Ierapetra

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Ierapetra: de beste attracties

Topbezienswaardigheden in Ierapetra

Sitemap Ierapetra

Wil je alle activiteiten in Ierapetra ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ierapetra

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.046 beoordelingen

Boottocht heen was goed locatie en duidelijkheid is haast niet te missen en anders vragen wel je ticket bij de hand houden ook de terug weg mensen zijn betreft op en af gaan van de boot erg chaotisch opdringerig maar goed het eiland heeft 2 barren en daar aan de mogelijkheid om wat te eten dit is lekker maar je betaald er wel voor alleen contant geld. Het was een mooie dag het is een aanrader een van de mooiste strand is toch golden beach het strand is mooi wit. In het water is het bezaaid met rotsen dus waterschoenen zijn handig.

Heerlijke boottrip met vriendelijk personeel. Drankjes en eten aan boord tegen redelijke prijzen. Dagje op het eiland was heerlijk. Ik adviseer wel om zwemschoenen meenemen want op de Golden Beach zijn veel rotsen in het water waar je je voeten lelijk tegen kunt stoten.

Leuke boottrip van ongeveer een uur naar een eiland waar de verbeelding voor zichzelf spreekt. Erg indrukwekkend Met aansluitend een barbeque in een baai met kraakhelder water Ook de mogelijkheid om te zwemmen was lekker met de hoge temperaturen van dit seizoen

Aanrader: fijne boottrip en een Nederlandstalige gids met een goed verhaal! De tijd op het eiland was wat ons betreft precies goed. Let op, het winkeltje op het eiland is extreem duur, beter koop je eten aan land of op de boot.

Leuke dag! Eiland zeker de moeite waard om te bezoeken. Het half uurtje zwemmen bleek maar 20 minuten en omdat iedereen via achterdek het water in moest ontstond er een wachtrij waardoor ik Max 10 minuten heb gezwommen.