Icebar Amsterdam

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Icebar Amsterdam: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Icebar Amsterdam: cocktails

1. Icebar Amsterdam: cocktails

Geniet van een verfrissende cocktail bij 10 graden onder nul in Icebar Amsterdam, de coolste bar van de stad! Bewonder, nadat je je voucher voor een uitgekozen tijdstip hebt omgewisseld, een watergrot die bijna volledig uit ijs bestaat. Alles, van de muren tot de meubels en zelfs het glas waar je uit drinkt, is van natuurlijk ijs gemaakt. Als je de bar inkomt, dan zie je eerst de loungeruimte, waar je een welkomstcocktail of een biertje kunt krijgen, als je dat wilt. De eerste ruimte van de Amsterdam Icebar is lekker warm. Trek daarna de beschikbare warme winterkleding aan en bewonder de sfeervolle verlichting en de ijssculpturen in de Icebar. Kies uit 2 verschillende soorten smaken wodka, gewone wodka, sambuca, rum, Heineken, of sinaasappelsap. Je kunt uiterlijk 20 minuten binnen in de Icebar blijven. Je kunt zo lang als je wilt in de lounge blijven en een selectie van heerlijke cocktails proeven. De 'ijzige' factor is meer dan alleen de temperatuur; sfeervolle verlichting en dansbare muziek maken het helemaal compleet.

Amsterdam: rondvaart en toegang Xtracold Icebar

2. Amsterdam: rondvaart en toegang Xtracold Icebar

Bespaar tijd en geld op deze gecombineerde 2-delige ervaring, inclusief een rondvaart van 1 uur door de Amsterdamse waterwegen aan boord van een boot met glazen overkapping en snelle toegang tot de ijskoude Xtracold Icebar, waar alles van ijs is gemaakt. Je kunt de beide ervaringen in één keer afleggen of kies ervoor om ze te volgen op verschillende dagen en te genieten van maximale flexibiliteit. Als een zelfgeleide rondleiding, verken je de stad in je eigen tijd en zie je de bezienswaardigheden van Amsterdam in een rustig tempo. Vanaf het water bewonder je het beste uitzicht op de grachtenpanden en woonboten. Bewonder de koopmansgebouwen uit de 16e en 17e eeuw, de Gouden Eeuw in Amsterdam, toen de handel op zijn hoogtepunt was. Dit zie je terug in de gedecoreerde gevels. Je vaart door de oude haven om nog een andere kant van Amsterdam te zien. Geniet dan van een drietal gratis drankjes aan de Xtracold Icebar, waar zelfs de glazen van ijs zijn gemaakt.

Sitemap Icebar Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Icebar Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Icebar Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 2.847 beoordelingen

Geweldige ervaring om te doen terwijl je in Amsterdam bent! De Icebar is supergemakkelijk te vinden, geen problemen met een GYG-voucher. Onze geboekte tijd was 2120, maar we kwamen mooi op tijd aan om 2055. Bij aankomst kregen we elk 1 gouden munt en 2 zilveren munten voor drankjes. Daarna gingen we naar de loungebar (deze heeft een normale bar en een ijsbar zodat je van de sfeer kunt genieten terwijl het niet vriest!) Na een oproep voor ons tijdslot en een snelle scenariovideo, gingen we naar de ijsbar zelf! Bij een stevige -15°c waren we daar ongeveer 15/20 minuten en toen was dat onze ervaring, selfies en officiële foto in de hand!

We hadden zo'n geweldige tijd in de Icebar. Alle mensen die daar werkten waren grappig en maakten de ervaring geweldig?

Fantastisch, het is het leukst wanneer je al een borrel gehad hebt.

leuke activiteiten maar ze liggen wel vrij ver van elkaar

Geweldig! De ijsbar was precies wat ik had verwacht!