Kies data

Dingen om te doen Ica

Ica: De beste dingen die je niet wil missen

Vanuit Lima: bustour Paracas en Huacachina van een hele dag

1. Vanuit Lima: bustour Paracas en Huacachina van een hele dag

Ontdek de serene landschappen van het Peruaanse platteland tijdens een dagtrip van Lima naar Paracas en Huacachina, inclusief hoteltransfers. Zie Humboldt-pinguïns en zeeleeuwen op de Ballestas-eilanden en glijd door de duinen van Huacachina door te sandboarden en met een buggy te rijden. Je avontuur begint als je 's ochtends vroeg wordt opgehaald bij je hostel of hotel. Vanaf hier reis je met een ruime bus naar Paracas, een prachtig klein stadje aan zee, waar je kunt ontspannen tijdens de rit van 4 uur. Eenmaal in Paracas begint u aan een boottocht van 2 uur op de Ballestas-eilanden, een kleinere versie van de Galapagos. Spot zeeleeuwen, pinguïns en veel vogels van dichtbij en allemaal in hun natuurlijke habitat. Misschien krijg je zelfs de kans om een of twee dolfijnen te zien. Rond lunchtijd is het tijd om van Paracas naar Huacachina te gaan, een natuurlijke oase in de Ica-woestijn, de thuisbasis van de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Geniet hier van wat vrije tijd. Verken en lunch (op eigen kosten) in een van de lokale restaurants rond de oase. Na de lunch is het tijd voor 2 uur opwindende duinbuggyritten en sandboarden. Duinbuggy de zandduinen op en met een sandboard deze gigantische zandheuvels af, een once-in-a-lifetime ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase in Zuid-Amerika. Stap 's avonds in de bus terug naar Lima. Eenmaal aan boord kunt u achterover leunen en ontspannen op de comfortabele stoelen terwijl u geniet van een film aan boord. Je wordt later direct bij je hotel/hostel afgezet bij aankomst in Lima.

Van Ica of Huacachina: Dune Buggy bij Sunset & Sandboarding

2. Van Ica of Huacachina: Dune Buggy bij Sunset & Sandboarding

Verken Huacachina, de enige oase in Peru, op een werkelijk spannende manier. Rijd over de zandduinen in een 4x4-buggy voordat u deelneemt aan een sandboardsessie. Begin met ophalen van Ica of Huacachina. Ga naar de oase en laat de adrenaline pompen met een duinbuggyrit. Voel je alsof je in een achtbaan zit terwijl je duinen op en af gaat tot 30 meter hoog. Stop om foto's te maken van het woestijnlandschap en het kleine meer omgeven door palmbomen. Probeer vervolgens eens te sandboarden in dezelfde duinen. Deze ervaring is geschikt voor alle vaardigheidsniveaus, omdat je de beste technieken van je chauffeur leert. Bezoek daarna een van de hoogtepunten van Huacachinha, de zonsondergang boven de woestijn. Geniet van een fantastisch uitzicht op de ondergaande zon en vind de beste plek om foto's te maken met de hulp van je chauffeur. Kies de privéoptie als u de tour wilt aanpassen aan de voorkeuren van uw groep. Selecteer een andere route, verken andere gebieden en pas de starttijd aan.

Van Lima: Paracas en Huacachina Volledige dagrondleiding

3. Van Lima: Paracas en Huacachina Volledige dagrondleiding

Begin met het ophalen van je hotel in Lima rond 05:00 uur, alles hangt af van je locatie in Lima, waar je aan boord gaat van de bus voor een reis van 03:30 uur naar de stad Paracas. Voordat we naar Paracas gaan, stoppen we om te ontbijten. Bij aankomst in Paracas ga je naar het dok waar je aan boord gaat van een speedboot naar de Ballestas-eilanden. Bekijk tijdens je reis naar Ballestas de raadselachtige figuur van de Candelabro, een prachtig ontwerp getekend op de zijkant van een heuvel op het schiereiland. Er zijn veel hypothesen over de oorsprong ervan, sommigen geloven dat het verband houdt met de Nazca-lijnen, maar hebben nog steeds geen bewijs of bewijs gevonden dat de oprichting ervan kan definiëren. Op de Ballestas-eilanden zie je een verbluffend ruige wereld vol vogels en zeeleeuwen. Je navigeert rond de eilanden op een toegestane afstand en, afhankelijk van de zeecondities, bezoek je nabijgelegen grotten. Keer om 11.00 uur terug naar de haven en breng wat tijd door in Paracas, waar je vrije tijd hebt voor toiletten of een korte tijd om te ontspannen. Ga dan verder naar de volgende bestemming, de oase van Huacachina. Neem een kleine pauze om je voor te bereiden op je woestijntour; stap dan aan boord van een buggy voor een avontuur van 1 uur over de zandduinen die de waterbron omringen. Keer terug naar Huacachina en heb tijd voor verfrissing. Ga verder naar de traditionele wijngaard en proef het beste van de lokale wijn en Pisco of lunch in het wijngaardrestaurant, en rijd vervolgens terug naar Lima, waar u aankomt en aflevert bij uw hotel. Rond 21:30 of 22:00 uur Tijdens deze eendaagse tour heb je een assistent-gids op de reis die je zal helpen met je zorgen tijdens je reis.

Van Ica of Huacachina: Wine and Pisco Vineyards Tour

4. Van Ica of Huacachina: Wine and Pisco Vineyards Tour

Ontdek het wijngebied rondom Ica, dat bekend staat als het belangrijkste wijngebied in Peru voor rode wijn en het populaire lokale drankje pisco. Bezoek de oudste wijngaard in Peru en een traditionele pisco-wijnmakerij en leer meer over hoe de wijn en Pisco worden gemaakt en proef natuurlijk Pisco en wijn bij beide wijnmakerijen. Begin met ophalen van Ica of Huacachina. Ga naar je eerste stop, de Tacama-wijngaard, die wordt beschouwd als een van de oudste in Zuid-Amerika en de eerste in Peru, gesticht in de 16e eeuw. Bezoek de oude haciënda en toren waar je het beste uitzicht krijgt en hectares druiven ziet. Vervolgens bezoekt u de oude en nieuwe fabriek en ziet u hoe Tacama wijnen en pisco's produceert met behulp van het industriële proces. Daarna proef je hun pisco's en wijnen. Ga naar de tweede wijngaard genaamd El Catador, bekend om zijn pisco. Pisco is een sterke drank die bekend staat als de nationale drank van Peru. Leer meer over het traditionele proces om Pisco te maken en de potten van klei die bekend staan als "botijas", waar het sap van geplette druiven aan het fermenteren is in de maand maart (oogsttijd). Bezoek de distilleerderij en leer meer over de laatste seps om de beroemde drank te produceren. Daarna tijd om de hier gemaakte Pisco en wijn te proeven. U heeft de mogelijkheid om te lunchen (niet inbegrepen) in een van de wijnmakerijen die typische gerechten uit deze regio bereiden.

Van Lima: Nazca-lijnen, Huacachina Oasis & Dune Buggy Tour

5. Van Lima: Nazca-lijnen, Huacachina Oasis & Dune Buggy Tour

Ga mee op deze reis vanuit Lima en vlieg over de Nazca-lijnen, een verzameling gigantische geogliefen die in woestijnzand zijn geëtst en toegeschreven aan de pre-Inca-beschaving. Bekijk de Huacachina-oase en verken de grote duinen van Ica op een buggy. Ontspan in de schoot van de natuur, omringd door prachtige landschappen. Geniet van je dag in de woestijn en maak een duinbuggy-tour. Geniet van het spectaculaire landschap gevormd door een lagune van smaragdgroen water en grote duinen. Ga vervolgens naar de stad Nazca om rond de beroemde en raadselachtige Nazca-lijnen te vliegen, een belangrijke archeologische vindplaats in Peru. De mysterieuze geogliefen op het UNESCO-werelderfgoed variëren van geometrische vormen en wervelingen tot een kolibrie en een aap.

Van Ica of Huacachina: Pisco en wijntour met woestijnreis

6. Van Ica of Huacachina: Pisco en wijntour met woestijnreis

Ontdek Peru echt tijdens een wijn- en pisco-tour, met extra avonturen, waaronder een opstijging van een duinbuggy en een woestijnzonsondergang. En proef natuurlijk zelf de nationale drank van Peru terwijl je er alles over leert. Begin met het ophalen van je hotel vanuit Ica of Huacachina. Ga dan naar je eerste stop, de Tacama Vineyard, beschouwd als een van de oudste in Zuid-Amerika en de eerste in Peru. Bezoek de oude haciënda en toren, waar je het beste uitzicht hebt over hectares wijngaarden. Bezoek vervolgens de oude en nieuwe fabriek om te zien hoe Tacama op industriële schaal wijnen en pisco's produceert. En probeer natuurlijk enkele van hun pisco's en wijnen voor uw volgende stop. Ga naar de tweede wijngaard, El Catador, beroemd om zijn pisco. Leer hoe de licor traditioneel wordt gemaakt in potten van klei, bekend als "botijas", waar het sap van geplette druiven wordt gefermenteerd. Bezoek vervolgens de distilleerderij en leer over de laatste stappen om de beroemde drank te produceren voordat je zelf een aantal van de producten gaat proberen. Geniet van vrije tijd om wat te eten te proberen in een van de wijnmakerijen die uit eigen beweging typische gerechten uit deze regio bereiden. Ga vervolgens naar de Huacachina-oase en laat je adrenaline pompen met een ritje met een duinbuggy, met duinen tot 30 meter hoog. Probeer zelfs eens te sandboarden door diezelfde duinen. Leer de beste technieken en trucs van uw chauffeur. Bekijk last but not least een onvergetelijke zonsondergang in de woestijn. Aan het einde van de reis wordt u teruggebracht naar uw accommodatie.

Lima: tweedaagse tour naar Paracas, Pisco Vineyards en Huacachina

7. Lima: tweedaagse tour naar Paracas, Pisco Vineyards en Huacachina

Dag 1: Lima - Ballestas-eilanden - Huacachina Begin met vroeg ophalen van je hotel in Lima of ontmoetingspunt. Reis naar Paracas, een prachtig stadje aan zee, op een reis van 4 uur. Bij aankomst in Paracas begint u aan een boottocht van 2 uur over de Ballestas-eilanden. Deze eilanden zouden een kleinere versie van de Galápagos zijn. Zie zeeleeuwen, pinguïns, vogels en zelfs dolfijnen van dichtbij in hun natuurlijke habitat. Na de boottocht ga je naar Huacachina, de enige woestijnoase in Zuid-Amerika. Breng 2 uur door met het krijgen van je spanning met duinbuggyen en sandboarden op enkele van de hoogste zandduinen. Vervolgens transfer naar uw accommodatie in Huacachina. Gebruik je vrije tijd om wat te eten of misschien een biertje te pakken. Ontspan na een avond vol adrenaline en rust uit voor de volgende dag. Dag 2: Huacachina - Lima Verlaat Huacachina en ga op weg naar een 2 uur durende pisco-wijngaardtour. Zie hoe pisco, de nationale drank van Peru, wordt gemaakt van de druif tot op de fles en probeer tal van gratis monsters. Breng de hele dag door met genieten van Huacachina. Vang wat zon bij het zwembad of lunch rond de oase voor het perfecte einde van deze reis. Reis per bus met airconditioning terug naar Lima en word afgezet bij je hotel of het oorspronkelijke ontmoetingspunt.

Van Lima: Ica Winery en Huacachina Oasis Tour

8. Van Lima: Ica Winery en Huacachina Oasis Tour

Begin met het ophalen van je hotel in Lima en word overgebracht naar het busstation voor je reis naar de Ica-regio. Ontvang een gedetailleerde uitleg van de activiteiten die tijdens deze tour worden aangeboden door uw chauffeur / gids. De bus is uitgerust met verstelbare stoelen, foodservice, entertainment en permanente assistentie aan boord. Kom om ongeveer 12:15 uur aan in Ica. Bezoek een lokale wijnmakerij waar een gastheer u het productieproces van lokale drankjes laat zien, gemaakt van de destillatie van druiven. Proef wat gratis pizza's en wijnen en geniet van een heerlijke typische lunch uit de regio. Verken vervolgens de oase van Huacachina. Dit kleine dorp is beroemd om zijn hoge zandduinen die de waterbron omringen. Maak een opwindende rit over de runen op een v8 gemodificeerde duinbuggy. Bewonder de schoonheid en de onmetelijkheid van de woestijn van Ica en oefen wat sandboarden. Neem wat vrije tijd in Huacachina om te genieten van de prachtige zonsondergang in het midden van de woestijn voordat je terugkeert naar Lima. Zodra je om 23:45 uur aankomt bij het busstation in Lima, brengt de chauffeur je terug naar je hotel.

Huacachina: woestijnbuggytour en sandboarden

9. Huacachina: woestijnbuggytour en sandboarden

Ontdek de woestijnachtige stad Huacachina, met een prachtige oase omringd door gigantische duinen. Maak een avontuurlijke rit op een 4WD-voertuig door de woestijn en ervaar de sensatie van sandboarden, stop dan om de kleurrijke zonsondergang te bekijken. Bezoek de oase zelf voordat je de woestijn intrekt en maak geweldige foto's van het landschap terwijl je dat doet. Spring op je buggy en voel je alsof je in een achtbaan zit terwijl je enorme duinen op en neer gaat. Voel de frisse lucht terwijl uw deskundige chauffeur opwindende bochten maakt. Test je sandboard-vaardigheden bij elke stop en begin wat snelheid te winnen naarmate je beter en beter wordt. Voordat je reis ten einde loopt, ga je naar een perfecte plek om te genieten van de ondergaande zon boven de woestijn en de prachtige kleuren in je op te nemen.

Van Lima: Ballestas-eilanden, Huacachina Oasis & Winery Tour

10. Van Lima: Ballestas-eilanden, Huacachina Oasis & Winery Tour

Begin je avontuur door Lima in de vroege ochtend te verlaten. Reis ongeveer 300 km over de Pan-Amerikaanse snelweg totdat u Paracas Bay bereikt, een zeer belangrijke plaats voor de Peruaanse geschiedenis die vol zit met dieren in het wild. Geniet van een boottocht naar de Ballestas-eilanden en kijk uit voor vogels, zeeleeuwen, dolfijnen en pinguïns. Rijd vervolgens naar een kleine lokale wijnmakerij om te leren hoe Pisco wordt gemaakt en om te genieten van een proeverij. Stop bij de Huacachina-oase en neem de tijd om te lunchen en rond te lopen. Test je vaardigheden bij het sandboarden of geniet gewoon van je vrije tijd en geniet van het prachtige landschap. Aan het einde van het avontuur ga je via dezelfde route terug naar Lima.

Beschikbare activiteiten

  • Rondleidingen
  • Avonturen
  • Wateractiviteiten
  • Meerdaagse tours
  • Privétours
  • Transfers
36 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 3

Overzicht activiteiten in Ica

Wil je alle activiteiten in Ica ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ica

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 515 beoordelingen

Het was een heel leuke ervaring. Ik reisde met Jose, een zeer professionele en voorzichtige chauffeur. Jordanië de gids met uitgebreide kennis en een ongeëvenaard enthousiasme voor het verstrekken van informatie over te bezoeken plaatsen evenals Peru in het algemeen. van pre-Inca- en Inca-culturen. Sheila vergezelde ons ook van het toerismebedrijf dat een aanvulling was op wat Jordanië bijdroeg. Ze waren ook erg aardig en vriendelijk, ik voelde dat ik eigenlijk op reis was met vrienden die ik al lang kende. Het was een prachtige dag voor mij !!!

Dit was een absoluut geweldige reis! Ik moet zeggen dat mijn chauffeur Jose en gids Jordan echt voor me gezorgd hebben van begin tot eind! Alles was inbegrepen, een comfortabele auto, geweldig ontbijt en lunch, en de bezienswaardigheden die ik zag waren fenomenaal.

Deze ervaring is het geld helemaal waard, je krijgt een dagervaring op een persoonlijke manier, de gids, Jordan, was geweldig, zo vriendelijk en deskundig, ik raad dit absoluut aan als je in Peru bent.

Het was geweldig mooi. Onze gids Sheila liet ons alles zien wat er te zien was. Altijd heel vriendelijk en altijd klaar voor elke vraag. Gracias Sheila. Goed gedaan.

We waren helemaal alleen tijdens de privétour, maar het geld was het echt waard. Sterk aanbevolen.