Icebar Amsterdam

Icebar Amsterdam: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Icebar Amsterdam: cocktails

1. Icebar Amsterdam: cocktails

Geniet van een verfrissende cocktail bij 10 graden onder nul in Icebar Amsterdam, de coolste bar van de stad! Bewonder, nadat je je voucher voor een uitgekozen tijdstip hebt omgewisseld, een watergrot die bijna volledig uit ijs bestaat. Alles, van de muren tot de meubels en zelfs het glas waar je uit drinkt, is van natuurlijk ijs gemaakt. Als je de bar inkomt, dan zie je eerst de loungeruimte, waar je een welkomstcocktail of een biertje kunt krijgen, als je dat wilt. De eerste ruimte van de Amsterdam Icebar is lekker warm. Trek daarna de beschikbare warme winterkleding aan en bewonder de sfeervolle verlichting en de ijssculpturen in de Icebar. Kies uit 2 verschillende soorten smaken wodka, gewone wodka, sambuca, rum, Heineken, of sinaasappelsap. Je kunt uiterlijk 20 minuten binnen in de Icebar blijven. Je kunt zo lang als je wilt in de lounge blijven en een selectie van heerlijke cocktails proeven. De 'ijzige' factor is meer dan alleen de temperatuur; sfeervolle verlichting en dansbare muziek maken het helemaal compleet.

Amsterdam: rondvaart en toegang Xtracold Icebar

2. Amsterdam: rondvaart en toegang Xtracold Icebar

Bespaar tijd en geld op deze gecombineerde 2-delige ervaring, inclusief een rondvaart van 1 uur door de Amsterdamse waterwegen aan boord van een boot met glazen overkapping en snelle toegang tot de ijskoude Xtracold Icebar, waar alles van ijs is gemaakt. Je kunt de beide ervaringen in één keer afleggen of kies ervoor om ze te volgen op verschillende dagen en te genieten van maximale flexibiliteit. Als een zelfgeleide rondleiding, verken je de stad in je eigen tijd en zie je de bezienswaardigheden van Amsterdam in een rustig tempo. Vanaf het water bewonder je het beste uitzicht op de grachtenpanden en woonboten. Bewonder de koopmansgebouwen uit de 16e en 17e eeuw, de Gouden Eeuw in Amsterdam, toen de handel op zijn hoogtepunt was. Dit zie je terug in de gedecoreerde gevels. Je vaart door de oude haven om nog een andere kant van Amsterdam te zien. Geniet dan van een drietal gratis drankjes aan de Xtracold Icebar, waar zelfs de glazen van ijs zijn gemaakt.

Amsterdam: toegangskaarten Escape Club en Icebar met drankjes

3. Amsterdam: toegangskaarten Escape Club en Icebar met drankjes

Geniet van het coolste avondje uit in Amsterdam met deze tickets voor de Icebar en de populaire Escape Club. Ga mee met de Nederlandse ontdekkingsreiziger Willem Barentsz op zijn verkenning van het noordpoolgebied in de Icebar voordat je de hele nacht danst in een van de populairste clubs van Nederland. De Icebar bestaat uit 2 zalen, een standaard bar en een geheel van ijs. Wanneer je aankomt, ontvang je 1 gouden loper en 2 zilveren lopers en stap je in de gewone bar. Wissel je gouden penning in aan de bar en geniet van je eerste gratis drankje van de avond. Nadat je van je drankje hebt genoten, ontmoet je Willem Barentz, kapitein van de Mercurius en poolreiziger. Ga met hem mee en ga de ijsbar in, waar het schip in het ijs is gestrand. Voordat je de ijsbar binnenstapt, moet je je warm wikkelen met de meegeleverde jas en handschoenen om het interieur van -10°C te overleven. Terwijl u ontspant in de bar, omringd door ijsmuren en ijssculpturen, wisselt u uw 2 zilveren penningen in voor 2 drankjes geserveerd in ijsglazen. Als je klaar bent met je drankje, ga je de straat op naar een van de populairste nachtclubs van Nederland: Club Escape. Betreed de grote zaal van de locatie, Escape Club, en dans met mensen van over de hele wereld. Luister naar muziek van top-dj's via ultramoderne geluidssystemen. Dans de hele nacht door op deze hoppende locatie.

  • Toegangstickets
  • Combi-aanbiedingen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Icebar Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Icebar Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Icebar Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 3.277 beoordelingen

Zeer goede ervaring, om minstens één keer in je leven te doen! Het personeel is erg warm en gastvrij. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Geen klachten ! Er worden 3 drankjes aangeboden bij de activiteit en je kunt zo lang blijven als je wilt in het gedeelte van de bar waar het erg koud is. Dan kunnen we na de activiteit in het andere deel van de bar blijven om iets te drinken (wat dit keer natuurlijk voor onze rekening is!). Ik raad ten zeerste aan.

Absoluut de coolste bar in de stad: D De bar bestaat uit een voorkamer (bar en een paar tafels) en de ijskamer. Elk half uur gaat er een groep de ijskamer in, je kunt zo lang blijven als je wilt, maar ik zou niet langer dan 20 minuten aanraden (het is erg koud). Je krijgt handschoenen en een jas. Al met al een absolute aanrader, toegang van € 25 is inclusief 2 drankjes in de ijskamer en een drankje aan de bar. We zouden zeker weer komen :)

Was mega, super vriendelijke man en de medewerkers waren ook super vriendelijk, we kwamen 1 uur te laat aan (we hadden om 20:00 uur geboekt) het was helemaal geen probleem en we mochten toch naar binnen en kregen 1 cocktail en 2 shots of gratis bier (en zelfs meer) laat je verrassen, het was gewoon geweldig want ik zou het iedereen aanraden

Leuke ervaring, eerst een cocktail, daarna een leuk verhaal, dan een warme jas en handschoenen( helaas vochtig) aan en dan de ice ruimte in, twee shots aan de bar, en ga je de warmte weer opzoeken. Wij vonden het erg leuk.

leuke activiteiten maar ze liggen wel vrij ver van elkaar