlijke manier, de gids, Jordan, was geweldig, zo vriendelijk en deskundig, ik raad dit absoluut aan als je in Peru bent.

Het was geweldig mooi. Onze gids Sheila liet ons alles zien wat er te zien was. Altijd heel vriendelijk en altijd klaar voor elke vraag. Gracias Sheila. Goed gedaan.

We waren helemaal alleen tijdens de privétour, maar het geld was het echt waard. Sterk aanbevolen.